81
Kiemelt
JÓ szexpartner beszámoló

Bébii

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2022-11-21 15:54:49

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bébii reagálása

Szia Drága!

Köszönjük szépen a beszámolód!
Szerintem Bunny nevében is mondhatom,hogy felejthetetlen élmény volt a hármas randevúnk! ;)
A figyelmességed - az ajándékokat külön köszönjük!
Millió csók Neked!

Bébii szexpartner beszámoló Budapest

Kitsune a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
csókos száj
fergeteges francia
tényleg élvezi
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon vettem fel Bunnyval a kapcsolatot, többszöri próbálkozásra sikerült. 3-4 nappal a randi előtt előtt. Egy hármas randit szerveztünk le Bébii vendégszereplésével.
Előzetesen elmondtam, hogy egy franciázásra érkeznék, továbbá felvázoltam, hogy milyen "speciális" igényem lenne az action fináléját illetően. Tájékoztatott róla, hogy nincs akadálya, már volt vendég, aki hasonlót kért, és Bébiivel ez abszolválható (erről bővebben később).
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem. Mivel nem tudtam, hogy mennyire lesz problémás a parkolás és milyen lesz a forgalom (plusz még boltba is bementem előtte), jóval korában elindultam, de végül minden annyira simán ment, hogy konkrétan 55 perccel a randi előtt már ott voltam, úgyhogy addig elütöttem a közelben az időt.
A GPS egyébként frankón oda visz, érdemes már a pontos cím ismeretében egy utcaképet nézni google-ben, hogy még könnyebb legyen az odatalálás. A szemben lévő benzinkútnál már nagyon korlátozott a parkolási lehetőség, de van kb 100-150 méterrel arrébb egy murvás parkoló ott találtam 2-3 szabad parkolóhelyet. De a szomszéd utcákban is biztosan lehet találni helyet ebben az időszakban.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A pontos helyszínre (megadott cím kaputelefonja) végül 8 perccel a randi előtt érkeztem, még kértek pár percet, mert korábban érkeztem, de teljesen jogos, úgy voltam vele, inkább legyek ott 10 perccel korábban, mint 2 perccel később.
A navigálást követően beléptem a lakásba. Teljesen rendben volt. Tiszta, kellemesen besötétítve, tipkus hangulatos kufirclakás, de nekem tetszett. A fürdőszoba jól felszerelt, vannak tusfürdők, szájvíz, minden, ami kell. Az ágy jó tágas, 3 ember kényelmesen elfér rajta (talán még több is).
Bébii külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Itt Bébii külsejéről írok, kb ugyanezt a beszámolót megírtam Bunnyhoz is, ott majd kitértem Bunny külsejére.
Szóval Bébii: Abszolút azt kapod, amit a képeken látsz, szép arc, igazi fekete démon.
számomra úgy volt tökéletes, ahogy van. Ahogy Bunnyt is, bébiit is szívesen hazahoztam volna magammal :)
Bébii, Szexpartner Budapest XIII. kerület,  nő Budapest IX., 2022-11-22 09:35:13
Bébii +36 Budapest2022-11-22 09:35:13 erotikus masszázs
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
5
Szóval belépéskor Bunny nyitott ajtót, az ajtó mögött állt, először Bébii üdvözölt két puszival, bemutatkoztunk, majd Bunny, de ő egyből szájra adta a puszit.
Lepakolás, tusolás. Itt kérdeztem, hogy akar-e valaki csatlakozni, de hamar beláttam (és fel is hívták a figyelmem rá), hogy mivel kicsit szűkös a zuhanykabin, így ez nem igazán kivitelezhető. Mondtam, hogy esetleg addig elkezdhetik nélkülem :) Gyors tusolás, szájvíz, aztán lássuk, miért is vagyunk itt.
