7
Kiemelt
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Petra

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2022-11-21 16:11:37


Imrus11 szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Petra erotikus masszázs beszámoló Budapest

Imrus11 a 2022-10 hónapi randiján történteket írta meg
gyönyörű arc
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Smsbe érdeklődtem nála, amire készségesen visszaírt. Ezután telefonáltam neki, egyeztettem vele egy időpontot és kért egy megerősitést még aznapra. Egszerű, gyors és rugalmas volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
4es vagy 6os villamossal a Széll Kálmán térig, majd onnan 10 perc lassú séta a címig. Kocsival nem érdemes ezt a helyet megközelíteni, vagy aki szereti a kihívásokat, csak rajta. A cím egyszerű, GPS odatalál, és amit címet kaptam, az tűpontos volt.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Nagyon szép lakás. Nem egy újépitésű a társasház, de a lakás az mindennel felszerelt és felújitott. Kellemes hőmérséklet, lágy zene, finom illatok. A fürdő tágas, akár 4en is tudnának fürdeni egyszerre, türcsi is klappol. Nagy, jó nedvszívó, és kettőt kaptam belőle.
A ruháimat a masszázs szobába raktam le egy fotelre, és onnan mentem ki a fürdőbe.
Petra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Petra számomra egy csodanő! Kedvessége, bájossága megbabonázott, egy kis örömforrás maga a leányzó. Viudámsága, mosolya melegséget áraszt, és rád ragasztja. Egy fehér bodyban fogadott, kb. előttem kelt 10 perccel, de még úgyis maga volt a masszázsipar megtestesítője. Arca formás, alakja bomba, mellei tenyérbeillőek, puncija és lábai sima. És a szexuális kisugárzása 10/10, holott csak masszázst vállal. Fiatalsága ellenére pedig profi.
Petra, Masszázs Budapest I. kerület,  nő Budapest VII., 2022-11-21 19:01:32
Petra +36 Budapest2022-11-21 19:01:32 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A masszázsra az első és a második menet között jött létre.

A masszázsa jó, de nem annyira erős. De meg kell hagyni, nem hagyott ki semmit se, mert a nyakamtól lefelé a talpamig, mindent átmasszirozott. Fentről kezdte, nyak - hát - váll és derék volt a kombó. Ezekután jött a talp - vádli - comb és egy kicsit a fenék. A fejemnél kezdte, akkor tudtam még megsimogatni testét, ami már meztelen volt, és ameddig ott járkált körülöttem izgató volt.
Amikor lement a lábaimhoz, kicsit esett ez a forróság, de Petra mindenképp igyekezett ezt felmelegíteni újra :)
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A fürdés után bementem a szobába, rendbe szedte a fürdőt utánam. Bejött és becsukta az ajtót, és a fehér bodyt azonnal levette. Régen láttam ilyen formás testet, de ebben Uraim, semmi hiba nem volt. 10/10es Petra. Megismerkedtünk, csók sajnos nincsen nála, és kérdezte a forgatókönyvet, mivel készültem, vagy hogyan szeretném.
Elsőre kértem egy kényeztetést, majd masszázs és a végén egy popókényeztetéssel egybekötött levezetést. Őszintén szólva, a popókényeztetés miatt jöttem hozzá, mert irtó kiváncsi voltam rá, hogyan is csinálja.
Első mentnek egy masszázspadra dölős, előttem guggolós, majd letérdelős francia lett a végén szájba. Már itt előkészitette a következő/maradék 80 percet, mert már ez mámoritó volt számomra.
Lágyan, selymesen, barátnősen nyalta a falloszomat, és olyan áhitattal, hogy még én is beleborzongtam.

Jött a masszázs vége, majd kérte, hogy négykézlábra emelkedjek a masszázságyon, és innentől kezdve, felejthetetlen érzés vett maga köré. Elkezdte körbenyalni az ánuszom környékét, kezével verte a farkamat, a másik kezével megtámaszkodott az ágyon. Még csak elején jártunk, de már majdnem elmentem... de sikerült ezt átvészelnem, amit a lehető legjobban tettem.
Elkezdte izgatni nyelve hegyével az ánuszomat, köpdösött rá, és amikor már - már bemeligettet a helyet, nyelvével elkezdte a behgatolást ánuszomba. Nem ment le mélyen, de ameddig tudta, azt felejthetetlen érzés lett. Folyamatosan ezt váltogatta, néha bedugta, néha nyalta és amikor elfáradt a keze, cserélt a szájával... Szájában a farkam, akkor bedőlt alám, mig a keze izgatta az ánuszomat. Ez ment egy jó darabig... kibaszott jó érzés volt, mert piszok jól csinálta. Mester ebben Petra.
Amikor elfáradt, és szólt is nekem, kértem, hogy guggoljon elém és úgy végezzen ki, ahogy legelsőre. Megtette, és totálisan kimaxolva éreztem ezt a 90 percet.
Petra elmondása szerint is élvezte ezt, mert szeret adni az embereknek.

