4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
1
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
144
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
11
Töltött fel magáról videót
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
54
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Sonita szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Sonita-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-05-03 21:38:21

milky01
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Sonita beszámoló szexpartner Budapest 2021-05-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Sonita hirdetését abból az időszakából ismerem, amikor még más néven hirdetett. A nagyon tetszetős fotói arra késztettek, hogy egy hétköznap reggel egyet gondolva Vtr-időpontot küldjek neki. Amit Soni perceken belül el is fogadott. Egy kérdésemre rövid és lényegretörő választ kaptam, ezután telefonon is lefixáltuk a randinkat aznap délutánra. A kommunikáció rendben volt és gond nélkül összehoztuk a randit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A közeli lakhelyem miatt gyalog érkeztem, de pár perc sétára Bkv (metró) is elérhető, valamint a kocsival érkezők parkolóhelyet találhatnak.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű, modern társasház emeleti lakásába lépek be Soni társaságában, akivel még a ház előtt a kapuban taliztunk. Kedvesen beljebb invitál és egy nagyobbacska amerikai konyhás nappaliban veszem le a cipőmet, amit az ajtó mellett hagyok. Tiszta, rendezett, igényes kecó, ebben a helyiségben egy nagy L alakú kanapéval, ahová lecuccoltam és egy bekapcsolt tv néma klipforgatagával. De a légyottunk nem itt, hanem a néhány lépésnyire lévő kisebb (háló)szobában zajlott. Kellemes hangulatú, fekvésű szoba, diszkréten elsötétítve, színvonalasan és modern, új bútorokkal berendezve. Természetesen nyitott ajtónál szexeltünk, mivel egyedül voltunk a lakásban. Kényelmes és nagy méretű franciaágy, tiszta lepedővel leterítve, több nagyobb, puha párnával kulturáltan előkészítve várta, hogy az egészet úgy ahogy van széthancúrozzuk Sonitával... Mellette egy kis éjjeliszekrényen az ilyenkor szükséges kellékek sorakoztak szép számmal. Itt minden adott egy kellemes együttléthez! A közvetlenül szemben lévő jól felszerelt és szintén tiszta fürdőszobában kád, többféle férfi tusfürdő, szájvíz plusz üvegpohár kombó és egy összehajtogatott száraz és frissen mosott törölköző segíti elő hatékonyan a tisztálkodási folyamatunkat.
Sonita külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Gyakorlatilag már az utcán találkoztunk, szembe jött velem, "Nem emlékszel rám?" kérdezte aztán a liftben fölfelé menet Soni. Persze emlékeztem rá, de igazából ki ne emlékezne erre az apró és csini szöszi bombázóra, ha elsuhanna mellette az utcán? Pici, de kecses és roppant sexy testalkata szemet gyönyörködtető, popsija pedig még a képeken láthatóaknál is dögösebb, formásabb és valóságos kézmágnesként hatott rám. Markolgatásra termett és pont a kezembe illett éppúgy, ahogyan a mellei is. Amik hamar a nagy kedvenceim lettek... Kerek és kemény, szexin álló bimbójú cicijei minden fütykös megkeményítője; csábítóak, eszméletlenül kívánatosak és úgy ahogy van tökéletesek! Álom cicik... Szerintem nincs az a férfi, akit Soni cickói ne vennének le egy pillanat alatt a lábáról. Izgalmasan ívelt csípője finom simogatásért kiált, lapos, sportos hasa pedig azért, hogy gyengéden végigcsókolgassák... Izmos lábait, feszes és szemrevaló combjait pedig ügyesen át tudja kulcsolni a derekam körül. Illatos és ápolt bőrét csak itt-ott díszítik tetkók, a hosszú, szőke haját felül befonva és a feje tetején copfba fogva viselte a randink egy órája alatt végig. Körmei nagyon szépen és igényesen manikűrözöttek. Arca szép és nőies, mosolya huncut és kedves, a minimális sminkkel kiemelt kék szemeinek átható, mélyen erotikus tekintetével pedig rendesen megbolondított akciózás közben.
Sonita belevaló csajszi, a természetes, mosolygós, laza és kommunikatív stílusa nagyon tetszett, ahogy a vendégcentrikussága is, megkínál, kérdez és mindvégig lesi a kívánságaimat. Vannak ötletei, javaslatai, együttlét közben proaktív úgy, hogy mellette maximálisan alkalmazkodik a partneréhez. Ha szeretnéd vadmaccs, ha szeretnéd gyengéd barátnő. Ám mindenekelőtt Soni egy igazi buja szerető, aki imád játszani, nagyokat szexelni, izgalmas és forró keféléseket generálni a zsigerből jövő tüzes és szenvedélyes személyiségével...

