7
Kiemelt
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Shila  beszámolója
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Shila

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2022-11-21 16:39:40

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Shila erotikus masszázs beszámoló Budapest

Imrus11 a 2022-10 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt alak
végig incselkedő
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Shilához soha nem tudtam elmenni. Vagy én nekem nem volt jó, vagy neki már betelt minden ideje... De a randi előtt egy nappal, rám írt, hogy ha van kedvem, mehetnék hozzá, mert van szabadideje. És miután mindenki dolgozott azon a szombaton, cswak én nem, le is csaptam az általa felvázolt 90 perces időtartamra. Tőle már ez egy hatalmas piros pont volt, és nagyon nagyon vártam, hogy jöjjön el a találkozó időpontja.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A híres kondorosi lakópark egyik lakása. BKVval könnyen megközelithető, kocsival a parkolás megy kicsit nehézkes, de megoldható.
GPS odavisz, de már ismertem hova is kell menni. Nem lehet eltéveszteni.
Kapualjba kód, majd lift és szaladás az ajtóhoz.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Egyszerű, de nagyszerű lakás. Aki elmegy ő hozzá, tudja hogy mire fogok itt gondolni. A fürdőben megtalálható minden.
Shila külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy igazán fiatalos nő benyomását keltette Shila, pedig az adatlapján az életkora 40+. De ennyi energiája hogy lehet egy embernek? kérdeztem magamtól... folyamatosan izeg - mozog, ami számomra nagyon kellemes volt. Emelett folyton csacsogott is, ami meg jobb volt.
Egy bodyban fogadott, de a teste nagyon szexy volt. Haja dús, arca szép, szemei is szexiek. Alkata vékony, mindenhol szőrtelen, igen, még ott is az volt, és hangja erotikus.
Ez az egyveleg már állításba rakta a vezérőrnagyot.
Itt tényleg úgy éreztem magam, mint ha ezer éve ismernénk egymást.
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Beléptem, puszi - puszi, levetkőztem és mentem is fürdeni. Nagyon gyorsan megtettem, amit kell, és már repültem is vissza vendéglátomhoz.
A masszázs itt is a kettő kényeztető levezetés között volt.
A masszázsa nem volt erős, de szakszerűnek mondanám. Egy ágyon feküdtem, ahol hol az egyik, hol a másik oldalról kaptam a masszírt, majd jött a derekam és a vállam.
A masszázs ahogy írtam, jó volt, szakszerű is, de nem ezért jöttem. :)
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az első kényeztetés már a fürdő után elindult, amikor letérdelt elém és elkezdte kényeztetni a szájával a kis barátomat. Ez mérhetetlenül jól esett, és mondanom se kell, nem kellett sokat várni a beteljesülésemre. A szájába lőttem. ő pedig kiment a mosdóba velük.
Ezután jött a masszázsa, amit fent említettem már.

A befejező kör miután csak egy órát voltam nála, kb a 40 perctől indult, és egy lágy, barátnős franciát kaptam végig szájba. Az ágyon feküdtem végig, ő a két lábam közé kuckózva és nem engedte el egy percig sem, míg ki nem jött belőlem a második kör. Amikor éreztem, hogy a farkam cserben hagy, fogtam magam, felálltam az ágyra, feltérfdelt elém Shila és így lett vége a második körös etapnak.
közben folyamatosan szórakoztattuk egymást verbálisan, ami fokozta a hangulatot.

Elmenetelem után gyors fürdés, majd elhagytam a Kondorosi lakóparkot.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telsjesen korrekt volt, annyi mint ami ki van írva az adatlapján. Nincs semmi rejtett dolog.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Shilát régóta megszerettem volna ismerni, és hálleluja, az ő közben járásával sikerült is, mert ha nem ír rám, szerintem a mai napig nem mentem volna el Ő hozzá.
egy kifejezetenn aranyos, energhikus személyt ismertem meg benne, akire bőven csak szépet és jót lehet tapasztalni.
Remélem még majd egyszer újra megtudom látogatni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Shila erotikus masszázs beszámolójáról


2022-11-24 17:09:46
Most már magyarázatot is kaptunk az időre, amit ugye tudjuk, hogy Shila esetében relatív! Hamisítatlan Shila hangulatot véltem írásodban, ami egyedi, senkihez nem hasonlítható! Öröm volt olvasni beszámolódat, és köszönet, gratulálok mindkettőtöknek.

2022-11-24 16:13:56
Elnézést kérek mindenkitől.
Minden 60 perc.

Az ő általa feljánlott 90 percből nem lett semmi, mert nekem csak a 60 perc volt jó.

Elnézést mindenkitől.

2022-11-24 16:02:20
Nem is az időtartam a lényeg, hanem az élmény, ami viszont jól átjött. Irigylésre méltóan szerencsés vagy, mert sajnos Shilához csak igy lehet eljutni Felejthetetlen emlék marad.

