30
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 15-20
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
12:00-tól hívható
Joy szexpartner

szexpartner

Joy-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-10-12 18:46:10

zealous
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Joy reagálása

Dràgasàg ☺️, mit is reagàlhatnèk...🙃😋
Köszi az ajit, a beszit ès a Szupeeer "randit"😉!

Azt hiszem ez igy elsőre a tökèletes összhang volt, egymàsra hangolódàs 5*-os 😁, hàààt kihoztad belőlem a kisördögöt is, ez az igazsàg☺️, szóval remèlem a folytatàst😋, vàrlak mèg😉😋💋
Csókok mindenhova🥰😘

Joy beszámoló szexpartner Budapest 2021-10-12

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Már régóta szemeztem a hirdetésével, de valamiért csak most jött el a pillanat, hogy küldtem neki egy VTR foglalást. Néhány üzenetváltás után már csak izgatottan vártam a randi eljövetelét.
A randi előtt negyed órával küldött üzenetet is, hogy ha előbb érkeznék, akkor hívjam nyugodtan, ne várakozzak. Roppant pozitív.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
13. Kerület csendes utcája, nem messze az ELMŰ székháztól. Ha ott dolgoznék, tudnám hol tölteném az ebédidőt. 😁
Parkolás meglepően egyszerű volt. Waze meg mindenhova odatalál.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Takaros kis lakás. Van külön masszázs ágy is a szakszerű masszázshoz. A baszobában egy nagy franciaágy, mely kellő alkalmatosság az ágytornához.
A fürdőben többféle tusfürdő és pohár szájvízzel rendelkezésre áll. Egyedül a fürdőkád lapozgatós paravánjával nem tudtam kibékülni.
Joy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amikor megérkeztem egy lila koktélruhában fogadott magassarkúval. Nagyon csinos volt, akár indulhattunk volna bármelyik klubba szórakozni. Biztos, hogy mindenki őt nézte volna. Szép, hullámos szőke haja és csinos, formás arca éke a csókra hívogató ajkai és azokkal formázott bájos mosolya. Szemei nagyon szépek és folyamatosan tartja a szemkontaktust. Lesi minden rezdülésemet.
Alakja kifogástalan, mellei is formásak, nem gravitálnak, alkatához illőek és szeretik a kényeztetést. Popsija is formás, doggyban kifejezetten élmény volt rajta legeltetni a szemeimet.
Lábai karcsúak és kellően hosszúak, magassarkúban már majdnem zavarban voltam, hogy csak pár centivel vagyok magasabb.

