31
Kiemelt
42
Kiemelt
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Eni

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-01-09 14:50:35


NemAzAFiú szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Eni erotikus masszázs beszámoló Budapest

NemAzAFiú a 2022-12 hónapi randiján történteket írta meg
igéző szemek
fergeteges csúszka
ínyenc láberotika
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Érdeklődtem korábban telefonon, inkább a hangjára voltam kíváncsi....és ugyan nem sikerült egy későbbi napra egyezségre jutni de megbeszéltük hogy aznap mikor szeretnék menni, reggeli hívásokat tudja fogadni és tud tervezni....Tehát a bizonyos napon hívtam, és déli időpontban megegyeztünk:-) Amúgy cserfes, kedves hangja volt a telefonon, elcsevegtünk nem csak "célirányosan" hanem ...mellékesen is:-)
Láttam már mikor Zuglóban volt de itt nekem könnyebb és közelebb van, szóval lecsaptam rá:-)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
BKV is egész jó, függetlenül attól hogy mely irányból közelítesz ...villamos nagyon közel, busz, metró, vonat 10 perc séta. Kocsival mentem, könnyen odataláltam, viszonylag ismerem a környéket. Parkolás a ház előtt, nem fizetős, legalábbis én nem fizettem mert nem láttam "lopó automatát" és csomagot sem kaptam....De a közelben azért óvatosan, mert van már fizető övezet! Lakótelep, közelben iskola, piac, edzőterem, jövés-menés! Engem különösebben nem zavar, nem érdekel, nem feszélyez...
Jó negyedórával korábba érkeztem, el is kezdtem olvasni a kocsiban amikor jött egy üzi hogy ha odaérek korábban, mehetek is...mondanom sem kell, 1 perc és a liftben voltam:-))
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Átlagos panel, némi ránc felvarráson átesett az épület:-) néhány emeletet akár gyalog akár lifttel is megtehető. Kilépve a liftből, balra, az egyik ajtó kis ablakán keresztül egy kéz integet hogy " helló, erre gyere, ne menj arra mert itt van Eni, vár egy szóra:-))"....Kis szoba, matrac, szekrény fotel, , tükrök mindkkét oldalon, fürdő OK, törölköző is nagy .
Teljesen megfelel annak aminek használják. Én rendet és tisztaságot láttam.
Eni külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Nincs zsákbamacka sem az arc sem a teste nem titok senkinek. Nekem tetszik, pici formás, csinos hölgy! Velem közvetlen, viccelődő, incselkedő volt, én is vele:-) sokat mosolygott, nevetett. Valami erotikus szett volt rajta, magas sarkúban várt . Cicik tunningoltak de szerintem (bár nem sok szilikon cicivel volt dolgom) nagyon természetes hatásuak! Jó test, lformás lábak, popsi, lapos has...persze hízott picit szerinte, nem vagyok már mai gyerek, jobban szeretem ha egy nőn van ez-az amit fogni, markolni, gyömöszölni...Szerintem teljesen renddben van, nekem mindenféleképpen megfelelt! Alacsony és nagyon felnézett rám:-))
Eni, Masszázs Budapest XIX. kerület,  nő Budapest XIII., 2023-01-20 14:55:00
Eni +36 Budapest2023-01-20 14:55:00 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Melegített olajjal maszsíroz, természetesen meztelenül. Hason fekszem és bokától felfelé indulva végig masszíroz, olyan relaxáló jellegű masszázs de mikor jelzem hogy a popsival, derekammal lehet bátrabb is, érezhető hogy van erő és szakeszerűség a mozdulataiban! A hátamat. lapockáimat szintén erőssebben veszi kezelésbe de ekkor már rajtam lovagol és úgy dolgozik, érezni az öle melegét, a melleit a hátamon.
Nem csak érezni, látni is lehet a kétoldali vizuális berendszéseknek (tükrök) hála. Őszintén szólva nem sokat masszíroztattam ily módon, kb 20 perc mert a csúszkára voltam kíváncsi! Beolajozza magát és, továbbra is hason fekszem, végig csúszkál rajtam bokátol fejem búbjáig, oda.vissza sokszor! Az előzőleg folytatott párbeszédünk megszünik, most már csak kellemes sóhajok, nyögéseg hallhatók, kapok sok puszit szépen elosztva a testemen , popsi,..az amúgy is nagyon bejött neki:-)) hát, nyakamon, arcomon...) Nagyon izgi látni, érezni a melleit, punciját rajtam.