Szóval ahogy beléptem a szobába, már az ágyon vártak, és oda jöttek közel hozzám, egyből elkezdték kényeztetni a kiscsávót. Majd Bunnyval csókolóztam (rendes nyelves csók, isteni), közben Bébii szopott tovább. Bunny megmarkoltatta velem a cickóit, és azt mondta, hogy nála az a szabály, hogy fogás van. Hát mondom jó, miért is akarnék ellenkezni. Bébiivel is volt csókolózás, vele is nyelves, ő is fantasztikusan csókol, közben Bunny játszott a családi ékszerrel.
Aztán mondtam, hogy most ők következnek, szóval elkezdték egymás kényeztetni. Bébii lefeküdt az ágyra, Bunny elkezdte őt nyalni, közbe nekem ki lett adva az utasítás Bunnytól, hogy ujjazzam őt. Hát úgy voltam vele, hogy "Igenis, asszonyom", és először egy ujjal, majd két ujjal kezdtem őt kényeztetni. Túlságosan finomkodhattam, mert hátra nyúlt és megfogta a csuklóm, hogy bizony toljam be az ujjakat rendesen, úgyhogy ahogy a narrátor mondaná: a vendég értette is a célzást, betolta neki rendesen.
közben csókolgattam, finoman harapdáltam a fenekét. Aztán egy csere, most Bébii kényeztette Bunnyt, és én Bébii puncijával játszottam. Ő ujjazást nem kért, viszont cserébe igyekeztem mélyen belenyaldosni a puncijába, ahogy ott pucsított előttem.
Ezután Bébiivel helyet cseréltünk, én kezdtem el nyalni Bunnyt, közben két ujjam a puncijában volt, és igyekeztem járatni benne. Bekapcsoltam az ujjaimon/csuklómon a vibrátor funkciót, és így igyekeztem örömet szerezni e csodálatos szőke szépségnek. A hangok alapján, melyeket kiadott, úgy vettem észre, hogy élvezte a dolgot, talán nem is volt erre felkészülve, hogy a kezdeti óvatoskodás után így meghajtom :). Közben Bébii tüsténkedett körülöttünk lelkesen.
Mikor Bunny puncija már érzékennyé vált, helycsere, most Bébii puncijával kezdtem el foglalkozni, de Bunnynak az volt a kérése, hogy úgy csináljam, hogy közben ő hozzáférjen a farkamhoz. És hát ugyan miért vonnám meg tőle a lehetőséget? Ti ellenkeznétek? Na ugye, hogy nem?! Szóval Bébii punciját nyaltam, közben simogattam a mellét, másik kézzel pedig néha Bébii másik mellét simogattam, vagy lenyúltam Bunnyhoz, hogy a fejét simogassam és rásegítsek a tevékenységére, vagy épp a popsiját/punciját simizzem. Ezt követően Bunny odapucsított Bébii mellé és Bébi puncijának kényeztetése közben Bunny punciját kellett ujjaznom, itt ismét "bekapcsoltam a vibrátor funkciót".
Majd mivel már korábban jelezte Bunny, hogy a mellei közé is be kell tennem a cerkát, ezért most úgy döntöttünk, itt az ideje erre is sort keríteni. Szóval ő félig ülő, félig fekvő pozícióban elhelyezkedett, én szemből odatérdeltem a cicik elé, majd Bunny besíkosította kicsit a ciciket, és összefogta őket, közöttük kellett járatnom a rudamat. Eközben Bébii, hogy ő is elfoglalja magát, közmegegyezéssel lement Bunny lábai közé és ott nyalakodott. Néha Bunny mellei közül a szájába is bedugtam a farkam, ilyenkor jó mélyen, gyakorlatilag koppanásig beletoltam a szájába. Ezt párszor eljátszottuk, majd kezdtem azt érezni, hogy ideje sort keríteni a finálénak.
Ja igen: Az action közben megkérdeztem Bébiit, hogy Bunny tájékoztatta-e arról, hogy milyen finálét szeretnék. Azt mondta Bébii, hogy igen, de szeretné tőlem is hallani. Szóval előadtam neki, hogy azt szeretném, hogy érzékien csókolózzanak egymással, meg simogassák egymást, én pedig majd a szájuk közé furakodok és úgy élvezek bele a szájukba, ők pedig csókolózzanak tovább. Úgy láttam Bébiin, hogy abszolút nem volt ellenére az ötletnek.
