17
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P

szexpartner

Bambi-

Nem prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-20 20:26:16

Krisz701
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Bambi szexpartner beszámoló Budapest

Krisz701 a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
A hirdetését ezen az oldalon láttam meg.
Telefonon hivtam nemvette fel de később visszahivott. Sajnos aznapra már nem volt időpontja másnapra tudtam időpontott egyeztetni vele.
Megközelítés
Kocsival mentem hozzá, a címet könnyű megtalálni. BKV buszjárat van a közelben mely a Kökiről indul. A ház előtt közvetlen lehet parkolni.
Helyszín
Lakás a célnak teljesen megfelel az útcáról nyilik. Bambi ügyel a tisztaságra rend van teljesen. Az ágy nagy és kényelmes . A fürdő csak tusoló de ez engem nemzavart. Törülköző tiszta és a nagyobb fajta.
Bambi külseje
Bambi a képeknek teljesen megfelel, vékony feszes testalkat kicsi de feszes mellekkel , a lába nagyon szép, és az arckitakarástól sem kell félni ,nekem az is és a szemei is nagyon tetszettek.

Bambi, Szexpartner Budapest XVIII. kerület,  nő Bp XIII. , 2022-09-21 09:12:07
Bambi +36 Budapest2022-09-21 09:12:07 erotikus masszázs
Action
Előre is bocsánat a sporttársaktól de először voltam hölgynél és ez az első beszámolom.
A házhoz megérkezvén telefonáltam amit Bambi felvett majd megkapván az instrukciokat már léphettem is be a lakásba. Huh hát itt elakatt a szavam mert végre láthattam az arcát és hát nagyon megtetszett a huncut nézése. Egyböl megkérdezte ,hogy italt kérek e de Én csak vizet kértem.Bambi nagyon barátságosan fogadott , csak a fekete combfix volt rajta szandállal mert hát igy kértem, hogy várjon. Nagyon szép lába van
emiatt is esett rá a választásom. Először beszélgettünk vagyis inkább Ő kérdezett. Nagyon kedves hangja és stilusa van. Vagy 10 percig beszélgettünk majd elmentem fürdeni. A fürdőből visszatérvén Ő már az ágyon fekve várt. Elkezdtem simogatni majd elkezdtünk csókolozni. Nagyon jól csókol teljesen mintha a barátnöm lenne, majd mondtam neki ,hogy Én szeretném kényeztetni és elindultam lefelé végig a testén. Végigcsókoltam a nyakát majd a feszes melleit. Nagyon szereti ha kényeztetik de csak finoman nemszabad harapdálni., majd tovább le a hasán és végigcsókoltam a szép harisnyás lábait is majd visszafelé végre megérkeztem a gyönyörű kelyhéhez. Hát uraim ez nagyon finom! Bambi széttárta a lábait igy könnyen hozzáférhettem. Nyaltam finoman a szeméremajkakat majd a csiklónál kényeztettem. Hát itt már finoman elkezdett sohajtozni Bambi és jelezte is , hogy nehagyjam abba mert nagyon jó amit csinálok. Nemjátszotta meg magát mert közben eléggé benedvesedett ott len! Minden izét imádtam! Mondta ,hogy most már Ő jönn mert szeretne érezni magában is. Hanyatt feküdtem majd elkezdett Ő kényeztetni. Nagyon finoman csinálja nem az a pornos bólogatos hanem finoman bekapta majd a nyelvével körözött a makkon miközben a szájában voltam majd hosszan jó mélyen leengedte . Ezt váltogatta amivel az őrületbe kergetett! Mikor érezte ,hogy mindjárt végem gumiért nyult, felhelyezte majd meglóvagolt. Hát kérem nyagyon jó érzés benne lenni ,nagyon szük és nagyon jól használja a hüvelyizmait . Tekert, fel-le mozgott rajtam közben előre hajolt és csókoloztunk majd egyszer csak szolt , hogy tartsam magam, begyorsitott majd kiegyenesedett és elélvezett! Hát uraim ezt Én hatalmas sikernek éltem meg. Kicsit pihentünk miközben Én még mindig benne voltam majd helycserét kértem mert szemből akartam benne lenni a szép lábaival a nyakamban. Missziben behatoltam lábaival az arcom mellett azokat csókoltam miközben finoman mozogtam benne ,majd igy is lett végem. Hagyott lenyugodni magában majd melléfeküdtem. Lehúzta a gumit majd megtisztogatott. Még volt pár percem azt beszélgetéssel töltöttük miközben a szép lábát simogattam ,majd elmentem letusolni és elköszöntünk egymástól. Nehezen búcsúztam mert teljesen úgy éreztem magam mintha a barátnőmnél lennék!
Elszámolás
1 órát voltam nála, extrái nincsenek és hát ugyebár szinte minden van az alapban amiből Én csak a normál dolgokat vettem igénybe. 25 rózsaszál volt ami utolag tettem az asztalra diszkréten.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 40, két órás randira 50 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon jó érzéssel távoztam , megkaptam amiért mentem (a barátnő filinget) úgy látszik szerencsém volt elsőre! Igy nem is kell próbálgatnom máshol , legalább is egy jóideig!
Bambi nekem GYÖNYÖRŰ NŐ bár csak ilyett vettem volna el akkor most nemlennék elvált. Kéretik rá nagyon vigyázzni mert Ő egy gyöngyszem, végül is ,nem is idevaló ,gondolom értik az urak hogy mire gondolok!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bambi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

