81
Kiemelt
EGYEZTETÉSI problémás szexpartner beszámoló

Berry26

Normál hirdető

-

Beküldve: 2022-11-18 07:40:14

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Berry26 szexpartner beszámoló Budapest

Lacafici a 2022-11 hónapi randiján történteket írta meg
Egyeztetés
Telefonon egyeztetünk ,előző nap.Írtam sms-t mikor hívhatnám fel,egyszer megcsörgetett utána felhívtam és leegyeztettük a másnapi randit.
Megközelítés
Autóval mentem, a parkolás nem egyszerű,de szerencsére a közelben találtam helyett.
Leírás
Már többször voltam nála, igaz a régi helyén a 14 kerben.Az új helyen még nem volt szerencsém hozzá,ami sajnos ma is elkerült.Mivel többször voltám már nála így bíztam benne rendbe lesz minden, már csak azért is mert az előző randi sem sikerült és megígérte ,most kárpótol.Az első sikertelen randit után nem akartam mindjárt írni,mivel mint írtam már többször voltan nála és az még megbocsájtható , a lónak négy lába van még is megbotlik. 10 órára beszéltük meg,pont időben hívtam, nem vette fel, 5 perc múlva ugyanez, még 5 perc szintén,10 óra 15 perc kicsörög majd a hívott szám nem elérhető még próbáltam hívni, de a hívott szám nem elérhető.Volt egypár szép élményem vele, de azt hiszem innentől törlöm az elérhető lányok listából. Többet nem keresem.Nem megbízható.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Berry26 szexpartner beszámolójáról


2022-11-20 16:59:30
Hívtam a héten valamelyik reggel, megbeszéltük délutánra, de hívjam még előtte 1h-val. Hívtam vagy 5*, nem vette, még jó, hogy rutinosan el se indultam. Már 2x megjártam vele és mégis megpróbáltam harmadjára, de most már tényleg vége. Nekem nagyon kevés időm van ribizlizni, nem fogok olyat felhívni, aki ilyen mértékben megbízhatatlan.

2022-11-20 14:29:23
Berryvel egy találkozás már önmagában kárpótlás, nem kell itt még ezen felül extra ilyen olyan kárpótlásokra hajtani, felesleges ezt egy kicsit túlzásba viszitek.

2022-11-20 12:56:51
Sajnálatos eset. Ahogyan azt előttem leírták, a "kárpótollak" szöveg az esetek 99 százalékában csak üres duma.

2022-11-18 14:32:23
Berry 26 ilyen, ahogyan leírtad. Nem kell zokon venni, szerintem ezt nála be kell tudni a jellemhibájának. Az erényeit ismered, voltál nála,uh nem kell bemutatni. Csak aznapra szabad foglalni, lehető legrövidebb időn belül. De elfogadom hogy besokalltál,de nyugodj le és újra mehetsz egy frankó élményre.

2022-11-18 12:53:08
Berry sajnos tényleg hajlamos elérhetetlenné válni, ezt már én is tapasztaltam; de nem is újdonság.

Igaz, nem vele, de nekem is volt már azt hiszem kétszer is két különböző hirdetővel, hogy kárpótolva lettem extra odafigyeléssel és kedvességel.
Jó dolog, de egyéni karaktertől függ szerintem, nem pedig általános, hogy így történik vagy sem.

FunkciókBerry26 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2022-11-03) : Miután állva elfáradtam, vizszintesben helyezkedtünk, és tovább öleltem csókoltam. Illetve előtte még ízelítőt kaptam francia tudásából. Kellemes, igencsak finom és izgató. Néhány percnél tovább nem is mertem élvezkedni, nehogy hamarabb vége legyen dolgonak.

(2022-08-01) : Ennek befejeztével fordulás és már kezdet is szopni először csak simán majd vastagon bekrémezve már ment torokra is .Természetesen a golyókkal is foglalkozott majd a seggemet is rendesen kinyalta.Fel álltam az ágyon Berry meg előttem térdelve franciázott tovább majd kapott egy kis kényszer szopatást néha jó mélyen lent tartottam neki de ez meg se kottyant neki.

(2022-06-28) : Gumit pattintott testápoló mindenhol punci is . Lovaglást kértem szívélyesen beleguggolt ciciket kiszabadítottam gyönyörködtem Berry lovaglásban . Minden fehér a krém igazi pornós látvány Kicsit mintha fáradt volna kértem és már pucsított

nagyon jó: 4db
(2022-11-20) : Kellemes franciás hosszú percek következtek, kérnem sem kellett , hogy szopja rojtosra a faszom, ezért mentem.Kis kézkrém a makkomra, majd még vadabbul ment tovább a kalipózás... A zsákot sem hagyta ki és a gátat is szépen megugrotta...mondtam abba ne hagyja...nagyon tetszett ahogy szopik, komolyan magas szinten műveli.

(2022-07-25) : Ott tartottam, hogy előttem térdelve lelkesen cumizott nekem. A testápoló krémet úgy használta a farkamra, mint a ligeti hot-dog árus a ketchupot a virslire. Teljes hosszában és hullámozva terítette be vele a rudamat.

(2022-06-27) : Majd hamarosan finoman a szájába vett, és kaptam egy mélytorkos elemekkel fűszerezett natúr franciát. Majd én kívántam megkóstolni. Ott is nagyon finom volt. S

: 17db
(2022-11-08) : Utána hanyatt fektetett és jött az újabb szopás. Kicsit nehezen lendültem bele, de kitartó volt, mikor sikerrel járt, egyszer csak gumiért nyúlt, megállapította, hogy “hú, ezt jó magasra felszoptam, most már beteheted”,

(2022-11-05) : Kényszerfrancia sincs ellenére rajta lehet tartani a fejét öklendezésig(persze ésszel) Sok nyála van de valamiért krémet is szokott rátenni ezt nemtudom miért de ha neki így jó..😅

(2022-08-11) : Ahogy beléptem egyből csókot váltottunk igazi nyelves csók, majd rátért egyből a franciára nagyon profin csinálja, hagyja magát irányítani, közben előkerült a krém bekeni krémmel és úgy franciázik, nagy mennyiségű krémet használt fel az óra során :) nem vagyok egy nagy kényszer-francia fan, de azért néha ráhúztam a fejét a brére és szó nélkül tűrte, aki szereti a kényszerfranciát annak is tökéletes választás, mivel nem akartam gyorsan elmenni ,

egyeztetési probléma: 3db
(2022-07-23) : Pénteken megbeszéltünk egy időpontot szombat 9-re. Kérte, hogy egy fél órával előtte még erősítsem meg. A teljes biztonság kedvéért 8-kor küldtem egy megerősítő sms-t, majd hívtam telefonon 8:27-kor, 8:30-kor, 8:37-kor, 8:48-kor, 8:58-kor (ekkor már a ház előtt állva), 9:01-kor, 9:06-kor, 9:15-kor.

(2022-06-27) : Mivel pontban délben kellett volna találkozunk, így gondoltam biztos ami biztos előtte erősítsük meg az időpontot. Kb 6x hívtam a délelőtt folyamán,de egyszer sem sikerült beszélnem vele. Majd írtam egy üzenetet, de válasz arra sem jött. Ezek után bolond aki útnak indul..

(2022-05-17) : Pontban 8-kor hívtam, nem vette fel, fél 9-ig többször is próbálkoztam elérni, de egyszer sem vette fel, küldtem neki 2 smst is, azokra sem reagált.