81
Kiemelt
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Misty VIP  beszámolója
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Misty VIP

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2022-11-21 14:25:27

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Misty VIP szexpartner beszámoló Budapest

Imrus11 a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
legszebb punci
kihagyhatatlan kölcsönös francia
tényleg élvezi
mindig vidám
Egyeztetés
Viber kommunikáció:
4
Elérhető:
4
Még nagyon régen szerettem volna hozzá eljutni, de nem sikerült, de egyik nap a telefonomban rám írt viberen, hogy a héten lesz szabadidőpontja rám. Meg is beszéltük a randi időpontját, előtte még kért egy megerősitést, hogy tényleg megyek e Ő hozzá.
Amikor ez megtörtént, és megkaptam a visszaigazolást, elindultam hozzá.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKVval mentem, a Mester utca villamosmegállótól egy 10-12 percnyi séta. Nekem ezzel nem volt gondom, GPS odavitt.
a parkolóhelyek száma nem volt sok, hétköznap és munkaidő révén ez teljesen megérthető.
Amikor odaértem, hívásba tájékoztatott, mondta a kapucsengőt és már mentem is be a házba, ahol lift repített fel a lakásig.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Látszik, hogy itt lakik. De, teljesen rendben van a lakás. Nem volt szennyes a földön, nem volt kosz, szép rend volt a szobában is. A fürdő is megfelelő volt számomra, több tusfürdő, zuhanyfüggöny is fellelhető volt. Kaptam egy hatalmas nedvszívó türcsit, amiben vizes testemet megszárithattam. Illat gyertyák nem voltak, de fáklyat rá, nem ezért jöttem... :)
Misty VIP külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
ATYAÉG! Élőben sokkal - de sokkal szebb, mint a képeken. Barna haja, igéző szemek, szép - fehér fogsor, selymes és illatos bőre volt. Arca kislányos, de mégis olyasmi, ami mindenki megfordul utána az utcán, vagy a bulihelyen mindenképpen leakarná vadászni. Mellei hatalmasak, hetykések, alakjáról csak annyit, hogy semmi féle plusz zsír sincs rajta, lábai simák - nem borostásak. A kehely pedig maga a mennyország. Nagyon szép és az illatos, popója meg még inkább.
Egyszer és mind, nagyon szép a látvány, ami fogadott engem.
A ruha is dobott azon a bizonyos skálán felfelé, stílusos és fancy volt, de mégis romantikus.
Action
Közös fürdés:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Amikor felértem a lifttel hozzá, nyitott ajtó/kapu várt, és megláttam azt a nőt, aki oly tökéletes szimbóluma az erotikának, amely maga a megtestesítője ennek az iparnak.
Gyönyörűségével levett a lábamról, levettem a cipőt, majd beinvitált a szobájába.
Ott ismerkedtünk, maradhattam volt a válasza a kérdésemre, hogy jó vagyok - e nála? Levettem a ruhámat, kivéve a boxeremet, bekísért a fürdőbe és azt vettem észre magamon, hogy nyugodt vagyok, pedig egy gondolat se azon járt az eszembe, hogy mit kell hazafele bevásárolnom. Fürdő után vissza, az ágyon ült és várt reám. Leültem mellé, majd még egy kis beszélgetés után, elkezdtünk csókolózni.
Nem is az a szájra puszi volt, de nem is az az igazi smaci, de kellemes volt. még ismerkedtem a testével, amikor levette rólam a türcsit és szemügyre vette a faszomat, amit egyből megnyalt, és kezébe vette az irányitást felettem. Nem sokáig hagytam ezt, felállitottam, és kértem, hogy diktálja a lépéseimet, hogy mit csináljak. "Nyald meg a mellem!" Jött az utasítás, "Vedd be a szádba melleimet és nyalj le egészen punciig!" és utána" Térdelj le és nyalj a puncimba!".
Mindent teljesítettem, hanyatt feküdt és a punciját majd a popsiját is nyaldostam. Izgatta magát kötben, nyögdécselt. Még nem ment el itt, de ami késett nem múlott...
Kinyalakodásom után azonnal kérte "Beakarom kapni és leszopni téged", szóval helycsere és máris azon találtam magam, hogy bőnyálas kissé - kissé mélytorkos szopatásával kiakart végezni.
Meg is tette ezt, de ezért meg is kellett küzdenie, mivel elsőre nem adtam olcsón magam. Egy 10 perc után a szájába lövelltem, nem sietett, de a gecim a papirba landolt.

