0
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
2
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
0
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
7
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
25
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
39
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
EGYEZTETÉSI
erotikus masszázs

LINETT



-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-21 19:42:49

Babajaga
Megbízható
szerint
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

LINETT reagálása

Kedves Babajaga!

Vártam a negatív beszámolót és meg is érkezett annak rendje és módja szerint. Nincs ezzel gond, hisz én is egy földi halandó vagyok és nem fedhetetlen.kedved
A helyzet az, hogy mióta "szabadúszó" lettem és már nem egy szalonban dolgozom, kicsit nehezebb az egyeztetés az időpontok kapcsán nekem. Naponta 50-60 hívás jön be a hirdetői telefonszámomra, amiből örülök ha fel tudok venni jó esetben 10-et napközben. Annak idején, mikor csapatban dolgoztam ebben nagy segítségemre voltak a kolléganőim, akik késséggel felvették helyettem a telefont ha elfoglalt voltam, elmondták a programommal kapcsolatos tájékoztatást és mivel az én kapacitásom is véges sokszor náluk csapódott le egy-egy vendégem napi szinten, ami kölcsönösen jó volt mindenkinek azt hiszem. Hálás is voltam nekik ezért. Ezért is tervezem hogy ismét csapatban dolgozzak, mert bár több kompromisszumot igényel, de szervezettebb a dolog és azt hiszem hogy én tényleg csapatjátékos alkat is vagyok, aki így jobban működik és nem mellesleg jól esik valakivel összekacsintani két program között. Na, de hát puding próbája az evés, ahogy mondani szoktam és ha nem jön be hát újra tervezünk. 🙃
Na, de hogy visszakanyarodjak a "magyarázkodós részhez", az igazság az hogy mikor az időpontot foglaltad nálam, nemes egyszerüséggel elírtam a telefonszámod utolsó két számát a táblázatomban és azt próbáltam hívni a program előtt egy órával, mikor kiderült hogy el kell rohannom megoldanom egy problémát, ami magán jellegű és ezért nem fárasztanák itt senkit annak taglalásával... A téves telefonszám ugyan kicsöngött, de nem vette fel senki így írtam egy elnézést kérő, időpont lemondó üzenetet jobb híjján. Majd hívtál Te a az eredetileg foglalt időpontkor, gondolom már a ház elől és akkor tudatosult bennem, hogy valószínüleg csúnyán elszúrhattam a dolgot. Adott szituációban nem tudtam felvenni a telefont és lekommunikálni ezt veled, ezért írtam egy újjabb elnézést kérő üzenetet a már helyes telefonszámra. Egy szó mint száz, nem tudok mást mondani/írni most sem mint az üzenetben, hogy sajnálom a dolgot és elnézésedet kérem a felesleges fáradalmaidért.
Kárpótlásul szeretnék felajánlani számodra egy ajándék masszázsprogramot, hátha ez segít feledtetni veled a negatív tapasztalást velem kapcsolatban. Ha van kedved élni a lehetőséggel, várlak szeretettel! 💕

LINETT erotikus masszázs beszámoló Budapest

Babajaga a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
Egyeztetés
Régóta nem írtam már ide… Úgy hozta az élet, hogy pár hetet becses fővárosunkban tölthettem/tölthetek, így arra gondoltam, hogy kihasználom a lehetőséget ilyen jellegű kikapcsolódásra is és pár hölgyet meglátogatok. Ezen hölgyek egyike LINETT lett volna.
Aki próbálta már tudja, hogy közkedvelt hirdető és ebből adódóan nem könnyű elérni (vagy csak nekem nem volt szerencsém). Az elmúlt hetekben többször hívtam, múlt héten sikerült is elérnem, de sajnos nem találtunk megfelelő időpontot. Hétfőn újra próbálkoztam és szerencsém volt, tudunk egyeztetni egy időpontot másnapra. A lehetőségekről korrekt módon tájékoztatott illetve megkaptam a címet is. Hangja kellemes, bár az én füleimnek egy kicsit halk és így nehezebben érthető. (Az utcanévre többször is rákérdeztem.)
Megközelítés
A kapott címet könnyű volt megtalálni, BKV-val jól megközelíthető, Zugló vasútállomástól pár perc séta. A GPS is jó helyre mutat, street view alapján egyértelműen beazonosítható társasház. Az autós megközelítésről és a parkolásról nem tudok nyilatkozni, tömegközlekedéssel mentem.
Leírás
A ház elől a megbeszélt időpontban hívtam, de néhány csörgés után kinyomott. Ekkor még teljesen optimistán arra gondoltam, hogy biztos véletlen volt és mindjárt visszahív vagy kér pár percet. Ám sajnos nem ez történt… kisvártatva jött az SMS, hogy sajnos nem tud fogadni, mert valahová el kellett rohannia és sajnálja a dolgot. Még volt pár (szerintem) kultúrált üzenetváltásunk melyben ezért kifejeztem a szomorúságomat és nemtetszésemet illetve kölcsönösen biztosítottuk a másikat, hogy mennyire sajnáljuk a dolgot.

