129
Kiemelt
5
Kiemelt
62
Kiemelt
JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-01-19 13:43:25

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Fanni szexpartner beszámoló Budapest

csege a 2023-01 hónapi randiján történteket írta meg
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Faniii képeivel már régóta szemezem, próbáltam hívni, de úgy nem tudtam elérni, ezért a VTR-en keresztül simán ment. Az első általam megadott időpont foglalt volt ( nagyon kapós a Tündérke :) ), de már a második választásomra jött a megerősítés, randink leigazolva. Adatlapján minden flottul fenn van, nincs ámítás vagy hamis információ.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín már ismert más beszámolókból, frekventált hely a IX. kerületben, ezekben a lakóparkokban több gyönyörűség is megtalálható.Könnyű megtalálni, parkolás a ház előtt nem önnyű, de a mellék utcákban van hely, igaz fizetős.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Újépítésű lakás, nem nagyon tágas, de a célnak megfelelő. Egyedül fogadott, első benyomásom nagyon pozitív volt. Fürdő tiszta, rendezett, van elég tusfürdő és szájhigiéniai lötty is. Nappaliban az ágy átlagos, elfértünk rajta :)
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
4
Arc:
4
Kicsit féltem, mert a képek sokszor nem adják vissza a valóságot, de most nem kellett csalódnom. Egy köntösben fogadott, képek hasonlítanak, mosolygós arc, szép hosszú haj, formás fenek és bombasztikus cicik, nem is tudtam a szemébe nézni....Ápolt külső...minden adott az élményhez...
Fanni, Szexpartner Budapest IX. kerület,  nő Bp III. , 2023-01-19 18:27:07
Fanni +36 Budapest2023-01-19 18:27:07 erotikus masszázs
Action
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Lábimádat:
5
Ismerkedés után, tipli a fürdőbe, majd kértem helyezkedjen el kényelmesen az ágyon mert szeretném felfedezni a testét és főleg majd az ikreket.
Hanyadt feküdt és elkezdtem puszilgatni minden porcikáját, elidőztem has és combok tájékán, majd felfedező útra indultam délre. Kelyhe szép és borotvált, nagyon finom és nyalni való. Ténykedésemet érzékeny hanghatások kísérték, nagyon szeretek adni és állítólag jól csinálom, jó a technikám ( visszajelzések alapján írom ezt, nem felvágni akarok ).
Nagyon jól volt érezni és látni, hogy ő is élvezi amit csinálok és a testringatásokkal és hanghatásokkal válaszolt a ténykedésemre.
A foglakozás elérte a célját, gyönyörűen elélvezett majd, hagytam lenyugodni és végig puszilgattam.
Ezután ő következett. Kezelésbe vette a velem egykorút, megdolgozta a golyókat és nagyon finoman hadrendbe állította. Szóltam lassítsunk, mert eldurranok.
Gumit húztunk és missziben mozogtam, amit szép hanghatások kísértek, elég gyorsan elért a vég.
Hagyott lenyugodni, majd masszázst kértem, amit szintén jól csinált. Jót beszélgettünk, majd jött a második kör.
Kértem üljön belém, a látvány fenomenális, ahogy azok az ikrek ringanak, csodás tájkép.
Majd hátulról, szép lassan, majd gyorsabb zihálások közepette elért a vég.
Fürdés, rövid beszi és már at utcán is voltam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ár-érték arányban megéri, nagyon jól éreztem magam, kedves, figyelmes, megtesz mindent, hogy a vendég jól érezze magát.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jó szolgálató, biztos visszamegyek, tessék rá vigyázni, köszönöm. Vannak tetkói, de nem zavaróak.
Fanniii, jövök még, a melleket szeretném jobban megismerni. Köszi az élményt!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 20db
(2023-01-22) : de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem.

(2023-01-09) : Éreztem ahogy ajkai puszikat lehelnek ágaskodó farkamra és a zacskóra. Ujjai finom érintésekkel fokozták a vágyamat. Remegve a vágytól már alig vártam, hogy rátérjen hatalmas kedvencemre a popóizgatásra.