2022-11-24 14:21:53
Most akkor hányas a kabát?
Az egyeztetésnél bejelentkeztél 90 percre. A levezetésnél már csak 60 percet voltál nála, a rózsacsokornál már 30 percre szűkült a légyott, az is egy óra áráért. Ez így elég mókás! Persze ha esetleg arra akartál utalni, hogy a hölgynél úgy repül az idő, hogy a 90 perces randi végén csak 30 percnek tűnt az ottlét, abban maximálisan egyetértünk. Köszi a megosztást…

2022-11-24 13:51:11
Igen ez Shila.... Egyébként ha eltekintünk az időfaktortól("le is csaptam az általa felvázolt 90 perces időtartamra" ), valójában egy órát voltál, mégis fél órás randiról írsz, aminek a csokra az órásé.... Valahol érthető a zavar, hiszen abban a helyiségben könnyen elvarázsolódunk :)) Köszi a beszámolót !

FunkciókShila legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2022-11-14) : Lágy csókokkal halmozta el, szeretgette ajkaival, nyelvével, hosszasan, a herék sem maradtak ki. Finoman, lágyan, franciázott, mélyen csúsztatta ajkai közzé és lent tartva a nyelvével a pénisz tövét és a heréket is ingerelte, isteni érzés volt.

(2022-11-04) : Masszázs az volt. Erotikus, olajos, kézzel- szájjal. Lingam. Mindez kezdödött egy "leülök az ágy szélére, te letérdepelsz és szájba veszel" bevezetővel. Remekül abszolválta. A továbbiakban egy kölcsönös francia, kispárna Shila feneke alá, a 69 mely nem kerek szám,de mint párszor tapasztalhattam,

(2022-08-12) : A masszázsra a randink végén került sor, így kicsit ugrunk az időben. Már túl voltunk egy hosszan elnyújtott egymás testének megismerésén, kényeztetésén, a hátralévő időt beszélgetéssel és, bátran állíthatom szakszerű masszázzsal töltöttük. Mivel érthető okok miatt túl sok időnk nem volt, így végtagjaim átgyúrására volt csupán lehetőség, melyhez Shila lábaimhoz helyezkedett,

felejthetetlen: 21db
(2022-09-02) : Once we were dried, she massaged me for a while which was very professional. At the beginning we talked a bit but she did such a good job that I only relaxed. After a while she started to pour some nuru gel on me and also on herself. Now this body to body massage was the best I have experienced so far from any of the girls in Budapest.

(2022-08-14) : Gatya is gyorsan le, majd rövid magyarázkodás, "ez nem az aminek látszik", amire persze gyorsan jött a válasz, harsány kacagás. A közös fürdetés történései tovább erősítették sejtéseimet, masszázs talán legközelebb.

(2022-07-29) : Shila masszázsát mások már megénekelték, ehhez hozzátenni nem tudok, elvenni pedig nem szeretnék belőle, mivel idő híján (az én hibámból kifolyólag) nem került rá sor. Illetve egy minimalista olajos masszázst kapott tőlem, talán ez is számít: erről annyit tudok írni, hogy inkább simogató-kényeztető masszázs volt,

nagyon jó: 13db
(2022-09-19) : Shila utánamjött és érziki puszik kíséretében megtörölte a hátamat. Ilyen kezdés után a masszázsprogramot természetesen halasztottuk a program végére. A maradék 15-20 percben egy szakszerű, és erős masszázsban volt részem. Shila szeret és tud is masszírozni.

(2022-06-13) : Ez nem nagyon volt, mert az időt elhasználtuk egyéb tevékenységekre. Talán majd legközelebb. Azért egy kis csúszkálás a hátamon befigyelt, de nem szigorú értelemben vett masszázs célzattal.

(2021-11-20) : Krémet választottam és kaptam egy ellazító talp-láb-hátmasszázst ebben a sorrendben, ami számomra profinak tűnt, bár teljesen tapasztalatlan vagyok, szóval ezt nem tudom objektíven megítélni, mindenesetre nagyon jól esett. Az alapos masszázs után megkérdezte, mit szólnék egy kis nuru-gélhez.

: 15db
(2021-12-04) : Az első felvezető kényeztetést követően Shíla javasolja hogy forduljak meg kapok egy finom olajos masszázst.A hátamat bekeni szakszerű mozdulattal mindenhol átgyúr,vállam karom végén a lábam sem marad ki a jóból.a jobb vádlim meg lett eröltetve kértem,hogy ott jól gyúrjon át aminek készségesen eleget tett,közben kellemesen elbeszélgetünk.

(2021-10-04) : Masszázsra a randi végén került sor, valahogy az első alkalom után mindig így történt. Nem sok időnk maradt, Shila átgyúrta a hátamat. Változatos technikával dolgozik, állva, térdelve nehezkedik rám, használja a könyökét is. Mozdulatai szakszerűek, mindig csodálom a tükörben, ahogy komolyan dolgozik.

(2021-06-11) : Masszázsra nem is tudom,hogy mikor került sor. De nem is az az atgyuros masszazs volt amit kaptam tőle. Ez inkább ilyen vagykeltő olajos teljes testét belevitte masszázsba. Hazudnék ,ha azt mondanám ,hogy nem voltak masszázs mozdulatai, amit tökéletesen hajt végre. Belecsempeszett egy kis nuru masszázst a kezelési tecnhikaba.