187
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Lana szexpartner

szexpartner

Lana-

V.I.P hirdető
86/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-20 20:00:24

kfkm
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lana beszámoló szexpartner Budapest 2021-11-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Itt az oldalon találtam rá a Lana hirdetésére. A vasárnap estére tekintettel nem volt túl sok elérhető hölgy, de szerencsémre Lana jelezte, hogy hívható. A telefont elsőre felvette, és meg is tudtunk beszélni egy időpontot egy szűk órával későbbre. Már a telefonban a kellemes hangját meghallva sejtettem, hogy jó helyen járok.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Marina park. Még sose jártam itt, de Lana mondta a telefonban, hogy nem lesz gond a parkolással. Nem is lett. Picit előbb érkeztem, így várnom kellett a bejáratnál 3 percet. Gondolom megzavartam kicsit a logisztikát. Az épületen belül elég egyértelmű a közlekedés, nem nagyon lehet eltévedni. Még a bejárati ajtón is kint volt - a ház előtt, telefonban megadott - ajtó szám, szóval nem lehet eltéveszteni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Azt hiszem a lakásban több lány van, mivel Lana figyelmeztetett, hogy ne hagyjam a fürdőben a cuccomat. Bár egyéb nyomát ennek nem tapasztaltam. A lakás egyébként teljesen rendben volt, új építésű, a célnak megfelel. Lana egy kis szobába vezetett be, aminek a nagyrészét elfoglalta az ágy, de azért a ruháknak volt hely egy szobainas formályában. A szoba vöröses lámpákkal volt bevilágítva, ami megadta az alaphangulatot. A fürdőben fürdőkádas zuhanyzási lehetőség legalább 5-6 tudfürdővel. A mosdó mellé pedig kikészítve a szájvíz, amit balga módon csak utólag vettem észre, így sajnos csókot csak nyomokban kaptam Lanától.
Lana külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lana egy fiatal, csinos lány. Nem vettem észre semmi eltérést a képektől. Illetve most újranézve a képeket, élőben szerintem még csinosabb. Az arc kitakarás miatt ugyan kicsit izgultam, de mint kiderült Lanának nagyon szép, intelligens, szexi arca van. Azt meg sem figyeltem, hogy milyen ruhában fogadott, mert viszonylag hamar lekerült róla, addig meg benne gyönyörködtem.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Zuhany után leültem az ágy szélére, és Lanát elég gyorsan magam előtt találtam térdelő pozícióban. Ezen a ponton lepett meg először, ahogy az ölembe hajtotta fejét és elkezdett játékosan puszilgatni, miközben néha csábosan felnézett rám. Mire elértünk a tényleges franciáig, már teljesen fel voltam aljzva. Lanának nagyon finom, puha szája van, így elég hamar szólnom is kellett neki, hogy mielőtt túl előre szaladnánk, én is meg szeretném őt kóstolni. Ezzel aztán elég sok idő elment, mert Lana annyira perceptív volt, hogy nem tudtam abbahagyni kényeztetését. Imádtam ahogy nyögdécsel, tekeri a csípőjét közben és egész testével élvezi a nyalást. Három vagy négy különböző poziciót váltottunk így mire végül megadta magát és elment (remélem :). Ezután egy fél perc pihi és már húzta is fel rám a gumit, majd meglovagolt, de ezen a ponton már nem nagyon tudtam koncentrálni. Annyit még odasúgtam neki, hogy lassabban, miközben a haja az arcomra bomlott, mire egy kellemes lassú tempóra váltott, de ez már nem sokat segített, pillanatok később én is elmentem.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Extrákról nem kérdeztem, az elszámolás a telefonon egyeztetteknek megfelelően történt utólag.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Teljesen elégedetten távoztam, de közben tudtam, hogy nemsokára jövök is vissza. Lana egy nagyon édes csaj, akire egyszerűen nem elég egy óra.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lana szexpartner beszámolójáról


2021-11-22 17:14:17
Kicsit jobban is elmélyedhettél volna a részletekben


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.