Szóval ott tartottunk, hogy egymással szemben térdeltek az ágyon, simogatták egymás mellét, picit csókolóztak, és meg az ágy előtt állva kézimunkáztam, hogy eljöjjön a vég. Mikor már robbanásközelben voltam, kértem, jöjjenek közelebb és úgy folytassák, hogy odaadjam közéjük a rudamat, jöttek is és folytatták, viszont a tervezetthez képest 2-3 másodperccel előbb robbantam, ezért az első spricc kettejük között elsüvített az ágyra, de utána a maradékot megkapták a lányok. Finoman csókolóztak a már spermás ajkaikkal egy kicsit, én pedig végre átélhettem azt, amit mindig is ki akartam próbálni, mind látványban, mind élményben. Utána még Bunny kicsit megszopogatott, hogy némi rudamcsepptől még megszabadítson, majd tisztára törölte magát is és engem is.
Én leheveredtem az ágyra, a lányok gyors elszaladtak, de pár másodperc múlva vissza is tértek. Ránéztem az órára, picit voltunk a félidőn túl, alapesetben azt gondoltam volna, hogy egy kis pihi után még egy gyors második kör beleférhet, de 1-2 perc után beláttam, hogy ez most nem fog menni, az első körben rendesen el lettem intézve. Két oldalamra feküdtek a lányok, pár percet így beszélgettünk, majd Bébii javaslatára kaptam egy négykezes masszázst. A randi vége előtt 10 perccel én kérdeztem meg, hogy hogy állunk idővel, mondták, hogy még egy gyors tusolásra simán van idő. Úgyhogy gyors tus (előtte még egy-egy hosszabb csók mindkét lánnyal), öltözés és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randi elején kitettem a hozott ajándékokat (Lindt csoki, áfonya, szőlő), valamint rákérdeztem az elszámolásra, hogy végül is mennyi az annyi. Mivel a speciális finálé kérésem miatt nem voltam biztos, hogy végül számolnak-e extrát vagy sem (az esetleges arc maszatolás miatt), így alapból nagyobb összeget helyeztem el a borítékban még érkezés előtt. Végül minden alapként lett számolva, viszont a boríték tartalmához már nem nyúltam, egyrészt meg nem elegáns, másrészt mert úgy voltam benne a korábbi beszámolókat olvasva, hogy biztosan fantasztikus élményben lesz részem, és így is lett. így egy 20%-os pluszt hagytam a borítékban, de a legkevésbé sem bánom, sőt... abszolút megérdemlik...
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
.. és főleg azért érdemlik meg, mert tényleg rendkívül kedvesek, aranyosak, közvetlenek voltak, teljesítették minden kívánságom, továbbá egy olyan meglepetést is kaptam, hogy a távozás után negyed órával még egy puszilós emojis SMS-t is kaptam, szóval a Vendég nem csak az ajtón kilépésig vendég, hanem egyértelműen utána is. Le a kalappal hölgyeim, Imádlak Titeket , fantasztikusak vagytok!:)
Viszont azt be kell látnom, hogy az olyan felállás, ami kettőnél több szereplős, nem kimondottan nekem való, mert egyszerűen nem érzem azt, hogy annyit tudok foglalkozni a lányokkal, amennyit szeretnék/érdemelnének, mert hát megoszlik a figyelem. Bár az írásomból ez valszleg nem jött át, de azért szívesen kényeztettem volna őket többet és jobban, csak hát a lehetőségek valamilyen szinten korlátozottak voltak épp emiatt a figyelemmegosztás miatt.
Hogy egyébként ajánlom-e őket? Naná!
Ha túl sokat és/vagy pontatlanul fogalmaztam vagy írtam, nézzétek el nekem, most írok először beszámolót, és ezért is csak a "jó" besorolást tudom választani, de minimum istennőt érdemelnek mindketten.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bébii szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

