17
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P

szexpartner

lilike-

Prémium hirdető
89/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-21 07:39:22

Horgásznék
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

lilike szexpartner beszámoló Budapest

Horgásznék a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
gyönyörű arc
fergeteges francia
tényleg élvezi
fergeteges humor
Egyeztetés
Tudom...tudom... nehéz elérni ezt a lányt.. na de ha egyszer sikerül .
Megközelítés
Parkolni könnyen tudtam a ház előtt,nem volt különösebben gond.
Helyszín
Földszinti csendes kis lakás. Minden tiszta,friss ès egyértelműen EGYEDÜL voltunk.
lilike külseje
Na jöjjön a lényeg :D A képeknek teljesen megfelelő,sőt elbűvölő.... Közvetlen .... Ès ahogy sokmindenkit szerintem, a hangja is megbabonázott!

lilike, Szexpartner Budapest XIII. kerület,  nő Bp XIII. , 2022-09-21 09:17:55
lilike +36 Budapest2022-09-21 09:17:55 erotikus masszázs
Action
Egy narancssárga csipkés fehérnemű volt rajta az egyik mellé ebből kibuggyantva...már megis jött az ember kedve:D
Gyors fürdés....egy forró kávé...merthát hideg van odakinn, aztán amíg én kortyolgattam meztelenül a kanapèján ,beleivott ő is...ès hopp.... A kavètól mègmelegebb ajkaival kezdett franciázni... Kèrdezte:. Ugye milyen jó meleg èdesem?!
Igazából minden a nappaliban történt . Egyszerűen szuper volt, Lili okos ,nyitott, kedves lány ,nem illene teljes részletességgel leírnom a vele törtènteket mert mèg a végén azt hinnetek hogy pornós :D legyen ennyi elég most a részemről. :)
Elszámolás
Szerintem átlag áron dolgozik de rengeteg extrával
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Az egyik legjobb nő itt akivel találkoztam! Figyelmes , ráérez milyen vagy és azt adja!
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés lilike szexpartner beszámolójáról


Tavroe
Élő lexikon
2022-09-23 14:39:53
Nem, nem, sajnos ennyi nem elég, hiába gondoltad úgy. Minden beszámoló hasznossagát az adja meg, mennyi értékes adatot tud leszűrni belőle a potenciális vendég. Emellett nem baj, ha még olvasmányos is...

vakar
Törzsvendég
2022-09-23 08:01:02
Azokkal értek egyet, akik szerint de igenis, a beszámoló műfajának a lényege az, hogy leírjuk, hogy mi történt és mi volt a szubjektív véleményünk róla. Az előbbi nem történt meg, az utóbbi igen. Nekem ez így kevés, sajnos lehetne jobb is a beszi.

2022-09-22 21:17:45
Egy- két nüansz ami átlagosba emelte beszidet, különben tényleg majd minden alapban van. Információt nem sokat tartalmaz, a jövőben talán.....

2022-09-21 13:45:38
Draquarnak teljesen igaza van egyet értek vel!

2022-09-21 11:31:38
Viva, nyilván nem nézte, vagy sok volt a változás. Mindenesetre az biztos, hogy valami nem stimmel.

Funkcióklilike legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-04-20) : említettem neki, hogy már találkoztunk előtte párszor, mégis meglepődött, hogy ismerős arcot lát. Amikor megláttam a fogadó szettjét, egyből rá akartam vetni magam. Előtte azért lerú...

(2017-12-27) : She arrived on time!!! Tight jeans sexy top under her coat. Some drinks, a cookie and small talk.\r\nI was ready for action,she went for a short clean up. As discussed last time she had no make up as ...

felejthetetlen: 14db
(2020-02-03) : Szerencsére így is lett, váltottunk és rögvest elkezdett franciázni. Én itt térdeltem Ő pedig féloldalasan feküdt, közben finoman odatettem a kezem a punichoz és a popsihoz majd óvatosan egy egy ujjal becsusszantam és elkezdtem izgatni szexy kis réseit.

(2019-08-08) : Különösen tetszett, hogy az ezredes végével való csiklóizgatás nagyon bejött neki, így nem kérdés, hogy gumihúzás és irány befelé a résbe. Jót fickándoztam benne. Inkább a finomabb mozdulatokat kedveli, bár van amikor a vadabb forma is bejön neki.