Utána egy vicces jelenet volt. Fekszünk az ágyba meztelenül, majd szól a csengő. Egy köntöst felvett, kiment, átvette a csomagot amit várt. (megnéztem volna a futár fejét, amikor átvette a csomagot, mert abban még szebb volt, amiben várt engem a legelején)

Visszatéer és elkezdett incselkedni megint az kezeivel lent, és ha már érezte az újratöltödést, elkezdett leszopni. Az a jó, hogy még nem volt kemény, ezéert a kicsi faszomra tudott mélytorkozni és végre koppant az orra a hasamon. De amint megnagyobodott a szájábaqn, nem volt már ilyen örömöm. De nem búsultam, nem hagyott kétséget afelől, hogy a nyála mindenhol volt a testemen.
Kértem a kölcsönös franciát és kinyalhattam újra punciját és ánuszrózsáját, miközben ő fáradhatatlanul szopizta a farkamat.
Idővel szájával feltette a gumit és rám guggolt. Nagyon szép látvány, és főleg nézte magát a tükörben, mert közölte "ez a legszebb látvány egy tükörben, hogy nézheti magát ahogy szexel". Nem vitatkoztam vele, nekem is tetszett. Rám ült, csípőjét forgatta, csókoloztunk, melleit nyomta a számba... fenomenális volt.
Mögé kerültem kutsusba, na ptt volt az első pont, amikor csúcsra jutattatm, sőt másodjára is elment elég hamar, velem együtt. Gumiba üritettem, de kurva jó volt egyszerre elmenni vele.

Kiment, rendbe szedte magát, volt még időnk, és kérdezte, hogy harmadjára is eltudok e menni... mondom sztem igen.
Beszélgettünk még, majd a nagy lazsálás közepette, mondta hogy felállitja az árbocómat. Nem volt hosszú szopás, de éreztem, hogy ebbe mindent beletett... szó szerint.
Gyorsan felrakta megint a védőfelszerlést és csakis hátulról basztam, mert ez már az volt. Izzadtam, fáradtam, de volt egy jel, amikor megfogta a kezemet és kérte, hogy ne fejezzem be... pedig már a végét jártam én is, és egy nagy nyögdécseléssel eljutattam újra a fellegekbe, de ott nem álltam meg, mert az érzékeny puncijára még egy percet rádolgoztam, amikor leállitott és azzal a mondtattal élt: "verd a számba a gecidet" Lemásztam róla, feltérdelt az ágyon és én álvva vertem a faszomat a szeme-szája előtt és kérlelt folyamatosan, hogy mindent verjek a szájába... ezzel még jobban felizgatott és kérése megtalálta. Na de ittmég volt fordulat... :)
Szájába lőttem és onnan a melleire csurgatta, és még játszott vele ott, sőt, farkammal felszedtem onnan a spermámat és visszaraktam a szájába. Ezzel a mérhetetlenül egzotikus látvánnyal fejeztük be a szeánszt.
Közös tus jött, és bár még volt időm, idő előtt eljöttem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás a maga módján történt, az akció végén a közös tus után lévő felöltözésnél. Extrát csak egyet vettem igénybe a szájbva elélvezést, de ki nem hagytam volna. Így volt tökéletes.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Szeretnék még visszamenni, mert ezt még egyszer meg kell ismételni. Méghozzá, ha lehet még intenzívebb legyen, mint az első.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról


2022-11-29 00:52:22
Részletes, már-már regényszerű beszámoló.

2022-11-22 17:47:52
Próbáltam szépen és részletesen fogalmazni. :)
Szerintem sikerült :)

2022-11-22 08:13:13
Köszi az élményed megosztását. Gratulálok az öt csillagos élményedhez, jól sikerült átadni az írásban, érződik a fantasztikus hangulat és élmény.

