Nina erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Nina-

V.I.P hirdető
80/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-11-19 15:12:16

SenkiAlfonzz
Lehet adni a szavára
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nina beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-11-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, és sikerült egyből vonalvégre is kapnom. 90 perces szeánszra neveztem be, és ez később kiderült, hogy remek döntés volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyű odatalálni, meg a felvilágosítás is pontos, a GPS pedig csodákra képes. Tömegközlekedni a város bármely pontjáról egyszerű, 8 perc séta a metró, 2 a villamos. Parkolni nem egyszerű, ráadásul jó nagy köröket kell tenni, ha elsőre nem sikerül a parkolás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
5
A fürdőben kád van, én jobban szeretem a zuhanyfülkét, de ez az én egyedi szociális problémám. Megfelelő mennyiségű tusfürdő, tiszta, nem áporodott szagú törölköző, tehát minden remek. A masszázs egy baldachinos ágyon zajlik, ami nem a legideálisabb alkalmatosság a masszázsra, de minden egyébre viszont igen. És itt úgyis a minden egyében van a hangsúly, nem a masszázson.
Nina külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
4
Arc:
4
Mikor beléptem az ajtón, rájöttem, hogy már egy másik szalonban, másik néven találkoztunk. A képek egy kicsit retusáltak, de csak annyira, hogy ne lehessen felismerni.

Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
2
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
2
Szakszerűség:
1
Nina nem az a lány, akihez a vendég a masszázsa miatt megy vissza. De ezt ő is tudja, és vallja magáról. A masszázs erotikus része viszont hibátlan. Lenyűgöző véletlenszerűséggel elhelyezett apró puszik, elkalandozó kezek simogatása, mind fantasztikus eszközök az ártatlan páciens vérének felkorbácsolására. Nincs semmi rendszer a masszázsban, és talán pont ez a rendszertelenség fokozza a végtelenségig a türelmetlenséget, hogy mikor lehet már megfordulni. Mert ugye a kielégítetlen vágy a vonzóbb.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Miután nem ez volt az első alkalom, amikor összesimult a testünk, nem volt szükség felesleges körökre, ahhoz, hogy rájöjjünk, kinek mi jön be. Fordulás után Nina csúszkált egyet rajtam, nagyjából az összes testrésze találkozott az én összes testrészemmel. Ez majdnem a végkifejlethez vezetett, ezért kértem egy kis pihenőt, hogy rendezzem soraimat. Helyet cseréltünk és én kezdem el masszírozni Ninát. Na, az én masszázsom is nélkülözött minden szakszerűséget, és egy idő után egészen meglepő módon egy könnyen körülhatárolható területre koncentrálódtak az érintéseim. Ezt Nina halk sóhajokkal nyugtázta, és miután nem volt olyan rég, amikor én vágytam a megfordulásra, pontosan emlékeztem rá, milyen érzés volt, ezért engedélyeztem neki a fordulót. Lemásoltan Nina koreográfiáját, és én is elkezdtem rajta csúszkálni. Persze én kevésbé profi módon csináltam, de nem kaptam szemrehányást érte. Csúszkálás közben elcsattantak csókok is, és Nina ügyesen levette, hogy közeleg a türelmem határa, és újra ő kerekedett felül. Itt kiderült, hogy nem profi a számítógépes játékokban, és nem tudja, hogy a joystick-ot csak kézzel használjuk, nem kapjuk be tövig. De én nem követtem el azt a hibát, hogy kijavítottam volna a tévedését, hagytam, hogy kényére-kedvére kényeztessen. Innentől nagyjából semmi sincs meg, fogalmam sincs ki, mikor és hova távozott, de az biztos, hogy egy csepp nem sok annyi sem maradt bennem. Némi idő elteltével, mikor visszatértem az élők sorába, kaptam egy pohár vizet, egy kis beszélgetés után egy száraz törölközőt és távoztam a fürdőbe.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem tudom, vannak-e extrák, nem esett szó róluk. Az elszámolás abszolút korrekt, de ezzel sosem szokott gond lenni.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ninát mindenkinek tudom ajánlani, akinek az erotikus rész fontosabb a masszázsnál.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nina erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókNina legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.