0
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
22
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Ariana erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Ariana-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-10-14 03:35:56

Perfekt
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ariana beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-10-14

Egyeztetés
Elérhető:
4
A képeit látva egyértelmű volt, hogy hozzá el kell mennem. A hajlékonyságát bemutató fotók, olyan csábítóak, hogy egyből telefont ragadtam és a randi leszervezéséhez kezdtem.

Nem volt könnyű dolgom. Féltucatnyi próbálkozás után letettem róla. Elfogadtam, hogy ezen a hétvégén nem jött össze, de egyszercsak, a telóm röviden jelzett. Diszkrét visszahívást kaptam arról a számról, amit előtte oly sokszor csörgettem. Pontosabban, a diszpécser jelzett vissza, hogy most tudunk egyeztetni. Kedves hangon közölte velem, hogy az napra, a késő esti órákra maradt csak egyetlen időpontja Ariana-nak. Sőt, másnapra is már csak délutántól lehet foglalni. Rácsaptam a vasárnapra felajánlott időpontra.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Kárpát-medence közepén fekvő Pannon-medence síkvidéki területéről elnevezett utca. Keleti pályaudvartól egy megálló villamossal.

Gépjárművel egyszerű a megközelítés. A környéken a parkolás hétköznap fizetős, de megoldható. Hétvégén Hawaii-dizsi.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Két szobás ingatlanban többen is rendelnek, jobbnál-jobb hölgyek nagy forgalmat generálnak, ezért a logisztika itt fontos szerepet kell, hogy kapjon. Esetemben ez tökéletesre sikeredett. Senkit nem láttam, senkit sem hallottam.

A cipőmtől az előszobában szabadultam meg, a többi ruházatom a szobában került elhelyezésre.

A kisebbik kezelőhelyiség szivaccsal felszerelt, tükrökkel megtámogatott tiszta szoba. Kényelmes fotel és egy ruhainas is még elfért a polcrendszer mellett.

Hangulatos fényekkel, és diszkrét zenével fogadott.

A fürdőszoba nagy igénybevételnek kitett, higiénikus hely, ahol kiegészítők garmada áll a vendégek szolgálatára
Ariana külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ariana a beszin nem hirdet (még). A társoldalon keresgéltem az újonnan felkerült hirdetők között, amikor rábukkantam az unicumnak számító képeire. Különleges portfóliója inspirált a látogatásra. Amikor meg láttam élőben, nem ért csalódás. Sőt elámultam, amikor megpillantottam, hogy milyen csinos nő Ariana. A Roszin található fotókon szereplő hajlékony hölgy fogadott széles mosollyal. A kiírt adatokat is kb. valóságosnak éreztem.

Az arca kifejezetten szép, ápolt és igényes. Szimmetria és fiatalos frissesség jellemzi. Bájos mosolya mögé rejtett erotikus kisugárzását egyből megéreztem.

Mellei a karcsú alkatával arányos méretűek. Kis tenyérbe illő, természetes rugalmassággal bíró, izgalmas darabok. Sötétebb árnyalatú bimbói jól reagáltak a kényeztetésre. A várnál jobban hegyesedtek, keményen meredtek előre.

Puncikája egy ritka kincs, simára borotvált, igazgyöngyöt rejtő kagylócska. Izgatás hatására a klitorisza kétszeresére duzzadt és enyhén nedvesedett.

Bőre világos, selymes tapintású. A tarkója alá egy Ibériai-félszigetről származó ősi bölcsesség van rátetoválva. A bordája környékén is van egy nagyobb, színes motívum

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Ekrü színű, csipkés anyagú, szélesebb fazonú fehérnemű együttesben fogadott. Hibátlan alakja és mozgáskultúrája egyből elkápráztatott.

Masszázsprogramjáról kezdett el beszélni, mit és hogyan fog csinálni, amikor számomra megszűnt a realitás. Annyira édes volt, ahogyan gesztikulált. Arcának mimikájába egyből beleszerelmesedtem. Hangja pedig egyszerűen mámorító. Szinkron színészek játékosságához tudnám hasonlítani, azt a kellemes tónust amin megszólalt. Intellektusán pedig érezhető a műveltség és a jó kommunikációs készség.

Olajos csúszkamasszázzsal kedveskedett nekem. Ehhez én a szivacsra feküdtem a hátamra. Ő mellém térdelt a derekam magasságában és az odakészített illatmentes olajból vastagon bekent mindkettőnket. Ebben én is aktív szerepet vállaltam, aminek az lett a következménye, hogy hamar felfokozott izgalmi állapotba kerültem. Testének idomain az ujjaim bolondos táncot jártak. Kecses vállaitól indulva a cicikéin át haladva a popsijáig, mindenhol simogattam, markolásztam. Nem tudtam betelni vele. Ariana pedig nem csak hogy tűrte, hanem irányította is ezeket a folyamatokat. Közben halk sóhajtásokkal megerősítgetve azt, hogy ez a törődés neki is jól esik. Majd megkezdte a szánkázást. Előbb oldalról, körkörösen. Majd előre-hátra haladva. Amikor az arcomhoz jött közel a kebleivel, mohón habzsoltam őket, mint ha éhes csecsemő volnék. Azt sem tudtam melyiket szeressem, jobbat, vagy a balt. Imádtam.

