0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
2
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
7
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 18-24
6
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
0
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 13-22
25
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
39
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Dina-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-23 07:40:07

szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dina reagálása

Kedves Grizzlymedve!

Köszönöm szépen a beszámolót.
Örülök, hogy újra találkoztunk, nagyon jól éreztem magam Veled. 😉 Ismét kellemes órákat töltöttünk el együtt. 😉😊
Nagyon várom a következő randit!
Addig is millió puszi és ölelés! 😘

Dina erotikus masszázs beszámoló Budapest

Grizzlymedve a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt alak
végig incselkedő
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Itt az oldalon láttam a hirdetését, könnyű volt elérni, belső üzenetben, telefonhívással és SMS – el egyaránt. Az időpontok egyeztetése során nagyon rugalmas.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Gépkocsival a GPS pontosan a címre visz. A parkolás fizetős, viszont eddig még mindig nagyon közel találtam szabad parkolóhelyet.
Úgy láttam, kiváló a tömegközlekedés is, mert a közeli főúton több autóbusz és villamos járatot is igénybe tud venni, aki ezt választja.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy új építésű lakótelepen egyértelmű számozás alapján találhatjuk meg a kaput, amelyen bejutva egy nagyon csendes liften jutunk a kívánt emeletre. Az ajtón belépve nem egy sötét masszázs szalonba jutunk, hanem egy világos lakás előtérébe, amihez a szeánsz minden helyszíne kapcsolódik. Dina kiváló, kifinomult ízlését és magas szintű igényességét a lakás minden eleme tükrözi. Ez egyaránt igaz a nappalira, a drogériák készletét idéző fürdőszobára és a masszázspados szobára egyaránt. Nincsen egyáltalán semmiféle szalon feeling még, azután sem amikor ez utóbbi helyiségben az alkalomhoz illő diszkrét hangulatvilágítás veszi át a szerepet.
Dina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A Dina jelentése, ítélet, bírónő, aki számomra az ítélet ki is mondta, ugyanis a rabja lettem.

Ha az álomnő fogalmát kellene definiálnom, akkor Dina fotói és a személyes találkozásaink alapján belém égett emlékképeim alapján puskáznék.

Az álomnőt nem csak a külsőjével jelenti számomra, mert a modora, a kedvessége és a hangja, ahogy szól hozzám az egyaránt elbűvölő. Amikor először hallottam azt hittem, hogy Karády Katalin-Amanda Lear–Hernádi Judit animátort hallok. De nem, mert Dina összetéveszthetetlen búgó hangja csak felidézi az említett nagyságokat és Dina egy nagyon hasonló, de mégis sajátos orgánumával bűvöl el.

A külsőt illetően mintha a nemrégiben készült fotókról lépne elénk. A fotók retusálása egyáltalán nem jelenti a formáinak a korrekcióit, mert a formák ugyanazok a valóságban is. A retussal a fotók művészi kivitelét segítették a fényeffektekkel és színekkel.

Mindig magas sarkúban fogad, amelyben igazi bombázó megjelenése van, de ez mit sem változik, amikor a magassarkú mint mindig, így most is három lépés után lekerül. Az akinek a jó lábformája határeset, az csak magas sarkúban néz ki jól. Azonban Dina lába mezítláb is hibátlan formát mutat bokától combtőig egyaránt. Hasa szinte kockás, mert semmi felesleg nincs rajta, sőt szerintem a képekhez képest jelenleg 2 – 3 kg -al jobban néz ki. Popsijánál szabályosabbat és kerekebbet, a legjobb rajzoló programokkal sem lehetne rajzolni. Mellei állítólag valamikor átestek kisebb beavatkozáson, de én ennek még nyomát nem láttam és nem is éreztem. Formája szinte tökéletes, tapintása pedig észbontóan kellemes. Az igéző szempár, amit az adatlapján említ, az valóban igéző és rabul ejtő. Az arckitakarás nem csak ezért nem zavaró., ugyanis nagyon szép arca van és igézően szép mosolya, amit a hófehér fogsora emel ki és vállára omló dús haja keretez.

A modellügynökök, vagy vakok, vagy bolondok, amiért nem fedezték fel Dinát. Sok kitatarozott sztárocska sírva vonulva vissza ha Dina színre lépne közöttük.

