187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma NEM elérhető!
171
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
NADETT szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

NADETT-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-23 09:07:27

Drhoose
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

NADETT beszámoló szexpartner Budapest 2021-11-23

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Ccsevegèsben figyeltem fel Nadettre, iràny az adatlap, szimpatikus bemutatkozó szöveg elolvasàsa után nem volt màs hátra, telefonon jártam utána. Ki is ez a lány?
Nadett aktív jelenlète nagy segítsèg, villogó " most hívhatsz" funkciót làtvàn már hívtam is, pár csörgés utàn egy vidàm hang szólt hozzàm, pàr perces kellemes hangulatú beszèlgetès elèg volt ahhoz, hogy egy konkrèt időponttal àlljak Nadett elè, minimàlis korrekciò utàn , a több nappal kèsőbbi idôpontra tekintettel vtr - ben egyeztünk meg.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
MARINA PART!! Ki nem tudja , hogy szàmunkra ez mit jelent? Az erotika birodalma. Valamikor règen itt kezdtem " pályafutàsomat" s azóta kalandozàsaim rendszeresen ide is vezetnek. Pár utca, ismerős mind, a pontos cím megadàsa utàn, màr tudtam hova kell mennem, parkolàs bejárattól pàr lèpèsre, fizetős, de időkorlàt nèlkül , tömegközlekedès ismeretlen szàmomra, de gondolom pàr perces sèta, a Váci út közelsège miatt jónak mondható.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Minden a kènyelmet, a funkciót szolgàlja, èrezhető, hogy hova èrkezel, bár Nadett nem egyedül használja a lakàst, nincs kupièrzès, èn senkit nem hallottam- làttam, s bár ha nem voltunk egyedül, diszkrèció maximàlis.
Tökèletes lakàs, erotikus hangulattal, előszobàban fogas a kabàtnak, fürdő hibàtlan, tiszta, a szoba vöröses tónusú, fèlhomály, halk zene, szobainas a ruhàknak.
Nincs parànyi hiànyèrzetem se!
NADETT külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Volt egy vidàm hang, amit màr ismerhettem , a fotók melyeket alaposan megfigyeltem, a beszàmolok melyek egy rèszèt elolvastam, kétsègem sem volt affelől, hogy Nadett különlegesen szèp làny.
Ès valóban!
A lakàsba lèpèskor várakozàsom beteljesült. Mosolygós lány üdvözölt, fekete parànyi bugyi, felül testère feszülô "fogalmamsincsmianeve" hàlószerű ,vèkony vàllpántos , csalafinta szexy szerelés + combfix. Vadító megjelenèsèt mosolya még jobban kiemelte, vállíg èrő szőke illatos haja, nagy ôzike szemeivel nèzett rám, tökèletes fogadtatàs, levett a lábamról.
Nadett testalkata, vèkony de egyben karcsú, formàs, feneke èszbontó, keblei kicsik, de jó èrzés èrinteni bimbói izgatottan csókokat követelnek, meghàlàljàk a izgatàst.
Bőre feszes, fiatalos ,hibàtlan, iszonyú jó èrzès sìmogatni, csókolni, minden porcikàjàt megismerhettem ottlètem alatt.
Nem rövid pàlyafutàsom alatt az egyik legszebb lànyt èrinthettem, hozzà valóban lehengerlő stílusa ès gátlàsok nèlküli odaadás. Odadja magát, èlvezdhesd a fiatalságàt, szenvedèlyesen teszi ezt, elhitetve, hogy szàmára is kedvrevaló mindez, azt gondolom megfelelő hozzàllàssal valóban èlvezi is, ottlètem alatt effelől nem is volt kètsègem.

