12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
12:00-tól hívható
30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 15-20
Ashley szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Ashley-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-10-13 14:41:45

Csendes
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ashley beszámoló szexpartner Budapest 2021-10-13

Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
VTR-en történt, többszöri nekifutásra, mostanában kicsit nehéz bejutni hozzá, második nekifutás után üzenetben jelezte a szabad időpontokat, így már azért sokkal könnyebb volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Villamos, metró közelben (3 perc séta) parkolás szerencsefüggő, de pár perc sétával szerintem az is megoldható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Egy szobás lakás egy alacsony emeleten. A kecó nem mostanában volt felújítva, de a tisztaságra nem lehet panasz, törülköző nagy és száraz, tusfürdő több mint elég. Az ágy nagy és kényelmes, a konyhába meg nem jártam, pedig hívtak oda is.
Ashley külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Régóta ismerjük egymást, így meglepetést nem okoztunk egymásnak, illetve de Ashley mellei brutálisak, erre újra rácsodálkoztam. Nagyszámú fényképpel hirdet, ezek szinte mindent megmutatnak.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Egyórás programunk a zuhanyzásommal kezdődőtt, miután mindketten örültünk, hogy végül csak sikerült összehozni egy találkát. Fürdő után az ágyon fekve teljesen meztelenül várt rám, mellei egyből túszul ejtettek, de azért lejutottam délebre is ahol nagyon élveztem a nyelvmunkámat, szerintem egy kicsit türelmetlen voltam, így ő nem élvezkedett, bocsi majd legközelebb, ha nem kell ennyit várnom a bejutásra...
Nagyon jó és igen mély szopást kaptam, mert ez az volt nem francia. Ashley nagy örömömre a zacsit és a környéket sem hagyta ki, sőt miután jeleztem, a fenekem kényeztetése sem maradt el. Nagyon jól tudja ezt is csinálni. Kértem a védőfelszerelést és szemből pofátlanul rövid idő alatt eldurrantam, mentségemre szolgál, hogy igen csak főlhúzott előtte. Pihenésképpen kitárgyaltuk a környék új és egyedi bútorboltját, ki mit főz ebédre, mi van a szekrény tetején szóval csupa fontos dolgot. Mikor simogatásom intenzívebbre váltott és erogén zónák felé indult, kacéran megkérdezte, hogy szeretnék e tőle valamit. A választ nem várta meg helyette gyorsan a szájába vett, és újra nagyon jól leszopott, mikőzben kezeivel hol a golyóimat, hol a fenekemet izgatta, végén egy nagyon jót élvztem a melleire.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Randink legvégén kiraktam a székre, annyit amennyit a bővebb infóban is jelez, de szóba se került.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem előszőr és remélem nem is utoljára tudtam Ashley-t meglátogatni, nagyon jól éreztem magam, amihez nagyban hozzájárult rendkiívül vidám természete, az ember a négyfal között arra az egy órára teljesen ki tud kapcsolni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ashley szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókAshley legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2021-06-02) : Benyálazta a ciciket, majd a cerkámat megfogva szépen behelyezte azt az ikrek közzé. Összenyomta a szépségeket és mondta: Tessék! Igazán kellemes volt ez a pozitúra is! Nem sok kellett volna, hogy így végezzem! Miután jól kiciciztem magam ismét a puncira tapadtam. Kérdezte: mégegyet akarsz?

(2021-05-13) : Hanyatt fektetett és először a zacsit és a golyszikat nyalogatta, szívogatta. Szépén elindult a kupak felé. Nem sietett, szépen lassan szánkázott fürge nyelvével az oldalán, majd vissza. Következett a másik oldal és vissza. Aztán a kupakot kezdte kényeztetni. Kis idő múlva félig, majd teljes mélységben elnyelt. Nagy rutinnal rendelkezik, mesterien csinálta.

