17
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
NAGYON JÓ
szexpartner

Janka-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-21 18:28:06

TSV123
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Janka reagálása

Jó reggelt!:))
Kőszönöm a kedves csupa bókkal elhalmozott beszámolód. Ennyi édes bók ... Sztahanovista érdemrendet kéne tűznöm a farkadra.
De nem teszem. A sztahanovista érdemrendet majd mi inkább rászopjuk a farkadra.😋
Tudom, hogy lilában 💜 gondolkodtál, de az nincs rajtáron, a zöldet meg nem szeretjük, ugye PB barátom? 😊

Pletykás csókom a dögös karodra.😉

Janka szexpartner beszámoló Budapest

TSV123 a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb lovaglás
fergeteges humor
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Néhány napja fedeztem fel, hogy régi nagy kedvencem visszatért,váz első szabad napokon már hívtam is és örömmel tapasztaltam hogy ő sem felejtett el illetve bölcsen mentette a törzsvendégek számát. Sok sok évvel ezelőtt heti szinten előfordultak ebben a budai lakásban.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Jól ismert helyszín a Körtér közelében parkolás a helyszínnek megfelelően nehézkes, de végső megoldásként ott az Alle.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Budai átlag, kellemes kis kuckó, kádas fürdőszoba minden kellékkel. Az ágy semmit sem változott pont megfelelő méretű egy állva hátulról akcióhoz, amihez tükör is segít a falon.
Janka külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Mit sem változott az évek során, a haja mindig naprakész. Ami pluszban hozzá jött az a testalkatának megfelelő műcici. Jól sikerült gusztusos darab, semmi hivalkodó óriási lufik.

Janka, Szexpartner Budapest XI. kerület,  nő Bp XIII. , 2022-09-21 23:29:53
Janka +36 Budapest2022-09-21 23:29:53 erotikus masszázs
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Belépéskor úgy üdvözölt és kezdte a beszélgetést mintha múlt héten taliztunk volna, pedig van annak már másfél két éve is. Gyors fürdés után már csókoltam is a ciciket , de néhány másodperc múlva már Janka legnagyobb fegyvere támadott rám a csodálatos Franciája. Meglehetősen sokat járok lányokhoz általában masszőrökhöz de ilyen francia ritkaság számba megy. Mélytorok elemek és nyálcsorgatas, nyelv forgatás és gát simogatás óriási elánnal és lelkesedéssel. Kb három perc és már tele is élveztem a száját. Kis beszélgetés után újra fekszopott de már előre közölte nem úszom meg a dugást. Miután kemény lettem gumi fel és már ült is bele, meglepő volt a megszokott csajt igazi cicikkel látni 😉 lovacska után hátulról toltam a formás fenekét simogatva, de utána győzött a fáradtság és hagytam hogy újra kivégezzen, persze szokás szerint az utolsó cseppig lenyelte amit kell.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem tudom hogy a régi ismeretség vagy a figyelmetlenség miatt de extrát nem fizettem, most látom csak hogy a lenyelés az lenne.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon örülök hogy visszatért sajnos csak egy rövid hattyúdalra. Akinek rajta van a listáján igyekezzen mert a napjaink meg vannak számlálva.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Janka szexpartner beszámolójáról


2022-09-23 06:00:41
Hát nem ződ lett... Köszönöm szépen PB:-) Nagyon megleptél. :-) Kicsit nagyon.

2022-09-22 00:00:29
Írásod alapján jó kis 1,5 óra volt, abszolúte megérte.

FunkciókJanka legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2019-06-20) : Janka felett térdelek,szopja a farkam. A melleit fogom. Elfogok élvezni. Látványos amit Aida művel cuppanósan. Janka szája isteni. Gumit kérek. Janka már úgyis hever,bedugom a farkam. Aida felváltva csókolozik. Velünk.

felejthetetlen: 3db
(2019-09-11) : Janka szája csókol,nyelvel. Ujjai matatnak a testemen. Kivégeznek. Kiélvezek. Sziporkázóan szórakoztatnak a lányok. Alig éledezek és mozgásba lendítik az agyam. Kérdez-felelek. Felelsz vagy mersz. Játszanak velem.

(2019-06-02) : Valamit mondhatok, mert a szerszámmal a szájában mond valamit ő is. Kicsit rákuncog a farkamra, de közben a kezét a tarkójára teszi és felveszi a ritmust. Majd szájában a farkammal lekapcsolja leveszi a melltartót és a bugyit.

(2019-05-09) : Kivégez. Lenyel. Átölel,szájában lankad a farkam. Ujjal leszedem a habbajuszt. Törlés,ágyba roskadás. Cseveg,értekezik,nevet. Kacéran mellbimbón símit, belenyal a nyakamba, csókol.

nagyon jó: 6db
(2019-12-08) : hamarosan rá is talált a merev farkamra, amit fokozatosan szájba i vételezett. Egy nagyon jó ütemű és intenzitású szopásba kezdett, a tövét markolva, de nem kezezve.

(2019-08-04) : Gumit húz szájjal a szerszámomra és beleül. Nem segít az önuralmamon hogy szűk a puncija és váltogatja a tempót a farkamon. Hirtelen durranok el, Janka az élvezésemhez igazítja a tempót.

(2019-05-15) : A keményedő szerszámhoz érve nem hezitált, azonnal ajkai közé vette. A forróság és nyelve folyamatos munkálkodása felemelő érzés volt. Lágyan, váltakozó mélységben kényeztetett, néha felnézett rám.

: 18db
(2021-01-03) : Fürdés után az ágyon várt. Kértem, hogy feküdjön le, kicsit simiztem, aztán kértem, hogy szabaduljon meg a maradék ruhától. Kis cicinyali után franciázni kezdtem neki, némileg ujjazva ...

(2020-01-06) : Megérkeztem és rögtön kedves fogadtatással beinvitálnak a lányok a lakásba. Puszik csattanak a képemen. A fürdést gyorsan és alaposan elvégezve a két lány közé helyezkedtem az ágyon....

(2019-09-12) : Janka először oldalról, adott egy olyan franciát, amit még sosem kaptam. A lényeg, hogy bekapja amennyire tudja, és onnan nem ereszti, úgy nyalogatja, körözik a nyelvével, a manduláival vagy nem is tudom hogy mivel, de fantasztikus. Nincs bólogatás, nincs kezezés, csak az édes kis száj, és nyelv játéka. Nagyon jó. Egyedi.