22
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
0
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
JÁZMIN erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

JÁZMIN-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-10-10 11:48:14

tomas110
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

JÁZMIN reagálása

Köszönöm ezt az őszinte beszámolót! Értékelem! 🙂💋
Én is nagyon jól éreztem magam veled, olyan igazán jól!
Puszi, J.

JÁZMIN beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-10-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Jelezte hogy hivható. Szinte azzonal felvette és nagyon kedves hangon elmondta a lehetöségeket.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cim rendkivül könnyen megközelithetö .Bkv- val illetve autoval, parkolás ház elött illetve környéken fizetös. Ujépitésü ingatlan, bejutás telefonos egyeztetés közben nagyon egyszerü.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Teljesen ujépitésu ház illetve lakás. Modern fiatalos. Egyedül fogad igy diszkrécio ténylegesen 200% ék. Fürdöben zuhanyzó többféle tusfürdö, szájviz minden ami kell .
JÁZMIN külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Hát. Képek alapján is teljesen megfogott. Arc nélkül hirdet ugyan de képek alapján volt egy elképzelésem. Valóságban sokkal sokkal szebb mind a teste, mind arcra. Egyáltalán nincs mitöl félnie az ember nek egy gyönyörü szép leányzó. Pont úgy jo ahogy van ( legalábbis számomra mindenképp) Fekete fehérnemü szettben fogadott illetve köntösben. Amint beléptem éreztem jo helyen vagyok . Mind a leányzo külseje mind a fogadtatás összesége.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Már belépés után szinte azzonal ténylegesen éreztete hogy barátnös beszélgetös együtlét lesz melyet én legalábbis nagyon szeretek. Másfél órára mentem. Fürdés után elfoglaltam helyem a tatamin és elkezdödött a teljes masszázs melyet ténylegesen határozottan tanult tehnikával csinál. Közben rengeteget beszélgettünk . Nagyon hamar egymásra tudtunk hangolodni. Rendkivül értelmes és nyitott högy igy szinte mindenröl lehet beszélni vele közben,( már ha szeretne az ember nyilván ha nem nem muszály) Mint irja bemutatkozojában 50 % a masszázs 50 % az élmény teljesen igy érzetem magam közben. Masszázsom kb 50 percig tartott de tényleg mindenem átmaszirozta és használt is.( nem csak simogatásos féle) kégyeztetés után én is megmaszirozhatam öt melynek nagyon örült.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
2
Mivel elöször voltam igy egyszeri kényeztetés volt . Fordulás után a már fél kemény farkam érzékien lágyan franciázni kezdte mig én gyögyörü testét, fenekét illetve mellét markolázhattam .nagyon lágyan figyelve testem minden rezdülését hogy lágyan hogy durvában franciázott majd mikor érezte itt a vég lassan, kézzel kivégzett(határozottan tudja mit és hogy kell csinálni - e téren. is) . Semmiképp sem pornos, érzéki barátnös változat.hagyott lepihenni , lenyugodni. Letörölgetett. És maszirozhattam én öt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonos egyeztetés alapján 100% os kiszolgálás rendkivül korrekt áron.( sztem sokkal sokkal többet elkérhetne)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Leirtakból kiderül rendkivül jol éreztem magam . Több lánynál voltam már de szinte sehol nem éreztem ilyen jol magam. Mindenképp ajánlom olyannak aki egy barátnös ténylegesen használó masszázst illetve élményt szeretne. Mert ez joval több, feltöltödik az ember hogy ilyen szép lány tényleg tud korrekt jo felfogású lenni. Használjuk ki mig itt van mivel ritkán elérhetö kevés vendéget fogad( tényleg!) és várhatóan ha minden jol megy az életében, már nem is sokáig.Örültem minden percek. megyek még amint lehet. U.i azért mégiscsak probáltam irni pár sort.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés JÁZMIN erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókJÁZMIN legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2021-03-08) : Jázmin képzett masszőz és állítása szerint szereti is ezt csinálni. Igazolni tudom, valóban így van, mert már az első mozdulatainál éreztem, hogy jó kezek közé kerültem. Nem beszéltük meg, hogy a hátam legyen a fő célterület, ő ott kezdte a masszázst. Kiváló technikával, kellő erővel masszírozott, külön élvezet volt számomra a tevékenysége.

(2020-07-02) : A lábamtól indultunk lentről fölfelé, derék fölé nem is mentünk az időszűke miatt, és a hátbőröm most egyébként is érzékeny volt a Nap pirító hatása miatt. Azt hiszem, krémet használt, közepes erősségű gyúrást kaptam, kimondottan jó volt a levezetés levezetéseként. :-)

(2020-05-22) : ..hát nem semmi amit a kis hölgy a kis kezeivel elkövettet,meglepően erősen kezdett,szinte úgy éreztem túl erős,ahogy elkezdte a hátamat masszírozni,de inkább hagytam,nem szóltam...nagyon szakszeren ment végig rajta,oldalt térdelt,gy csinálta,főleg a váll környékére összpontosított,

nagyon jó: 1db
(2021-02-17) : Egyszerre volt erős ès szakszerű, miközben esetenkènt erotikus elemek (benyúlkálások, simogatások) is benne voltak a repertoárban... A masszázst tanulta, ez minden mozdulatán érződött, mint ahogy az is, hogy szereti amit csinál. Másfèl órára mentem ebből kb. 1 óra volt a tiszta masszázs. A vállamtól haladt végig lefelè a bokámig.

: 3db
(2021-06-21) : Minden apró porcikámat átdolgozta és el-el időzőtt a problémásabb területeken. Közben kellemesen beszélgettünk, bár némelyik mozdulatával belém fojtotta a szót. Ahogy kezdett letelni a masszázsra szánt idő úgy váltak egyre erotikusabbá vendéglátóm mozdulatai, be be simított a combom belsejére, cirógatta a zacsimat és néha megragadta az addigra már teljesen kemény farkamat is.

(2021-06-03) : Én szőlőmag olajat választottam, de grantált, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes megoldást. Jázmin tanult masszőz, és azon ritka szolgáltatók egyike aki nem csak a papírt, hanem a tudást is elsajátította a képzések alatt, így kezei erősek, pontosak és könnyen megtalálják a fájó görcsöket, csomókat. A hátizmaimra fókuszálva kaptam egy teljes átmozgató testmasszázst,

(2020-01-24) : Variál, ha kérem, visszatér olyan helyekre, ahol letapadt vagy görcsben lévő izom van.