81
Kiemelt
JÓ szexpartner beszámoló

Zsantill

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2022-11-21 01:08:48

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Zsantill szexpartner beszámoló Budapest

thirtythree a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
csókos száj
fergeteges francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Aznap hívtam, több órával a randi időpontja előtt. Zsantill másodikra vette fel és nagyon örült, hogy több órával előre egyeztettünk.
A telefonban részletes ismertetőt adott a lehetőségekről, majd megbeszéltük a pontos időpontot.
Nagyon aranyos volt a hangja a telefonban, igazán meggyőző.
Megközelítés
A helyszín a stadionok közelében található. Igényes tiszta társasház. Szerencsére nem a lehúzós újépőítésű futószalag hely és nem is a lepukkant véglet.
Autóval nagyon könnyű megközelíteni és a számos parkolóhely közül lehet választani. Az utcában a ház előtt is volt hely, de a szomszédos utcákban is tudtam volna választani.
A parkolás fizetős, de cserébe van hely bőven.
Helyszín
Csengetést követően rögtön felengedett. A lépcsőház nagyon tiszta volt és egyértelműen meg tudtam közelíteni a helyszínt.
A lakásba belépve egy kis aranyos helyszínre érkeztem, indenhol tisztaság és kellemes berendezés.
A fürdőn lepődtem meg a legjobban. hatalams volt a lakás méretéhez képest. Kényelmesen tudtam tisztálkodni.
Sok helyen rámragad a tusoló függönye vagy logisztikázni kell, hogy jussak be a tisztálkodó helyre. itt királyi hely volt mindenre.
Zsantill külseje
Zsantillt meglátva már tudtam, hogy jó helyen járok. Külsőre középkorú szépség. Kedves arc, formás test. Hogyha akarnék sme tudnék semmibe belekötni.
A kedvességével csak növelte a vonzalmat a csodás külsőn túl. Rögtön megnyugodtam , hogy jó helyen járok.
Zsantill, Szexpartner Budapest XIV. kerület,  nő Budapest IX., 2022-11-21 09:48:17
Zsantill +36 Budapest2022-11-21 09:48:17 erotikus masszázs
Action
A fürdőből visszajövet illedelmesen megkérdeztzem, hogy hova helyezhetem el a törölközőt. Természetesen a válasz rugalmas volt.
Ezután egymással szemben meztelenül állva elkezdtük egymás testét gyurmázni. Simogattam a testét és markolásztam a popsiját. Felemelő érzés volt.
A simogatások után közölte, hogy akkor ő letérdepelne elém. Természetesen nem ellenkeztem, de mire magamhoz tértem a szerszámom már el is tüntette.
Köpni nyelni nem tudtam. Egyetlen félelmem az volt, hogy ha ilyen ritmusban haladunk akkor túl hamar végem lesz.
A francialeckét követően felfektettem az ágyra és csókokkal kényeztettem. Az arcától haladtam lefelé a mellek érintésével a combok fogságába.
A nyelvemmel kényeztettem. Nagyon jól esett neki. Ugyanakkor valahogy azt éreztem, hogy jobban szeret adni, mint kapni.
Ekkor jött a kérdés, hogy milyen pozícióban szeretném folytatni. Nekem a lovagló pózra esett a választásom.
Ekkor aktív lovaglásba kezdett, aminek már nem tudtam ellenállni, így is lett végem.
Finoman távolította el a védőfelszerelést majd letörölgetett.
Ekkor kedves beszélgetésbe kezdtünk. Nagyon értelmnes és aranyos lány. Jól esett vele beszélgetni. Nem volt tolakodó, nem jöttek a hülye kérdések. Ugyanakkor a felvetett témák nagyon érdekelték. Kedves beszélgetőpartner volt.
Közölte is , hogy nagyon értékes ember vagyok.
Itt már megfogalmazódott bennem, hogy ide még vissza kell térnem.
Elszámolás
Leraktam az ajándékot diszkréten. Nem volt túlspirázva a dolog. Nem stresszelt rajta és szerencsére én sem. Valahogy tök természetesnek éreztem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Összességét tekintve egy kedves, bájos, kezdeményező, jól karbantartott középkorú nő. Mondhatnám azt is, hogy etlaonként tekintek rá.
Kedves, értelmes és nyitott, ugyanakkor diszkrét és rutinos.
Olyan tapasztalt kombináció aki a legjobb éveit éli.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zsantill szexpartner beszámolójáról


2022-11-30 22:38:54
Elég jó írás, viszont a külsőről írhattál volna többet.

2022-11-21 13:57:49
Jól összefoglalja az írás a megtapasztalt dolgokat

FunkciókZsantill legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2022-08-25) : Than the touches became softer, she started touching my ass area sending her long and beautiful fingers down to my balls petting and cuddling me with her large tits.. turning around and we went into a 69 position, where I had a chance to explore her tasty pussy while she was giving me one of the best BJs ever...