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Nyitott ajtónál zuhanyozok, amíg ő is alkalomhoz illően öltözik, párszor összemosolygunk közben. Telója YouTube-ján pedig nyom egy play gombot, kedvenc zenéivel kedveskedve a randink alatt. Utánam Soni is bement a fürdőbe és kisvártatva máris a szobában csókolózunk felettébb huncutul mosolyogva...A csini, falat csatt nélküli top-melltartójából kibújtatom Szexikét és ekkor a fedetlen, elképesztően izgató, égnek álló bimbójú szilikon cicijeit mosolyogva mutatja meg, kezembe, számba veszem őket, amitől szinte azonnal kemény lett a farkam... Ami nagyon hamar a keze ügyébe kerül; rámarkol, kedvére húzogatja, én meg közben az izgató cickókat simizem, markolgatom és lágyan csókolgatom őket, meg-megszakítva nyelvkörzős, kacér kis csókolózásunkat. Majd elém térdel és a szájával kényezteti tovább a peckesen álldogáló cerkát, miközben én a fejét, arcát fogom közben, aztán valahogy az ágyra keveredünk. Ahol tovább pettingelünk; Sonita a hátára fekszik, én ráhajolok, érzékien és hosszan csókolózunk, ő meg a farkammal játszik, fel-le húzza közvetlenül puncija felett. Illatos, kecses nyakának csókolása, cici csókok, simik, hetyke bimbókra nyalintás és becéző szavak kíséretében egyre csak haladok az illatozó puncija felé, amit aztán nyelvemmel veszek játékos 'kezelésbe'. Sporty pociját gyengéden simogatom a zamatos cunija szüntelen ízlelése, nyalása közben, majd a kedvenc sexy mellekre markolok rá két kézzel, ő pedig halk sóhajokkal, karom simijével és a nagyon lágyan ficánkoló, meg-megremegő csípőjével jelzi felém kéjes-kellemes pillanatait.

Kellemesen elnyújtott franciázásom után combjaira, majd szemébe nézve lágyan a szeméremdombjára csókolok és helyet cserélünk. Kényelmesen hátamra fekve kapja el a farkam a tövénél, majd a szájába veszi. Lágyan benyálazza, megízleli az érzékeny makkot és mélyebbre engedi ajkai közé, majd lentről felfelé gyengéden végigszopogatja a rudam. Fel és le bólogat rajta, lassan, kreatívan, érzékien, időnként mélytorkosan cumizza, plusz én még a kezét is ráteszem, hogy vele is besegíthessen. Mi tagadás felettébb ügyesen használta és természetesen a heréket sem hagyja ki a pazar simis kényeztetéséből... Soni-nak barátnős és nagyon finom francia technikája van, amivel elvarázsolt! Ám egyszercsak összemosolygunk és a kerek cicijei közé helyezi a brét... Kemény melleit együtt 'szorítjuk' rá a fütykösre és fel-le csúszkálok közöttük. Ez annyira szuper volt, hogy egyre csak tempósabban, ösztönösebben tolom neki a csípőmmel, mígnem már szabályszerűen dugom a sexy szilikon-csodákat...Soni imádta, amikor jól megdugtam a cickóit! Aztán mikor egyszer megálltam, a mellei közt finoman felcsúsztatom szájához a makkom és ekkor ismét bekapja; szívja, szopja, veri, húzogatja... Egy kis francia, egy kis buja, szemembe nézős makknyálazás, majd vissza a cicik közé, amiket aztán kedvemre dughattam, kéjes sóhajtozásaim közepette... Egyszerűen pazar volt az, ahogy és amilyen kreatívan használta a cickóit a szopáshoz! Mesés cumijával, pici, puha ajkaival és a kívánatos cicijeivel egy gyönyörűen tartós erekciót hoz össze, ami szinte végig az egész randi alatt fennállt.