(2021-03-01) : Nem teketóriázott és beleült a szerszámomba és vadul meglovagolt. Kezeimben a didik és Ő pedig vadul pacizott. Gondolkodtam valami végkifejleten, de inkább hagytam magam és így durrantam el. Valami fenomenális volt. Ezután megtisztogatott és dumcsizni kezdtünk. Mindig van témánk mert Ashley olyan cserfes lány. Mindig gyorsan megy az idő vele.

felejthetetlen: 28db
(2021-10-01) : Már pucsított is majd beirányítottam velem egykorút a megizzasztott szűk punciba, itt már ő is tudott kicsit jobban mozgolódni nyomta is rám magát, hogy minél mélyebbre tudjon a velem egykorú benézni

(2021-07-31) : Szóval a klasszikus mélytorkos franciájával indítottunk, közben megkértem hogy legyen kézközelben a teste hogy tudjam markolni, simogatni. Kb 10 percig franciázott, majd megkértem hogy húzzunk gumit, és üljön rám. Ez a kedvencem ha nála vagyok, mert így tudok foglalkozni a hatalmas melleivel, és csókolózhatunk miközben lassan mozog rajtam. Megkezdődött a lovacskázás, közben el elcsattan egy igazi barátnős csók,

(2020-08-13) : Mellé heveredek majd kérdezi hogy mit szeretnék? Én még mondtam hogy mélytorok vsz. Kombót. Mondta hogy oké és egy másodperc múlva úgy eltűntek a szájában hogy majd megállt a szívem. Azt se tudtam mit csináljak hogy ne robbantak fel azonnal. Na aztán eszembe jutott hogy kis pacizással nyerek egy kis időt így megkértem hogy csüccsenjen bele. Aztán így is lett, de cuki volt mert mondta hogy ő rácsüccsent. És most?

nagyon jó: 20db
(2021-07-22) : egy nagyon finom érzéki lágy mélytorkos franciával kedveskedett mi közben simogattam a giga méretű eredeti ikreit, amik bimbói ismét remekül reagáltak. Itt már éreztem, ha így folytatja akkor idő előtt kivégez. Éppen ezért kérnem kellett a bohócruhát, amit gondosan pikk-pakk fel is helyezett barátomra. Majd szemből ült rá barátomra. Heves intenzív mozgásba kezdett sokáig voltunk ebben a pózban,

(2020-04-03) : Tusi után az ágyon várt már meztelenül, mellé feküdtem és már kezdte is simizni a farkam, majd megkérdezte, hogy szeretném és már rá is cuppant!:) Meg jegyezte viccesen hogy elég csendben vagyok, de hát mondtam, hogy csak élvezem a pillanatot még el nem durranok!:D

(2018-07-02) : Cuppogott és nyalakodott, mígnem farkom komótosan eltűnt szájában. lazán vette tövig és garaton tartotta mivel morzsolgatta a végét. Fantörpikus.

: 46db
(2021-09-14) : A fürdőből visszaérve már meztelenűl várt. Én a nagy csöcsök miatt mentem és hamar "kezelésbe" is vettem őket. Bátran lehet őket markolászni és szopni. Isteni volt! Egy pillanatig sem éreztem azt, hogy ezért elítélne. Közben simogatott és a hajamat igazgatta. Kézimunkát kértem. Így lett 2x is végem. 1 órát voltam vele. Hagyta, hogy irányítsak, de így is beszéltük meg.

(2021-08-30) : Meg is kaptam a jutalmamat egy frenetikus ciciszex és mélytorkos franciázás keretében. Nagyon jól franciázik,a kéréseket is jól fogadja és megpróbálja teljesíteni is.Nem szeretettem volna csak ettől eldurrani,ezért gumit kértem és hátulról támadtam meg.Mindketten élveztük a szitut,váltogattuk a gyors és lassú tempót,majd amikor közeledett a vég,

(2021-08-08) : She welcomed me with a long kiss, and at the door I already pet her big tits. She showed me the bathroom and give to me the towel. When I finished, she was waiting for me naked on the bed. I went there, started to kiss her, touch her breast and went down, she spread her legs and I penetrated with my finger. I want down with my tongue and I licked her until and at the same time I fingered,

egyeztetési probléma: 2db
(2016-01-23) : Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni.

(2016-01-17) : A telefonbeszélgetések és SMS-ek alapján nem gondoltuk volna, hogy a napokkal ezelőtt megbeszélt randevúra nem jött el.