61
Kiemelt
62
Kiemelt
80
Kiemelt
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Bunny

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2022-11-23 11:37:54


Ayrton S szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Bunny szexpartner beszámoló Budapest

Ayrton S a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
csodás cicik
fergeteges francia
változatos pózok
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Nyuszival kb 8-10 nappal a randink előtt Vtr-ben egyeztettünk. Egyből elfogadta az általam javasolt időpontot. A randit megelőző nap írt az oldalon személyes üzenetben, hogy nem tudnék-e egy órával korábban menni? Természetesen tudtam, igy legalább hamarabb érezhettem Istennőmet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Gps könnyen odavitt, szabad parkolót is találtam, pont a megadott címmel szemben. Tömegközlekedéssel sem bonyolult megközelíteni a helyszínt. Villamos, busz is jár erre.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű társasház x emelet. Nagyon modern lakás. Amerikai konyhás, itt pakoltam le cuccaimat. Fürdőben zuhanykabin, sok tusfürdővel. Szájvíz, deók. Törülköző tiszta és jó illatú. Hálóban nagy kényelmes franciaágy, komóddal.
Bunny külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nem is tudom már milyen színű felsőben várt, mert annyira dögös volt benne. Diáklányos rucit emlitett, pici nyakkendő volt rajta, bugyi most sem. Fekete színű harisnyával kiegészítve. Új frizuráját én láthattam először, nagyon bejött. Arca nagyon szépen sminkelve. Szeretem személyiségét, gyönyörű testét, főleg hatalmas ikreit!:) Puncija borotvált és nagyon jóízű.
Bunny, Szexpartner Budapest XI. kerület,  nő Budapest IX., 2022-11-23 12:47:18
Bunny +36 Budapest2022-11-23 12:47:18 erotikus masszázs
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megbeszélt időben hívtam, egyből felvette hívásomat. Már szinte fejből tudom a bejutáshoz szükséges infókat. Két percen belül már Nyuszi ölelését érezhettem. Néhány percet beszélgettünk, közben frissítővel is kínált. Majd vetkőzés után törülközőt kapva gyors zuhanyt vettem.
Nyuszi a szoba előtt várt, egyből forró csókcsatába keveredtünk. Fülébe súgtam, hogy állva az ajtó félfának támaszkodjon, úgy szeretném punciját kinyalni. Nyuszi egyből eleget tett kérésemnek, de elég kényelmetlen volt mindkettőnknek, ezért az ágyon folytattuk. Csókoltam száját, majd ruháját lehúzva melleit kezdtem el simogatni, csókolni. Imádom az ikreit kényeztetni, és szerintem ez Nyuszit is beindítja. Lent már nedves punci fogadott, belenyaltam, erre Nyuszi hangosan felnyögött. Nagyon szeretem így kényeztetni, és azt gondolom ő is imádja ahogyan csinálom neki. Idővel egyik ujjammat is puncijába kérte és percek múlva orgazmussal tudtam megajándékozni. Hagytam pihenni,azután tovább folytattam jó néhány percig.


Ezután hanyatt feküdtem, és Nyuszi szájába vett. Eleinte csak pár centit kényeztetett a nyelvével, majd idővel teljesen eltüntetett szájában. Környékét mind kézzel mind szájjal simogatta, nyalta, hol pedig szájába kerültek a golyók is. Miután kemény lettem, gumihúzás után hátulról kutyusban kezdtünk. Nem finomkodtunk, Nyuszi szereti a szenvedélyes szexet, és nagyon bírja ezt a poziciót. Hangja annyira felhúzott hogy el is élveztem nemsokára. Végig hagyott lenyugodni magában, sőt kérte tovább folytassuk, ne hagyjam abba.
Ezt követően gumit levéve megtisztogatott, frissítőt behozta számomra és egy jót dumáltunk mindenről. Kedvelem őt, mert egy nyitott, közvetlen, nagyon okos, intelligens lányt ismertem meg benne.
Ismét csókolózni kezdtünk, melleit csókoltam simogattam eközben folyamatosan. Nyuszi az ágyon négykézlábra helyezkedett én pedig előtte térdelve. Farkam ismét a szájába került és kezemet a fejére helyezte, így kezdtem el dugni a száját. Olyan mély torkos franciát kaptam, hogy még most is beleremegek, ha rá gondolok. Ezt követően Nyuszi hanyatt feküdt és mellei közé kérte a fakamat. Szorította össze az ikreket, farkam pedig közöttük járt, és közben be-be kapta farkam hegyét. Még feljebb kúsztam kérésére és száját kezdtem el újra dugni.

Gumit kérve, szemből grillcsirke pózban dugtam punciját, majd percek múlva szemből meglovagolt. Gyönyörű látvány volt ahogy mozgott farkamon, mellei pedig felettem ringtak. Simogattam is őket folyamatosan. Megpróbálkoztunk a popsijával, de úgy néz ki farkam mindig megijed tőle mostanában, nagy sajnálatomra. Nyuszi gumit levéve ismét szopásba kezdett, imádom ahogyan csinálja. Hangot is adtam neki.
Megbeszéltük hogy szájjal végezzen ki, majd 69-ben is kényeztettük egymást. Popsiját sem hagytam ki, ami észrevehetően bejött neki. Végig a csúcs közelében voltam, mondtam is hogy már nem sok kell a finishez. Erre még vadabb szopásba kezdett, és végül hatalmasat élveztem szájába. Végig hagyott lenyugodni az utolsó cseppeket is eltüntette egy nyeléssel. Meg is szédültem közben, annyira brutál volt!:)
Volt még kevés időnk azt már kedélyes beszélgetéssel ütöttük el. Majd zuhany után, öltözködés és csókok, ölelések az ajtóban.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Mint mindig most is két órát maradtam. Két extrát kértem a popsit és a lenyelést. A popó * rózsaszál. Az ajándékot a randi végén raktam le. Tévedésből az előző randin többet hagytam ott, ezt tök korrektül levonta Nyuszi a végösszegből. Nem siettetett sehová, jó 10 perccel tovább is maradtam. Persze igyekeztem nem visszaélni a vendégszeretetével.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 80 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 40, másfel órás randira 65, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Én már szinte hazajárok hozzá!:) Bőven a legtöbb randim vele volt. Nagyon magas szinten űzi a vendéglátást, sohasem csalódtam még benne. Mindent megkapok tőle az ágyban amire csak egy férfi ember vágyik. Még biztosan menni fogok hozzá mielőtt végleg itt hagy bennünket.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bunny szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