Fordulásra bíztat, kissé szétterpesztem a lábaimat, beül közé, beolajozza lábfejét és kéri hogy melegítsem meg a lábikóit, beolajozza még kicsit a melleit, ölét, combjait és kapok egy jó kis lábbal végzett farokmasszázst (footjob? ) ami bevallottan nagyon bejön nekem! Aztán hanyat fekszem és előlről jön a csúszka, farkam a mellei között aztán lecsúszik a lábaimon , valóban csúszkál fel-alá könnyedén majd megfordul és szemben találom magam az olajtól és nem csak, nedvesen csillogó puncival amely most még csak szemnek elérhető, és így is csúszkál rajtam, ismételten egy jó kis fordított footjob-ot kapva!
Bevallom, jó lenne egyszer végig élvezni egy ilyen jó lábmunkát de eljön annak is az ideje, majd....
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Abban egyeztünk meg hogy először én próbálok örömet okozni neki, bevallása szerint nem lesz nehéz dolgom mivel hogy ő könnyen és sorozatosan tud élvezni. Ennek szellemében elkezdtem az ajkaimat és nyelvemet mobilizálni, sokat időzve a melleinél, hasánál és puncijánál amely valóbam elég nedvesen fogadta a tevékenységemet...borostámnak " hála" kicsit szúrtam kellett némi segítség a helyes helyezkedésemnél amelyet Enitől meg is kaptam és az amúgy is átlagos méretű nyelvem minden milliméterét be kellett vetnem. A csípő mozgasával segített, ösztönzött hogy ne haggyjam abba, jó úton haladok, az egyik keze a melleit markolászta, a másik keze a hajamban kapaszkodott, én szorgosan nyalakodtam és valóban néhágy perc után mintha a punci nedvességtartama, ízvilága megváltozott volna, az öklöcskéje jól belemarkolt a hajamba, a légzése szapora lett, mellbimbói csak úgy kitüremkedtek...elégedetten sohajtott és kért egy perc türelmet mert megérdemlem hogy én is jól érezzem magam....megnyugtattam hogy én eddig is minden percét élveztem az ottlétemnek....
Na de én is megkaptam a várt kényeztetést,csak pici kéz rásegítéssel mert hát tulajdonképpen folyamatosan merev, félmerev állapotban volt, és sok ajak, nyelv, szájmunkával. Teljesen átlagos méretemet néhányszor teljesen eltüntette, akkor is ha érezhetően nem ez az erőssége ( pici lány, pici száj, pici torok:))) de jólesően! Viszont a száj, nyelv, szívó képessége nagyon jó! A mellékágak ( golyók, gát) is megkapják a kellő törődést, mondhatnám hogy teljes szervízben részesült a környék!
Mindent egybevetve az izgalmi faktor és állapotom igencsak csúcs közelébe volt, éreztem hogy jön az a pilanat ahonnan nincs visszaút, és ilyenkor elvesztem itélőképességemet, nem tudom hol vagyok, ki vagyik, kivel vagyok és csak próbálom meg és átélni az élvezésemet! Amely jött is mint a gejzír, első spricc rendszerint erőt demonstrálva:-)) sokat és messzíre eljutva, jelen esetben jutott szegény Eni arcára, talán kicsi a hajára is, a melleire, szerintem kicsi talán a szája szélén is landolt....nem beszéltük meg hogy hová is lehet élvezni, bíztam benne hogy ez a kicsi lány elég nagy lány és tudja kezelni a szitút:-)) tudta kezelni:-)
Nevetve megállapitottuk hogy nem sok került a lepedőre vagy a saját testemre, mennyiség is volt, a minősége nem került megállapitásra most....már régebb más valaki által a minősége is kifogástalannak ítéltetett ( gyönyörű gyerek formájában :-))
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre kéri szépen letenni a szekrényre amely meg is történik részemről. Elárulhatom, már többször voltam nála és ismeretség ide, visszatérés oda, mindig előre kéri! Engem nem zavar. Kerek szám, nincs játék meg susmus, korrekt . Extrát nem tudok, ami ki van írva az adatlapon az van és megkaptam mindig.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Utólag vallottam be neki hogy már túl vagyok azon az életkoron amely nála a felsőhatárt jelenti, tisztáztuk hogy nem kell annyira szó szerint érteni, de annál fontosabb az ápoltság,a normális megjelenés és méret (testre, nem az intimre gondolva, bár nyílván lenne az az a méret amely gondot okozhatna) a vendégnek , azért ő mégiscsak egy kicsi, törékeny hölgy! Oké, nem féltem mert talpraesett, energikus menyecske de mégiscsak 50 kg ...mégha az tömény szexiség, izgiség:-)) Sokat beszéltünk, komolyabb és lazább témákat is érintve, lehet hogy vannak furcsa gondolatai legalábbis mások számára, én végig jót tudtam vele kommunikálni , nem volt holtpont a párbeszédben, jól kijövünk egymással. Valószínű azért mert nekem is van egy kis pityputy az emeleten:-)) könnyedén rá tudunk egymásra hangolódni!
Bírom őt, úgy érzem ez kölcsönös, akkor minek agyaljak túl a dolgokat? Nekem teljességgel megfelel ő is, amit csinál is meg ahogy csinálja is....

