22
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ingyenes
NATASA erotikus masszázs

erotikus masszázs

NATASA-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-10-11 10:19:24

burmi
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

NATASA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-10-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Első hívásra volt szerencsém beszélni vele. Egyeztetés könnyedén miután tájékoztatatott rögtön meg is beszéltük az időpontot.
Megközelítés
Belváros és annak is a közepe. Ha nem lenne parkolóház majdnem a ház mellett, minden bizonnyal nem lenne egyszerű megállni. Aki Bkv ik annak a metrotól max. 5 perc.
Helyszín
A lakás a célnak megfelel, ugyanakkor nem mondanám se jónak se szépnek. Hűen tükrözi a történelmet kívülről, belülről ha meg már ott vagy akkor már a házigazdával foglalkozol jobban és nem a berendezéssel nem igaz:-) ? Ettől függetlenül az illat jó és tisztasággal sincs baj. Tüsfürdő, szájvíz választék bőven .
NATASA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy tipikus trendi szép arcú lány formás idomokkal. Ami nekem személy szerint nagyon tetszett a mellei. Természetesek és méretben abszolut az én esetem.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Szakszerűnek nem mondanám inkább ez a finom simogatás, de legalább alapos. Talpnál kezdte és jött felfelé. Majd a derekamra ülve hosszasan elidözött a hátamon.
Levezetés
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Telefonon nem egyeztettünk ellőre és poént is csináltunk belőle, hogy mi az extra és mi van benne. Én egy órára mentem és a masszázs végén kaptam egy finom és a mélytorok közti franciát, némi kézi rásegítéssel. Másfél órában van lehetőség kölcsönösségre is elmondása szerint. Kíváncsi lennék, hogy mit lehet kihozni belőle egy ilyen alkalommal, mindenesetre nagyon vonzó tudnám gyűrni a lepedőt egész reggelig:-)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elszámolás a megbeszéltek szerint, semmi extra meglepetés

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Azt gondolom sikerült egymásra hangolódnunk fejben mindenképpen és megvolt a kölcsönös szimpátia. Érdekes kettősség van bennem, mert maga az erotikus részt nem mondanám kiemelkedőnek (talán azért mert túl rutinszerű volt) ugyanakkor feldobta a napom egyrészt a látvány másrészt a vidám csipkelődés, és végső soron úgy jöttem el, hogy visszamegyek. Ajánlom azoknak akik a természetes szépséget keresik és azoknak akik egy jó fej csaj társaságában szeretnének eltölteni egy kis időt. Az is lehet egy kiindulópont végül is.
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés NATASA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókNATASA legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2021-09-10) : Mikor már kezdett közeledni a vég, rákérdeztem az opciókra, és az arc és száj tabu, úgyhogy jeleztem a kitörés pillanatát, de mondta, hogy úgyis tudja mikor jön, így ebből nem lesz baleset. Nagyon rutinos leányzó. Tudja mi kell a férfinépnek. 😁

(2021-04-18) : A masszázs közepesen erős, kellemes, a végén határozottan éreztem, hogy a vérkeringés újra elindult a lábaimban. A folytatásban haladt felfelé, felült a derekamra és elérkeztünk a hátmasszázs részhez. Közben végig beszélgetünk, nevetgélünk minden hülyeségen. Van humora, kommunikatív, teljesen el lehet lazulni mellette, nincs kínos csend. Már alig vártam, hogy fordulhassak.

felejthetetlen: 1db
(2021-07-16) : A masszázs nagyon kellemes volt. Hasra feküdtem, beolajozta a kezét, aztán kezelésbe vette a lábaimat, majd szépen fokozatosan haladt felfelé, egészen a hátamig. Nem túl erős, de nem is túl gyenge, pont tökéletes. Mindenre figyel, mi a jó nekem, mi nem, stb. De ez már csak hab a tortán, úgysem főként ezért megyünk egy ilyen helyre.

nagyon jó: 1db
(2021-01-26) : Másfél órára mentem, úgyhogy középen volt egy kis masszázs. A nyakamat és a combjaimat kértem megdolgozni, közepesen erős masszázst kaptam, ami számomra szakszerűnek tűnt. Még sokkal szakszerűbbek voltak a masszázs végén a finom benyúlások, simogatások a zacsi és az ánusz környékén. Ezek el is érték a céljukat, álló farokkal fordultam meg.

: 2db
(2021-09-30) : Krémes svéd masszázst kaptam de nem nagyon volt válsztási lehetoségem egyéb opciók kozul. Talpakkal kezdte ami egyébkent eleg jo kezdes, bár nem mondtam de a lábakra volt szentelve tobb hangsúly aztán hát is kapott de az inkább érintve lett

(2021-01-05) : Miután hasra feküdtem, Natasa egy nagyon alapos talpmasszázsban részesített, még a lábújjaimat is egyenként megdörzsölgette. Valamilyen krémet használt, szép lassan haladt felfelé. Mivel már a randi elejétől, (fürdés után) egyformán voltunk öltözve, a derekam tájékán már érezhettem kemény popsiját, finom punciját, ahogy dolgozott rajtam. Hol újjaival, hol tenyerével, néha a könyökét és öklét is használva masszírozta gyarló testem