Dina, Masszázs Budapest XI. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-09-23 09:56:42
Dina +36 Budapest2022-09-23 09:56:42 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Csúszkamasszázs:
5
Erotikusmasszázs:
5
A könnyebb érthetőség érdekében ajtótól ajtóig írom a randi eseményeit, amelyben lesz masszázs is.

Dina rögeszméje, hogy neki slankító fekete ruhák állnak jól, így most is egy ilyen színű kétrészes nagyon sok masnis izgalmas, alig valamiben fogadott. Természetesen semmi szüksége a slankításra, ugyanis fehérben és pirosban is egyaránt ész veszejtően vadítóan néz ki, de én már letettem róla, hogy erről győzködjem.

Az ajtón belépve, a szokásos üdvözlő puszi után a nappaliba keveredtünk és közben a nadrágomon át leltározta a farkamat. Biztattam, hogy végezzen nyugodtan teljes munkát, így az igéző szemeit rám szegezve máris a gatyámban úgy pulzálva fogta a farkamat, hogy azt gondoltam így ki is végez, de „szégyenlősen” vissza fogta magát, viszont kínálta, hogy a felsőjén a masnikat oldjam ki, így a csodás mellei azonnal szabaddá váltak. Az alsót majd később leveszed, mondta, én pedig pár mozdulattal minden göncömet ott a székre dobtam. Ekkor Dina elkezdte a farkamat a kezéből formált gyűrűben járatni, amivel megadta a randi hangulatát.

Eközben a tükörben nézte amint össze vagyunk ölelkezve és konstatálta, hogy milyen jól nézünk ki. Erre mondtam, hogy igen, éppen úgy mintha Quasimodo ölelné a Milói Vénuszt. Erre egy nagyot csapott a fejemre és irány a fürdő. Itt egy újabb gyönyörködés a tükörben ami azért volt jó, mert hátulról tudtam ölelni és a mellét masszírozva magamhoz húzni. Így sajnos a farkamat csak nehezen tudtam semleges területen tartani, de így is kaptam egy „jajjjjjderossszvagy” neheztelést. Majd kérdezte: érzed, milyen libabőrös vagyok? Ugyanis bokától tokáig csupa libabőr volt. Állítása szerint az érintésemtől. Ez oda-vissza működött, mert ugyanezt váltotta ki nálam is.

Fürdés után, mint eddig minden randinkon, így most is megkérdeztem, hogy a törcsit hova tegyem? Dobd a pad elé, mert arra fogok térdepelni, volt a korábbi talikról már jól ismert válasz, ami most is jó kilátásokat jelentett a randi folytatását illetően.

Kisebb konfliktus támadt közöttünk azt illetően, hogy ki kényeztesse előbb a másikat. Dina szerint én vagyok a vendég, ezért úgy illik, hogy Ő kezdjen velem. Én pedig mint úriember ragaszkodtam, hogy én szeretném először Őt elvarázsolni amiből nem is engedve kértem, feküdjön a padra és birtokba vettem a kislányosan zárt punciját, ami ellen nem is tiltakozva adta át magát a manuál terápia és a nyelvóra kombinációnak. Közben kérdezte, hogy nem tudnék esetleg úgy állni, hogy hozzám férjen? „Esetleg éppen” meg tudtam oldani, hogy a farkamat az ajkai közzé vegye, ami azzá változott, hogy miközben a pad mellett álltam, Dina a padon fekve kellemesen franciázott, sőt időnként finoman dugtam a száját. Habozás nélkül elfogadta a javaslatomat, hogy folytassuk egy békés döntetlent jelentő 69 – ben. A 69 Dinánál egy speciális pózban történik, mert egyik lábával átlép az arcomon, a másik lábával pedig a pad mellett áll. Na, így már le tudtuk csillapítani a vágyainkat, és egymás kedvére kiélveztük egymást a kölcsönös orgazmus határán megpihenve.

A randi alatt Dina folyamatosan „molesztált” hogy mikor masszírozhat meg, mert azt nem engedi elsumákolni. Nem is szeretném, mert nagy repertoárral, nagyon jól masszíroz, viszont a kényeztetéséből sem szeretnék semmit kihagyni.