Én elmentem fürdeni, majd nagyon nagyon bánatosan elhagytam a kéjlakot.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Totálisan megérte minden forintját. Petra egy zseni ebben a műfajban, úgy gondolom. A randi végén adtam oda az összeget, egy csokival megspékelve, amit el is fogadott. Extrát nem vettem igénybe, ha egyáltalán va-e?
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Megújulva jöttem ki tőle, felfrissültem, mert egy olyan élményt adott nekem, amire már nagyon nagyon régóta ki voltam éhezve. Visszamenni szeretnék még.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Petra erotikus masszázs beszámolójáról


2022-11-22 21:31:20
Alapvetően ez egy teljesen őszinte írás, normális tartalommal

2022-11-22 08:04:58
Kellemes, jó is írás, nekem sok új infóval. Gratulálok hozzá.

2022-11-21 20:53:47
Nekem az nem volt 90 percben.
Lehet hogy egy órás programba az...

2022-11-21 19:17:05
Petra egy igazgyöngy, temperamentumos kis bombázó. Ahogy olvasom neked sem volt panaszra okod, ami át is jött írásodon. Azt írod, nem volt extra.
Ezek szerint a popó kényeztetés már nem az?

FunkciókPetra legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2022-08-19) : Petra jól masszíroz, ezt már a múltkor is megtapasztaltam, a mostani randink végére esett, legalább olyan jó hatékonysággal tokától-bokáig olaj segítségével, kb. 20 percig, mert sajnos ,,kicsengettek".

felejthetetlen: 6db
(2022-09-12) : Hason fekve kezdődött a szeánsz, emlékeim szerint nem a lábamtól indult, hanem a derekammal kezdte. Innentől kezdve nem figyeltem a masszázsra, mert Petra nagyon jó beszélgetőpartner, értelmes, kicsit kezdeményező is, így a masszázs alatt nagyon jól elbeszélgettünk erről-arról, én is meséltem magamról, ő is saját magáról, korábbi helyekről, tapasztalatokról, helyszín-választásról.

(2022-06-17) : Első alkalommal is tökéletes levezetést kaptam tőle, de most a kölcsönös kényeztetést próbáltam ki vele. Ami már első alkalommal is izgatta a fantáziámat, de érdemes volt vissza menni , mert ilyen gyönyörű puncit ritkán lát az ember

(2022-06-09) : Szakszerű masszázsban volt részem. Svéd masszázs alapok és erőteljes gyúrások jellemezték. Legalábbis azt hiszem. Nem igazán tudtam a folyamatokra koncentrálni. Ugyanis vendéglátóm szépsége, testének bájai sokkal inkább foglalkoztattak, mint sem az alkalmazott masszáz tematikája. Egyszerűen nem tudtam levenni a szemem róla. Azt a nagyon szexi kis ruhát előbb ledobta magáról, amiben fogadott.

nagyon jó: 3db
(2022-08-19) : A masszázst nem tanulta, de autodidakta módon nagyon jól belejött és így nagyon kellemes élményt okozott vele. Nem olajos kenegetést, hanem tényleges masszázst kaptam. Nem részletezem a masszázs során történteket, mert szerintem egyrészt a kutyát sem érdekli, hogy miként haladt a vádlimtól a nyakamig, illetve lesznek annál izgalmasabb részek is még bőven.

(2022-07-10) : A masszázs előtt elzavart fürdeni, amit örömmel teljesítettem, mivel a higiénia az fontos. Gyorsan lecsapattam az út porát a már korábban körülírt tisztálkodási egységben, majd visszasiettem a masszázsszobába. Petra feltette a kérdést, hogy ebben a másfél órában mit szeretnék az általa felajánlott programok közül, amelyek lehetnek kétszeri kényeztetés és masszázs, kényeztetés kölcsönösséggel, vagy masszázs és egy hosszabb kényeztetés.

(2022-06-11) : A masszázs része nagyon finom, volt, mivel alapvetően én hagyományos masszázsra elég sokáig jártam, így ahhoz hasonlítva nagyon tehetséges Petra ebben a szakmában. Van is ilyen irányú törekvése, hogy magasabb szinten űzze ezt a tevékenységet. Biztattam is, hogy esetleg milyen irányba érdemes ebben mozognia.