JÓ erotikus masszázs beszámoló

Tilda

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-11-23 08:55:56


Wolfdick szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Tilda erotikus masszázs beszámoló Budapest

Wolfdick a 2022-10 hónapi randiján történteket írta meg
érzéki hang
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Beszámolókon találtam rá, telefonon kerestem elsőre felvette, vidám nevetgélős kedves hangja volt, gyorsan egyeztettünk aznap délután 4-re egy időpontot, minden gördülékenyen ment
Megközelítés
Soroksári úti, régi építésű ház, cím egyértelmű, aznap a munkaszüneti napra tekintettel ingeyn és könnyen lehetett parkolni, tömegközlekedés is jól működhet, Boráros tér pár perc séta.
Helyszín
Szépen felújított/karban tartott lakás 2 szobával plussz egy fürdőszobával a vendégeknek és egy pihenő szobával a lányoknak. A fürdő tiszta, a kilépő száraz vol és sok féle tusfürdőből lehetett választani. A közös fürdő miatt ügyesen kellett logisztikázni hogy elkerüljük egynást a másik vendéggel, de ezt rutinosan lehozták a hölgyek. A szobában egy nagy matrac volt a földre terítve itt történt a masszázs, mellett egy hosszú elfektetett tükör és a törölközőket tartalmazó nagy szekrény volt még megtalálható a félhomályban.
Tilda külseje
Képeknek megfelelő, kedves, formás lány szláv vonásokkal, egy apró tetkót fedeztem fel a testén, öltözködésről nem tudok sokat mondani mire a fürdőből visszaértem már meztelen volt.
Tilda, Masszázs Budapest IX. kerület,  nő , 2022-11-23 09:27:40
Tilda +36 Budapest2022-11-23 09:27:40 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Egy órában két levezetést kértem így a masszázs csak két rövid időszak volt, egy a legelején a fürdőből visszaérve, kicsit ráhangolódó jelleggel egy pedig az első levezetés után. Az elsőnél kaptam egy nagyon finom cicis csuszkálás a hátamon a másodiknál pedig átgyúrta a hátamat, kellemesen, nem túl erősen.
Levezetés
A két levezetésre tekintettel körülbelül 5 percel a fürdőből érkezés után már a szájában voltam, lassan érzéki simogatásokkal, nyalintásokkal kezdte majd bekapta, isszonyatosan szexi volt ahogy bólogatott, nyögött és néha felnézett. Külön öröm és élvezet volt a tükörből figyelni. Az első kör a matracon felállva a szájában ért véget miközben előttem térdelt. Gyors fürdés, újabb rövid masszázs majd következett a második levezetés, hasonló koreográfia, érzéki nyögések, kis golyó nyalás, több kezezés és a vége most már a matrac mellett stabilan a parkettán állva ugyancsak a szájában érkezett.
Elszámolás
Teljesen korrekt hirdető a megbeszéltek és a hirdetés szerinti * az óra, *extra a szájbaélvezés.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 16, egy órás randira 22, másfel órás randira 28, két órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Pozitív élmény volt, igyekvő lelkes lány, kedvező árakon, rendezett körülmények közt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tilda erotikus masszázs beszámolójáról


2022-11-23 17:21:28
Két menetét nem szinezted túlontúl,ez így közepes

2022-11-23 16:38:47
Rövid, ámde tartalmas és lényegre törő írás, ami egyre kíváncsibbá tesz.

FunkciókTilda legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2022-10-09) : Tilda remek vendéglátó. Azonnal ráhangolódik az aktuális partnerére és a vendég igényére szabja a szolgáltatásait. Most is ez történt. Érezte, hogy a masszázsra nem vágyom, ezért leginkább az erotikával töltöttük ki a rendelkezésre álló időt. Minden bizonnyal masszírozni is jól tud, de erről most nem szereztem tanúbizonyosságot. Az erotikus kényeztetésről viszont annál inkább.

(2022-08-11) : Ő is végigment bokától a vádlin át - itt észlelt egy csomót, azt picit jobban megdolgozta, de semmi vadulás - egészen a vállamig, fenéktájon picit hosszabban elidőzve. Beszélgetést Rebeka mellett nem igazán kellett kezdeményeznie, de nagyon aktívan becsatlakozott. Valami olyasmi volt a menetrend, hogy Rebeka feldobta a labdát és kb. Tilda és én passzolgattuk egymás között,

(2022-04-21) : Jó kezei vannak, biztos, hogy tud ő ennél erősebben, hatékonyabban is gyúrni, megdolgozni, de én most nem erre vágytam, nem ezt kértem. Ennek megfelelően egy nagyon érzékien símogatós, be-benyúlkálós masszt kaptam, végig vidám csevegéssel kísérve. Bármiről lehet vele értelmesen dumcsizni.

nagyon jó: 2db
(2022-10-19) : Visszatértem után a lábaimat kapta el és közepes erősséggel, sok krémmel nagyon kellemes átdolgozta előbb a bal, majd a jobb vádlimat és a combjaimat. Sportmasszázsnál kevesebb, simogatásnál több, amilyenre egy nehéz nap vagy sportprogram után lazításként az ember vágyik.

(2022-09-20) : Megmondom őszintén, nagyon beindított azzal, hogy zuhanyzás után rögtön rákérdezett, hogy ne hívjuk-e be mégis Rebekát? Nagyon csábító gondolat volt, de most maradni szerettem volna a tervemnél és külön-külön élvezni a kettejük társaságát.

: 2db
(2022-10-16) : We talked during this about this and that while she continued to let her hands do some magic on my butt and legs. Slowly the chat faded as I focused more enjoying her perfect touch. After some time her hands moved up to massage my back - a bit stronger, also as I asked her to do. The whole atmosphere and her lovely moves were very relaxing and smooth. After some time I heard her using a bit more creme and not to my surprise she started

(2022-05-30) : Mint említettem két kényeztetést kértem 1 órában. A csuszka közben egyre lejjebb és lejjebb csúszott majd elkezdett szájjal kényeztetni. Nagyon jól csinálja. Nem hagyja ki a zacsit sem, meg-meg szívogatja, valami fenomenális érzés. Egy idő után egyre gyorsabb tempóban felváltva kényeztet kézzel és szájjal, aminek az arány pont jó. Mikor kezdek a végéhez érni jelzem, és már át is léptem e mennyország kapuját.