Hadováztam, hogy mikor kérem, majd a masszázst, amit Dina nem vett komolyan, viszont nagyon komolyan, elém térdelve bekapta a farkamat, miközben a pad hosszanti oldala mellett álltam. Ezt én fölöttébb élveztem, viszont Dina nagyon figyelmes volt. Ugyanis azt mondta, hogy ez így neki nagyon finom, de nekem a látvány még tovább fokozható. Ezért áttelepedtünk a pad végéhez és így a vele szemben lévő tükör felé pucsítva térdelve vette újra ajkai ápolásába a farkamat. Így aztán egyaránt élveztem az orális kényeztetését és a fenséges látványt, aminek hatására majdnem kivégzett, de kegyelmet kaptam.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5

Ennyi jó után, amit eddig kaptam Dinától a randi során, nem tűrtem ellenkezést és a padra fektettem, ahol hatékony kézi és nyelvmunkával kényeztettem, ami közben Ő is kedveskedni akart nekem. Eddig minden randink másként zajlott, mindig voltak újabb és újabb formációk. Most szemben ültem vele a padon és kértem, hogy adja át magát nekem, feküdjön kényelmesen a hátára, így relaxáljon nyugodtan. Nagyon élvezte is Dina, hogy ilyen módon játszadozom vele, azonban amikor kezdte magát egyre jobban érezni, akkor nem maradt fekve, hanem félig felülve együtt mozgott együtt az én kezemmel és úgy élvezte egyre inkább, ami történik vele. Mi több, kijelentette, „én is akarom ezt neked csinálni”. Közös elhatározásból szinte egymás ölében ülve, egyszerre fél kézzel matattuk egymást, fél kézzel egymást átkarolva, egyszerre szálltunk el.

Sokadik kérdésnek engedve alávetettem magamat egy, azaz egy vádli és egy azaz egy nyakmasszázsnak, azzal a feltétellel, hogy még egy ilyen páros reptetésnek bele kell férnie a randiba. A masszázs igen kellemes volt, olyannyira, hogy közben én tudtam a puncija környékén matatni. Ennek hatására kérdezte, érzed, hogy milyen nedves vagyok? Igen, mondtam és szeretnék is lefetyelni, amihez készségesen rá is fordult a számra.

Visszatértünk a padon egymással szemben ülve pozícióba és ismét birtokba vettük egymást. A kölcsönös matatás hatására hamar orgazmus közeli állapotba jutottunk, de még nem akartunk így elszállni. Kértem, hogy feküdjön a hátára, azonban kijelentette: „Érezni szeretném a farkadat a számban”. Ezt azonnal megvalósítottuk és kölcsönösen élveztük az orális kényeztetést amelyet hamarosan kölcsönösen csináltunk. Levegővétel közben mondta Dina: „Érezni szeretném az ízeidet”.

Ez is nyilván kölcsönös örömök formájában valósult meg, miként a végső kapitulációnk is kölcsönös egyetértésben következett be.

A zuhanyzásból visszatértemkor Dina egy félvállú fekete miniruhában várt, miközben kávéházi felhozatalt prezentált és ezeket fogyasztva beszéltük át, kire mi vár még aznap, illetve fixáltuk a következő időpontjainkat.

Az ajtóban az igéző szempárjával elbűvölően kereste a szemkontaktust, ami nehéz volt, ugyanis rámarkolt a nadrágon keresztül a farkamra. Ezt kitörő örömmel fogadtam, és viszonzásul a popsijára fogtam. A másik kezünkkel átöleltük egymást és már meg is volt a szemkontaktus. Ilyen volt az elköszönésünk egy igazán tartalmas randi végén.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randi két órás volt és 50 rózsát kötöttem a csokorba.

Amennyiben figyelembe vesszük, hogy egy luxuslakásban, kiváló vendéglátóval, minőségi időt eltöltve történt a randi, az árat méltányosnak tartom. Egyébként minden relatív, mert a belvárosban tudok olyan helyet, (nem járok oda) ahol a randi végén prezentált kávéházszerű menüért elkérik a rózsacsokor árát.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Dina a környezetére és önmagára egyaránt rendkívül igényes NŐ.

Megjelenése, habitusa és stílusa egyaránt magában hordozza a magasfokú elegancia, intelligencia és az értelmes megnyilvánulás valamennyi elemét.

Az erotikában való jártassága nagyon alapos és mélyre ható ismerteken alapul.