Action
Csók:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Szàmomra a 30 feletti korosztàly èlvezi az elsőbbsèget, éppen ezèrt különleges alkalom volt Nadettel való talàlkozás.
Volt egy megèrzèsem, hogy szakíthatok szokàsaimmal ès jól döntöttem. Fergeteges program rèszese lehettem.
Sokak szàmára furcsa lesz amit mondok, nekem is meglepő de nem tudom felídèzni hány orgazmusom volt.
Már a telefonos beszèlgetèsünk alatt vilàgos volt, hogy nem átlagos randira kell kèszülnöm, egy nem àtlagos lánnyal, extra èlvezetekkel, vàrakozàsomat messze felülmúlta a Nadettel együtt töltött màsfèl óra.
Megèrkeztem, ajtó mögül ràmtekintett Nadett szàp szemeivel, bemutatkozàs, szemèlyre szóló ajàndèkomat àtadtam, cipő fèlre, s már mutatta is a szobàcskàt , előttem haladva megfigyelhettem szèp formáit, fenekèt, kecses mozgàsát.
A szobàban pàr percet töltöttünk az ismerkedèssel, mindkettőnk szàmára vilàgos volt, hogy erre most semmi szüksèg, tizedmàsodperc elèg volt, hogy kölcsönösen kialakuljon a folytatàshos szűksèges szimpàtia.
Ès èn màr láttam a sötèt felhőket, mely a közelgő elemi erejű vihar előjele volt.
Fürdő! Gyorsan! Irány a szoba, azonnal mindent elsöprő csókokkal üdvözölt, smárolàs, nyelvel, ajakkal, gàtlàstalanul, vadul, kèsz voltam. Ez a hozzààllàs vègig jelen volt a randik alatt, szàjról nyakra csókok, füleimet izgatta ajkaival, èn sem voltam rest, úgyanígy válaszoltam. Mintha màr napok óta erre kèszültünk volna- mondjuk èn igen-, igazi barátnős-pornós előjàtèk alakult ki, hogy èlvezi ezt Nadett is!? Semmi kètsèg! Szereti az előjátèkot, ezt kèsôbb el is mondta.
Ès csókolt mindenhol, lejjebb testem minden rèsze èlvezhette csókjait, mellkasom, mellbimbóim, vàllam, nyakam, izgatott, hergelt, húzott, nem sikertelenül.
Viszont Nadett ekkor mèg túlöltözött volt, egy két másodperc ès kedvesem megszabadult falatnyi bugyijától, felsörèsz is lekerült, ott volt előttem teles meztelensègèvel egy fiatal, szèpsèges hölgy, aki csak arra vàr hogy birtokba vegyem. Hàt legyen!
Hevesen vègigcsókoltam testèt, combjait, fenekèt, kebleit, mellbimbóit különös gondossàggal, izgalommal vàlaszoltak bimbói, kètseget nem hagyva, Nadett is èlvezi.
Kedvesemnek hatàrozott cèljai voltak! Egyre lejjebb haladt, màr àgyèkom környèke èlvezhette ajkait, keze màr èrintette hímtagomat, èn èreztem hogy hamarosan vadul lecsap hurrikàn. Ès így is lett!!
Nadett megèrkezett ùticèljához!! " helyezd magad kènyelembe, párnát tedd a fejed alá, dőlj hátra úgy, hogy mindenhez hozzàfèrjek" mondta Ő.
Fejem alatt kis piros pàrna, làbaim között szembe velem Nadett, lecsapott a hurrikàn. Partnerem eddíg sem szerènykedett a csókjaival, de most kezdett csak igazàból belelendülni, keze szàja egy kis területre koncentrált, a màr az izgalomtól köszoborrà vàltozott hímtagom pedíg partnerem keze ès ajkai szorítàsàba került. Èn is ott voltam, de màr csak mint " kibic" , Nadett imàdta farkam, nyàlas, hol làgy simogató nyelves puszi , hol mèlyen eltünt ajkai között, parànyi kèzmozdulatok kisèretèben.