FunkciókBébii legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2022-06-19) : Először én kezdtem el kényeztetni isteni finom punciját, majd amikor végeztem ő vette kezelésbe a velem egykorút. Franciája nagyon jó, igazi mélytorkos. A kölcsönös kényeztetés után először szemből támadtam, majd megcsodálhattam olimpiai világbajnok popsiját hátulról és így lett végem. Ezután kicsit hagytuk egymást lenyugodni, illetve üdítővel kínált.

(2022-06-17) : Utána váltottunk. Egy nagyon gyengéd franciát kaptam. Nagyon jól csinálja. Órákig tudnám élvezni. Ha bírnám. A falon lévő tükör még pluszban rádob vizuálisan. Egyszerűen fantasztikus látvány volt.

(2021-08-17) : Egy idő után egyre mélyebbre vett, s ott tartott. Mikor koppanásig érkeztem, kezemet a fejére tettem, s alulról mozogva élveztem a torka mélységét. Ezt a dolgot többször ismételtük, imádtam nagyon. Néha kiengedett. Ilyenkor rúzsnak használta a kemény szerszám fejét, majd érzékien nyalogatta körbe, majd oldalról fel és le. Többször figyelmeztetnem kellett, nehogy ideje korán végem legyen. Ilyenkor csak rám nézett, mosolygott, majd folytatta tovább.

felejthetetlen: 10db
(2022-10-15) : Utána Bébii nyeregbe pattant és én az ikrekkel foglalkoztam. Utolsó váltás hátulról támadóba; Bébi négykézláb én térdelve. Néha előre nyúltam és a ciciket markoltam. Gumi le és Bébii ismét franciázott; aminek a végén NFVSZ és lenyelés volt.

(2022-05-20) : Ösztönöm nem csalt, farokdurrantó látvány volt az a földöntúlian kerek és tökéletes popsi, a combok közötti vágatból nedvesen csillogva kitüremkedő húsos punci… Uram atyám!

(2022-03-25) : Kedvesem forró kebleivel végig simogatta a célterületet. Ezzel vezette fel a gyúrást, amire szintén vágytam. Krémes finom kezeivel a bokámtól indulva végig ellenőrizte az alkatrészeimet, majd a fenekemhez érve csintalanul elkalandozott egy kicsit. Ez nagyon jól esett, de visszatért a feladathoz. A keresztcsontomon majd a gerincemen és lapockáimon hosszasabban elidőzött. U

nagyon jó: 10db
(2022-08-25) : A puha ajkai olyan finoman szánkáztak égnek álló farkamon, lassan, érzékien, egyre mélyebbre véve. Nem bírtam sokáig, gumit tettem fel, Ő pici síkosítót és szemből beleült a meredező farkamba. Megtaláltuk az ideális pózt, és vadul lovagolni kezdett, nem sokat cicózott. Én combommal, kezemmel segítettem, mozogtam benne.

(2022-04-18) : Elkezdtünk csókolózni és én nekiláttam a kicsomagolásnak. Miután ez megvolt akkor a tatamira helyezkedtünk és ülő pozícióban folytattuk a csókcsatát és egy kevés cicikényeztetés is belefért. utána elfeküdtem a tatamin és jöhetett a masszázs.

(2021-09-09) : Kaptam egy szuper natúr franciát az ágyon térdelve Bébii pedig gyönyörű szív alakú popsiját pucsitotta az égbe. Nem finnyáskodtunk, jól bevette a műszert, amin nagyon jól játszott, hol mélytorokkak hol pedig kis kényszerrel muzsikáltunk, majd ugyenzt már állva az agy mellől folytatva. Persze én is fel akartam fedezni közelebbről Bébii már nedvesebb részeit, amiről az jött le nekem, hogy neki is tetszett a kis előjátékunk.

: 18db
(2022-11-07) : Jól franciázik, élveztem. Közben gondolkoztam, hogy hagyjam-e így végig menni az első kört, vagy kérjek kaucsukot, végül maradtunk ennél a franciás felállásnál, egy idő után jeleztem Bébinek, hogy így bizony végem lesz, aminek hatására fokozott a tempón

(2022-10-07) : El is kezdte, és gyerekek, most értettem meg, hogy egy ilyen szilkonos szájnak is van ám haszna. Az, amit azzal művelt a hegyével, hát... mesébe illő. De valahogy mégsem ment. Megkértem, hogy forduljunk 69-be, ismerve magamat, az mindig be szokott indítani...

(2022-06-08) : Először kézzel kicsit kényeztette majd lecsúszott és szájjal vette kezelésben. Na ez az ami már az első találkozásunkkor is maradandó emlék maradt. Nagyon ügyesen tud a szájával kényeztetni. Változatos technikákat vonultat fel és úgy helyezkedik hogy mindent jól lássak és közben elérjem én is őt. Kicsit fogtam a fejét és úgy rámozogtam de semmi durvaság. Nagyon tetszett ez ment így egy darabig,