FunkciókBambi legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2022-09-20) : Ezután ő kezdett játszni a játékszeremmel, először kézzel amit nagyon finoman csinál majd szájjal amit még csodásabb volt. Semmi durvulás, mélytorok végig lágy szeretkezés volt. Gumihúzás után beleült aminek részéről ismét hamar meglett az eredménye én se bírtam sokáig.

felejthetetlen: 2db
(2022-07-23) : Fordulás után lefeküdtem és Bambi kezdett velem foglalkozni. Lassan, ügyesen franciázott, sok nyelvmunkával, aztán ahogy kezdett belelendülni, egyre gyorsabban csinálta és rákezdett a kezével is. Ezt általában nem szeretem, de nála azért volt jó, mert nem csak rángatta, mint valami őrült, hanem a francia ütemére lényegében masszírozta egyik kézzel, miközben a másikkal a heréimet izgatta.

(2022-07-22) : Szerencsére kevés kézhasználattal, jó technikával és tempóval, ugyanakkor kellő mélységgel franciázott az egyre keményebbé váló cerkámon. Volt lehetőségem nekem is ujjal, szájjal és nyelvvel kényeztetni a szép és ápolt kelyhét, számomra erősen úgy tűnt, hogy szívesen veszi tőlem és élvezi is. Egy idő után gumit húztunk, bár a franciáját még sokáig szívesen élveztem volna, majd meglovagolt. Extra síkosításra nem volt szükség, mivel már nedves volt lent, nagyon érzéki módon lovagolt.

: 3db
(2022-09-23) : Mélytorkot kértem kis kényszerfranciával fűszerezve. Megküzdött velem, minden dicséretet megérdemel. Tanulja ezt a témát, még vissza fogok menni megnézni hogyan fejlődik. Kutyust kértem hogy markolhassam a kis kerek fenekét.

(2022-09-15) : Egy csókkal kezdtük , azt nem lehet kihagyni, majd az ágy szélére ült és egy kis francia lecke következett a részéről miközben én a cicijeit simogattam. Nos, ő kiválóan csókol, a barátnő feeling teljes mértékben megvolt .

(2022-07-18) : Ezután volt egy elég nagyon kellemesnek mondható francia ami már amúgy is kemény farkamat, még betonossabbá tette. Mikor úgy látta, már keményebb nem tudok lenni, felakarta húzni a gumit. Kértem, halasszuk még el, mert én is szerettem volna kényeztetni őt. Nem volt ellenére a dolog. Bevackoltam magam a combjai közé és egyre erősödő üzemben nyalni kezdtem. Közben ujjaimmal finoman simogattam a punciját, de természetesen be-be csusszantak ujjaim. Aztán éreztem, hogy már nem lenne ellenemre a gumi húzás. Mintha kitalálta volna a gondolatomat, már a kezében is volt a védelem, amit egy pillanat alatt fel is varázsolt meredező farkamra.