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Mikor megérkeztem, akkor kicsit ledöbbent, hogy milyen fiatal vagyok (pedig nem is 😃). Kabát, cipő le az előszobában, aztán a nappaliban lévő kanapéra invitált. Leültünk egymáshoz közel és beszélgetni kezdtünk, közben kezemet a combjain melengettem.
Voltam már néhány lánynál, de ez a ráhangolódós, randi-szerű felvezetés újdonság volt és nagyon jó dolognak tartom. Ahol futószalagon fogadják a vendégeket, ott természetesen ez megoldhatatlan feladat lenne, mint ahogy egyesek nem tolerálnák, hogy az ő idejükben nem egyből az történik, amiért mentek. De Joy más. Joynál nem a mennyiség, hanem a minőség számít.
Ad időt a ráhangolódásra, feloldódásra. Beszélgetés közben itallal kínál. Többféle van előkészítve az asztalon, én vizet választok.
Beszélgetés közben nem mindig sikerült a szemébe néznem, mert az erősen dekoltált ruhából kivillanó domborulatok időnként elvonzották a tekintetem, pedig igyekeztem gáláns lovagként viselkedni.
Pár perc vidám csevej után közös megegyezéssel a zuhanyzás felé tendálódtam, gönceimet a kanapéra helyeztem el. A fürdőben már be volt készítve 2 türcsi, azokból választottam.
A fürdőből kijövet Joy már a szemben lévő szobában várt egy fekete tanga-melltartó összeállítású fehérneműben.
Csábos tekintetével végigmért, de ekkor még nem sejtettem az elkövetkezendőket.
Elé álltam, átöleltem és heves csókolózásba kezdtünk. Roppant finom, puha szája van és nem fél a nyelvét használni. Igazi csókok voltak ezek, nem holmi imitációk. Kezeim popsiját simogatták miközben ő megszabadított a derekamra csavart törölközőtől és rátapintott ekkor már éledező farkamra.
Tetszett neki, amit talált, így egy szempillantás alatt már guggolt is le és hevesen nyalni, szopni kezdte a farkam. Már itt megmutatta, hogy majdnem tövig el tudja tűntetni a kicsi ént.
Kissé meglepett a heves reakció, de cseppet sem bántam. Cuppogott rajta rendesen, mint akinek meghozták a rég nem látott kedvencét.
Majd felállt, ismét csókolóztunk, aztán az ágyra feküdt féloldalasan, én meg az ágyhoz álltam, így folytatta a franciás bemutatót. Én eközben a popsiját simogattam, majd kikapcsoltam a melltartóját és a melleit simogattam.
Kellemes percek teltek el így, miközben hol a zacsit, hol a rudat nyalogatta, néha egész mélyen bevéve.
Aztán kértem, hogy feküdjön az ágyra, mert én sem szeretnék adósa maradni, így lefeküdt, párnákat tett a feje alá én meg elhelyezkedtem széttett lábai között. Azért a helyezkedés közben még kapott egy csókot és a ciciket is megpusziltam.
A punci már igencsak nedves volt, de én még tettem hozzá egy jó adagot. Van egy kis jelzés értékű pamacs a dombocskán, mely igényesen fazonra van alakítva.
Joynak egy fokkal jobban tetszett a nyalakodásom, mert szerintem jócskán túlteljesítettem az elvárásait. Eszméletlen kéjes hangok közepette markolászta melleit, melybe én is besegítettem egyik kezemmel, másikkal a puncit simiztem, miközben nyelvem szorgoskodott csiklóján.
Miután már túlhevült, pihegés közben megköszönte ténykedésem és mondta, hogy most már megetek. 😃
De Joyt nem ilyen fából faragták, kérte, helyezkedjek kényelembe, amit pillanatok alatt meg is tettem és ő hasra feküdt a lábaim között. Nyalta a zacsit, nyalogatta a farkam, majd bekapta, itt is megpróbálta teljesen eltűntetni, aztán pár perc után rákérdezett a folytatásra, itt jeleztem, lesz még itt lehetőség, úgyhogy nyugodtan befejezheti amit elkezdett. Nem is kellett kétszer mondani, ennek megfelelően turbo fokozatra váltott a kivigzésem elérése érdekében. A várt hatás nem maradt el és egy hatalmasat élveztem a szájába. Kézzel besegítve kicsalogatta belőle az utolsó cseppeket is. Kaptam törlést, meg egy kis vizet és felajánlotta, hogy megmasszíroz.
Ehhez áttipegtünk a profi masszázságyhoz, ahol hasra vágtam magam. A hátsómat letakarta egy türcsivel és megmasszírozott, miközben jól elbeszélgettünk. Már a szakszerű masszázs mitt is megérte volna a látogatás, de Joy még tartogatott némi csodás programot számomra ezen kívül is.
Bementünk vissza a szobába és némi csókolózást követően ismét a szájában találtam magam. Ugyanazzal a vehemenciával szopta a farkam, mint az első pillanatban. Tudja mi kell nekünk, kujonoknak. 😃
Pár perc franciás felvezetés után közös megegyezéssel a gumírozás mellett döntöttünk.
Én térdelve maradtam az ágyon, ő meg hanyattfekvésben terpeszben kínálta fel hívogató punciját, melybe be is illesztettem a farkam és közepes tempóban dugni kezdtem. Azt hiszem nagyon jól illett a farkam a puncijába.
Lábait fogtam miközben diktáltam az ütemet és olyan kéjes hangokat adott, melyek tovább forrósították a hangulatot. Miután a térdeim kezdtek így fáradni, kértem hogy jöjjön az ágy szélére, bepucsított és bevezette a farkam a csodás punciba.
Itt sem hagyott alább a lendület, dugtam ahogy bírtam, az ágyékom csak úgy csattogott Joy hátsóján. Közben kezeimmel a popsiját simogattam, vagy épp előrenyúltam a melleit megsimogatni. Így is dugtunk vagy 10 percig, aztán kezdtem fáradni, így kértem egy fordulást. Hanyatt feküdtem, Joy pedig letepert és belecsüccsent ágaskodó hímtagomba.
Elkezdett guggolva lovagolni, de nem hagytam sokáig eszeni, elkezdtem alulról mozogni benne. Így is dugtunk pár percig, de jelezte hogy látja nem bírom mozgás nélkül így, hanyatt feküdt az ágy szélén én meg úgy dugtam az ágy mellett állva.
Így mozogtam benne elég sokáig, mikor jeleztem, hogy segítsen szájjal a végkifejletben. Egy pillanatig sem habozott, gumit levette és eszméletlen franciázás vette kezdetét, mindenféle technikai arzenált felvonultatva. Bekapta a farkam, majd kivette és végignyalva leste a reakcióimat, majd lejjebb vándorolt és a zacsimat nyalogatta igencsak izgató percek voltak, aztán átváltott lendületes szopásba. Nem tudom szebben írni, mert ez bizony kőkemény szopás volt, abból is a legjobb fajta. Dolgozott keményen a cél érdekében, de úgy éreztem, hogy átlendültem a holtponton, ahonnan már visszavonulót kellene fújni. Mikor ezt jeleztem, akkor Joyt ez méginkább felkorbácsolta és kijelentette, hogy nem vihetem magammal, így újabb cselhez folyamodva egyik kezét benyálazva a zacsimat izgatta, míg a másik kezével őrületes tempóban verte a farkam miközben a végén cuppogott.
Eltartott egy darabig, míg tevékenységét siker koronázta és megöntöztem száját, állát és mellkasát. Nagyon boldog volt, hogy ismét örömet okozott, én meg mint egy fa eldőltem az ágyon, mert teljesen kifacsart. Aztán ránéztem az órára és kétségbeesve konstatáltam, hogy sajnos jócskán túlléptem az órás keret adta lehetőségeket.
Pótoltam némi elveszett folyadékot, aztán ismét igénybe vettem a zuhanyt és egy újabb türcsit.
Zuhé után a kanapén ült miközben én öltöztem még beszélgettünk.
Aztán ölelés, fájó búcsú és irány vissza a munka világába.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem titok a hozzájárulás mértéke, az órás programért ilyen hozzáállással és odaadással az abszolút ajánlott kategória. Távozás előtt hoztam szóba és adtam oda.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy nagyszerű randit sikerült összehoznunk és bízom benne még sokszor megismételhetjük, mert eszméletlen volt.
Kezdeményezőkézsége, hozzáállása, magas szexuális kultúrája és szexi kisugárzása emeli bőven az átlag fölé.
Ahogy a tanult angol mondaná: I’ll be back. 😉😘