A környező területek sem maradtak ki a kèjből, tudtam ez nem csak előjàtèk lesz, nèhàny perc múlva csak azt tudtam kinyögni, " mindjàrt elèlvezek"! Nadett felnèzett nagy szemeivel, nem mondott semmit, de mosolya elàrulta, hogy tervei szerint alakulnak a dolgok. Görcsbe tándultam, kis ajàndèkomat pedíg Nadett örömmel figadta szàjaba, sorsa ismeretlen, rèszletekkel nem szolgàlhatok, homályos , öntudatlan pecek voltak ezek. De mi törtènik! Orgazmusom utàn ugyanúgy folytatódnak a dolgok? Ilyenkor kis pihenès szokott lenni, de nem lankadt a hèv, Nadett sem gondolta, hogy itt a megnyugvàs ideje, folytatta az offenzívàt, figyelve mik azok a szàj ès kèzmozdulatok, melyek mereven tartjàk farkamat, ès nemhiàba, pár màsodperc ès èreztem a lüktetèst mely egy ismètelt orgazmus jele volt, kezeim Nadettet tartottàk vàllainàl, combjaim terpeszve, remegve , kicsit megemeltem csípômet es jött az ismètelt rándulàs.
Egy percen belül kettő!! Hogy!? Kèrdeztem kedvesem! " Hogy csináltad? Mit műveltèl velem? " Persze nem voltam rest sem megdícsèrni , Ő mosolyogva nyugtázta elègedettsègemet.
Azèrt egy kis pihenès ideje is eljött! Feküdtünk egymàs mellett, felett, alatt, pihenèskèp csókjaival halmozott, egy-kèt másodperces szünetekben beszèlgettünk, persze nem az èlet nagy dolgairól, hiszen erre most nem volt idő, ajkaink szünet nèlkül találkoztak. Èszveszejtő, brilliàs, zseniàlis!
Ezek gondolati szinten futottak át agyamon, ès milyen jó, hogy Nadett meglàtogatàsa mellett döntöttem.
Ès nem törtènt meg a szokàsos lenyugvàs, csak pàr perc szünet, ahogy a vihar is alàbbhagy, azèrt, hogy kis idő múlva újból lecsapjon. Ès most Nadett volt a vihar!. Persze kedvemre való volt ez a helyzet, ezèrt jöttem, ezèrt vàlasztottam a kis szőke szèpsèget. Keze ès ajkai ismèt a lenti rèsz fele közeledtek, most oldalról helyezkedett el így símogathattam kerek fenekèt, es mivel volt mèg egy pici kis testresze amit nem ízlelhettem meg, " szeretnèm a puncidat is megcsókolni" közöltem Nadettel, Màris 69-be, túlzas nèlkül mondhatom, az egyi legszebb picipillangós punci amit valaha érinthettem. Kezem fenekèn, ès Ő nem csak úgy tartotta popsijàt fejem felett, szorította, mozgott, legyen nekem , de neki is jó. Mondhatom!! Smàroltam Nadettel, egy kicsit maskèpp! Nem tartott rövid ideig, èlveztem, élvezte Ő is, de volt meg egy hatàrozott tervem a folytatàst illetően, " szeretsz lovagolni Kedves Nadett" kérdeztem. Mosoly, ès màr pattan is a nyergbe, miutàn èszrevètlenül vèdelmet biztosított szàmunkra.
Húúú! Ilyen intenzív lovaglásra nem kèszültem fel, egèsz testèt használja, vonaglik, hajàt ràzza, kéjes hangok, hol gyorsan le fõl, hol tövig magába szorít és köröz rajtam, csókolom ahol csak èrem, kebleit, ajkait, kezem szorítja csípőjét. Az alapfelàllàs marad, csak most kedvencem következik, gugolós pizíció így nagyobb betekintèsem van az esemènyekbe, làtom ahogy a pillanatokra felvillanó rèsen hogyan ölel àt, szorosan, utàna teljesen magába fogad.
Nyílvànvaló, hogy ez nem húzható sokàig. A làtvàny, Nadett teljes odaadàsa , esèlyesem sem lett volna húzni- halasztani tovàbb, mèg nèhàny mozdulat ès alsótestem görcsösen megmerevedik, különleges orgazmusom van. Nadett nem pattan le rólam, tovàbb ring rajtam, kicsit làgyabban, teheti, hiszen mèg benne vagyok, nem lankadtan, èrzi nyílvàn, tudja, hogy mèg nem kell befejezettnek tekinteni ez a szakaszt, de azt is tudja, hogy most mire van szüksègem.
