61
Kiemelt
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Alina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2022-11-21 15:32:13

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Alina szexpartner beszámoló Budapest

Imrus11 a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
érzéki hang
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Alinát elöszőr viberen értem el, majd felhívtam és egyeztettünk egy időpontot. Amikor odaértem hozzá, felhívtam és kaptam a kapukódot. Nekem egyszerűen ment a felkeresése.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, a parkolás, miután hétvége volt, irtó könnyű volt. Annyi hely volt, mint a Balatonban a víz - sok. BKV van a környéken és kb. a legközelebbi megállótól 7-8 perc séta a kapualjig. A házat egyszerű megtalálni, bejutni meg még egyszerűbb. Új épitésű házrendszer, porta szolgálat nincs, lift meg van.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás miután újépitésű, minden rendben volt. Ajtón belépve egy kis előszoba, majd a nagy nappali, onnan nyitottunk át a baszobába, és a legvégén van a fürdő is. A fürdő patika, minden is megtalálható. Hatalmas türcsit kaptam, és lecsutakoltam magam. Minden ruhámat, poló, gatya azt a fürdőben hagyhattam, ami nekem kifejezetten tetszett. Az ágy maga egy pár szót megérdemel, mert félmagasan van.
Ami egy két pozítúrának nagyon jó, de meglehetősen fura ez a kivitelezés, aki ezt kitalálta.
Alina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Alina képei valósak számomra. Egy laza rózsaszín szinű bodybe fogadott. Vékony alakja, ami miatt mentem is hozzá, és ebben sem cslódtam. Arca helyes, szemei szépek, bőre sima volt.
Nekem egyben nagyon vadító volt, kisugárzása meg felettébb is vonzó volt számomra.
Alina, Szexpartner Budapest XIII. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-11-21 19:00:23
Alina +36 Budapest2022-11-21 19:00:23 erotikus masszázs
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A lift tényleg kb. ajtóba rak le, beléptem, puszi - puszi, cipőlevétel, és olyanok voltunk, mint ha már ismertük volna egymást.
Levettem a kabátom a nappaliban, majd be a baszobába, ahol még ismerkedtünk, megkaptam a türcsit, és be a fürdeni. Ahogy említettem, mindent ott hagytam, majd egy szál türcsiben mentem vissza a baszobába.
Ő még mindig a rózsaszín bodyba volt, de az ágyon ült, amikor megjelentem, csókcsata, majd lekapta a türcsit és kézzel állításba vette azt, amit kell.
Helyet cseréltünk, felültem a magas ágyra és elkezdett finomkodni rajtam. Kérdeztem közben, mit hogyan szerte, és néha válaszolt is, amikor levegőt vett.
Egy idő után már kérte, hogy ne kérdezzem őt, csakis élvezzem azt, amit csinál.
A franciája kellemes volt, sok nyálat használt, ami kifejezetten tetszett, és kezei és nyelve is pörgött a szerszámon. Sokszor nyalta végig le - föl, szóval nem volt egy átlagos francia számomra.
Szerettem volna ha lovagol, szóval védőfelszerelést kaptam és rám ült. Elég hevesen lovagolt, nem volt kecc mecc, és amilyen gyorsan nyergelt, így mentem el a gumiba.
Letisztitott, elment a fürdőbe rendbe szedte magát, és visszajött a szobába, ahol én ültem az ágyon.

Ahogy viszajött, csókoloztunk, nem hagyott nyugton engem, majd ágyon ülve elkezdett leszopni engem.
Elég hamar felkeményedtem, és az első kör után, olyan - olyan mérhetetlenül jól csinálta, hogy sokanezt megirigyelnék. Bőnyálasan, köpködve, folyt a nyála, a keze és szája összehangoltan ügyeskedett, és tényleg fáradhatatlanul kb. 10-12 percig megállás nélkül folytatta ezt, amikor kérdeztem, hogy igy is akar kivégezni??? Mondta hogy igen, de én még szerettem volna hátulról megdugni...
Gyorsan fel a gumit, felhasalt az ágyra és hátulról elkezdtem szépen, majd gyorsabban megdugni. Nekem ez annyira tetszett ez a póz, hogy hamar kimerültem ebben, és kértem, hogy a szájába hagy lehessem vége, hamár az első a gumiba ment. Letérdelt elém és ugyanazzal a vehemenciával kiszedte belőlem a spermáimat és a szájába lőttem. Le is nyelte mindet.
Elmentem fürdeni, majd a végén még egy pár percet beszélgettünk, ami jól esett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljes mértékben megérte számomra, ár - érték arányban nekem nagyon tetszett. Korrekt szolgáltató, és amit hirdet, az van is...
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Megfelelő hozzáállás volt tanúsitható, remek egyéni program, és hétvégén is elérhető volt számomra. Nekem ez bejövős, és szeretnék még legalább egyszer visszamenni hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alina szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAlina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2022-09-30) : Helycsere után ő franciázott nagyon jól éreztem magam közben igazán barátnős feeling volt. De inkább gumit kértem és először hátulról próbálkoztam, majd missziben folytattuk. Na itt újra megjött a hangja és egy olyan lábremegős orgazmust "mutatott be" szerintem tényleg élvezte.

(2022-09-08) : Egy idő után megkérdezte, húzzunk-e gumit? Én még kértem egy kis franciás felkészítést, nem éreztem még megfelelőnek az állapotomat. Partnerem tovább szorgoskodott ajkaival, nagyon kellemes érzéseket okozva nekem. Majd én kérdeztem meg, mi a kedvence?

(2022-08-31) : Kölcsönös franciával örvendeztettük meg egymást, nagyon jól csinálja igazi beleélessel, látszott hogy élvezte a dolgot, s ennek hangot is adott. szóltam hogy váltsunk át egy másik üzemmódra . Ittam a szememmel minden porcikáját és a látvány megtette a hatását.

nagyon jó: 1db
(2022-11-02) : Kitartóan újra, és újra torokra vett, miközben a szemfestéke szépen lassan kezdett megfolyni a könnyezés miatt. Jó volt érezni, ahogy a garat szorítja a makkomat, és mivel egyre jobban bírta, fioman én is elkeztem rászorítani a fejét, és dugni kezdtem a torkát. Mivel meglehetősen jól éreztem magam így, ezért megkértem, hogy az első kört fejezzük is így be.

: 9db
(2022-12-01) : Hozzáléptem, szemébe néztem, szépségét dicsértem, amiért is finom, elnyújtott csókolózás lett a jutalmam. Eszméletlenül jól, érzéssel csinálta. Az ágyon ülve én előtte állva magához húzott majd igy folytattuk a csókolózást. Kérdezte hogy szeretném.

(2022-11-14) : A golyókat sem hagyta ki, nagyon érzékien csinálta. Miután fokozódott a hangulat, tempót váltott és tövig eltüntetett. Valami brutális, egyszerre nagyon finom és intenzív. Koncentrálni kellett, hogy ne durranjak el 2 perc alatt. Amikor éreztem hogy baj van, kértem hogy cseréljünk.

(2022-10-27) : Az ő francia órája hasonlóan felsőfokú vizgsa előkészítő órával vetekedő, sok csókkal indítva egy valóban kezezés nélküli, kellemes, egyre fokozódó tempójú, "veszélyesen" élvezés közeli állapotba hozott.