144
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
11
Töltött fel magáról videót
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
54
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Klaudia szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-05-04 07:31:37

dalamar2
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Klaudia beszámoló szexpartner Budapest 2021-05-04

Egyeztetés
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Egyszerűen és gyorsan viberen, ahogy általában szoktuk. Másnap még pontosítottunk, majd reggel megerősítettük, hogy tényleg jó mindkettőnknek. Megérkezvén a ház elé, a kapuból még megcsörgettem, hogy megjöttem.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Ferenciek terétől a Duna felé egy kicsit. (Utcanév és házszám is kiirva) BKV-val nagyon jó, de kocsival csak a közeli parkolóházak lehetnek a biztos pontok mostanság, az ingyenes parkolás korszakában. Ezért előbb is mentem és sasoltam a környéket. Most nagy mázlimra pont előttem álltak ki egy igencsak közeli utcai helyről, így oda tudtam parkolni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nincs változás :) Régebbi, csendes bérház többedik emeletén (lift van) található a kuckó. Most is szép és tiszta volt minden. A szobában kényelmes franciaágy, fotel, szék, tükrök. A fürdő is hibátlan: tusifürik sokasága, szájvíz kikészítve pohárkával, és a törcsivel sem volt gond most se.
Klaudia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képei frissek (minden héten csinál és rak fel újakat) és retusmentesek, nincs trükk. A fekete hajkoronával keretezett gyönyörű arca csak a diszkéció miatt kitakarva, de nincs csalódás. Csak hasonlításként: Klau egy fiatalabb Monica Bellucci, vékony derékkel, világbajnok cickókkal (ügyes dokibácsi a szépet csak még szebbé varázsolta) és álom popsival. Rendszeres edzéssel karban is tart mindent

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A kezdeti történések ugyanazok: belépés után cipő le, fertőtlenítés és be a szobába egy rövid csevejre, majd tisztálkodás a fürdőben és vissza a szobába, ahova Klau 1-2 perc múlva (már vadító, csipkés, hálós szettben) követ is. Ajtó becsuk és a külvilág maradhat kint. Még állva ölelésekkel és csókokkal merülünk el egymás közelségében, aztán hamar az ágyra heveredünk. Én kezdem az ő kényeztetését. Fokozatosan lefelé, finom kelyhecskéje felé haladva, majd megérkezvén nyelvem és kezem szorgos munkájával segítem őt egy remegő orgazmushoz, amit nevetve köszön meg. Kis pihenés után a hátamra dönt és bizony szájára vesz! Leginkább a nemesebbik testrészemet, és az igencsak alapos és élvezetes francialeckét kap. Majd gumiért kiálltok, amit szájjal ügyesen felhelyez, majd csüccs és már ül is a lovon szemből. Szerencsére nem csak ül, hanem szépen meglovagol. Kezdetben a karcsú derekába kapaszkodok, majd szépen egyre lejjebb és közelebb ereszkedik és először az imádott cickók kerülnek a számba, majd még közelebb ér és a cicik a mellemhez simulnak, puha és finom ajkai meg az enyémre tapadnak és így vagyunk egy darabig. Sajnos csak egy darabig, mert ilyen csodás ingerek hatására előbb utóbb én is nagyot élvezek. Tisztogatás, tisztálkodás és kis folyadékpótlás után összebújva dumcsi mindenféléről. A közelségében, cirógatásai és kisugárzása hatására egy idő után láthatóan és érezhetően kedvemre való a folytatást. Egy kis francia nálam egy kis francia nála, védőruha, majd csüccs megint a lovon, de most háttal. Nem szeretném, hogy nagyon kifáradjon, ezért vesszük a kedvencem, a misszi pózt. Szépen finom magába vezet. Húz magába, ölel át a lábával és nevetve, mosolyogva, csókok közepette, egymás fülébe zihálva élvezkedünk így hosszasan majd csaknem pont egyszerre lesz végünk. Óriási volt :) A lenyugvás és tisztogatás után még kicsit összebújva maradunk. Sajnos az idő nem állt meg, szóval egy gyors zuhi és öltözés után érzékeny, de érzéki ölelkezős búcsút veszünk egymástól, de a tali fantasztikus emlékét mosolyogva viszem ismét magammal.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem változott semmi és a randi elején a konyhapultra helyeztem diszkréten az előre említett nagyságú csokrot, mely ott is maradt végig.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagy a visszahúzó erő, legszívesebenn már most mennék :) Ismét baromi jó volt kikapcsolni a külvilágot egy kicsit és elmerülni egy gyönyörű nő ölelő karjaiban.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Klaudia nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókKlaudia legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2021-04-22) : Ajkait és kezeit nagyon ügyesen kombinálva mindig felejthetetlen élményt nyújt franciája. A nyállal se spórol, így mindig nagyon kellemesen, olajozottan mennek a dolgok. Amit a legjobban szeretek benne, hogy láthatóan ő is mindig élvezi és átéléssel műveli ezt a tevékenységet. Estig is elfogadtam volna ezt így, de minél előbb Benne szerettem volna már tudni magamat a világ számomra legjobb helyén.