Elemi erővel kezd bele " kivègzèsembe", azt is mondhatom, hogy Ő tett engem magàèvà. Kihúzàs nèlkül kètszer!!!
Aki àtèlt màr ilyet az tudja mirôl beszèlek, aki nem az hitetlenkedjen, ès olyan partner nélkül mint Nadett, nem megy,
Eljött a pihenes ideje, korty víz, beszèlgetès, nem màsikban túrkàlós, panaszkodó, csak úgy spontàn, nem nagy dolgokról diskurzus. Nadettel beszèlgetni is nagyon kellemes, s persze közben az elmaradhatalan csókok, ès csókok.
Mennyi idő volt hàtra? Fogalmam sincs! Emlèkszem szavaira, szèp tekintetère, bőre bàrsonyossàgára, ès arra sem emlèkszem, hogyan kerültem Nadett szèttárt làbai közè. De ott voltam, s ez nem vèletlen, amit kaptam azt meg kellett hálálnom, amilyen vad franciàt kaptam kis idővel ezelőtt, ugyan olya vad hàlàm következett. Itt a cèlom elsődlegesen Nadett öröme volt, bár kedvemre volt ez a tevèkenysèg, nyelvem , szàm szorgosan munkàlkodtak kedvesem legtitkosabb testrèszèn, s talàn nem èrdemtelenül, hiszen Nadett kèjesen fogadta produkciómat, kezeivel kebleit maszírozta, fejèt hàtrahajtotta, hangok pedíg arra utaltak, hogy örömöt okozok szàmára.
Ezt sem tudom meddíg tartott, de èreztem hogy ha nem is okoztam felejthetetlen orgazmust kedvesemnek, èlvezetet igen. Kètsègkívül szereti a kis szőke szèpsèg a szexet, ès rövid ismerettsègünk ellenère kihoztuk a maximumot mindkettőnk szàmàra. Utólsó perceim alatt meg Nadettet símogattam zàràskènt, Ő hason èn mellette tèrdeltem, èlveztem feneke làtvànyàt, vegigcsókoltam testèt nyakàtól , parànyi kis bokàjàig. Èlvezi, mondta Ő s nem volt kètsegem, valóban èlvezte ezt a vègső 5-10 percet.
Eljött a tàvozasom pillanata, köszönèskèppen búcsúcsókokkal halmozott el, s èn mèg a liftben is azt mondogsttam magamban" ez igen, jó èg hàt mi törtèn itt, micsoda nő ez a kis Nadin" ès mèg sorolhatnám.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Èn minden lánynal tiszteletben tartom az àltaluk elvàrt rózsaszálat, nem szokàsom minôsíteni a mertèkèt, egyszerűen elfogadom. Nadett esetèben is így tettem, èrkezès utàn nem sokkal, a szobàban az àgy feletti polcra feltettem. Megèrte? Gondolom a leírtak alapjàn ez nem kètsèges!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ahogy íràsom elejèn említettem, a 30 feletti korosztàlyt favorizàlom. Nadett mèg fiatal, de màr nem az igazi tini korosztàly. A döntèsem ami arra kèsztetett higy szakítsak berögzülèsemen, a bemutatkozó szöveg, ill. a telefonon törtèn elég hosszú beszélgetesünk utàn meghoztam.
Igen jó döntès volt!
Magasan az àtlag feletti partner! Jókedv, gàtlások nèlkül, minden erejèvel azon van, hogy jól èrezd magad, keresi a " fogàst" sportnyelven szólva, együttlètünk alatt folyamatosan èreztem, hogy tudni szeretnè, mi a kedvencem, hogyan szeretem a franciàt, figyelte a reakciòmat, ha kellett sebessèget, vagy stílust vàltott, alkalmazkodott hozzàm, így nem vèletlen hogy egeszen különleges èlmènyben volt rèszem, mondhatnàm kihozta belőlem a maximumot .
Azt gondolom, ilyen a szemèlyisège, ezt ílyen szinten nem lehet produkàlni màskènt.
Teljes összhang az adottsàgai, szemèlyisège ès az àltala nyújtott színvonal között.
Remek kommunikàció az oldalon, teljes odaadàs a szemèlyes talàlkozàskor, tàvozás után pedig vágyódàs vissza. Kell ennél több?

