61
Kiemelt
62
Kiemelt
80
Kiemelt
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Áfonya  beszámolója
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Áfonya

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2022-11-22 13:48:29


Aragorn1 szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Áfonya szexpartner beszámoló Budapest

Aragorn1 a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
igéző szemek
csodás kézimunka
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Már több napja nézegetem Áfonyát. Pénteken egyeztettem vele időpontot hétfőre. Aznap hívtam, megerősítés miatt.
Megközelítés
Ismert kerület, sok-sok lánnyal. Egyedül rendel a kedves, könnyen odataláltam. Parkoló fizetős, de van üres helyek.
Helyszín
Tágas, jó elrendezésű lakás, tiszta fürdőszoba, ágy az lehetett volna keményebb. Volt egy másik ágy is, de az elromlott. Vicces volt, mert kérdezte, hogy megtudom esetleg javítani. Egyik vendége könyelműen ráült égy eltörte.
Áfonya külseje
Külső nekem bejött. Gyönyörű szempillák, szép arc, formás popsi, csupasz punci. Sajnos a melleit nem láttam, mert cicitartót nem vette le, én nem eröltettem.
Action
Gyors tusi, majd irány a babaszoba. Ismerkedés gyanánt felajánlott egy kis masszázst, egy farokmasszást. Szerintem ismerkedni akart a szerszámmal. Kellemesen sikerült.
A masszázs után óvszer fel, majd egy kis szopi következett. Nagyon jó csinálta. Én is ismerkedni akartam puncikával, kértem ha ismerkedjen én is meg vele. Jó volt nyalni szűk, csupasz kis puncit. Nem élvezett el sajnos, de hát mit is várjon ember fia, így először.
Kértem, hogy most már tegyük is be, kutyus a csatlakoztunk első körben. Szólt, hogy mivel nagy a farkam, óvatosan csináljam. Ilyet még nem mondtak soha, de növelte a bizalmamat. Köszönöm.
Fenekét markolászva döngettem kis teremtés. Hamarosan egy nagyot élveztem a gumiba. Törcsi, majd dumcsi. Igazából egy közvetlen, cserfes lány, nem egy kuka. Szeretem az ilyen lányokat.
Idő szaladt, kb 20 prercünk maradt.
A második körben egy farokmasszást részesített, 5 percen belül el is élveztem.
Elszámolás
Nem kértem extrát, most nem. Asztalos ismereteim hiányában. 😉 Majd talán legközelebb egy kis prosztata masszázst, mivel ez is a repertoárja között szerepel.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Egy nagyon kedves, közvetlen "kislány" Örültem a találkozásnak, még meglátogatom!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Áfonya szexpartner beszámolójáról


2022-11-23 15:23:13
Ez valóban kevés.... Már-már távirati stílusban. Átlagos beszi, egy átlagos történet, talán legközelebb 'izgalmasabban' írsz.

2022-11-23 13:12:30
"Ismert kerület" Ha még a nyilvános információkat sem vagy hajlandó megadni, akkor miért írsz beszámolót?

2022-11-23 11:01:52
Tényleg nem akarok rossz indulatú lenni, de egy felejthetetlen, randin nem csúszik le a melltartó és olyan szűkszavúan írsz mintha a szovjetek gyóntatnák a friss MI6-es ügynököt....tényleg mitől felejthetetlen?

2022-11-22 21:26:57
Felejthetetlen-oke,két menetben -oke de csak ennyi indokolással lett megtámogatva?

FunkciókÁfonya legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2022-08-15) : Felrakva a gumit, beleült a nyeregbe. Szemből aztán háttal ült bele. Guggolva ráül, aztán felegyenesedve lovagol, közben végig a szemembe néz. Őrjítő, abbahagyta levetve a gumit, hogy ő most franciázna. Hagytam bizonyos ideig, de inkább gumit kértem, és hátulról bekéredzkedtem. Imádom, ahogy nyögdécsel közben.

(2022-08-14) : Kis idő múlva rátért a lényegre, letörölgetett és franciázni kezdett. Ügyesen, változatos technikával műveli, kis idő múlva éreztem, hogy ebből idő előtti durranás lesz, így gumit kértem

nagyon jó: 3db
(2022-10-14) : Majd jöhetett a natúr francia istenem mintha tudta volna, pedig egy szót sem szóltam, kaptam egy fincsi majd egyre intenzívebb köpködös, nyálcsorgatós ,,pornos" franciát. Nagyon jó szopta a nagy farkamat. hát imádom :)

(2022-10-08) : Kezes mos, majd következik a francia. Először gumi nélkül. Óvatosan. Higiénia ide, higiénia oda, nagyon óvatosan, finoman franciázik. Aztán gumit húzva ez megváltozik, egyre ügyesebb, gondoltam és mondtam is, hogy kezdhettünk volna ezzel.. :) De így volt rendben a randi.

(2022-09-07) : Gyönyörű szűk puncija van, nagyon szép, és frissen volt borotválva. Szép lassan indítottam, és egyre ütemesebben szexeltünk. Csók nem volt, de apró puszik igen. Abszolút nem volt ellenére semmi, hagytam, hogy irányítsam a randit.

: 1db
(2022-09-12) : Egy lingammal kezdtünk amiben a beszámoloknak megfelelően nagyon profi és szereti.Ezután elkezdtük több pózban a "lényeget" ha lehet így mondani.A pacit nem szereti de az összes többiben nagyon ügyes és segítőkész.Tud irányitani is de ha van bármi kérésed a normális keretek között készséggel teljesíti.