62
Kiemelt
129
Kiemelt
5
Kiemelt
JÓ szexpartner beszámoló

Dolli

Törzshirdető

-

Beküldve: 2023-01-22 21:37:33

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Dolli szexpartner beszámoló Budapest

Sndrnrb a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
Könnyű volt elérni pár nappal előtte egyeztettünk telefonon és a randi napján még egyszer felhívtam, hogy fixáljuk az időpontot.
Megközelítés
Bkv-val mentem busszal vagy metro és 5 perces sétával lehet megközelíteni a helyszínt. Ahogy làttam a parkolás fizetős vilt
Helyszín
Egy társasház legfelső emeltén található kis lakásban rendel Dolli. A lakás tiszta, rendezett és mindennel felszerelt.
Dolli külseje
Dolli egy köntösbe fogodatt és alatta azt hiszem egy bikinit vagy fehérnemüt viselt. A képek teljesen megfelelnek a valóságnak Dolli tényleg egy fiatal feszes bársonyos bőrű tinilány. Igazi modell alkat vékony, cicijei szépek és formásak és a feneke is eszméleletlen kerek.
Dolli, Szexpartner Budapest XIII. kerület,  nő Bp III. , 2023-01-23 09:28:48
Dolli +36 Budapest2023-01-23 09:28:48 erotikus masszázs
Action
A fürdőből vissztérve Dolli már köntös nélkül várt. Elkérte a torülközőmet közben ő is levette a maradék ruháját. Legeküdtünk az ágyra és elkezdtem felfedezni Dolli testét majd mikor látta, hogy már elég kemény vagyok rögtön elkezdett franciázni nagyon lágyan, barátnősen franciázot ezt csinálta egy ideig majd úgy döntottem, hogy fejezzük be így amikor már nem bírtam tovább a szájába lőttem, Dolli elszalad rendbe tenni magás . Ezután egymás mellett fekve beszélgettünk majd mikor látta hogy újra éledezek kérdezte hogy mehet a második kör én igennel feletem és már el is kezdett újra franciázni egy idő után cserét kértem és elkeztedtem nyalni. Aztán gumi fel és elösször misszibe kezdtünk majd mondta hogy váltsunk és lovaglóba folytattuk. Mikor elfáradt váltottunk kutyusra és úgy folytattuk majd végül ebben a pózban ért a vég. Utánna még egy kis beszélgetés, aztán fürdés és elköszönés mert letelt az egy óra
Elszámolás
Az ár a pesti átlagnak felel meg.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Dolli minden kérésemet teljes mértékben teljesítette.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dolli szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

FunkciókDolli legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2021-12-10) : Kértem a gumit és mellé egy jó kis pacit. Folytatódott az erotikus "tánc", teljes egybeolvadással. Amikor fenekét vagy a ciciket vettem kezelésbe, már-már robbanás határán voltam. Váltottunk misszire, hogy kicsit kordában tartsam a "lovakat". Formás lábait kedvemre tettem ide-oda és közben gyönyörködtem a punciban elmerülő ""lázmérőm" látványában.

(2020-02-24) : Meglovagoltattam hát magam. Miközben a formaruha előkerült, nem álltam meg, hogy drágám elém gömbölyödő, izmosan kerek popsiját is érintéseimmel és csókjaimmal illessem. A síkosító erotikus mozdulatokkal felkent cseppjét bizonyára pusztán a biztonság kedvéért kaptam, hiszen Lara nedvesedésével az égvilágon semmi probléma sincs. Lovaglása csodálatos érzés, amelyet gyönyörűszép testének, különösen finoman rezgő kebleinek látványa hamar az elviselhetetlenségig fokoz. Hiába takargattam őket mohó tenyeremmel, időnként csak ki-kibújtak, és az őrületbe kergettek.

felejthetetlen: 10db
(2021-09-20) : Kiskockát oldalról támadta, lehetőséget hagyva nekem egy kis simogatásra itt-ott. Persze nem bírtam sokáig így, ezért viszonylag hamar gumit kértem, és misszionáriusba kezdtük el az aktust. Előbb lassan, majdnegyre mélyebben és picit gyorsabban támadtam kelyhét. Nagyon élveztem ezt a helyzetet, így néha csókot is lophattam, majd felegyemesedve picit tempósabban is folytathattam.

(2021-05-02) : Kértem, hogy a viszonzás is kellemes finom legyen. Dolli így is tett. Nem kezdett el gyorsítani vagy kezezni, mindvégig lágyan franciázott. Elmondani nem lehet, hogy ezzel milyen szintre húzott fel, de képes lettem volna eldurranni. :) Ennek okán át kellett vennem az irányítást, amit szemből kezdtünk. Mivel tényleg barátnős együttlétet akartam, a megfelelő pulzusszám felett a csókok lopását is megszaporítottam.

(2021-04-19) : Rögtön kezelésbe is vette a farkamat, vagyis inkább gumi nélkül a szájába. Érzékien, lágyan kezdett franciázni, bő nyállal, közben kezeivel időnként a golyókat simogatta. Ezt órákig el tudtam volna viselni, de mivel közel jártam már, kértem, hogy én vehessem kezelésbe. A hátára feküdt és nyakától lefelé haladva szépen lassan végig csókolgattam testét, érezhettem selymes bőrét.

nagyon jó: 27db
(2023-02-01) : Fordultunk és a beígért francia óra kezdődött el amelynek a célja a Monsieur felébresztése volt. Dolli, a hozzá illő módon, lágyan, finoman ébresztgette az öregurat és bizony az nagyon hamar komoly érdeklődést mutatott partnernőm irányába,

(2022-05-16) : Utána franciával folytatta. Hátra feküdtem ő oldalra helyezkedett a popsijával hogy elérjem, továbbá a tükörben is láthassam. Baromi jó látvány volt hol a tükörben bámultam hogy a szép arcát néztem ahogy a szájában van a farkam. Franciája kifejezettem jó.

(2022-03-06) : Ezek után behelyezkedtünk úgy, hogy kezelésbe vehesse addigra már keményen ágaskodó hímtagomat. Ritka mód érzéki szopikázást mutatott be, hosszan elnyújtva, szinte folyamatosan a szájában tartva, és csak finoman pumpálva a péniszt. Erre időnként jobban rágyorsított, a nyelvével közben sűrűn izgatta a hegyét. Rendkívül élveztem!

: 25db
(2023-01-14) : Semmi mélytorok, de nagyon kellemes, izgató, "bartánős" technikája van, élveztem nagyon, olyannyira, hogy pár perc után jeleztem, hogy jöhetne egy kis védelem, mert tovább lépnék.

(2022-08-29) : A kisbarátom lenn már nagyon nem bírt magával ezért cseréltünk, s hagytam kibontakozni a francia tudását. Lágyan, érzékien franciázik, nem kell pornós dologra számítani, de valahogy ügyesen számomra kellemesen izgatta a makkomat, amit fokozott az, hogy mindezt, mint egy házi pornó film tükörből is élvezhettem.

(2022-08-03) : Itt leültem az ágyra és mellet is hasát puszilgattam majd lekerült az apró alsó is és az ágyon folytattuk ahol már annyira elvarázsolt, hogy azonnal a lábai közé mentem felfedezni mézédes kelyhét. Sóhajok és dorombolások után újra egymás karjaiban voltunk ahonnan én kerültem ki mit kényeztetett.