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Joy szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókJoy legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-08-02) : Kis pihinek beillő pózváltás után úgy feküdt az ágyon keresztben, hogy a feje lelógott, én pedig így is a szájába adtam a kemény farkamat és jó mélyén a torkáig is letoltam. Joy nyelte rendesen, amíg én a cicijeivel játszottam, vagy a punciját simogattam. Ekkor gondoltam egyet és térdel az ágy szélének támaszkodva a farkammal a szájában, lelógó fejével a punciját kezdtem újra nyalni, de úgy, hogy még az orrom is benne szánkázott...:-)))

(2020-12-31) : Utána csókok, majd én kerültem a hátamra, és kaptam egy nagyon klassz franciát. Joy nem siette el, alapos volt, foglalkozott a környékkel is, de a kezét nem nagyon használta. Szóval igazi tanári, csillagos ötös francia volt. Ezt én ki szoktam élvezni a végéig, itt viszont egyszer csak úgy éreztem, váltani akarok: finoman felhúztam magamhoz Joyt,

(2020-11-24) : Az ágy mellett, gyorsan megszabadított a türcsimtől, és szemben állva a kezeivel elkezdte felfedezni a testem, miközben kis csókocskák is elcsattantak, megfűszerezve egy kevés csipkelődő, évődő szavakkal. Hmm, nagyon izgató volt...majd bemelegedve egyre komolyabbá váltak a csókok, melyek nyelvesek lettek, közben a farkam a kezében éledezett. Én is aktivizáltam a kezeimet, simogattam, csókoltam a nyakát,

felejthetetlen: 5db
(2021-10-11) : Ezután csókjaival halmozta el éledező farkamat és golyóimat, lágyan, nedvesen szánkázott nyelve föl és alá, kemény harci állapotban lévő szerszámomat torka mélységeibe száműzve, és most én sóhajtoztam, élvezkedtem, közben punciját elérhettem, simogathattam, minden redőjét felfedezhettem.