A randi során végig azt tartja szem előtt, hogy a vendég számára a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa. Teszi ezt úgy, hogy egy percig sem éreztem még, hogy most ott és akkor egy szolgáltatáson vagyok.

Sokkal inkább éreztem, egy nagyon kellemes barátnőhatást, és az ajtón kilépve nem csalódást éreztem, hogy véget ért egy álom, hanem késztetést, hogy minél hamarabb ismét átéljem a Dinával való randizás összes örömét.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dina erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

FunkciókDina legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-03-04) : Mint írtam korábban évek óta ismerjük egymást, ezért már tudja hol mi van állandóan letapadva, gyakorlott szakszerű masszázs keretében szokott megszabadítani a felgyülemlett feszültségtől. Szeretem ahogy masszíroz nem csak simogatás, jól átgyúrja az izomzatot talpamtól a nyakamig,

(2019-12-06) : Persze, a huncut kis macska nem bírt magával, és még azt a kevés ruhát is levette, nehogy útban legyen. Innentől leginkább a pad közepe volt útban, valaminek. Mindenesetre a masszázs kezdetét vette, kicsit erősebbet kértem. Abszolút egyéni igényekhez igazított figyelmet kaptam. Hamarosan szakértő kezeivel bejárt minden részt, olajat használva. Nem lehetet panaszon, a kevésbé laza részeket, alaposabb kezelésnek vetette alá. Néha, azért finom kezei elkalandoztak, nehogy nyugodtan tudjak feküdni.

(2017-04-23) : Kezdett a bal lábammal, majd áttért a jobbra, mindezt nagyon jól csinálta, nem szétszedősen, de kellő erővel, szinte éreztem, ahogy az izomrostokat egyesével átmasszírozza.

felejthetetlen: 16db
(2021-06-04) : Kellemesen, lenyugtatóan megfelelő erősséggel, tapasztalt technikával maszírozta végig az egész testemet. Ebből is azt a részt emelném ki, amikor a hason feküdtem a masszázspadon, Dina a fejemnél állva a vállamat, nyakamat maszírozta. Előre nézve 10 centire tőlem a csípője, a combtő ívében a puncija, most is mocorogni ked odalent valami, ahogy a képet felidézem :) Két kézzel előrenyúlva pont át tudom karolni és megsímogatni a fenekét. Gyönyörű volt!

(2018-03-03) : A masszázspadon hason elhelyezkedve a vádlitól vette Dina királykisasszony kezelésbe izmaimat. Kellően erős és szakszerű mozdulatokkal haladt felfelé a combok, majd a popsi irányába.

(2017-12-29) : A fürdőből kijövet már a harisnyából és cipőből kibújva várt, hogy elindulhassunk a gyönyör birodalmába. Beérve a masszázsszobába hosszasan öleltem és millió puszival halmoztam el gyönyörű testét.

nagyon jó: 17db
(2017-10-25) : Dina szakértő kezei szépen kilazítottak minden izmot, majd továbbhaladt a combok és a popsi irányába. Ezután a hátamat és a nyakamat vette kezelésbe, jóleső érzés, ahogy azok a fránya csomók megadják

(2017-08-19) : Dina szakértő kezei minden merev izmot, csomót tökéletesen fellazítanak. Különböző erősséggel masszíroz, én a közepes mellett döntöttem. Kellemes illatú olajat használ és a szánsz végét apró puszikkal jelzi.

(2017-05-25) : Végig maszírozta a vádlimat, pont olyan erősséggel, ahogy kell! Ha egy picit erősebb akkor már tekergődzik az ember a kezei alatt. Ő eltalálta az erősséget úgy , hogy pont a fájdalom és a jó érzés határán tartott.

: 33db
(2017-11-30) : A masszázs teljesen szakszerű. A keménységi fokozatot és az elkalandozás mértékét az igényeknek megfelelően állítja be. Ellazítja a letapadt izmokat,

(2017-06-23) : Vádlitól indul, majd combok és popsi következik. Közepes erősséget választottam és kértem, hogy ma a hátamat és a nyakamat jobban dolgozza meg.

(2017-04-17) : Gyakorlott mozdulatokkal vádlitól indul, majd a combokat és a popsit veszi kezelésbe. Szakértő kezei kellemesen ellazítják a merev izmokat. Én szokás szerint ma is közepes erősséggel kértem.