0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Niobé erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Niobé-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-10-08 05:19:00

zsolt78
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Niobé beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-10-08

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Telefonon plusz vtr -en történt . Nagyon rugalmas volt mint mindig . Előtte egy nappal megbeszéltük a randit
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Megközelítés a közeli kis utcában történt ,a címet már tudtam kb három hete jártam a kis hölgynél . Parkoló volt bőven de fizetős .
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Már jártas vagyok itt ,pedig még csak másodszor vagyok itt ,három héten belül .Egy fekete melltartó bugyi kombóban fogadott . A felhozatal ugyan az mint múltkor ,fürdő és massage téren .
Niobé külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az egész hölgy úgy ahogy van nekem nagyon bejön !!! A tétoválások itt ott van bőven belőle ,de nekem nagyon imádom . A hölgy jelensége ,kedvessége nem mindennapos .

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Nagyon szakszerűnek tűnik ,nem simogatós hanem jó erős massage . A kezemet amikor csinálta rendesen hidegkirázós volt . A maszázs végén megint megkaptam a jó meleg törcsvel az egész hátamon az áttörlést .Egyszerűen fenomenális ,nincsenek rá szavak .
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
A massage után nagyon finom álló csuszka massage ,közben tapizás puszi mindenfelé (persze ahol lehetett ). Utána lefeküdtünk a tatamira és ott folytattuk . Közben egy kis franciázás ,golyó nyalogatás puszik ,tette a dolgát ,nagyon izgató volt . Kértem egy ki csúszkát ,időhúzás miatt . Minden kérésem teljesítette . De nem bírtam ,kivégzett . Nioble egy tehetség .
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az árakkal már tisztába voltam ,azért rákérdeztem annyi mint három hete ? Válasz igen , kicsit megfejelve átadtam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól éreztem ,éreztük magunkat úgy gondolom. Mindenféléről beszélgettünk nevetgéltünk (és mégis megírtam )ez Nioblénak szól )))

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niobé erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről
Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod.

FunkciókNiobé legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2019-01-25) : Nagyon kellemes volt az érintése ahogy olajos kezével módszeresen igyekezett ellazítani, átdolgozni mindkét vádlimat. Majd a csípőmet, derekamat vette kezelésbe k

(2017-11-07) : Feljánlotta hogy beleül gumit huzott gondoltam úgy tovább birom ,bele is ült de ujjabb 5perc úgy sem bírtam tovább . Nèzni ahogy beleültetik és csinálta a dolgát kőzben lihegett egyre gyorsabban csnálta és én el is mentem.

(2016-12-07) : A 2. fürdés után kaptam egy regeneráló, egész testre kiterjedő masszázst, kellemesen erősen, nem csak simogatóan, jó érzékkel és tudással, hogy szinte csak ezért megérte eljönni.

felejthetetlen: 7db
(2021-10-06) : Majd módszeresen folytatta a masszázst a combokon keresztül a csípőn át a hátamon, rendesen átdolgozva az izmot vagy annak helyét :). Ezt követően elém helyezkedett s a nyakamat is kezelésbe vette. Na erre vártam mert itt elém került s kezemmel óvatosan simogathattam a csípőjét és a combját. Apró öröm de nekem jól esett hogy simogathattam bársonyos bőrét. Meg is fordult a fejemben hogy cseréljünk és legalább végigsimíthatom csodás vonalait.

(2018-04-07) : Az átlagnál erősebb mozdulatokkal operát, de nem alulról halad fölfelé , hanem különböző szakaszokban fenéktől kezdi , msjd fel a derék hát váll következnek, majd lejjenn megy a vállra.

(2017-12-20) : Fürdés után egymás simogatása után a hátamra feküdtem és előbb a mellei közé majd a szájába vette péniszem. Nagyon jó a technikája majd kértem cseréjünk és én had kényeztessem.

nagyon jó: 21db
(2019-10-29) : Ekkor a masszázs ágyra feküdtem, és tetőtől talpig átmasszírozott. Nem tudom, hogy tanulta-e, nem kérdeztem, de szakszerűnek tűnt az amit csinált, és az alkatához képest meglehetősen erősen csinálta amit szeretek. Ekkor nem sokat beszélgettünk csak jó erősen átgyúrt

(2019-05-06) : Kérésemre csak a derekamat dolgozta meg. Kellő erősséggel frissítette fel fáradt testrészemet. Olajat használt a masszázs során. A szakszerűségről nem tudok nyilatkozni, de legközelebb igyekszem hosszabb időre menni,

(2018-08-17) : Fürdés után bele is kezdtünk, krémmel történt a padon. Vádlitól nyakig szépen átment rajtam. Habár nem volt professzionális, minden pillanata tökély volt, és ami fontos, kellően erősen csinálta,

: 36db
(2021-10-26) : Kezdetét vette a kellemes erotikus csuszka massage ,előszőr állva ,elölről, hátulról ,nagyon jó . Majd lefeküdtünk a tatamira ,és ott fekve csúszkált rajtam . Utána ajkaival elkezdett kényeztetni , elég hamar le kellett állítani . Elkeztünk dumcsizni ,közben folyamatosan simogat ,főleg a velem egykorút . Hosszú beszélgetés után megint ajkaival kezdett izgatni . Folytatást szerintem ezt már nem írom mindenki saját fantáziájára bízom .

(2021-09-18) : Visszaértem ő már ott várt ,Masszázs ágyon masziroz ,krémmel kértem nagyon szakszerű . Vádlikon kezdte ,comb,fenék,hát,váll és végül kar,szerintem erős keze . A végén forró törcsivel letörli a hátat mert azt úgysem tudod rendesen megmosni .Nagyon kellemes jó érzés ,közben beszélgettünk mindenről ,régi szép dolgokról ,csodás partner !!!

(2019-06-15) : Hasra feküdtem és elkezdte a vádlinál a masszázst. Onnan haladt szépen felfelé, folyamatosan olajozva az aktuálisan érintett részt. Aztán jött a hátam, ezt már a fejemnél állva, le-le (rám) hajolva,