(2022-12-08) : Majd ő kezdett franciázni nagyon jól csinálja már az első pillanatban az ágy mellett is meg próbálta és profin mélytorkozott i csak én kértem hogy később mert hiányzott az a finom illatos puncija!!!majd én feküdtem a hátamra és ő franciázott nagyon jól és szép látvány volt.kérdeztem ha elég kemény húzzunk gumit.

felejthetetlen: 60db
(2022-11-20) : Hozzá lépve finom érzéki csókokkal kezdtük majd végig csókoltam a testét és finoman ingereltem a punciját.kis idő múlva az ágyon hátára fektettem és nyelvel izgattam az egész teste összes érzéki pontját amit Ő kéjes nyögésekkel díjazott is és sikerült elélveznie is !

(2022-10-10) : Elém kuporodott és négykézláb szájjal felállított - sokat nem kellett dolgoznia rajtam -, majd feldobtuk az általam hozott kísérleti VV-t és szemből azonnal betámadtam. Nem nagyon tudtam finomkodni, átlagos méretemmel egyből mélyre nyomultam, amit a jól előkészített puncija sikeresen fogadott és engem átkarolva,

(2022-09-20) : Fanni csókja fantasztikus, nem megúszós, nem alibizős, hanem igazán szenvedélyes. A csók csata közben kezeink játéka is jutalmat osztott: simogattuk egymást ott ahol értük, én a haját, a hátát, és a fenekét simogattam, majd a punciját kezdtem el izgatni, míg ő a farkammal volt elfoglalva. Utána az ágyra ült és elkezdett szopni, Fanninak ahogy mindene, úgy franciája is tökéletes:

nagyon jó: 76db
(2022-12-12) : Na de félre a felesleges szóvirágokkal! Fanni az ágyra ült és elkezdett szopni. Fanni nagyon jól csinálja: a nyelvét a makkon pörgeti, a rudat hosszában nyalogatja, majd az egészet tövig beveszi, ilyenkor akár finoman irányítani is lehet, én is ezt tettem: fogtam a fejét,

(2022-07-14) : Ezután lefeküdtünk az ágyra, egy hosszabb csókcsata után a Drága ráhajolt az ölemre és valami csodálatos franciába kezdett. Rég kaptam ilyen finom és mindenre kiterjedő törődést. Volt itt gátnyálas, zacsi szopás, még egy kis mélytorkozás is. Álom ez a csaj.

(2022-07-08) : Majd az ágyra dőltünk, csókok (dicséretet kaptam, hogy"jól csókolok" biztosítottam róla, hogy neki sem kell plusz órákat vennie..) majd a ciciknél elidőztem és utána lefelé vettem az irány a puncihoz, szép borotvált és jóízű volt. Nyalakodni kezdtem nem kis ideig, közben neki is többször jól esett, én úgy éreztem el is ment....

: 86db
(2022-11-26) : Ezek után követelte a velem egykorút a szájába de most fölé kellett térdelnem, az ágytámlába kapaszkodva és elkezdte kényeztetni, persze mély torokkal, golyókényeztetéssel kombinálva. Néha én diktáltam a tempót és a mellek közé is betévedtem.

(2022-10-25) : Érkezett egy olyan szopás és golyókkal való játék amitől már csillagokat láttam. Eközben figyelte, hogy mire, hogy reagálok. Majd, amikor a golyók alatti részre is jó volt a reakció jött a popsi nyalás. Uraim, akkor úgy éreztem megérkeztem. Volt már hasonlóban részem, de az nem ez volt.

(2022-08-16) : Miután sikerült rendesen benedvesíteni és is kértem egy kis nyálazós síkosítást a rudamnak, amit Fanni lelkesen teljesített, időnként jó határozottan tövig eltüntetve a szájában/torkában. Tudom, hogy ez sajna nincs a kínálatban, de egyszer isteni élmény lenne ilyen fázisban elélvezni, mélyen a torkában tartva magam közben.