(2021-06-12) : kézen fogva vezetett a hálóba, ahol egy hirtelen (?) gondolattól vezérelve elém guggolt és francia tudását csillogtatva kényeztetett, ill. a családi ékszer többszöri eltüntetésével - figyelve reakcióimat :))) - a mennyekbe repített. Ezen csodás fogadtatás viszonzását kértem, amit hölgyem örömmel vett és kényelmesen hanyatt fekve magához húzott

(2020-01-27) : Ugyan ez igaz a mélytorok technikára is. Nagyon bejön, ahogy csinálja. Ahogy ügyeskedik a farkamon, néha teljesen bekapja és egy kicsit rajta tartja. Utána az ágyra pattantunk és szemből folytattuk.

nagyon jó: 8db
(2020-12-17) : Különösen nagy élmény volt számomra mikor félig lent voltam az ágyról a lábaim a földön ő nekem háttal a falnak támaszkodva ült rám! Szó szerint táncolt a farkamom , néztem kerek popsiját és punciját ahogy nyeli farkam.ezt nem felejtem soha! Újra szemből szerettem őt mikor éreztem hogy élvezni fogok,így kivettem farkam a forró és lucskos punciból, gumi le .Joy pedig gondolkodás nélkül kiverte, hatalmasat élveztem kedvesem pocijára !

(2020-02-19) : Joy csókja, nyelves, finom, barátnős, egyszóval megunhatatlan. Kis idővel később kedvesem leguggolt és egy fenomenális orálban részesített, mély torkos technikája észbontó, amit fokozni tud a szemkontaktussal...

(2019-12-26) : Gumit húzott, szemből beleült és ő dugott meg erőből -- alulról fogtam a fenekét és segítettem tartani a ritmust, ami idővel vad vágtába csapott át, én hatalmasat élveztem,

: 8db
(2021-03-16) : Az ágy előtt álltam és megkezdòdött a várt action.Elém térdelt és bemutatta francia tudásátLendületes pörgős nyelv leckét kaptam! J javasolta,hogy folytassuk az ágyon.Nem ellenkeztem.Felkúszott a gyalupadra mint egy vad macska hátra hátra pillantgatva csãbított,kövess mondta a tekintete! Össze szokott páros vagyunk,én legalább is úgy érzem.Szavak nélkül irányítjuk egymást...hasára fektettem,félig oldalvást.Símogattam,csókolgattam testét,nyakától indulva le egésszen a lábujjáig!I

(2020-12-10) : Az élvezet hullámai után zakatol tovább kis hullámvasutunk, megkapom az elmaradhatatlan gumit, és hagyom kedvesemet felém kerekedve “uralni” a helyzetet. Persze ez nem minden hátsó szándék nélküli, hiszen közben végig legeltetem a szemem, ahogy ez a csodaszép női test hol hozzámsimul, hol lovaglópózban hullámzik rajtam, a keblek vagy a mellkasomhoz simulnak, vagy fel-le ugrálnak az ütemhez igazodva,

(2019-11-28) : Ekkor már nagyon kívántam és eszembe jutott a közös fürdés legetősége amit a hirdetésben vállal.Rákérdeztem hát.,,én már fürödtem mielőtt jöttél,de a végén megejthetjük”hangzott a válasz.Ok mondtam és gyorsan tisztába tettem magam.Mire a hálóba léptem,Drágám már meztelenûl várt.Egyből nekem esett!Elkapott és nem eresztett!Hipp-hopp elém térdelt és ajkaival kényeztetni kezdett...úgy éreztem tényleg ő is kíván engem! Ez az érzés a randink végéig megmaradt bennem s még most is pár nappal később is úgy gondolom őszinte vonzalom és vágy volt