0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
7
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
2
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
0
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
6
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
25
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
0
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
39
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Berni-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-09-19 14:48:46

Drakon
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Berni erotikus masszázs beszámoló Budapest

Drakon a 2022-09 hónapi randiján történteket írta meg
gyönyörű arc
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Bernit most telefonon hívtam, hogy tisztázzunk egy pár dolgot és hogy kiderüljön szükségünk van-e a arra, hogy ismét találkozzunk.
Nekem voltak kétségeim, aminek a legutóbbi találkozásunk alatt ért kellemetlen érzések voltak a fő okai. A telefonba megszólalt a kellemes, érzéki hang majd a kulturált, értelmes válaszok pillanatok alatt eloszlatták a kételyeket és meggyőztek, hogy ismét a kezei közé kell hogy kerüjek.
,
Megközelítés
A helyszin nem változott. 2. kerület legforgalmasabb környéke, kiválló közösségi közlekedéssel. Én ismét ezt válsztottam, kocsit egy csomópontnál letettem és felugrottam egy villamosra, ami pont a szalon előtt tesz le. A parkolás egyébként kifejezetten hektikus és kiszámíthatatlan.
Helyszín
A rendelő egy földszinti szalon, öt másodpercre a lépcsőházba jutás után már Berninél vagyok. A lakás több helységes, van fogadó és "kezelő" szoba, amik célszerűen és praktikusan vannak kialakítva. A higiénia maximális, fürdőszobába tusoló zuhanyfüggönnyel ellátva.Tusfürdők és szájvíz bekészítve, törölköző férfi méret, jó nedvszívó.
Berni külseje
Berni most elegáns megjelenéssel fogadott, fekete szűk ruha, elöl végig cipzár mellközépig felhúzva. Sportosan csajos, formás alkat szerencsés genetika.
Szőke hosszú haj, kellemes hullámok, finom izléses smink, kivételes, különleges szemek, mély pillantások. Visszafogott, inteligens mosoly, erős kiegyensúlyozott megjelenés.
Az egész nő egyedi és különleges jelenség számomra.

