JÓ szexpartner beszámoló

Adel

Törzshirdető

-

Beküldve: 2022-11-24 17:17:38


Ronnie94 szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Adel szexpartner beszámoló Budapest

Ronnie94 a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
csodás cicik
feneketlen mélytorok
legjobb popószex
végtelenül kedves
Egyeztetés
Telefonon, mint mindig. Fontos szűrő a hang, a stílus, a kommunikációképesség oda-vissza. Hamar fixáltunk egy időpontot két nappal későbbre, sms-ben elküldte a címet.
Megközelítés
Marina-part, tömeg a közelben lerak, pár perc séta soha nem árt. A címet könnyű megtalálni, bejutni kicsit problémásabb (volt egy pici félreértés, az én hibám), de megoldható. Emelet, nem sokadik, gyalog mentem.
Helyszín
A lakás teljesen rendben van, a nappaliban nem néztem körül, a fürdő és a háló volt a szemlélődés tárgya. Előbbiben zuhanykabin, tusfürdő, szájvíz, puha törülköző, kellően meleg víz. A hálóban hatalmas franciaágy és tükrös szekrény a mozizni vágyók kedvére.
Adel külseje
Az első szó: nagy. Mert magas. Viszont arányosan nagy. Nem vékony, de nem is molett, mindenhol annyi van rajta, ami még nem sok. Rövid haj, szlávos jelegű helyes arc, feltöltött ajkak. Dús keblek, enyhén gravitálnak, de jó érzés tartani, fogni, masszírozni. Nagyon szép, rózsaszín punci, szép popsi és formás lábak.
Kedvesség ezerrel, könnyen nevet, szeret csacsogni.
Egy vastag talpú magas sarkúban fogadott, felette valami izé (ez nekem nem szokott menni), ami alatt legalább nem volt bugyi, aztán a többi is lekerült róla, később a cipellő is.
Adel, Szexpartner Budapest XIII. kerület,  nő , 2022-11-24 18:52:39
Adel +36 Budapest2022-11-24 18:52:39 erotikus masszázs
Action
Na akkor az eleje. Kommunikációs félrecsúszás miatt tolódott a randi. Nem győzött elnézést kérni. Felajánlotta, tegyük át későbbre, mert az ő hibája és nagyon szégyelli magát. Végül a kettő közti időpontban tudtunk találkozni. Még a randi elején is sűrűn kérte az elnézéseket, majd jött a kérdés, maradok-e. Naná!
kicsi simi, pici puszi, aztán csók. Olyan bevállalós, nyelvcsatás, testnedvcserés, vagány csókolózás, közben leborulás az ágyra, további nyalás és falás kézfelfedezésekkel kísérve. A punci már ekkor nedvesedett, engem sem nagyon kellett ingerelni. Mielőtt még lecsóba csaptunk volna, jött a francia. Végig szemkontaktusos, kézhasználat nélküli, körbesimogatós, mélyreengedős, fejfogásos, alulról tolásos, ráhúzásos, lenttartásos, glugyglugyolós, felengedve nyálcsíkhúzós, torokkefélős. nagyon bírta a gyűrődést, néha teljesen eltűnt. Bocsánatot kért, hogy ez nehezebben ment a szokásosnál, de nem a megszokott méret és vastagság, de hozzátette, neki azért tetszik.
Cserébe kényeztetés nyelvvel, kézzel, vibrátorral. Variációk sorozata, ujjak a punciban és a popsiban (utóbbiban max kettő, de az tövig), vibrátor a punciban, popsiban, néha saját magának. Aztán újból francia a fentiekben felvázoltakkal, miközben a popsiban tövig bent a fekete vibrátor. Egy kis fejlelógatós tortúra is befigyelt, miközben a melleit és a punciját simogattam.
A randi utolsó 25 percét tartogattuk a dugásra. Guggolva ereszkedett le, majd lassú indítás után jöttek a csattogások nyögésekkel és kiabálásokkal, majd amikor alulról kitartva rásegítettem, felakadt a szeme, majd az orgazmus után közölte, így még nem nyársalta fel senki. Ugyanezt mondta, akikor szintén lovaglásban a popsiban landoltam. Azt mondta, kicsit lassan fog ez bemenni, de már a második lökésnél tövig csusszant, itt is csattogtunk nem keveset, majd jött a nyársalós szemfennakadás és a hörgéses elélvezés, miközben felváltva markolásztam a számomra szép melleit és a fenekét.
Missziben már a csak a popsit abszolváltuk, kutyusban szintén.
Az utolsó öt percben gumi le, jött a már megénekelt fergeteges francia és hamarosan a lovak közé dobtam a gyeplőt és hatalmasat élveztem. Nagyon sokáig tartott, amíg lenyugodtam, de addig nem engedett ki a szájából. Semmit nem láttam viszont.
Még egy kis bújás, beszélgetés, simi, pár csók, majd távozás a kölcsönös viszontlátás reményében.
Elszámolás
Megérkezés nélkül kérés nélkül letettem egy látható helyre. A randi végén még ott volt. Abszolút korrekt, amit vállal, azt teljesíti is, leste minden kérésemet.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kicsit bonyolultan indult, de abszolút megérte várni. Nagyon szimpi nő, aki szemmel láthatóan élvezi a szexet. Nemrég kezdte, jelezte is, van még mit tanulnia, de igyekszik. Nekem teljesen bejött a randi.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Adel szexpartner beszámolójáról