Alapvetően nem lenne problémám a dologgal. Bármikor közbe jöhet bármi, de én úgy gondolom, hogy ha ez megtörténik akkor a lehető leghamarabb tájékoztatom a másik felet, legyen ez egy baráti vagy üzleti találkozó, netán egy előre lebeszélt szolgáltatás. Nem igazán tartom valószínűnek, hogy pont a telefonhívásom pillanatában derült ki, hogy el kell rohannia. (Ha így lett volna akkor a kapuban találkozunk.) Azt is el tudom képzelni, hogy olyan jellegű probléma merült fel, mely során az ember nem gondol arra, hogy egy vendége arra az időpontra már szerepel az előjegyzésben, de éppen ettől lesz valaki jó és korrekt szolgáltató, hogy nem rabolja ilyen esetben a másik idejét és időben értesíti a változásról. Vajon hogy éreztem volna magam ha vidékről jöttem volna, csak Őmiatta?

Sokat gondolkodtam azon, hogy megírjam-e ezt a beszámolót, vártam vele egy napot, hogy elcsendesedjen a kezdeti csalódottság.
LINETT egy közkedvelt masszázs lány, a beszámolók alapján meglehetősen vendégcentrikus. Ám okulásként (mint vendég mint pedig szolgáltatói oldalon) úgy gondolom, hogy helye van ennek a beszámolónak a sok pozitív élmény mellett. Remélhetőleg hasonló esetekben már nem így fog eljárni és ez még tovább emeli a szolgáltatás minőségét.
Őszintén sajnálom, hogy személyesen nem tudtam megismerni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés LINETT erotikus masszázs beszámolójáról


Gyurii75
Billentyűbetyár
2022-09-30 13:33:45
"Kedves Béláim05, azaz Gyurii75"
Kedves Linett!
Természetesen hasonlítunk és ismerjük is egymást Béláim05-el, én általam ismert meg téged. De a kettőnk közötti különbséget te is tudod: Béláim05 csak erotikus masszázst kapott tőled! 😁. Engem be tudtál azonosítani a beszim alapján, Béláim05-t viszont semmiből se.
De írhatnám bővebben is ha már személyeskedünk, de nem teszem!
Enged el kérlek a gondolatot, hogy meg szeretnélek ismét látogatni, mert már a hülye is látja, hogy nem így van! 😁🤣
A beszik nyilvánosak, azokhoz a hozzászólás engedett és nem csak a pozitív vélemény.
Ebben az esetben tévedtél, megkaptad a negatív beszit. A felajánlásod a kárpótló masszázzsal kapcsolatban csak a beszi megírása után lett megtéve és nem egyből..... De már ebből is tanulhattál, hogy nem csak akkor érdemes kedvesnek lenni amikor már nyilvános a történet😉

2022-09-25 18:04:33
Elolvastam Linett hozzászólását, és rögtön az első helyre húztam a kedvenceim listáján. Kspistinek most is igaza van. Bravo, Linett!!!!

2022-09-25 15:25:31
@Kspisti. Ismerhetsz már annyira, nagyon nem szeretem, ha bárki is a saját véleményét általánosításba csomagolja.
Számomra semmiképp sem egyenértékű (hasznosságú) képet alkot a mostani beszámoló tartalma Linetről, a negatív élmény inkább egy "árnyék", a korrekt reagálás, egy kiváló személyiségről vall, amit eddig is tudtam.
A lehetőség adott bárki számára, hogy a saját bőrén megtapasztalhassa az Istennő élményeket és igen, akkor teljesen jogos lesz a "brávó Linet".

2022-09-25 14:31:30
Már egyszer hozzászóltam ehhez (pedig joggal lehetne mondani, hogy semmi közöm hozzá, hiszen nem is ismerem a szereplőket). Szerintem minden férfiolvasó egyetért abban, hogy ez egy Istennő-s beszámolóval egyenértékű (haszosságú) képet alkot Linetről. Igen, így is lehet csinálni. Viszont mintha Linettet zavarná, hogy erről a "tévedéséről" folyik a "közbeszéd". így én javaslom, hogy rekesszük be egy "brávó Linett" végszóval.

2022-09-25 13:22:47
Az Írásod tartalma jól érthető, jogosságához nem fér kétség, ezért a jól megírt.
Most már szándékod okát is kezdem érteni, a hozzászólásod sokat segített ebben.
Eszembe jutott, volt amikor a nagyon várt színházi előadás elmaradt, az elővételben vásárolt jegy árát kérhettem, vagy átírták egy későbbi alkalomra, így az élmény lehetősége megmaradt, éltem is evvel a lehetőséggel.