Berni, Masszázs Budapest II. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-09-19 17:45:45
Berni +36 Budapest2022-09-19 17:45:45 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
A masszázs a zuhany után az erre kijelölt helységben történik, aminek ajtajában Berni vár. Ez az alkalom a finom elegancia jegyében zajlik, így érzem mikor meglátom a fekete csipke eggyüttesben, amihez csipke combfix is tartozik. Nem beszélünk sokat, van valami kellemes feszültség a levegőben. A törölközővel a derekamon sétálok el lassan Berni mellett eközben végig szemkontaktusban vagyunk, majd elhelyezkedem a masszázságyon. Egy kellemes spirituális zene szól, így már biztosan tudom Berni egy mélyebb hangualátban van, szerencse hogy pont erre van szükségem. Ahogy elhelyezkedem az ágyon Berni betakargat egy másik törölközővel, amit aztán lábrésznél felhajt a hátamra. Először olaj nélkül végig simítja a combomat, ez az első gyengéd érintés mint egy áramcsapásként éri az idegrendszerem, megnöveli a pulzusom, aztán hirtelen megnyugtat és lelassít. Ez a hullámvasút, amit a legelső találkozásunkor éreztem és ami mindig visszacsábít hozzá. Elkezdődik a szakszerű és érzeki, hol gyengédebb, hol határozzott és erősebb masszázs . A lábak végeztével a törölköző a hátamról átkerül a lábakra, Berni közelségével lassan bensőségesebbé vállik a foglalkozás. Először itt is olaj nélkül lassan simítja, gyengéden a Trapéztól a rombuszon át a teljes hátizomzatot, majd a deréknál kezdi az erőteljesebb fogásokat.
Néha hangos sóhajok formájában adok hangot testem elégedettségének, ezt Berni szereti és mondja is "szeretem, ahogy átéled"
Halad felfelé a háton, majd lapockák kezelése közben a fejemhez álva folytatja. Szól a zene, kellemes nem bántó, meleg fényekben pillantom meg Bernit, mikor néha felpillantok, ahogy a zenével egybeforrva adja át a pozitív energiáit és tölti fel velük testem minden idegsejtjét. Lassan fordulhatok és érzem ismét közeledik valami megismételhetetlen, különleges élmény.
Levezetés
Lassan fordulok, ahogy az izmaim kezdenek éledezni a hosszú mozdulatlanság után. Berni vízzel kínál, amit most nem kérek, ő ellenben igen, ezért kicsit magamra hagy én pedig türelmesen várom őt ülve a masszpadon. Felmehetnék előre a galériára, de azt a pár másodpercet, amíg előttem sétál a lépcsőn azt semmiért sem hagynám ki. Így vonulunk fel, előttem Berni az ízlésesen formás, finom vonalakkal rendelkező, hibátlan bőrű női popsi tulajdonosa és én, az addigra maximálisan életre keltett férfiasságom társaságában. Itt fent is hallani a kellemes, lentről szóló dallamokat és a meghitt fényekben jól láthatom Berni természetesen szép, tökéletes vonásait és szemének tiszta csillogását, mikor tekintetünk összefonódik. Hanyatt dobom magam a tatamin, tudom hogy ő így szereti előszőr felmérni a "prédát". Mellettem fekszik lazán, a könyökén támaszkodik miközben a szabad kezével végig simít egészen a homlokomtól, a nyakamon keresztül, a hasamon át az ágyékomig. Melleinek gyönyörű és izgató esése van ebben a pózban, ahogy teste is áramvonalas és íves ebben a vadító oldalfekvésben. Várom az elégedett sóhajt, ami egy jelzés hogy minden rendben velem és itt, most lesz egy "kis" kaland. Közelebb húzódik, egyik lábát rámteszi úgy hogy a combja a golyókat támasztja. "Tökéletes" vagy súgja a fülembe, újjaival lefelé simít a hasamon, majd miközben belecsókol a nyakamba rámarkol a farkamra. Én sóhajtok egy nagyot, Berni egy kéjeset nyög a fülembe, majd elégedetten dícséri a szerszámot és lecsúszik hozzá, közelebbről ismerkednek egy kicsit, majd bekeni olajjal és rám fekszik. Először lassú, majd heves aktust imitál, finoman nyögdécsel a fülembe, nyüszít mint valami kis védtelen áldozat. Egyre jobban szorítom, ahogy közeledik a vég, majd érkezik a robbanás a popóra. Berni rajtam fekszik még, kapok finom csókokat és símogatást. Ez a gyengédség, egy kis időre megint elrepít egy másik dimenzióba, ahol ugyan így fekszünk, de más körülmények között. Aztán gyorsan észbe kapok, hogy ez a történet "ennyi" és nem lehet több. Megtörölget, lefut zenét frissít, még kicsit beszélgetünk őszintén, erről a testek "játékáról" ahogy ő nevezi. Tudja, hogy veszélyes, mert néha az érzelmek is belekeverednek, ezért csak azzal játsza akiben biztos hogy nem sérül, de van hogy ez nem mindig sikerül.
Elszámolás
Érkezésemkor a fogadóhelység pultjára helyezem az ajándékom egy kis meglepetés kíséretében. A rózsák mennyisége a bővebb infoban is megtalálhatóak, amik úgy láttam a napokban változtak, tehát az általam megadott mennyiség lehet, hogy eltér az aktuálistól.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2022-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Berninek sok szép és sok "fájdalmas" élményt is köszönhetek. Ami az utóbbit illeti, egyedül az én hibámból adódóan történt és érzelmi jellegű, nem fizikai. Mondjuk úgy, hogy az én helyzetemben egy kicsit mást jelent a "Ne várj többet, mint amit adhatok" felhívás. A lényeg, ha egy izgalmas játékra vágysz és megfelelsz egy pár kritériumnak, akkor szuper élményekben lehet részed, de azt egy percre se feledd, hogy nem te vagy a játékmester!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról


2022-09-25 13:02:53
Megint kettős az érzésem. A randi történetének leírása minden szempontból rendben van. Van stílusa/-od, tudsz, szeretsz mesélni, nem sajnálod a részleteket sem. Szóval egy így csillagos jól megírt. De könyörgöm, engedd már el ezt az önmarcangoló, múltban vájkáló éned és csak! élvezd amit ez a Nő ad Neked.

Tavroe
Élő lexikon
2022-09-21 16:05:02
Ez egy irodalmi igényeséggel megírt beszámoló lett. Sok energiát tettél bele, amit csak megköszönni tudok.