2022-11-24 19:32:00
Hát ezért olyan kapós a *menyecske*! Orbitális parti, szókimondó beszámoló, csábitó lehetőségek tárháza, kell -e ennél több? Remek írás, gratulálok!

2022-11-24 19:05:05
Eddigi legjobb írás Adél ről. Profi vagy barátom, tetszik ez a stílus. Így tovább

FunkciókAdel legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2022-11-04) : Amit szuper franciával viszonzott. Mélytorkosan, lent tartva, szemből és oldalról. Viszonylag sokáig húztam, majd gumit kértem. Ekkor más szögből a mélytorok még mélyebb lett. Atbuktam a garaton. Így a gumi még várt magára.

(2022-11-01) : A tükör előtt kaptam egy nagyon finom franciát, majd rákérdeztem a fejlógatós franciára. Egyből felpattant és már helyezkedett is. Hihetetlen érzés volt, ahogy a farkam átcsúszott a torkán, közben egy kicsit ujjaztam azt a szép puncit. Felvettem, hogy egy kicsit nyalakodnék, nem volt ellenvetése.

(2022-10-26) : Itt is többször felnézett tovább fokozva a vágyam. A mélytorkot többször mutatta , de ebből a pózból nem volt az igazi. Kértem, hogy térdeljen a bal oldalamra és úgy folytassa, na itt már teljesen eltüntetett éreztem rendesen a torka szorítását. Ebben a pózban én is jobban hozzáfértem és tudtam a puncival és popsival foglalkozni. Érződött az izgalmi állapota és jelezte is, hogy meg akar lovagolni. Gumihúzást követően guggolva beleült ,ami igen csodás látványt is nyújtott. Ebben a pózban is többször összerándult és kicsit lassított. Rákérdeztem a popóra, amire egyértelmű igen választ kaptam.

felejthetetlen: 6db
(2022-11-24) : Újra a lábam közé helyezkedett, és a fentebb megénekelet mélytorkos francia következett, majd lejjebb a zsákokat is csókolgatta. Felemeltem a lábam, amit megértve még lejjebb kereste élvezetemet. (1 perc intermezzo, kopogtak, majd csengettek, a közös képviselő volt, köntöst húzott és gyorsan elküldte, és majd elnézésemet kérte) Folytattuk, ahol abbahagyta, majd mikor kellő keménységűre váltam, ezúttal hátulról támadtam.

(2022-11-07) : Most ö következett,egy csodás franciával keményített fel,kb egyből tövig szopta a farkam,nem hagytam sokáig már nagyon szerettem volna benne lenni. Így gumit helyezett rám,és az ő kérésére lovaglással kezdtünk. Olyan tempót diktáltunk csak úgy csattogott az ölünk,ennek eredményeként ő ismét egy hangosat élvezett

(2022-11-03) : Ezután az ágyra parancsolt és úgy folytatta áldásos tevékenységét, majd közölte, hogy ha azt szeretném ne rúgjon ki a munkahelyemről, nagyon alaposan ki kell őt nyalnom. Az arcom fölé guggolt, úgy hogy közben végig tartani tudtuk a szemkontaktot, és szétnyalatta magát vele

: 2db
(2022-11-16) : Előttem korábban megírt,csodálatos mélytorokkal fűszerezett szopásban részesített drága vendéglátóm, majd kérte háton fekve helyezzem magam kényelembe, hogy ily módon folytathassa módszeres kivégzésem. Nem is kellett sokat várnia szájába robbanó magvaimra, mely egyáltalán nem hozta zavarba, utolsó cseppig eltűntette

(2022-09-26) : Ezek után én következtem olyan szuper finom a szája bevette teljes egészében illetve a golyókat se hagyta ki a mókából.Végül arra is fényt deritett bár előzőleg nem említettem neki hogy szeretem ha popsimat kényeztetik.

egyeztetési probléma: 1db
(2022-11-22) : Időben hívtam, de foglalt. Utálom az ilyet, de ez van. Pár perc múlva újra hívom, nem veszi fel. Hívom még párszor, de még mindig nem veszi fel. Az elmúlt hét(ek) telefonos dejavuja miatt eljöttem. Írtam neki az oldalon, hogy ez történt, sajnálom. 10 perc után visszahívott kétszer, de már a kocsiban voltam, a játszós telefon nincs a kihangosítón, ezért nem vettem fel.