FELEJTHETETLEN
szexpartner

Reni-

Prémium hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-20 09:57:45

moltobello
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Reni szexpartner beszámoló Budapest

moltobello a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
igéző szemek
fergeteges francia
változatos pózok
fergeteges humor
Egyeztetés
Először itt az oldalon írtam neki üzenetet.
És hál istennek számomra pozitív válasz érkezett arra a kérdésre hogy beférek e hozzá!?
Utána már Viberen folyt az egyeztetés. Az első lehetséges időpontot, át raktuk későbbre. De hát legyünk rugalmasak mindketten! Még az új időpont reggelén egy megerősítést küldtem, és itt már semmi akadálya nem volt a talinak!
Megközelítés
XI.-ker forgalmas részén található a randi helyszíne. Nem nagyon szoktam arra járni, Reni kedvéért, így utólag pláne, bármeddig elmennék! GPS 100%-os pontossággal oda navigált. Közeli mellékutcában találtam is fizetős helyet.
BKK is elég sok variációban ott van.
Helyszín
Jó nagy lakás, sok szobával, nappaliban kanapé,ahonnan látszik már a hálószobában található nagy kényelmes francia ágy! Rend és tisztaság fogadott, na meg ugye Reni! :D Fürdőszoba tiszta, a célnak maximálisan megfelelő, tusfürdő, száj víz, törölköző adott a tisztálkodáshoz.
Reni külseje
Már már közhelynek számító dal idézetét tudnám ide illeszteni! "Megláttam,mondom úúúristeeen..."
Csoda szexi teremtés! Csábító szemekkel, szép arccal, és hát a forma... Semmi kivetnivalót nem találhat az ember még ha nagyon akarna sem! Vele aztán büszkén lehetne sétálni! :D
Szép szőke, közepesen hosszú hajjal, tökéletes az összkép.
Egy combközépig erő ruhában fogadott, és már nagyjából sejtettem mi vár rá alatta!
Hozzá kell tenni hogy nagyon jó személyisége van Reninek!

Reni, Szexpartner Budapest XI. kerület,  nő , 2022-09-20 10:21:35
Reni +36 Budapest2022-09-20 10:21:35 erotikus masszázs
Action
Érkezéskor hívtam, és posta fordultával jött az üzenet a kellő mennyiségű információval. Mit nyomjak, és hova menjek.
Ajtó félig nyitva volt már, így szinte lendületből,egyenesen a liftből, beosontam a lakásba!
Ahol természetesen Reni várt! Egy jó kis diplomatikus kézfogás és bemutatkozás történt! Majd ismerkedés a testőrrel! De hál istennek szimpatikus voltam neki is! Mint utóbb kiderült, állítólag Reninek is!
Szóval fogadtatás után, frissítő választék felsorolása következett, amiből én a sima vizet választottam.
És a testőr szeparálás után leültünk a kanapéra és beszélgettünk egy jót. Azért is választottam a másfél órát hogy ne kelljen kapkodni. Nagyon hamar közös témákat találtunk és valóban jót beszélgettünk, közben nevettünk is meg hát hangolódtunk egymásra.
No, eljött az idő a fürdésre! Spuri be, víz alá, és már indultam is a tetthely felé.
Reni ott várt hason fekve. Mikor lehuppantam az ágyra, már oldalra is fordult, felém. Összesimult a testünk és végre elkezdhettem a felfedezést! Popsi simogatással kezdtem, közben be-be tévedt a kezem a punci felé. Már akkor éreztem azt a szépséget,amit még látni nem láttam.
Puszik következtek, ide oda,majd egy szájra puszi után csók is jutott! Hát mit mondjak? Isteni jó az a száj,az a nyelv..
Kergetőztünk a nyelveinkkel még egy kicsit aztán ruha le, és haladtam lefelé. Közben Reni már matatott nálam is és örömteli fogadtatásban volt része. Eléggé meg volt már keményedve a férfiasságom. Simogatta, ami csak olaj volt a tűzre.
Kérte Reni hogy a cicikkel óvatosan bánjak, mert még érzékeny. Így ott csak épp elidőztem egy picikét,majd haladtam tovább lefelé.
Megérkeztem az első osztályú puncihoz. Sima, nem szúr! Nagyon szép zárt forma, külön élmény nyalakodni benne.
Jó sok időt töltöttem el odalent, Reni kellemesen reagált, csúcsra ugyan nem juttattam el, de ami késik nem múlik.
Nem adom feeeel!
Aztán cseréltünk pozíciót.
Első osztályú franciát kaptam, kellő nyállal, finoman, de mégis jól érezhetően. Közben nyálas kézzel zacsi simogatás is volt, hát nem sok kellett hogy elmenjek!
Ezt valahogy érezte Reni is és hagyott kb 30 másodpercet, amíg hozta a védőfelszerelést.
Felhelyezte, majd magát is felhelyezte rám! Előttem a gyönyörű teste, ő pedig kéjes mozgással rajtam. Közben én alulról "dolgoztam" a közös élmény érdekében. Hát kell ennél több? Nem!
Majd kértem hogy hagy támadjak hátulról! Ezt gyorsan kiviteleztük. Itt is addig húztam míg majdnem végem lett...
Itt tartottunk egy eü szünetet :D
Majd Reni kézzel 100%-os állapotba hozta vissza a nemesebbik szervemet. Majd egy jó kis hagyományos misszionárius póz következett. Több helyre is raktam a lábait, majd mikor már éreztem hogy nincs visszaút, erősen kezdtem tolni az ütemet. És egy nagyot élveztem a gumiba.
Itt még maradtunk ebben a pózban, míg magamhoz tértem.
Majd kibújtam és a gyerekeket elhelyeztük papírtörlőbe.
Ezután egy jó hosszút beszélgettünk, közben még volt alkalmam simogatni finom bársony bőrét!
Időt nem néztünk, de nem léptem túl a keretet. Szerintem nem is szólt volna érte Reni.
De egyáltalán nem akartam visszaélni a bizalmával meg az idejével.
Ezért a távozás mellett döntöttem, bár egész délutánig maradtam volna egy jó ebéd után:D
Öltöztem, kikísért! Puszi, ölelés kombó.
Majd ígértem hogy jövök még,mire Reni csak helyeselt hogy vár szeretettel. Ennek örülök!
Elszámolás
Előzetesen semmit nem beszéltünk, nincsenek extrák. Aki megérdemli, abszolút full extra randit kap. Bővebb infoban megkaphatja az ember a tájékoztatást az elszámolással kapcsolatban.
Teljes mértékben a megérte kategória!
Rózsacsokor
moltobello nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nehezen indultam el tőle,mint mondtam, nagyon kellemes társaság Reni és biztos jó hosszan tudtunk volna még beszélgetni. Sok közös témánk volt. Megmaradt bennem a fantasztikus kisugárzása, a hozzám hasonló életszemlélete, a csodás teste, és a csodálatos együttlét vele!
Biztos hogy még jövök hozzá!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Reni szexpartner beszámolójáról