FunkciókBunny legfrissebb beszámolói

istennő: 45db
(2022-09-10) : Rövidesen megfordul, és fej lelógatva teljesen bekérte a vonalzót a torkáig. Így dugtam meg a száját és a torkát, miközben az ügyes, fürge ujjacskáim ismét tövig a totál nedves puncikája mélyén okoztak újabb csúcsot az édesnek. Majd ujjabb fordulás és a mellei között ficánkoltam egy darabig.

(2022-09-05) : Nyuszi az ágyon kezeire támaszkodva, a farkamat kezdte el kényeztetni. Szinte egyből tövig nyelt, s kérte nyugodtan nyomjam rá a fejét a farkamra koppanásig. Egyre jobban kezdett felizgatni, s eközben száját dugtam. Bugyiját levéve, gumihúzás után szemből kezdtünk, lábai a nyakamban. Isteni látvány volt ahogy farkam ki-be jár puncijában, kis idő múlva el is élveztem.

(2022-06-30) : Bunny hamar leereszkedett és szájába vette az ébredező ezredest. Még mindig - természetesen - kegyetlen jól csinálja, tövig, bőnyállal, hol hevesen, hol tempósan ;) A kényszerfrancia is megengedett volt, és még csavart is a dolgon, a hátára feküdt az ágy szélén, fejét lelógatva és itt is lehetett neki adni.

felejthetetlen: 92db
(2022-11-24) : Ezek után hirtelen hanyatt döntött, hogy még jobban rá tudjon menni a családi ékszerre. Miután eléggé kiművelte magát francia nyelvből, felrakta rám a védő felszerelést, és rám is pattant, fordított lovagló pózban. Meg kell jegyeznem én még doktorit is adnék neki franciából.

(2022-07-07) : Szóval ilyen állapotban küldtek az ágyba, Kingus vágyvezérelten az arcomra ült, eközben Bunny szájjal folytatta a kezelésemet. Ahogy tudtam, nyaltam Kingust, de hát egy kicsit nehéz volt jól csinálni, miközben Bunny ügyködött, és ez alól csak az jelentett kíméletet, amikor háttal nekünk nyeregbe pattant. Na nem azért, mert annyival rosszabb, csak már én is vágytam a csattogásra.

(2022-06-29) : A bevezető kört végül egy dupla franciával zártuk. Megjegyeztem, hogy remélem beleég a retinámba a kép, amint két áldozatkész csaj szopja a farkam, mire Bunny megemlítette, hogy ha egy férfi alzheimeres lesz, de volt ilyen élménye, ezt bizonyára akkor is fel tudja idézni.

nagyon jó: 73db
(2022-09-19) : A mellei fölé térdeltem ismét kalandozásra indultam. A répám újra eljutott Nyuszi szájába, és a mellei közé is. Felváltva cserélgettem a két helyszínt. Gondoltam kicsit pihenek ezért leheveredtem az ágya. Nyuszi nem akart pihenni, ezért ismét rábukott a répámra.

(2022-09-06) : A kényeztetésemet az ágyra fektetve folytatták, illetve Bunny folytatta szájjal rajtam, Bébii viszont az arcomra csüccsent, hogy nyalakodhassak. Igyekeztem teljesíteni, de azért nem könnyű kétfelé figyelni, mindenesetre szerintem nem csinálhattam nagyon rosszul.

(2022-08-23) : Amíg ott álltam az ágy előtt, szájjal hamar hadrendben állította az ezredest, igaz nem is kellett sokat dolgoznia, a heves mélytorok és a bő nyál megtette a hatását. Aztán az ágyra mászott, hogy közben fogdoshassam és folytatta az orális mutatványát.

: 379db
(2022-11-21) : Szóval ahogy beléptem a szobába, már az ágyon vártak, és oda jöttek közel hozzám, egyből elkezdték kényeztetni a kiscsávót. Majd Bunnyval csókolóztam (rendes nyelves csók, isteni), közben Bébii szopott tovább.

(2022-08-15) : Először Bunnytól kaptam egy olyan szopást, hogy alig bírtam ki, miközben Baby cicijét és punciját kellett kényeztetnem. Édes kötelesség volt. Aztán csere, Baby kérte és kapta meg a szerszámomat a puncijába.

(2022-08-09) : Aztán az ágyra ültetett és tövig bekapta a répát, nagyon lendületesen szopott, de izgatta közben a makkomat is külön, azután a golyóimat is nyalogatta, szívogatta, szájába vette, tényleg fullos orális kényeztetésben volt részem. Majd Bunny hanyatt feküdt az ágyon, melléről lehúzta a ruhát és fejét az ágyról lelógatva fogadott magába újfent, na így már én is adtam neki rendesen: