30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
171
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
Laura Little szexpartner

szexpartner

Laura Little-

Nem prémium hirdető
68/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-25 06:38:47

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Laura Little beszámoló szexpartner Pécs 2021-11-25

Egyeztetés
Pár órával a tervezett időpont előtt hívtam. Nem volt elérhető ezért kértem jelezze ha hívhatom. Nemsokára jött is az üzenet, hogy hívhatom és szerencsére még az időpont is megfelelt neki.
Megközelítés
Könnyen odataláltam. Telefonban jelezte, hogy szokott lenni parkolóhely az utcában. A ház előtt volt is szabad hely.
Helyszín
Társasház emeleti lakása előtér nappali-konyha és a tetthelyként szolgáló szoba amiből közvetlenül nyílik a fürdőszoba. Kényelmes franciaágy tökéletesen megfelelő játszótér.
Laura Little külseje
Magassarkúban szexi ruhában fogadott. Első pillantásra olyan aki után megfordulsz az utcán, hogy alaposabban szemügyre vehessed. A képeknek megfelelő alak, kézbeillő cicik, szép bimbókkal, formás fenék, amibe jó belemarkolni.

Action
Érkezésemkor átölelt és puszit adott. Megkínált itallal, majd átmentünk a szobába. Egy szobainasra téve ruháim a fürdő felé vettem az irányt, addig ő az ágyra heveredett és mondta, hogy amíg vetkőzöm ő mozizik. Értsd feltérképezi kivel, mivel lesz dolga.
Fürdés után kis bevezető csókolózás, mellbimbói izgatása után kértem az elején gyorsan élvezésig vegyen szájügyre. Én álltam ő ült az ágy szélén. Elmosolyodott és máris rátért a farkam kényeztetésre. Körbenyalta felnézett közben mi a reakcióm, majd tövig bekapta lent tartotta felengedte és újra rám nézett. Ekkor megfogtam a fejét és ráhúztam a kőkeményé varázsolt falloszomra. Vette a lapot és kényszerfranciás mélytorkos élvezésig hajszolt franciát kaptam, minek hatására telelőttem a száját. Nem fordult el egyből, még a szájában tartotta és kicsit mozgatta a fejét, hogy az utolsó csepp is az övé legyen. Felajánlott egy kellemes masszírozást amíg felébred újra a teljesen kifacsart testrészem. Jól esően maszírozott ennek ellenére a vér újra a nemesebb szervem felé kezdett áramlani így megfordultam és kezdődött a második menet. Gondoltam én is franciázok kicsit amit szívesen fogadott. Élvezetes volt punciját és környékét is nyalni-falni, ujjamat is bevetve néha elkalandozva a popsiba is. Hanyatt feküdt én felmentem a fejéhez és letoltam a szájába merev farkam. Mondta inkább cseréljünk helyett úgy jobban be tudja kapni és nem sért meg a fogával. Nem ellenkeztem hanyatt fekve ismét remek franciatudását gyakorolta, mire kértem húzzunk gumit, mert akarom a punciját is. Felgumizott szerszámomra ült és egy vonaglós lovaglós szexcsatába kezdett velem. Olyan jól mozgott, hogy ezt a csatát elvesztettem és hatalmasat élvezetem a gumiba. Ekkor is benn maradtam és még levezetésként lágyan mozgott ami jól esett. Fürdés és távozás következett, pedig eredeti terveimben a popóját is akartam, de már erre nem volt időm, és nem is kértem hosszabbítást.
Elszámolás
Telefonban megbeszélt ajándékom az elején letettem .

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kedves cserfes . Jól éreztem magam Vele.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36204479367 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Laura Little szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.
Ha vannak is további beszámolói, azok csak prémium vendég előfizetéssel jelenik itt meg.