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Eni erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókEni legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2021-11-14) : Nem egészségügyi masszázsra indultam, ezért kifejezetten örültem a tataminak, szerintem az való erotikus programhoz. Viszont nagyon profi masszázsra meg nem is alkalmas. Amit kaptam, ennek tükrében, egy mégis erős, határozott, jól eső masszázs vokt, sok arra utaló mozdulattal, hogy lesz itt más is.

(2021-05-21) : Szólt is, hogy akkor talán feküdjek hasra, és jól beolajozott, aztán kezdődött a műsor. Előbb a lábakat, majd a hátamat masszta meg. Nem a nagyon erős, inkább a kellemes lenne a megfelelő szó, én jól éreztem magam. Közben lehet mozizni a tükörben, meg persze jókat beszélgetni. Mikor az idő már úgy járt, akkor beolajozta magát is,

(2019-10-23) : Meleg olajjal tette mindezt, és az így sikamlóssá váló testemről Ő maga is folyamatosan kente át magára a már csak testmeleg olajat. De a kezével csak engem masszírozott, az egyéb testrészei fokozatosan lettek olajosak, ahogy egyre nagyobb felszínen érintkezett a testünk.

felejthetetlen: 10db
(2022-07-15) : Szépen, szisztematikusan haladt felfelé a derekamon keresztül a hátamig, folyamaosan pótolva a melegített olajat a bőrömön. Átgyúrta a hátam, majd kitért a fájó nyakamra, vállamra is - bár azt mondta ennek a kezelését a végére hagyja, szóljak nehogy elfelejtse :) Még bemutatott egy eddig ismeretlen csúszka-koreográfiát, amikor is konkrétan ráült a nyakamra és úgy csúszkált a hátamon fenékkel, puncival, miközben masszírozott a kezeivel. Hát, uraim, már ezért megérte eljönni Enihez! Hanyattfekvésbe irányított és elkezdett a combomon dolgozni, egyre feljebb és feljebb haladva. Kaptam egy nagyon finom farok masszázst is (nem tudom a pontos nevét - én ilyenskor sosem tudom megkülönböztetni melyik-melyik :D)

(2022-06-29) : Ahogy én kezdtem hasra fekudni közben Eni megszabadult a fölösleges ruhadarbtol, és már Éva koztümben csodalhattam gyönyörű alakját egy kis időre. Ő mögém helyezkedett, és meleg olajjal a labamtol elkezdett finoman a kezelésnek. Ami nagyon jól esett, mondtam is neki igy folytatja elalszom.

(2022-03-27) : A masszázs, a törölköző lassú lehúzasával kezdodött ami elég kellemes és innen lehetett sejteni ezt a fajta szenszuális stílust ami Eni mester fokon muvel! Meleg olaj használatával a lábaktól halad felfelé, kis benyúlasokkal de mellette teljes relax és egy viszonylag rendes masszázst kapsz.

nagyon jó: 4db
(2021-11-10) : Fenekével jól megdolgozott minden irányból, úgy hullámzott rajtam mint egy viharban hánykolódó hajó. Figyeltem a tükörből ahogy ring rajtam, még a popcorn sem hiányzott. Persze ez több volt mint mozi, hiszen ezt éreztem és élveztem rendesen. Néha már újjacskái is beköszöntek fioman a zacsi környékére is. Nem tudtam nem észrevenni.

(2021-05-31) : Kezdetét vette a PROGRAM! Volt ott mindenféle masszázs variáció forró masszázs krémmel, hideg talpakkal, isteni cicivel, kemény popsival.. szóval mindent bevetett Eni! Fájó tagjaim is megkapták a kényeztetést, nem csak a velem egykorú... Nagyon jó volt...

(2020-10-22) : Melegített olajjal (?) krémmel (?) masszázsol, ami nagyon kellemes érzés. Mondta, hogy az első öt-tíz perc csak masszázs, a kellemesebb (és az általam erősen preferált) részek azután következnek majd. Ez az öt-tíz perc a lábak, vádlik, combok lágy masszázsával telnek, de kisvártatva megérkeznek az első érdeklődő besimítások is a lógós kollégához.

: 7db
(2022-12-14) : Nem volt rossz amit csinált, alulról felfelé haladt, erősnek nem nevezném, inkább kellemesnek. Én a masszázsból hiányoltam, hogy csak hosonfekvésből masszírozott meg, szóval csak a hátsó részt. A csúszka masszázst is onnan kaptam.

(2022-06-22) : A masszírozást egyre feljebb folytatta, jött a vádlim majd a combom ás az ülőgumóim.Nagyon jól esett egyes érintésitől kicsit jólesően kirázott a hideg, illetve amikor elkezdett teljes testtel csúszkálni, hát az mindent vitt. Nagyon érezte, hogy már rég nem láttam NŐ-t közelről, és hogy kicsit be is vagyok feszülve, de élvezem is a helyzetet.

(2021-06-16) : Aztán Eni a lábamhoz telepedett és már az olajos kezei simogatását éreztem, ahogy végigvonultak a lábfej, vádli, comb vonalon, szép komótosan, alaposan, nem sietve. Nagyon relax érzés, el is feledkeztem a kezdeti zavaromról és jó volt lazulás közben beszélgetni a gátlásaimról, az autoszexuális/aszexuális létről, amik a későbbiekben Eninek is jó kiindulópontot adtak, amikor a kényeztetésre került a sor.