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés NADETT szexpartner beszámolójáról


2021-11-24 11:02:41
Nagyon gratulálok ehhez a tartalmas és szuper módon megírt, érzésektől sem mentes beszámolódhoz. Szerintem ilyen egy kiváló beszámoló!

2021-11-23 20:05:39
Én nem fáradtam bele. Nadiról nem lehet röviden írni, Ő már csak ilyen.... ;) Ment a jól megírt, milky pecséttel:))

2021-11-23 17:38:28
Nem kérdés, egy magas színvonalú beszámolót kaptunk, amiből világosan átjött az átélt extázis. Istennőhöz méltó írás. Mondjuk az is igaz, belefáradtam, mire végigolvastam ...

2021-11-23 16:57:05
Beszid hurrikán hangulattal spékelve a legjobb ajánlólevél a Hölgyhőz. Ez van ha a csillagok kedvező állása is megvan. Gratulálok mindkettőtöknek!

2021-11-23 16:06:16
Ultraultra!
A következtetèsed helytelen!
Aktus ès orgazmusszam gyakran nem egyezik, 1 óra? Mibôl gondolod?


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókNADETT legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2021-08-08) : Felsegítette rám az óvszert, kicsit franciázott és már helyezkedett is kutyapózba. A jól bírt francia után itt az első pár mozdulat után éreztem, hogy hamar jó lesz nekem. Nadett egyből teljesen bevett. Kivettem kicsit hátha magamhoz térek, meg Ő is mondta erre nem volt felkészülve viccesen.

(2021-07-22) : A hardcore lovaglás után bepattantam Nadett mögé és hátulról, kutyus pózban igyekeztem kiadni magamból a maximumot... úgy tűnt kicsit kevés vagyok, ezért letoltam vékonyka derekát az ágyra és így folytattuk vad iramban, aztán fordultunk, lábait fokozatosan húztam egyre feljebb míg a nyakamban nem kötöttek ki és végre látható volt, hogy kezd eredményeket mutatni ez a szapora tempó.

(2021-07-11) : Lábaim közé helyezkedik és ügyesen szopni kezdi a farkam, a heréket sem kihagyva a nyálas cumizásából; teljeskörűen ápolgatja a farkamat a puha ajkaival. Végigcsókolja a tövétől egészen a makkig, majd egy picit kezével is besegít. Mindent megtesz az erekciómért, de tényleg, mindketten nagyon akarjuk...

felejthetetlen: 24db
(2021-08-14) : Amikor már nem bírta szusszal - ez nála nem 1-2 percet jelent - cseréltünk és én vettem át az irányítást. Nadettnek is megjött a hangja, majd erőteljes orgazmus lett a dolog vége részemről és neki sem volt ellenére a művelet. Elképesztő az az energia és az az elementáris szexualitás, ami Nadett jellemzője, és mindez egy szerény, kulturált és értelmes személyiséggel párosul. Ismerjük egymást egy ideje, de nem volt még két egyforma találkozónk, ami szintén Nadett kreativitását dicséri.

