7
Kiemelt
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Szofi

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-11-22 13:25:17


Flight666 szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Szofi erotikus masszázs beszámoló Budapest

Flight666 a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt alak
fülledt erotika
hihetetlenül érzéki
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Telefonos egyeztetés a szokásos módon. Mivel a lányok egymás telefonját is kezelik, így nem vele beszéltem elsőre, de a második egyeztetésnél (érkezéskor) már az ő hangja volt (erre persze csak az ajtón belépve jöttem rá).
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás könnyű, több ízben voltam már itt, közeli pláza, vagy közeli utcák, de most ismét BKV-val voltam. kb 5 perc kellemes séta a közeli csomóponttól. Egy kis mozgás mindig jól jön ilyenkor...
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás a célnak megfelel, nagyon jó állapotban, ismét tisztaság, kellemes, jó izgató illatok, a lányok hangjai (igaz diszkréten csevegtek, de így is eljutott a fülemig mikor elhaladtam a privát szekciójuk mellett). Vendéglátóm gyorsan bevezetett az egyik szobába (most a kanapés szoba volt a miénk). Kaptam friss törülközőt, gyorsan ledobáltam a cuccaim (és a ruháim) majd irány a fürdő. Szokásos tisztaság és bőséges választéka a tusfürdőknek. Mivel nem a Szépházak-tól jöttem, nem is időztem sokáig, gyors de alapos tusolás után visszatértem a szobába.
Szofi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Igen a külső... Nos a külső megbabonázó. Kis köntösben fogadott, de felül meztelen volt, ezt a köntösből minduntalan kikandikáló cickók tökéletesen megmutatták. Nehéz másfelé nézni, pedig a hölgynek vannak kvalitásai bőven. A fotók nem adják vissza az igazi szépségét, de azért szerencsére közel járnak hozzá.
Szofi, Masszázs Budapest VIII. kerület,  nő Budapest VII., 2022-11-22 17:28:45
Szofi +36 Budapest2022-11-22 17:28:45 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Több barátnőjénél is megfordultam, de eddig valahogy a lingam masszázs részét a dolgoknak nem tudtam kipróbálni. Így Szofinál erre neveztem be, és nagyon jól tettem...
A tetthely mellett már sorakoztak a különféle olajok, bevetésre készen, némelyik teteje már előre le volt tekerve, mintha csak engem várnának. El is dobtam magam az előkészített helyen és vendéglátómra bíztam a többit.
Köntösét ledobva először mellém guggolt, kezébe vett egy flakon olajat (utólag kiderült, előmelegített), és huncut mosoly kíséretében a farkamra és a környékére öntött belőle. Kézzel elkezdte bemasszírozni az olajat. Mozdulatai hatására szépen keményedtem, ő pedig alkalmazkodott a helyzethez, csavarta, masszírozta, szorította, elengedte, olyan hurrikán volt a tenyerében, hogy azt hittem elájulok (persze a jó értelemben). Itt még csak az izgatáson volt a hangsúly szerencsére, így jeleztem neki, hogy nagyon még ne melegedjen bele, különben gyorsan véget ér a randink. Kis szünetekkel azért folytatta izgató tevékenységét én pedig minden oldalról csodálhattam köszönhetően a tükröknek.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Miután a "masszázs" résszel kellően keményre varázsolt és az idő is elérkezett, hogy a második fázisba lépjünk, szépen letisztogatta az olajat a célterületről. Mivel nagyon vendégcentrikus és (szerintem) könnyen ráhangolódik az aktuális vendégére, így egészen határozottan megfogta a farkam majd szépen a puha ajkai közé vette, végül beszippantotta és elkezdte az "ördögi" játékát :)
Először lassan le-fel bólogatott, majd megkért fogjam meg a haját (hogy ne szippantsa be azt is véletlenül - a másik variáció, hogy felköti kontyba). Mivel a vadulást nem szereti (én sem...), megkért hogy ne húzzam a haját és ne nyomjam a fejét, csak kövessem le a mozgását. Nagyon izgató volt a gondolat így ezt választottam majd lágyan a kezembe fogtam selymes haját és vigyázva, hogy az előző kérésének eleget tegyek követni kezdtem a fejének mozgását.
Izgató, kellemes, egyre gyorsuló ütemű fejmozgása végül célba ért nálam és nagyot élveztem a szájában... Hagyott megnyugodni, megtisztogatott, majd ő is diszkréten kiment a mosdóba tisztálkodni. Visszajött, majd a fennmaradó időben beszélgettünk kicsit.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás az itt megszokott módon teljesen korrekt volt. Én mindig előre átadom a csokromat, ne legyen ebből probléma.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon kedves, határozott nő, igazán kivételes technikával. Nagyon jól éreztem magam a masszázs és a kényeztetés során is (bár lingam masszázsnál ez inkább erotika végig). Amit sajnálok az a csók hiánya, de nyilván ez szimpátia kérdése (meg persze van aki túl intimnek érzi, ez is érthető).
Jól éreztem magam, kiváló randi volt. Köszönöm!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Szofi erotikus masszázs beszámolójáról


2022-11-22 21:28:35
Köszönöm hogy fáradtság nem számolva megirtad ezt nekem