80
Kiemelt
61
Kiemelt
62
Kiemelt
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Dorina  beszámolója
JÓ szexpartner beszámoló

Dorina

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2022-11-23 13:50:57


Miszter01 szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Dorina szexpartner Kerepes

Miszter01 a 2022-10 hónapi randiján történteket írta meg
darázs derék
fergeteges francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Dorinát a másik oldalon találtam. Korábbi kellemes élmény miatt döntöttem, hogy újfent meglátogatom. Dorina csak autós kalandot vállal, Gödöllőn hirdet, de valójában Kerepesen az Al Capone előtt kell felvenni. Telefonon egyeztettem vele, könnyen ment, egyszerre felvette kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és az árakról. Megbeszéltük, elindultam, közben még csörögtem a forgalom miatt, illetve mielőtt megérkeztem egy 10 perccel, mert mondta, hogy kb. annyi idő míg a pizzéria elé leér.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Cím egyértelmű könnyen oda találni. Tömegközlekedés, mivel autós kaland van nála eleve szóba se jöhet. Parkolóhely van bőven és meg is lehet állni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Hely diszkréció:
5
Saját kocsim volt, nekem bejön szerintem jó kis tetthely :)
Dorina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mivel Dorina képpel hirdet nincs zsákbamacska és élőben is a képen látható hölgy jött a kocsihoz. Képeknek megfelelő vékony formás hölgy érkezett :)
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
Miután megérkeztem leparkoltam és vártam. Nem sokára meg is jelent Dorina, kopogott az ablakon én nyitottam a lezárt ajtót és már szállt is be.
Mikor beszállt kérdeztem, hogy hogy legyen merre induljunk, mondta, hogy van egy hely ahova szokott menni. Folyamatosan mondta az utat így nem kellett gps :)
Mikor megérkeztünk kicsit várnunk kellett mert egy túlbuzgó kutyasétáltató éberen figyelt. Mikor távozott az első ülésekről a hátsóra telepedtünk kocsi járt, fűtöttem, nehogy megfázzunk. Kértem, hogy felül vetkőzzön le aminek kérésemre eleget tett. Dorina erős dohányos, így a csókot kihagytam csak a szopatáson járt a fejem.

Miután levetkőzött rá is vetette magát a farkamra. Elkezdte simogatni, puszilgatni, nyalogatni és szopogatni. Kellemesen csinálta, hamar kőkemény lettem és elkezdhetett rendesen szopni. Nem tudok mást mondani, minthogy változatosan jól franciázik, közben kezével rásegít, de nem zavaróan. Fő munkavégzés a szájával történt. Kérdeztem már a randi előtt, hogy hogy lehet végem, mondta hogy a szájába élvezhetek nyugodtan, így ez volt a cél.

Nem finnyáskodik lehet diktálni az ütemet, nagyon jól meg lehet szopatni. Jó hosszan szopattam, néha kicsit visszavett az ütemből egy-egy nagy levegőért, majd újra szopott rendesen ütemesen, mígnem a szájába robbantam és egy hatalmasat élveztem bele. Tényleg jól csinálta, teljesen kiszopott. Miután elélveztem, hagyott a szájában lenyugodni és csak mikor szóltam, hogy végem van akkor - az utolsó cseppeket is kiszopva - kivette a szájából a farkam és az utódokat az ajtót kinyitva a természet lágy ölére engedte.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Miután végeztünk átadtam neki a virágokat. Szó sem esett róla a randi elején és alatta.
Rózsacsokor
A randi SOS francia volt, és az ajándék 10 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Dorina egy kellemes odaadó partner, teljesíti amit vállal. Jól éreztem magam, amiért mentem abszolúte megkaptam. Az biztos, hogy egy rendes menetre majd valamikor visszatérek, még sajna csak szopatásig jutottam el, de mert mindenképp ki akarom próbálni, nagyon jó formás teste van.

Szexről nem tudok nyilatkozni, de ha egy jó szopatásra vágytok egy csajjal aki nem finnyáskodik akkor abszolúte ajánlom. Parádésan szopott annyi szent próbáljátok ki, remélem még sokáig köztünk lesz és élvezhetjük a társaságát.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dorina szexpartner beszámolójáról


2022-11-26 08:24:20
Na ugye hogy lehet tíz percről is jól írni,annak aki tud

2022-11-24 13:37:28
Jó beszámoló, viszont mivel a hirdető máshol hirdet, a külsőről kicsit részletesebb leírást vártam volna.

2022-11-23 17:22:41
Jól megírtat adtam, mert teljesen megfelel a valóságnak az írás. Dorina ilyen. Az hogy ez másolat vagy nem az az író lelkivilágán múlik.

2022-11-23 16:01:07
Szia ismétlés volt a randi és mivel ugyan az a menet nem nagyon tudom máshogy leírni :/ Elnézést ha úgy tűnik másoltam. Legközelebb remélem egy fullos randi lesz és részletesebb beszivel tudok szolgálni :)

2022-11-23 15:27:39
A r.lányokon szerepel ugyanez a beszámoló szinte szóról szóra, 2022 04 20 dátummal, amit elutasított. Most plagizáltál, vagy sokadik ismétlés volt a randi?