Aztán a lábam közé pozicionálta magát, térdelve. Onnan folytatta a csúszkálást, fel és le. Én a fenekére markoltam és úgy diktáltam az irányt és az iramot. Huncut mosollyal, elégedetten nyugtázta, hogy mennyire tetszik nekem ez a csuszkamasszázs produkció. Néhány teljesítményt elismerő puszit adtam a szájára, amiből hamar szenvedélyes csókolózás bontakozott ki. Nem várt lelkesedése teljesen felvillanyozott, ami újabb smárolás követett. Fantasztikus volt.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Erotikus levezetés – ahogyan a telefonban is elhangzott- kézzel és szájjal történt. Mindkettőről csak szuperlatívuszokban tudok említést tenni.

A lingam masszázs összes praktikáját ismeri és nem fél használni. Csak egy példa a sok közül: Amikor az ujjacskáival presszionálta a makkomat, akkor kéjesen lihegett és egyenesen a szemembe nézett. Felnőtt filmek sztárjait idéző profizmussal csinálta mindezt. Természetesen a rudam és a környéke is maximális dédelgetést kapott az apró tenyerétől és nyálától. Én pedig levegőért kapkodtam. Azt sem tudtam a tükörből nézzem, ahogyan pucsít, vagy szemtől-szemben. Őrjítő dolgok vették kezdetüket.

A francia tudása is tanítani való. Technikailag magasan kvalifikált, vagy egyszerűen őstehetség. Pontosan tudja, vagy inkább érzi, hogy mi kell az adott pillanatban férfinek. Ebben a műfajban a húsos ajkai érzéki szerepet kaptak. Lassú mozgással fogadta be egyre mélyebben a falloszomat. A nyelve pedig aktív mozgással dolgozott. A vákuumja közepes erősségű, nem akarja az agyamat gyorsan leszippantani. Inkább a minőségre, az extázis hosszan tartó érzésére fókuszál. A golyszik is rendesen meg lettek cuppogtatva. Kitartó és nyálas gondoskodásban volt részük. Panasz nem lehet tőlük.

A kölcsönösséget a végére tartogatta. Amikor elérkezettnek érezte, hogy jól esne neki, akkor ő kapacitált rá. Ehhez én félig felültem a tatamin, tompaszögben megtámasztottam a karommal magam hátul. Ariana felállt mellettem. Egyik lábával átlépett a törzsem felett és felém fordult. Közepes terpeszben közelített az vénuszdombjával az arcom felé. Amikor az orromhoz ért az puncija, kicsit megbökdöstem a nagy ajkakat vele. Majd a nyelvemmel a kisajkakon körözni kezdtem. A csiklója szemmel láthatóan kitüremkedett, kétszeresére nőtt. Nyaltam-faltam,meg mindent (is) csináltam vele, amit el lehet képzelni – kéz nélkül. Ariana a hajamba markolt és az ölébe szorította a fejemet.

Ami kicsivel ezután történt azt sosem felejtem el. Csak egyet pózt említek a sok közül: A fentebb részletezettek a pózban, Ariana, játszi könnyedséggel hátra hajolt. Lement hídba. Azt hiszem így hívják a tornászok ezt a pózt. A kezeivel teátrálisan félkört leírva megtámasztotta magát a derekam mellett. Közben a haja a combtövembe lógott. Majd úgy ügyeskedett, hogy a répámat a szájába vette és szopikálni kezdte. Ilyet, azt hittem, hogy csak az artisták vagy a balett táncosok tudnak csinálni az unalmas intim pillanataik felfrissítése érdekében. Ilyen kitekert, megerőltető pózban még sosem cumiztak nekem. Látványnak curriózum volt, de érzésnek se semmi volt. Ülve nyaltam a punciját, ő pedig hátrahajolva, testével hidat formálva szopott le engem. Frenetikus volt. Legmerészebb álmaimban nincs ilyen.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A fentebb leírtak ismeretében egy ilyen primadonnának rangjához méltó csokor dukál.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szakrális élmény volt.Ariana-olyan mint egy díva-teljesen lenyűgözött nem csak a külsejével az előadásával is. Az első perctől az utolsóig úgy éreztem, hogy a mennyországban vendégeskedem.

Hozzáadott értékeivel, színes személyiségével és a gazadag érzelem világával magasra tette a lécet. Kimagasló teljesítményével, kitüntető figyelmével méltán kiérdemelte, hogy a szakma legeslegjobbjainak szűk táborába soroljam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ariana erotikus masszázs beszámolójáról


2021-10-17 15:51:38
Ismét egy meseszerű történet, ami nem a partner jól részletezett bemutatására törekszik, hanem az írás "tudás" fényezésére. Az idegen szavak használatát jobb lenne, ha mellőznéd, ezt javasoltam már régebben is.

satyros
Kezdő irogató
2021-10-17 10:19:50
Huhhhh! Gratulálok az élményért és a beszámolóért. Szinte láttam magam előtt ezt a különleges pózt. Ki kell próbálni😄😄

2021-10-14 14:07:41
Tökéletesen tálalt beszámoló, de engem is a levezetés része fogott meg és tetszett a legjobban. Gratulálok

2021-10-14 11:57:07
Aztadurva! Ez aztán rendesen leírt, fantasztikus élmény lehetett, minden eleme átjött a tökeletes beszidből!

2021-10-14 10:10:42
Ez egy perfekt beszámoló volt. Mindegyik része jó volt, de természetesen a levezetés fogott meg leginkább. Nagyon erős vágyat gerjesztett bennem. Köszi, hogy megírtad.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókAriana legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.