(2022-07-10) : Például egy odaadó, szenvedélyes francia lecke! Lefeleltettem Zsantilt, mert önállóan jelentkezett, hogy bizony lefetyelni, őőő azaz lefelelni, őőőő azaz szopni (sic!) szeretne nekem. Igazán kedves Tőle, hogy gondolatolvasó... Leültem a relatív magas (külön jó pont!) ágyának szélére, amikor is Zsantil máris előttem térdelt szájában a farkammal...én meg csak simogattam a buksiját (selymes szép hosszú, lófarokba fogott szőke haj) ,

(2021-12-16) : Mindkettőnk örömére. Nagyon élveztem,higy nem játszotta meg magát, szerencsémre Zsantill is jól, nagyon jól érezte magát (többször is 🤭) velem. Könnyed, élvezetes szex volt, pont erre vágytam. A végén franciás levezetést kaptam. Dolgunk végeztével az ágyon fekve pihentünk és beszélgettünk. Majd fürdés és távoztam.

felejthetetlen: 10db
(2022-07-29) : Ezekután lerántotta rólam a törülközőt es egy kellemes franciát kaptam. Vegig nyalta a tövétől a -hegyééig mindkét oldalon, foglalkozott a golyókkal is. Nagyon élveztem. Közben pedig.moziztam a tükörben. Utána megkértem feküdjön az ágyra kicsit össze gabalyodtunk, csókolóztunk majd en kényeztettem.

(2022-01-14) : Képzeljetek el egy szexi nagycicis nőt aki elétek térdel és a kemény farkatok már a szájában is van... na hát én átéltem! szopta rendesen, nem mélyen, de nekem pont elegendően, foglalkozott a golyókkal is és közben megszabadult a ruhácskájától. Na ez volt nekem, ami betette a kaput.... nem bírtam sokáig innentől...

(2021-08-08) : Újra a számat csókolta az ágyon fekve, a szájába vette a farkam, nagyon finoman kényeztetett ismét, élveztem. Gumi húzás után belém ült, szép puncija vadítóan nyelte a lécem. Markoltam kemény melleit, a szemembe nézett, hozzám hajolt, csókolt, kényeztette magát közben kézzel, dögös hangokat hallatott továbbra is.

nagyon jó: 15db
(2022-02-15) : Az én francia tudásom villogtatása után ő is megmutatta, mit tud. Kellemes, bőnyálas franciát kaptam. Nem kapkodva, finoman, érzékien. Jól esett. Jól rám hangolódott Zsantil. Ezt élveztem egy darabig, majd mivel már benne szerettem volna lenni, kértem, hogy kezdjük el az első felvonást.

(2022-01-21) : Eközben jobb keze letalált az egykorúhoz melyet lazán, érzékien cirógatva, kicsit körmözve a zsákot izgattta, ami valljuk be, baromi jó! Szólt. Letérdel. Gondolom nem kell leírnom mennyire jó volt (de elírom) , ahogyan lassan, érzékien szó szerint felszopott 10 másodperc alatt. Szólt. Üljek le az ágy szélére. Így folytatta az előbb leírtakat. K

(2022-01-19) : Nem sokkal ezután leheveredtem az ágyra, ő fölém, csókok, majd francia. Finom volt, puha, lágy. Mármint a francia. Na jó, meg az elején még az ezredes is, de Zsantill ajkainak és technikájának hatására igen hamar keményedett. Bőnyálas, lágy, de stimuláló. Sem nem túl gyors, sem nem túl lassú.

: 16db
(2022-10-22) : Kis idő után hátamra fordított és belekezdett egy kellemes franciába amit nagyon jól csinált. Kis idő után áttértünk a 69-es pozícióra, hát ezt egy hétig is el tudtam volna viselni, nagyon finom a puncija.

(2022-07-25) : Szoval gumit kértem majd szépen rám ült. Nem volt a leg ideálisabb számomra igy mert nagyon felülve voltam még szoval váltottunk kutyusba. Megkértem hogy zárja össze a lábait mert ugy jobban gömbölyödik a popsi. Igy is lett, én pedig örömmel tettem igy be neki.

(2022-07-14) : Aztán gumit húztunk és meglovagolt mert mondtam hogy ez a kedvenc pózom . Igazán figyelmes és kedves. Szuper jól lovagol és közben a szép melleit simogattam meg csókolóztumk. Aztán váltottunk kutyus pózban itt mondta hogy csináljam jó erősen úgy szereti. Aztán csattogtunk rendesen és élvezte Zsantil nagyon meg persze én is :)