Farkamra egy pillanat leforgása alatt óvszert pattintunk és Sonita már illeszti is a nedves puncijához. "Látni akarom a cicid közben..." súgtam oda Soni-nak, aki ekkor óvatosan ráül, majd egy mélyebbet sóhajtva tövig magába enged. Egyenes derékkal, combomon két kezével megtámaszkodva finoman, ismerkedősen mozog rajtam, mindketten sóhajtozva és egymásra mosolyogva gyorsítjuk be egy kicsit a tempót, miközben rámarkolok a vadító keblekre. Aztán rám hajol, csókolózunk, én a popsijára fogok két kézzel és egy gyors tempós, izgalmasan csattogós dugásba csapunk, persze a nyelves smacit egy pillanatra sem abbahagyva közben. Lassítunk, cickóit a számba, arcomba nyomja, el nem engedem őket és így gyorsítunk be fokozatosan, mígnem ismét hangos ölcsattanások terítik be a szobát... Csókok, majd kiegyenesedik és cicijeire simítom a szép hosszú szőke haját, miközben ő gyengéden lovagol fel-le puha puncijával a végletekig felajzott rudamon. Sonita szenvedélyes és változatos lovaglása roppantul tetszett! Ám a pásztorórát misszi-vel folytatjuk, ami előtt egy kevés síkosítóval kenjük be a farkam, aztán cunijához simítom a makkom és finoman becsusszanok a jól bejáratott kehelybe. Sokszínűen, változatos intenzitással misszizünk, formás combjait, lábait ide-oda helyezgetve közben: a lassú, makkig kiengedős, majd tövig betevős, közben csókolózós keféléstől, a vadabb ágyhullámzós, popsi alá markolós-sóhajtozós, dinamikus dugásig... Majd végül kutyushoz helyezkedünk és Sonita egy jó nagyot pucsít elém a csinos kis popsijával. Hamar be is teszem neki a kemény fütykösöm, fenekére markolok és mély sóhajai kíséretében pazar farkalásba csapunk... Mesés volt, ahogy Soni felemelkedve, nyakam átkarolva én pedig melleit két kezembe fogva keféltünk, kiadósan, immár mindketten halkan nyögdécselve.