(2021-04-19) : Amikor remegő lábakkal szájában a farkammal élvezett, az nagyon jó érzés volt nekem. Ezt követően rákérdeztem, hogy mi is van azzal a fotellal?! Amit mások is megénekeltek... Feltérdelt a fotelra és..én hátulról toltam jó volt így is de nem a legkényelmesebb póz volt:)ezért felkaptam és egy csavarral helyett cseréltünk,ölembe vettem így folytattuk tovább.egy hatalmasat szeretkeztünk

(2021-02-18) : .Mondta hogy ezt most meghálálja és szájába vette a szerszámomat.Nem volt nehéz felhúznia,teljesen eltűntem a szájába ,majd nyalogatta körbe ,simogatta a golyókat nagyon jó volt ,gondoltam akkor legyen így vége első körre,így is lett szépen a szájába lett végem.Klau kiment öblíteni addig én elmentem tusolni,majd az ágyon fekve folytattuk a beszélgetést,

felejthetetlen: 10db
(2021-04-06) : A kezdő simogatások, ölelések után most már ajkaink is hosszaban találkoztak. Ráutaló magatartásomon megértette, hogy én szeretném őt kényeztetni először szokás szerint és bombázó testének végigcsókolása után finom, sima és illatos kenyhénél kötöttem ki és maradtam is, míg csak remegések és sóhajok közette sikerült élvezéses örömére tettem. Kis pihegés után a hátamra lettem parancsolva, mert ő következett és hasonló útvonalat bejárva jutott el az álló cövekig.

(2021-02-25) : Elsőt kértem franciával,(amit bő nyállal érzékien nem kapkodva kaptam meg (pont ahogy szeretem.Kértem közös franciát,itt meg ízlelhettem újra illatos kelyhecskéjét.Nagyon szereti ha lágyan kényeztetem,legalábbis ezt mondja és a hangokból ítélve jól csinálom:)nem beszélve a látványról ami fölém tárult ,engedte hogy az egyik ujjamat is használjam ,é

(2021-02-21) : Bomba testét lassan végigcsókolva és simogatva a sima és illatos kenyhe kényeztetésébe kezdtem, amit örömmel fogadott és kitartó, de annál élvezetesebb munkámmal elröppenős örömöt tudtam okozni neki. Melléheveredtem és somolyogva, gyengéden simogatva figyeltem a visszatértét. Hamarosan a hátamon találtam magam

nagyon jó: 6db
(2021-01-19) : Utána ő vett kezelésbe vagyis inkább szájalásba a puha ajkaival :) Isteni volt ismét, de többet szerettem volna :) Védőöltözet fel! Úgy voltunk, hogy most csak egy forduló, de az legyen tartalmas. Ö kerekedett felében és lassan kezdett szemből lovacskázni. Fogtam egyszer a derekát, ciciket, egymás kezét, néha ujjainkat egymásba fonva, máskor rámhajolva gyengéd csókok.

(2020-12-09) : Majd elkezdet lefelé csúszni rajtam közbe végig kaptam egy egy csókot még elérte szerszámomat. nagyon jól csinálja , bő nyállal , szív amikor kell, nyalogatja mint egy nyalókát ,lent tarja és csak a nyelve mozog szerszámomon rendesen felhúzott már így,ezért csere én vettem nyelvem alá Klaut :) nyaltam isteni punciját (valami csoda), nagyajkait, kisajkait, csiklóját: föl-le, körbe-körbe, beszippantva, finoman, erősebben, lassítva,

(2020-11-18) : Most ő csókolta végig testem fokozatosan délre haladva és lágyan a szájába is vett. Nehéz visszaadni, hogy pontosan mit és hogyan csinálta, csak élveztem a pillanat gyönyörűségét. Mert az volt. Nagyon is :) Egyszerre gondoltunk a gumira, amit megint szájjal helyzett fel. Tudja, hogy nem szeretem, ha kérdezi, hogy hogyan csináljuk, rábíztam most az irányítást. Engem ez nagyon felizgat.

: 10db
(2021-03-01) : I started jumping on her beautiful breast, and I could have easily spent the whole hour like this. She was very proactive, and in a moment she was already with my manhood in her mouth :) we had some mutual fun this way, then a couple of poses and I quickly capitulated. To notice the large mirror next to the bed, looking there gave the impression to be in a porn movie!

(2021-01-08) : Klau szájjal felhelyezte éreztem össze is esett de Klau is mert így kezdett kényeztetni én közbe simogattam ciciket .meg is lett az eredménye ténykedésének jól álltam , innentől fogva gyakorlatilag végig szexeltül az órát, mindenféle pózban. Kedvencem mindegyik közül talán az volt, amikor nekem háttal ült bele, és simogatni tudtam azt a gyönyörű, kerek, popsit. Még így a randi után is előttem van a látvány... a gyönyörű popsi, a vékony dereka, és a gyönyörű tetoválásai és ahogy élvez a drága,

(2020-12-02) : Kis idő után átadtam neki a lehetőséget, így az ágyra ült, közben húzott magával, majd a kezei mellett elkezdett a szájával is kényeztetni. Jó érzés volt ismét a szájában lenni, nagyon szeretem, ahogy kényeztet. Inkább barátnős, de az a határozottabb fajta, aki pontosan tudja, mi a jó a másiknak. Mindig elhatározom, hogy egyszer hagyom, hogy végig csinálja,