62
Kiemelt
129
Kiemelt
5
Kiemelt
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Evelyn

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2023-01-23 10:36:00

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Evelyn reagálása

Köszönöm szépen, hogy írtál rólam! Nagyon jól éreztem magam veled, örülök, hogy te is. Remélem hamarosan sort kerítünk egy újabb talira. Puszillak

Evelyn szexpartner beszámoló Budapest

lloyd a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
legszebb punci
csodás kézimunka
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Egyszerű volt . A zöld fény villogott és mindkettőnknek megfelelő időpontot tudtunk találni aznapra . Ami jó mert volt egy- két napokra előre lefoglalt időpontom anno más lányoknál amit le kellett mondanom időközben, és ezért kissé megorroltak rám. Pedig az ő általuk hozott időintervallumban tettem. Na mindegy….
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval menni horror. Senkinek sem ajánlom, de erre ő is figyelmeztetett. Ferencziek teréről pár perc séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Régebbi több emeletes ház kicsiny múlt századi lifttel. Babakocsisok rémálma. Lakás tiszta, a szobában nagy francia ágy, gyertyák, diszkrét sejtelmességet Biztositó türkisz színű LED csíkok . Nagy fürdő , káddal és zuhanyfülkével is . Sok - sok hígéniai választék.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Diszkét bejutás, ajtó mögött várt Eveliyn. Egy fekete köntös szerű volt rajta de ez sem tudta elrejteni gyönyörű alakját, szédületes kebleit , ami bár sebész alkotta , tökéletes . Tanultam is valamit, hogy mi a különbség a szilikon és a zselé közt . Zselé párti lettem:) A teste vékony az arc szexi “ tanárnéni” amin még dob a szemüveg. Tetkók vannak , engem nem zavar.100 % az van a képeken amit élőben fogad!
Evelyn, Szexpartner Budapest V. kerület,  nő Bp III. , 2023-01-23 12:25:26
Evelyn +36 Budapest2023-01-23 12:25:26 erotikus masszázs
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
1
A kötelező tusi után Evelin meztelenül várt már engem.Nem vagyok egy kapkodó idegbeteg de a cicik látványa és érintése megvadított . Kisebb csók váltás után a keblek szájjal való kényeztetésbe kezdtem. Szerintem jól csináltam mert a bimbók érezhetően megkeményedtek ajkaim hatására. Majd innen lefelé kezdtem csókokkal folytatni gyönyörű teste kényeztetését. Oda érve a célhoz a rendkívül igényesen karbantartott puncihoz. Illatos tini punci kategória . Élvezet volt nyalni közben az ujjammal popsijának kapuját érintve fokoztam az élvezetet . Ezek után hanyatt fektetett. Először csak az ujjaival érintette , simogatta , kényeztette a makkomat és a golyokat. Ezzel úgy fel izgatott rövid időn belül , hogy kő kemény lett a farkam . Ajkai következtek óvatosan kapta be először csak a makkrészt, majd egyre beljebb folytatta. Nem volt igazi mélytorok de valahogy Evelin kislányos karakterétől nem is vártam el. Kérésemre gumit húztunk. Majd először én térdelve , az ő lábait a mellkasomhoz támasztva hatoltam be a punciba. Ezt követően misszi majd kérésemre hátulról folytattam. Itt megkérdezte , hogy hasra feküdjön vagy pucsítcson . Kitolt popsi párti vagyok. Képein annyira nincsen kihangsúlyozva popsija de élőben látva mondhatom nagyon formás , kellően tudod irányítani az aktus erejét . Majd ő pattant rám és finoman kezdve de egyre gyorsuló üzembe szépen megfejte a farkam punciával. Hatalmasat élveztem. Köztes időben beszélgettünk rendkívül értelmes jó partner ebben is. Második menetben kértem , hogy szájába élvezhessek , bár extra, de nem lehetett ezt az érzést mikor egy fincsi francia után telelövöm szácskáját .Hagyta lenyugodni a farkam a szájába ,majd diszkréten a fürdőben megszabadult az “ anyagomtól” . Utánna még beszéltünk , mondtam , hogy jól főzök , ügyesen mozgok a konyhában. Erre azt mondta , hogy legközelebb a konyhában is szexelünk . Behajtom az ígéretet …
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infó mindent tartalmaz és nincs eltérés . Nfvsz vettem igénybe . Megérte:) Utólag az ajándék átadása. Úgy érzem ezt nem kell ragozni tovább ….
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Maximális barátnő feeling. Okos , értelmes beszélgető partner( is) Rá tud hangolódni a vendégre. Mindenképp jó választás ha tartalmas együttlétre vágysz. Aki egy pornós durva gyors egészségügyi ürítésre vágyik annak csalódnia kell. A besorolás felejthetetlen lenne ha engedné a rendszer egyenlőre.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


2023-01-23 20:34:27
Evelyn téged is megihletett. Szépen szóltak róla az előző beszik a tiéd is beilleszthető közéjük

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2023-01-18) : Nagyon szuper mellei vannak kértem forduljunk át 69 be amit kézségesen megtett. A puncija nagyon finom kellemes lehet ujjazni is bár szerintem nem sikerült a csúcsra juttatnom. Majd lejött rólam ismét csak ő szopott bár én közben újazram a punciját két ullyam is belefért kellemes hanghatásokkal élvezte illetve meg is jegyezte hogy finom.