Perfekt
Becsben tartott
2022-09-21 16:04:53
Személyes hangvételű írás lett,ami ritkaságnak számít

Waldau
Könyvet írhatna
2022-09-19 19:07:58
Az mind semmi, tőlem egyszer megkérdezte “Téged Photoshoppoltak?” 😁 Csak viccelek haver, megesz a sárga irigység:)👍

2022-09-19 18:13:11
Szépen fogalmazott történet, mind a masszázs, mind az erotikus részről egyaránt. Berni ügyesen használta vonzerejét, te meg elfogadtad azt, amit tőle kaphatsz, ami azért nem volt kevés.

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2021-06-23) : Gerinc melletti izmok ellazítása után következett vállam és karjaim. Karjaimat már fejemnél állva rám hajolva végezte és amit mindig megálltam, hogy ne nyúljak előre popsiját megfogni most nem bírtam ki és gyengéden végig simítottam, ami nem volt ellenére, de tudta, hogy nem élek vissza a helyzettel viszont éreztem mosolyog rajta. Mikor befejezte hátam masszírozását megkérdezte megfordulok-e?

(2015-08-19) : Minden pont úgy alakul ahogy szeretném, érzéki kezei közé kerülök, amit kellő élvezettel viselek. Nem kértem gyúróst, hanem inkább érzékist, egymásra hangolót.

felejthetetlen: 11db
(2022-05-13) : A massz ágyra invitált és meglepetésemre még így a májusi melegben is előmelegített törülközővel takart be és meleg massz olajjal dolgozta meg a testem. Vádlitól kezdve haladt a jól bevált mozdulatait használta, amit az én testem annyira szeret, de az érintések nem olyanok voltak mint rég. Szakszerűek és szabályosak de kimértek és visszafogottak.

(2022-05-12) : Ahogy haladt a hátam irányába úgy került a törölköző át egy másik helyre. Közben elkalandozott a keze a gyengébbik részemhez, de itt még csak érintőlegesen tette. Miután végzett, megkért, hogy forduljak a hátamra, s elölről is végig masszírozott ugyanolyan gondosan és alaposan, mint hátulról.

(2022-03-10) : A szemrevételezés után fekvés a masszpadra megkönnyebbült sóhaj kíséretében, hogy de jó ismét itt. A törődés első lépéseként rám terít egy melegtörölközőt, csak a kezelendő részeket teszi szabaddá, majd a meleg kókusz olajat érzem, ahogy csorog a bőrömön.

nagyon jó: 9db
(2022-07-08) : A masszázs kifogástalan Berninél, de most esélytelen volt hogy élvezzem a foglalkozás ezen részét. Ennek ellenére végig feküdtem valahogy.

(2021-12-03) : Előre jeleztem a telefonban, hogy viszonylag aktívan sportolok, ezért a masszázs rész legalább annyira fontos számomra, mint a kényeztetés. Ennek megfelelően egy közepes erősségű, nagyon kellemes, egész testes masszázst kaptam - lábaktól nyakig - elsősorban a vádli, comb és gerinc melletti izmok voltak fókuszban.

(2021-10-16) : Igazi kényeztetés zajlott. Legalább is én így éreztem. Már az, hogy melegített törölközőt terít a vendégre, elárulja, hogy a vendég elégedettsége nem csak az adatlapon jól kinéző üzenet, hanem valós odafigyelés. Érintése a bőrömön keresztül a lelkemig hatolt. Nem voltam jó passzban, mikor megérkeztem, de még csak a lábamat kenegette,

: 23db
(2021-10-10) : Halk zene szól a kellemesen elhomályosított szobában miközben Berni rám csorgatja a meleg olajat. A kezelés ezen részén már túl esek egy ASMR élményen, az ennek köszönhető nyugalom és békesség érzése lehetővé teszi az ezt követő kb 30 perc masszázs befogadását. Néhol erős néhol kifejezetten símogatós fogások jellemzik a kezelést,

(2021-09-22) : Közben lekerül a felső, felszabadulnak a csodás mellek és indulhat részemről is a felfedezés, hol melleit, hol fenekét markolászom nagy élvezettel. Eközben ő lent serénykedik, kérésemre a golyókat is megdolgozza

(2021-05-26) : A masszázs nagyon fontos nekem, csak olyan masszőzt keresek, aki a beszámolók szerint jól masszíroz. Én egy nagyon jót kaptam. Meleg törölközővel, masszázs fával (nem tudom így mondják-e, bocsánat), a lábamtól indulva egészen a nyakamig. Közepesen erős masszázs, ha izomcsomót, problémát észlel, ott elidőzik, és kimasszírozza.