(2019-08-06) : Leheveredtem mellé és simogattam, ő a farkamat megfogta, először csak nézte, majd elkezdet lassan húzogatni, csókolgatni. Gyors váltás és én kényeztetem, imádja a cici nyalást, de előtte a nagy pillangókkal foglalkoztam.

nagyon jó: 36db
(2022-09-30) : Kisebb élvezkedés után a vibri bement punciba,

(2022-08-30) : Ezután kérte, hogy feküdjek a hátamra. Szépen kezelésbe vette az ezredest. Finoman csinálja, viszonylag sok kezezéssel. Mivel nagyon fel voltam töltve féltem hogy hamar kivégez, ezért kértem, hogy én is kényeztessem. Sajnos a puncija borostás volt. Kis nyelvjáték után kérte, hogy húzzunk gumit. Missziben kezdtünk.

(2022-04-13) : Törölköző le el is kezdte nyalogatni a szerszámom. bár pillanatok alatt nagyon kemény lettem. franciázott egy kicsit, teli szájjal jelezte, hogy árai növekedtek tavalyhoz képest alapvetően hidegen hagyott ( szerintem ennyi volt korábban is).

: 81db
(2022-09-29) : Melleit szabadítottam ki először, azokkal gyurmáztam mindkettőnk örömére. Ő máris a farkamat simogatta, húzogatta. Közben kis puszikkal jártam körbe az arcát, nyakát, fülét. Picit csókot is erőltettem, némileg megvolt, de hamar érződött, ez most nem az érzelmes fajta együttlét lesz.

(2022-09-27) : Többnyire franciával szokott kezdeni, persze ha mást kérsz alkalmazkodik ahhoz, amit kérsz

(2022-07-19) : Összebújás, simogatás volt a felvezetés, de a csóktól végig tartózkodott. Elkezdett franciázni, mélytorkos, köpködős, ánuszba nyalós módon, illetve végig próbálta atartani a szemkontaktust.

lehetne jobb: 6db
(2018-02-07) : Na itt kezdett érdekes lenni a dolog, vegyes érzelmek kavarognak bennem.\r\nKözös fürdéssel kezdtük ami úgy nézett ki, hogy a zuhanyban mellém állt és kicsi meleg vizet engedett magára ma...

(2015-05-01) : megkertem ,hogy franciazon nekem.Nyalasan es kezimunkaval vegyitve csinalta amit kellemesnek mondanek de en pornosabban szeretem.Szoval volt mar millio sokkal jobb.Mikor pedig gumit kertem hirtelen kisietett a furdobe

(2015-03-16) : Bejött a szobába elkezdett puszilgatni a testem gondoltam meg csókolom mert hát van az adatlapon de akárhányszor akartam elhúzta a fejét na nem baj akkor mondom kapd be a kis barátom el is kezdett franciázni a mélytorok közelében nem volt

rossz: 1db
(2021-06-09) : Előre követelte a csokrot, nem vette le a cicifixet, csak gumiban volt hajlandó fraciáztatni, bár ez csak utólag derült ki.\nMég csak nem is imitálta, h élvezné az 1üttlét bármelyik form...

egyeztetési probléma: 14db
(2022-09-19) : Megadott helyszín, megadott időpont.Hívom, hogy ott vagyok, vagyis csak hívnám, mert ki van kapcsolva. Türelem nyugtatom magam, hátha csak megcsuszott az ídővel. Ez volt11kor. 11.05kor 11.10kor utsó esély 11.15 ugyan az. Na itt feladtam. Meg azt is elhiszem ha közbejött valami, de akkor egy sms.

(2022-07-26) : Innentől kb. 5-10 percenként próbáltam hívni, de ki volt kapcsolva, ki se csöngött. Nézelődtem körbe, hátha valahol elkapok egy leskelődő szempárt, de semmi. 13:07-kor a megállóból még egyszer megpróbáltam, aztán elengedtem a hölgyet, de nagyon bosszús voltam az időm elpazarlása miatt.

(2022-07-26) : Visszaülve a kocsiba még vártam 10 percet, azután újra próbálkozva ismét csak az automata válaszolt. Feladtam és hazaindultam. Kíváncsiságból még megcsörgettem fél óra múlva is, de sajnos ugyan ezzel az eredménnyel. “Kissé” kiábrándultam…