(2023-01-03) : kedvesem pedig mellém térdelve a főnököt vette kezelésbe. Sajátos technikával először hosszában csókolta végig (mint a kukoricát :-D ), majd a fejét csúsztatta be a szájába.

(2022-12-03) : Felszivott elég rekord idő alatt, gumi és már ugrott is a nyergembe. Eszméleten jó látvány volt most hogy kihúzta magát igy odafertem a cicikhez és teljes mértekben mindenhez is. Jó volt haladtunk ahogy kell, aztan gondoltam jöhet egy kis váltás,

felejthetetlen: 17db
(2023-01-19) : Hagytam, hogy átvegye az irányítást, így hanyatt feküdtem, ő pedig a szerszámommal kezdett el foglalkozni. Csodás száj és nyelv játékát sokáig élveztem, majd mielőtt már túl jó lett volna, visszatértem teste csókolgatásához és hamarosan nyakát, mellét, és egész testét kezdtem el kényeztetni.

(2023-01-02) : Mikor éreztem, hogy rövid időn belül vége lenne a mókának kértem, hogy cseréljünk, így Evelyn feje alá került a párna én pedig a lábai közé. Igyekeztem minél finomabban nyalni, úgy érzem, hogy nem volt ellenére, nagyon szépen nedvesedett, síkosítóra később nem volt szükség, de hogy sikerült-e a csúcsra vinnem abban nem vagyok biztos. Elég sokáig elidőztem a finom puncijával, majd gumit húztunk és kértem, hogy lovagoljon meg. Lágy, szenvedélyes, összebújós lovacskázás volt, sok csókolózással, nem is vágytam másra, hatalmasat élveztem a gumiba. Evelyn nem ugrott le rólam, hanem rámborult és néhány percig még egybeforrva pihegtünk, simogatva egymást.

(2022-12-10) : Én hol a melleit, hol a fenekét, hol a derekát markolásztam. Kérésemre felpucsított az ágyra, én pedig lassan lehúztam róla a bugyit. Az a látvány… punciját finoman puszilgatni kezdtem, közben pedig fenekét és a derekát fogtam. Itt még sóhajokra nem emlékszem, de amint a nyelvemet is használni kezdtem már az első nyalásnál nedves és édes fogadtatás várt.

nagyon jó: 20db
(2023-01-25) : Bő nyál és nyelvpörgetés. Meg is dicsértem, mivel úgy éreztem sokat fejlődött az elmúlt egy évben. Mivel nagyon élveztem és úgy láttam Ő is élvezettel csinálja így egy hosszas francia kerekedett. Kicsit néha rásegítettem és ekkor tövig csúsztam. Csókkal fejeztük be es fordultunk.

(2022-12-02) : Most ő következett, ezért hanyatt feküdtem, és egy lassú, érzéki, barátnős franciába kezdett. Változatosan csinálta, néha teljes hosszában végignyalta a szerszámom. Párszor finoman megharapdálta a makkom, közben kacér pillantásokat vetett rám, ettől teljesen kész lettem.

(2022-11-12) : Megkért feküdjek én is le,eleget tettem a felhívasnak. Kis ismerkedős beszélgetés útán,lassan elundult a szájak,s nyelvek játéka- hol egymas testét csokoltuk,hol heves csókcsatát vívtunk. Evelyn lassan a velem egykorút is bevonta a csatába,s egy lassan induló fergeteges franciat kaptam.

: 25db
(2022-12-22) : Kukac a szájában miközben bekapja nyelvvel is dolgozik. Fantasztikus érzés, nem is bírtam sokáig, kértem a gumit mert nem akartam a randi első 10 percében elmenni. Lovagolni kezdett ami annyira jó és változatos volt, hogy nem is variáltunk ebben a pózban lett végem elsőre.

(2022-11-29) : kérésre néhányszor végig nyalta, lassan érzékien, finoman. Innenen az ágy mellet található kis zsámolyra ültem és kitartó munkája eredményeként lassan élvezésközeli állapotba jutottam, itt ismét felálltam és a kinyújtott nyelvére, szájába élveztem miközben rám nézett, nagyon izgató élmény/látvány volt. Gyors mosdó kör után az ágyon beszélgetve folytattuk

(2022-05-29) : Pechére még nem éledezett őkelme, de elég volt néhány érintés, nyalintás, lehelet, puszi a kobakjára és úgy lagymatagon eltünt a mélyben. Ott már hiába keménykedett, hosszas fogságba esett. Sokan ezt francia leckének nevezik, ám legyen, nekem finom volt, bármi a neve. Oly mértékben emelkedett a feszültség bennem, hogy egy szintet léptünk,