2022-11-21 23:58:19
Na így kell egy élményt megosztani!!! Elképesztő reszletességgel lett megírva.

2022-11-21 19:07:48
Szuper élmény lehetett. Remélem lesz még lehetőségem megtapasztalni, megismerni Mistyt, ha egyszer újra hirdet akár rövid ideig is.

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2022-07-05) : Az ágy mellett állva ölelkezünk, csókolózunk, keze már a farkam kutatja, türcsi le, róla meg a melltartó le, így gyorsan rá is bukok a bimbókra, mint az éhes csecsemő. Leül az ágyra, leveszi a bodyt, majd a a farkam kerül a szájába. Határozott és lendületes bólogatásokkal kerget az őrületbe, aztán leguggol az ágy mellé és úgy próbálja minél jobban eltűntetni a farkam a

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-11-07) : Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják.

felejthetetlen: 41db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-10-20) : Misty-misszi póz következett, majd feltérdeltem és rendezgettem a lábait, közben döngettem ahogy csak bírtam. Majd oldalra fodítottam, ez a póz mindig fokozza a hangulatot, és a hanghatásokat is.

(2022-06-25) : . Forrt a levegő, jöhetett a védelem és szemből beültettem popóval. Finoman, majd ütemesen lovagolt, úgy fordultunk, hogy lássuk tükörben a mutatványt hátulról. Tövig tóltam alulról, nagyon izgató volt a jelenet. Kimásztunk az ágy szére, felemeltem hogy popóban maradtam és átfektettem a hátára én meg az ágy elé helyezkedtem. Lába a nyakba és ami kifér dugtam a popsiját. Átszellemült tekintettel nézett rám, biztatott, hogy dugjam meg rendesen. Ezt nem kellett ismételni, addig dugtam, amig Misty teljes testét át nem járta a "libabőr" na ezt szerintem nem lehet eljátszani. Szuszogott, picit lassítottam, de bent maradtam. Felmásztunk az ágy közepére és oldalról kezdetem tovább dugni a popsit, amiért jöttem. Lábát felemetem, ismét egy tükörből moziztam, tiszta pornó forgatás volt.

nagyon jó: 26db
(2022-08-16) : Tisztességes mélységig eltüntette a botomat, volt hogy az orra hegye a hasamat csikizte. És nincs nagy pocakom, nye-nye-nyeee. Az ágyra heveredett féloldalasan és úgy szájalt tovább a répámon, én meg elkezdtem simogatni ölének rejtekét, ami azonnal kiváltotta tetszését és fel is pucsított.

(2022-07-04) : Aztán farkam ki és leguggoltam hozzá és csókolóztunk majd vissza álltam és folytatódott a francia. Az ágyra ment ahol szemből franciázott, én a másik tükörből láttam a punciját, popóját és máris a popóján járt az agyam.

(2022-06-28) : Bekapta sokszor jó mélyen majdnem tövig is , kézzel is segített de pont amennyit kellett volt hogy én dugtam finoman szájacskáját . A zacsit is nyalogatta majd a rudat körbe elég változatos művelet volt , felűlt az ágyra úgy szopta addigra már kőkemény farkam majd feltérdelve én az ágy mellet álltam mondanom sem kell a mozizás részéről a tükörben ment ,

: 48db
(2022-10-07) : Csókoltam ahol értem, nyakát, melltartóból közben kiszabadított elképesztő kebleit, mindenét. Ezen gyors újfentismerkedés után, az ágy előtt (szemben tükör) térdelt elém

(2020-09-20) : Részletekbe nem mennék bele, kipróbálhattam mindent amit szerettem volna. A franciája kiváló és lelkesen, odaadóan csinálja. Finom puncija gyorsan nedvesedő és szereti ha kényeztetik. Meg...

(2019-02-28) : Nincs mese, ez a lány élvezi amit csinál, és ez engem is nagyon beindít. Mivel nem osztogattam instrukciókat, Misty átvette az irányítást, és nem sokat cicózott, kimondatlanul is egyértelművé tette, hogy ez egy szexcentrikus randi, így szexelünk.