Amikor éreztem, hogy megállíthatatlanul célegyenesbe fordult a fehér töltet, óvatosan szétkapcsolódunk, megválok a vv-től és Sonitát hátára fektetem. Ekkor ő a buja, csillogó tekintetével mélyen a szemembe néz, teli heréimet simogatja, miközben én húzok néhányat a mellei fölé tartott dákómon, amikor is pillanatok múlva hangos zihálás közepette elönt a várva-várt kéj és egy fantasztikusan nagyot spriccelek a szexin kidomborított cickóira és nyakára. Orgazmusom lecsengése után a cicijein kezemmel teljesen szétkenem a rálőtt spermát, így egy igazi kis huncutul mosolygó, pajzán Spermakirálylánnyá változtatom Sonit:) Amik fenségesen csillogtak tőle a rávetülő fényben... Tisztogatás, ő pedig a fürdőben mossa le az együttlétünk síkos nyomait. Elnyúlok az ágyon, Soni meg kb. 2 perc múlva visszatér a szobába és szexin mellém ül. Felülök, érzéki, mosolygós csókok, halk, kedves szavak kíséretében a törcsijét kiengedve ismét szabaddá tesszük a gyönyörű cicijeit; simogatom őket, ő pedig a még mindig folyamatosan álló cerkámra finoman rámarkol... Húzogatja, majd ráhajol és bekapja, szopizza egy picit, mígnem az ágy szélére ülök, Soni elém térdel és így teszi a mellei közé ismét az árbócot. Szuper érzés és látvány volt, ahogy a kőkemény cicijeivel, rászorítás nélkül szép lassan, kellemesen húzogatja a bőrt rajta! Kiveszem közülük, megfogom és finoman hozzájuk ütögetem a makkom, ezután a szájába veszi, szopja, cumizza, majd én kézimunkázok a cickók felett. Egy kicsit ő is csinálja mert szereti, végül visszaveszem és miközben Sonita a golyóimat simizgeti, kisvártatva ismét egy kéjes spricc érkezik a felizgult ikrekre... Nem lehet elégszer lespriccelni ezeket a gyönyörű ciciket, komolyan... nagyon kevés lány cicijén mutat ilyen csodásan a sperma, mint az övén! Levezetésként pedig Soni mind a két bimbójához hozzásimítja, majd körbetáncoltatja rajtuk a szépen ellilult makkot, végül a farkam gyengéden marokra fogva a másodjára is összespermázott cicijéhez veregeti finoman... Fantasztikus volt!

Törölgetés, egy csók, majd az időt picit túllépve gyors zuhany. Mosolyok, kis dumcsi, öltözés, egy pohár víz, amivel Soni többször is megkínált, egy kicsit sem sürget, de én ezután egy búcsúcsók kíséretében távozóra veszem a figurát. Alaposan megkönnyebbülve lépek ki az ajtón és huncut mosollyal a szám szélén párolgok el az 'ultramodern' lépcsőház sterilre dizájnolt falai között...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Néhány szállal nagyobb csokrot teszek a randi elején a konyhapultra, mint a budapesti átlag, ami megvárja ott a randi végét. Szimpi!:)

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Egy buja és igen kielégítő órát töltöttem el Sonitával, aki mindvégig kedves, készséges és odaadó volt. Maximálisan ajánlom őt!:)
Szuper randi volt és mindenképp visszatérek hozzád egy ismétlésre Soni! Szerdai kalandorod megkésett beszije:

A

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sonita szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-05-05 09:23:08
Kicsit hosszúra sikeredett, de hasznos beszámoló; kiderült belőle, hogy bár egyszerre érkeztetek, te fürödtél, a lány meg nem.

2021-05-04 11:05:52
Jó a beszi, de ez már túl hosszú nekem 😄

2021-05-04 09:25:18
Hát nem bírdz Magaddal,Barátom? Ezekben a vészterhes időkben is folyton a lányokat zaklatod,uténa meg még képes vagy jól meg is írni pazar élményeidet.Tiszta őrület! Mi meg csak hadd sárguljunk mi? Gratulálok a remek randihoz,köszi,hogy megosztottad! Kalapom a levegőben!🙂

FunkciókSonita legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2021-04-15) : Hamar megtalálta ő is a farkamat, amit nem kellett sokáig élesztgetni. Ő maga tette be a cicik közé, ami igazi úrilányos gesztus, Soni nagyon ad az illemre. Finoman és majdnem mélytorkosan is tud játszani a hangszeren. Utána én néztem szét lent. Kézzel nem lehet belenyúlni a mézescsuporba, ezt a korlátozást elfogadtam, és rátértem az intenzív nyelvmunkára.