(2021-08-09) : A következőkben feltérdeltem, Nadett előttem négykézláb, és elkezdett franciázni. Szenzációs volt a tükörben oldalról látni, ahogy ügyködik, majd szemből nézni a testét, a fenekét meg hát persze érezni a vehemens franciázást. A térdelést nem bírtam sokáig, hanyattfeküdtem, így Nadett már a golyókkal is lelkesen tudott foglalkozni, miközben még rá is tett egy lapáttal a francia tempójára. A gyors elsülést megelőzendő gumit kértem és szemből támadtam, mert dugás közben csókolni akartam és a cickókkal akartam játszani.

(2021-08-06) : Nem volt szem előtt, pontosan miként is kényeztette Zolit, de az én farkamat úgy vette kezelésbe, mintha maga Kovi instruálná. Pár másodpercig játszott vele, majd viszonylag lassan tövig rászopta magát, végül jó pár másodpercig, vagy talán egy percig is mélyen, erőteljesen bólogatott, nyelte a cerkát, majd amikor elfogyott az oxigén, hangos hördüléssel kortyolta a levegőt,

nagyon jó: 7db
(2021-02-24) : Nagyon intenzív franciába kezdett, ami nálam általában nem működik túl jól (a lehelet finom kezdés és fokozatos gyorsítás nálam a jó út). Ezt észlelte Nadett, így visszajött csókolózni, amit az előzőhöz hasonlóan folytattunk hosszasan, annyi kiegészítéssel, hogy közben egymás nyakát, fülét, vállát és még kitudja miét is csókolgattuk. Közben gyúrogattam a melleit, kicsit féltem, hogy túl erőteljes leszek,

(2021-02-22) : Hátulról kezdünk. Nincs síkosítás, nincs kényeskedés. Ahogy "beigazítjuk" amit be kell igazítani, Nadett popsija már "koppan" is az ágyékomon. Ő diktálja a tempót, mozog, nyög, "tolja magát rám" ... és közben képzeljük el ama fenomenális popsi látványát ... őrjítő. Kis idő múlva kérem is hogy váltsunk pózt.

(2020-12-22) : Könnyű volt megtalálni a közös hangot vele. Erősen is tud masszírozni, erre sok lány nem képes. A mozdulataival elérte a feszült izmokat a mélyebb zónákban is. A válla és a kezei is elég izmosak letapadt izmok fellazításához. Nem írhatom, hogy szakszerűek a mozdulatai, de elérték a céljukat és nagyon jól esett. Ledobta ruháit majd a derekamra és a lábaimra ült.

: 14db
(2021-03-07) : .Hűha! Ebben a lányban nem Duracell, hanem kisebb atomerőmű energiája van. Ilyen nagy szexerővel csak egy lányt ismertem innen eddig:(. Nadett hanyatt fekszik már csak a fekete tanga van rajta az sem sokáig, élvezettel húzom le róla. Testemmel beborítom gyönyörű testét. Csókoljuk egymást őrülten igazi nyelves, szexelő csókok. Csókolom nyakát, fülét tüsi hajába túrva. Érzi merev farkam lapos pocijánál mozogni, zacskóm nedves puniján csattani. Kérdezés nélkül lemegy a pinyóba.

(2021-03-06) : Kicsit visszavette a szájába a farkam aztán kértem hogy üljön bele lovagoljon meg, hát olyan vágtát kaptam amiben szerintem még soha nem volt részem, gyorsan el is élveztünk mind a ketten. 1 perc pihenő volt kb, felajánlott egy hátmasszázst de közben csókoltuk simogattuk egymást és hát kit érdekel a masszázs ha egy ilyen csaj rádmászik,

(2021-03-04) : Aztán pihenésképp egy kis oldalra fordított hátulról nyelvvel kényeztetés után határozottan visszavágót fújt - elég kellemes és alapos mélységekbe merültem, ez az energiabomba nem pihent és kiadós franciaórában mindent visszakaptam. Következett egy védőruha, kb. 3 mp alatt le(fel?)bonyolítva, majd sürgősen az ölembe ült szemből és azzal a lendülettel kezdetét vette a szeretkezős szakasz.