17
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
49
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
4
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-21
Szyszyke erotikus masszázs
ROSSZ
erotikus masszázs

Szyszyke-

Nem prémium hirdető
74/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-05-04 10:46:24

Calluna
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szyszyke beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-05-04

Egyeztetés
Telefonon történt, nagyon kedvesen tájékoztatott, bizalmat szavaztam neki, kellemes hangja volt.
Megközelítés
Köki terminál környéke, de már a XIX. kerület, kocsival mentem volt hely , természetesen mivel bkk központi helye járművekkel is könnyű.
Helyszín
Örs vezér tér környéke, de már a X. kerület, kocsival mentem volt hely , természetesen mivel bkk központi helye járművekkel is könnyű.
Szyszyke külseje
Korának megfelelő a képeken fiatalabbnak látszik .

Erotikus masszázs
Fürdés után az ágyra fektetett, a szokásos fogásokat alkalmazta, egyetlen pozitív momentum az volt , hogy kellemesen lehetett vele beszélgetni, a keze is finom volt, mitől is lehetne nem finom ha simogatnak. Lábtól indult, szép fokozatosan ment felfelé.
Levezetés
Fordulás után gondoltam megnézem és nyelvvel enyhítem a pina dörzsöltségét, nagy nehezen levette a bugyit , mert persze még pepecsel a menstruációja, így a beígért kölcsönös francia elmaradt.
Elszámolás
Beleestem a csapdába én is, hogy előre fizettem az átlag alatti összeget.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Problémák
Hamis adatok, nem korrekt tájékoztatás, a helyszínen más a lehetőség, a kedvességével, beszélésével eltereli a figyelmet.
Szerintem minél kevesebb ráfordítással szeretne minél több ajándékot.
Az idő hiánya és a gerjedelem rossz útra vezérelt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36304910710 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Szyszyke erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2021-05-06 15:23:58
Nem részletezted, hogy miben volt más az egyeztetés, mint a valóság. Mit ígért, ami nem valósult meg? Miben voltak valótlan adatok? Masszázs kategória , tehát elvileg azt kellene súlyozottan értékelni amit ő tett veled. Erről az a kevés amit írtál- kellemes az érintése -pozitívum. Egyedüli konkrét negatívum, amit leírták, hogy nem kaptál fagyit. Ettől már tényleg olyan borzasztóan rossz volt a hölgy társasága?

2021-05-06 14:54:03
Még a rossz élményt is lehetne jobban megírni ....

2021-05-06 13:24:02
Idéznék Tőled úgy, hogy azt magadra is veheted: "Hamis adatok, nem korrekt tájékoztatás".

2021-05-05 16:49:17
Egyértelmű.hogy kamu beszámoló a cím sem stimmel.Sms-ben jeleztem Szyszykének nagyon fel van háborodva ő is.Lekéne venni ezt a lejárató irományt

2021-05-05 12:48:01
Ismerem a hölgyet, külső ízlés kérdése, de a hozzáállásával, technikai tudásával nem volt gondom.

FunkciókSzyszyke legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-05-31) : Elsimította a csomóimat, kilazította a problémás helyeken található, munkámból adódó letapadásaimat. A kezének minden részét használja épp a megfelelő helyen és mértékben. A szakszerűségre nem lehet panasz, mert mindig az elégedettség érzése és az ellazult állapot okozta fellélegzés kerít hatalmába.

(2019-04-25) : Hosszabb szeánszunk második része volt a masszázs, melyet a megbeszéltek szerint lágyan simogató mozdulatokkal végzett, Lábtól indult vádli, comb és fenék ( már most is erotikus benyúlásokkal tarkítva),

felejthetetlen: 22db
(2021-02-13) : Fürdés után Szyszyke fekete macskanő ruhában várt a farsangra való tekintettel.Egy kicsit ölelkeztünk puszilgattuk egymást majd ezután hasra feküdtem egy finom olajos kényeztető masszázs vette kezdetét.Közben Szyszyke megszabadult jelmezétől immár ruha nélkül masszírozott.Nem túl erős amolyan közepes erősségű volt,nekem megfelelt nem ez volt a fő cél amiért hozzá mentem.Egy jó ráhangolódás volt a következő erotikus programhoz.

(2021-02-07) : Először finoman kényeztetett,majd erőteljesebben folytatta a kényeztetést,a szemkontaktust fenntartva,folyamatosan rám figyelve. Fantasztikus szájtechnikát alkalmazott,bő nyál hozzáadással.Időnként kézi rásegítéssel fokozta a kényeztetés élményét. Majd jeleztem Szyszykének,hogy lassan a vég közeledik.....

(2021-01-16) : Szyszyke kényeztetni kezdett.Zacsi+golyszik kényeztetése,majd a makk körkörös nyalogatása volt a műsoron.A makk nyalogatást,szopogatást cuppogva adta elő,ami nagyon izgalmas volt.Szép fokozatosan kezdtem eltűnni a szájában,időnként egészen mélytorkos szerűen.Először finoman kényeztetett,majd erőteljesebben folytatta a kényeztetést,gyorsított.

nagyon jó: 31db
(2020-05-19) : Egy gyors tisztálkodás után a masszázs program következett.Közepes erősségű masszázst kértem. Szöszi alaposan végiggyúrta a lábaimat,majd a karom,vállam,nyakam,fejem következett.A masszázs során az olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte. Majd egy csodás csúszkamasszázs következett.Csodás kebleivel a hátamon szánkázott le-fel-keresztbe,nagyon kellemes érzés volt.

(2020-03-21) : Szép fokozatosan kezdtem eltűnni a szájában,időnként egészen " mélytorkos szerűen ".Először finoman kényeztetett,majd erőteljesebben folytatta a kényeztetést,gyorsított.Majd végkifejletként az utódok Szöszi mellei között landoltak.......és szép lassan szétfolytak....

(2020-02-21) : Ezt követte az igazi csúszkálós rész, fantasztikusan csinálja, olajos mellek játéka mindenfelé, hol lent tevékenykedik, hol felcsúszik egy gyors csókra. Észrevétlenül váltott át az akció lingamos játékba,

: 20db
(2020-05-27) : A masszázs, amiben részesített, nagyon kellemes, érezhetően tanulta és folyamatosan képzi magát ebben az irányban. A kezelést olajjal végezte, ami testem minden pontját érintette, és nagyon üditőleg hatott.

(2020-03-12) : Erőssége a simogatás és a kemény gyúrás között volt. Valószínűleg kérhettem volna gyengébb vagy erősebb érintéseket, de közben olyan jól elbeszélgettünk (a koronavírustól kezdve a masszázspiacig), hogy ez eszembe sem jutott.

(2019-12-19) : Svédmasszázs fogásait gyakorolta rajtam, aminek az erőssége tökéletesen megfelelt. Mondani sem kellett neki mikor mi fáj, kitapogatta magátòl.