(2021-03-24) : Bár nem egyszer volt már hozzá szerencsém, a mai napig lenyűgöz az az érzéki, utánozhatatlan odaadás, játékos és egyben ellenállhatatlanul erotikus koreográfia, ahogy ez a falatnyi kis istennő körülrajongja farkam: hozzá bújva, ízlelgetve, tövéről hegyéig borzolva finom szájával, végignyalva előbb lassan, majd egyre mohóbban,

(2021-03-04) : Ezek után engedtem őt érvényesülni, én álltam az ágy mellett, ő érzékien szopott. Igazából nem mélytorkozik, nem vadul, mégis zseniális. Közben időnként felnéz és az őrületbe kerget a tekintetével. Ezen felbuzdulva szemből megtámadtam és a lábait össze-vissza pakolva adtam neki erőből.

felejthetetlen: 3db
(2021-05-01) : Belelkesedve szopni kezdett,ami azért tartalmaz mély torkos elemeket és lehet tolni neki,nem finnyás ha a fejét fogják. Nagyon jól csinálja,,kevés de néha indokolt kézimunkával. Aztán egy kis lovaglást kértem tőle a védőeszköz felhelyezése után. Nagyon jól csinálja,de nekem kevés volt egy pozitúra. Szemből támadtam

(2020-12-04) : Már a zuhanyzás közben kaptam egy kis franciát ,megadva az alaphangot. Aztán áttértünk a szobába és elhelyezkedve ismét a kényeztetésembe kezdett. Nagyon jól csinálja ,kis kezezéssel és szemkontaktust tartva,néhol mély torkos elemekkel. Hagytam hogy csinálja és élvezkedtem ,tűri az irányítást.Kedvem támadt egy kis nyalakodáshoz és szívesen vette,bár nem hiszem hogy csúcsra járattam.

(2020-07-27) : Utána letérdeltettem, úgy folytatta, a farkamat az arcához vertem, a golyókat se hagyta ki, kértem menjünk a tükör elé, de akkor már guggolt, és kezdtem el lágyan dugni a száját.

nagyon jó: 2db
(2020-08-25) : Kimásztunk a zuhanyfüggöny mellől, megszáritottuk egymást, majd kértem hogy folytassa a franciát. Itt már egy kicsit vehemensebben csinálta, de irtó jó volt. Bementünk az ágyra, lefeküdtünk, csókolóztunk, majd újra a lábam közé heveredett és csinálta azt, amit nagyon jól tud. Lassacskán időnk vége felé jártunk, amikor gumiért nyúl

(2020-08-03) : Ő is finoman franciázott nekem, minimális kezezéssel. Néha picit mélyebbre is vette. Gumit húztunk és lovaglóban kezdtünk szeretkezni, melleit, fenekét fogtam és ütemesen mozogtam alatta, itt Ő irányította a tempót, néha twerkelt is rajtam, de láttam hogy fárad misszibe fordultunk. Lába a nyakamba, hosszú, közepes tempójú, mély mozdulatokkal folytattuk, mindkettőnk nagyon élveztük, Ő hangot isadott neki

: 5db
(2021-04-18) : A frissítő ivászat és a tusolás után ő már a szobában várt, egy szál semmiben. Egy kicsit állva ismerkedtem a gyönyörű testével, nagyon feszes mindene, jó érzés volt simogatni és markolni mindenhol. A mellbimbóinál kicsit elidőztem, nagyon tetszett, hogy olyan szépen ágaskodott mind a kettő és a szokásosnál hegyesebbek voltak. Jó volt szopogatni :)

(2020-11-28) : Actiont ha nem haragszotok én nem írnám le részletesen, adatlapján megadottak szerint amire nekem szükségem volt azt teljes mértékben élvezhettem, talán picit többet is. Kezdeményező, határozott és tapasztalt. Szerintem kimondottan szereti a szexet, mert elég jól műveli. Nekem legalábbis nagyon bejött amit csinált.

(2020-09-23) : Utána átirányítottam őt az ágy széléhez, ahol szó szerint a lábaim közé térdelt és nekiesett a franciánk. Kimondottan jól csinálta, mert szépen fokozatosan kezdett el engem úgymond "felhúzni". Eleinte csak csókolgatta, simogatta a cerkát, majd apránként rátért a makeszra, aztán hol bekapta hol oldalról nyalta, ahogy csak tudta... Nem is bírtam sokáig és az első körben nem is vágytam másra,