FunkciókLINETT legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2022-02-24) : Megszabadítottam fekete fehérneműitől majd hatalmas hancúrózásba kezdtünk. Végig csókolta a testemet és megismerhettem francia tudását, ami nagyon finom volt. Meglehetősen nyálasan a tejes szerszámot birtokba vette

(2021-09-13) : A tatamin kezdődött a masszázs, ekkor a hasamra feküdtem és Linett azzal kezdte, hogy a lábszáramat és a combomat kezdte masszírozni, közepes erősséggel és olajos segédlettel. Ezt követően a derekamat, a bordáimat és a gerincemet vette kezelésbe. Nem fejezhettük be ezt a részt anélkül, hogy ne ült volna rám

(2021-09-08) : Szólt, hogy vetkőzzek le, addig ő hozott egy nagy pohár hideg vizet. Amikor már nem voltam szomjas, elkísért a fürdőbe. Ezt tíz perc alatt letudtam, és már mentem is vissza a szobába. Itt Linett hasra fektetett a masszázságyon és elkezdett krémmel nagyon finoman masszírozni, simogatni a nyakamtól a sarkamig.

felejthetetlen: 11db
(2022-09-05) : Ügyesen masszíroz! Nekem nem újdonság. Szokásos vállam, derekam kértem kicsit. Kenőanyaggal ellátva, megfelelően átdolgozott. Közben dumáltunk. Mindenféléről, és azontúl. Mert régi ismerősök vagyunk :) Ezzel együtt új vendégek is bátran próbálkozzanak: Linett okos és empatikus lány.

(2022-05-17) : Bár szerintem nem sokan a masszázs élményért járnak ily helyekre ,be kell valljam ,hogy Linett masszázsa még ha lehet nem annyira profi de kétségtelenül kellemes és pont a problémás helyeket tudja kellemesen ellazitani a hátamban ,krémmel csinálta, nekem mindenképpen kellemes és hasznos is volt nyakat vállat h

(2022-04-18) : Masszázsát a kellemesen erős, aprólékos, mindenre kiterjedő precíz kivitelezés jellemzi. Nem kapkod, elegendő időt hagy mindenre, minden területet gondosan átmasszíroz, érzi, melyik területtel kell többet foglalkoznia, hol vannak kérdéses pontok.

nagyon jó: 3db
(2022-03-18) : Linett nagyon jól masszíroz. Egyszerre volt kellemes és hatékony is, mondhatnám perfekt. A karokat is megmasszírozta, majd a lábaim közé térdelt és úgy gyúrta át a hátamat. Eleinte próbáltam kicsit beszélgetni, de aztán ez elakadt, és csak relaxáltam. A fenék és a láb is sorra került, mindenre kitért. A masszázs nem volt erotikus, nem történtek nyúlkálások.

(2022-03-01) : . Végül kaptam egy talpmasszázst, nagyon jó és rövid volt. Megfordultam. Talán elölről is kaptam némi hagyományos masszázst, majd Linett a viszonylag bágyadt farkamhoz nyúlt. Nem tudtam mit akar vele, azt mondta, hogy csak hidratálja. Eddig nem is jutott eszembe, hogy ennek a testrésznek is szüksége van hidratációra, nem is juthatott, hiszen a legtöbb helyen csak a kényeztetésbe való átmenet eszközének tekintik.

(2021-03-13) : Masszázs az erre a célra rendszeresített padon történt. Illatmentes krémet használt a testem egész területén. Kellemes frissítő masszázst kaptam, amelyet a lábaimnál kezdett. Majd a derekamon át egészen a vállamig haladva jól megnyomkodott. Erőteljesen gyurkászott az izommal fedett részeken. Munkájában éreztem, hogy van benne koncepció.

: 7db
(2022-05-08) : A masszázs viszonylag szakszerű, a felsőtesttel kezd, majd karok és nyak. Közben amikor a fejemnél állt markolhattam a kerek popsiját. Ezek után láb, majd fenék következnek. Mindent nyomon lehet követni , ezzel ritkán szoktam élni, mert relaxálni csak így lehet, a teste látványa nem hagyna nyugodtan feküdni.

(2022-02-08) : A beszámolók alapján volt egy elképzelésem hogy milyen lesz az első randi. "Elképzelni az elképzelhetetlent" ,na pont ez történt. Csak sodródtam, olyan élményben volt részem mint a halandó ember az élete során kívánhat a mindennap a Barátnőjével.

(2022-01-28) : Masszázs a randi második felében volt, (utolsó 20 percben) hason fekve masszírozott a nyakamtól a vádlimig. Egy jóleső masszázs volt, nem is maradt már sok idő a végén. Így napja végén is magától ajánlotta fel, szerintem ezt a részét is szereti, elégedett voltam vele.