2022-09-25 14:51:07
Tetszett a beszámolód, bár első olvasatra nagyon cselekményre koncentrálónak éreztem, bele is kezdtem a "dorgálásodba", majd másodjára végigfutva feltűnt, milyen szellemesen, ügyesen csempészed bele a leírásba a hangulatot, az érzéseidet is. Jól megírt, nem vitás.

FunkciókReni legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2022-03-15) : Itt szeretném leírni, hogy az együttlét végig nagyon bensőséges hangulatú volt, és végig azt éreztem, hogy mindkettőnkkel olyan dolgok történnek, amit mindketten élvezünk is. Kölcsönösen kényesztettük egymást, és szeretkeztünk (Erre tényleg nem nagyon van más szó) többször, és különböző pozíciókban. Többször.

(2018-07-06) : Első körben megszabadulunk a melltartótól és a falatnyi kis fehér tangától, pedig nagyon jól állt Neki, de az ilyen kéréseknek nem lehet ellenállni. Kapok bio illatmentes olajat és Reni testét, szabad felhasználásra.

(2017-08-09) : Miközben tényleg alaposan, a nyakszírtemtől a talpamig átmasszírozott, tovább folytattuk a kellemes társalgást, így nemcsak az izmaimat, hanem mentálisan is alaposan felfrissített!

felejthetetlen: 12db
(2022-06-02) : Délebbre vettem az irányt és partnerem kelyhét kezdtem felderíteni. Ő halk sóhajokkal adta tudtomra, hogy csókjaim a combján kedvére valók és ezen felbátorodva elkezdtem becserkészni ölét. Finom illata szó szerint megrészegített és egyszerűen nem tudtam betelni vele. Reni öröme egyre nyilvánvalóbbá vált ést halk hangjai csak fokozták gerjedelmemet. Szavak nélkül fordultunk és most én kerültem alulra.

(2022-05-17) : Mellém bújt és cirógatni kezdtük egymást. Nagyon jó volt a látvány. Simogattam a hátát és markolásztam gyönyörű feszes fenekét. Felnézett rám és csókot váltottunk. Nagyon finoman csókol. Mindenfelé cirógatott és a farkamat is megpuszilgatta, szopogatta

(2022-03-14) : Kellemes meglepetés volt, ahogy az is milyen jól átvezetődött az egész aktusba. Nem siettettem semmit, élveztem a csókot az ő simogatásait olyan volt mint egy filmben a szerelmesek, ezt barátnő feelingnek hívnák a tanultabbak. Levette a felsőt, mely alatt nem volt melltartó és a nadrágot is, ott meg már bugyi nem volt, elém tárult csodálatos teste és gyönyörű volt a meztelen valóság.

nagyon jó: 9db
(2022-05-22) : Ezt követően végig puszilva a a testét felé hajoltam és vad csókolózásba kezdtünk. Reni átvette az irányítást, hátamra fordított, majd nekilátott, hogy Pisai ferde tornyot kiegyenesítse. De még hogy kiegyenesítette, eszméletlen jó technikája van. Tudja mikor kell gyorsítani mikor kell technikázni és mind ezt vágyakozóan vadul csinálta.

(2022-04-14) : . A legfinomabb nyalókának érezhettem magam, amit az érzés mellett a látvány is fokozott. Minden pillanatában gyönyörködtem, miközben éreztem nyelve és ajkai finom játékát. A kezével finoman rásegített az élmény fokozásában,

(2022-04-01) : Ok, szóval az időmet bőven kitöltöttem és minden percét élveztem, mint fizikailag és mint szellemileg. A totál barátnős érzés. Semmi tabu!

: 25db
(2022-09-03) : Gyönyörű lány, gyönyörű látvány, ahogy elkezdi kényeztetni az egyre merevebb és a szájában teljesen megmerevedő egyszeműmet. A kedvességet muszáj viszonozni, így elkezdtem én is puszilgatni testét, csókos szájától lefelé haladva egészen a gyönyörű puncijáig.

(2022-06-05) : Gyorsítottam egy kicsit és elkezdtem jobban technikázni. Reni reakciója olyan tüzes és veszélyes volt, mint egy élesített nukleáris szerkezet. Elkezdett hangosan nyögni miközben csípőjét vadul mozgatta.

(2020-07-09) : Lábaktól haladt a felfele, teljes testemet átgyúrta, közepes erősséggel. A masszázs program végén a fejemhez térdelt, majd még a hátamat simogatva melleit a tarakómhoz, nyakamhoz érintette.