1
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 8-22
144
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
11
Töltött fel magáról videót
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
54
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Dolli szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Dolli-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-05-02 00:16:30

botosjeti
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dolli beszámoló szexpartner Budapest 2021-05-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
4
Az időpontot VTR-en foglaltam, nem volt ezzel semmi gond. Még 1-2 dologra rákérdeztem üzenetben, de arra nem jött válasz. Összességében nem volt gond, mert nem közvetlenül a szolgáltatáshoz kapcsolódott illetve a randi végén ezt "Joker kártya" formájában bedobtam Dollinak és jót nevettünk az egészen. Szóval minden OK volt. :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A térképen látható jelölés szinte pontosan megmondja merre van az arra. Esős idő miatt kihagytam a BKV-t inkább, de villamos és busz is ott áll meg a közelben. Autót a környező utcákban le lehet tenni
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Pici lakás, de minden meg van benne ami randihoz szükséges. Tiszta fürdő, kellemes hangulat...utóbbihoz az is hozzájárul, hogy Dolli egyedül fogad. Ez nagyon jó komfortérzetet biztosít, nincs kapkodás se várakozás.
Egyszerűen szuper! Jahh, egy aprócska "hibát" leszámítva. Nyikorog az ágy! Nagyon! :)
Dolli külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ez a legkönnyebb rész és egyben a legizgatóbb is. Dolli testében nem lehet csalódni. A remekre szabott (persze csak a természet által) idomokat egy szolid kis köntös szerű valamivel takarta fogadásomkor, amiből sejtelmesen kikandikáltak a képen is látható, csodálatos keblek. Arca kedves, bájos, kimondottan szép. Nincs mit kertelni, csodálatos teremtés. Habár nem külső jegy, de kommunikációja kifinomult, de nem túlságosan visszafogott. Nyugodtság, kedvesség árad szavaiból, így a fürdés előtti csevegés megalapozta az együttlétet. Még inkább barátnős lett a feeling, erre is vágytam igazából.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
A szobában állva, beszélgetéssel kezdtük (vagy inkább folytattuk a konyhában lekezdett) összemelegedést. Udvariasan félbeszakítottam egy egy puszival, simogatással. Órákig ittam volna Dolli szavait, de testét is nagyon kívántam már. A tettek mezejére kellett lépni.
Az ismerkedés állva kezdődött az erogén zónák feltérképezésével, majd a lágy textil ledobása után mi magunk is az ágyra huppantunk. Érzéki folytatás következett, továbbra is részemről, mivel mint mondtam, vágytam minden porcikájára. Kacér mosolya rögtön felizgatott, de nem akartam könnyen beadni a derekam. 1 menetre vagyok hitelesítve, amit szeretek kellőképpen felvezetni .Ezúttal is ez történt, de mikor már Dolli utolsó ruhadarabja - a bugyi - is lekerült, a nyelvemnek nem tudtam parancsolni. Hosszú percekig élveztem a meseszép kelyhét, de nagy valószínűséggel csak nagyon kellemes, mintsem átütő érzést okoztam ezáltal.
Kértem, hogy a viszonzás is kellemes finom legyen. Dolli így is tett. Nem kezdett el gyorsítani vagy kezezni, mindvégig lágyan franciázott. Elmondani nem lehet, hogy ezzel milyen szintre húzott fel, de képes lettem volna eldurranni. :)
Ennek okán át kellett vennem az irányítást, amit szemből kezdtünk. Mivel tényleg barátnős együttlétet akartam, a megfelelő pulzusszám felett a csókok lopását is megszaporítottam. Nem húzódott el Dolli, olykor még viszonozta is, de éreztem, hogy nincs azon a hőfokon mit én. Noha ezzel egy szemernyi csalódást sem okozott, mert egyáltalán nem volt közömbös. Vészesen közeledtem a végstádium felé, de még ennyivel nem szerettem volna letudni, mivel időnk fele még hátra volt.
Látnom kellett a meseszép popsiját az eszméletlenül formás csípőjével, karcsú derekával egyetemben. Szóval jött a kutyus, de itt már nagyon közel kerültem az "ordításhoz". Bármennyire is jó volt így, a végstádiumot szemkontaktus közepette szerettem volna átélni Dollival. Visszafordultunk szembe, de itt már a lábacskái a nyakamba kerültek. Ez már a "sok jót" jelenti! :) A kerek kis fenekére közben rámarkoltam, és minden lökésnél picit fel is húztam Őt magamra. Az ehhez kapcsolódó cicik ringása már olyan szintű járulékos hormontermelést indított be nálam, hogy amikor az arcát is megpillantottam, rögtön elöntött a melegség, melynek következtében óriási mennyiségű endorfin szabadult fel az agyamban.
Lerogytam az ágyra majd miután a vegetatív funkcióim helyreálltak, megköszöntem Dollinak a nagyon kellemes együttlétet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás korrekt és diszkrét volt. Egy szóval sem beszélt erről Dolli, de én tudtam a dolgom . A csokor mérete nem változott a korábbiakhoz képest, így rendkívül megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Gyönyörű szép test és arc, amihez egy kifinomult, nagyon kellemes és nyugodt stílus társul. Na és persze érti a humort is. Ő Dolli.
Köszönöm, hogy visszatértél és ismét találkozhattunk. Remélem lesz még folytatás! Puszi!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dolli szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Dolli nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókDolli legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-02-24) : Meglovagoltattam hát magam. Miközben a formaruha előkerült, nem álltam meg, hogy drágám elém gömbölyödő, izmosan kerek popsiját is érintéseimmel és csókjaimmal illessem. A síkosító erotikus mozdulatokkal felkent cseppjét bizonyára pusztán a biztonság kedvéért kaptam, hiszen Lara nedvesedésével az égvilágon semmi probléma sincs. Lovaglása csodálatos érzés, amelyet gyönyörűszép testének, különösen finoman rezgő kebleinek látványa hamar az elviselhetetlenségig fokoz. Hiába takargattam őket mohó tenyeremmel, időnként csak ki-kibújtak, és az őrületbe kergettek.

felejthetetlen: 9db
(2021-04-13) : Oldalról támadta a családi ékszert, így a kezemmel tudtam simogatni, de nem bírtam volna így túl sokáig, ezért cserét kértem, és rövid kitérővel az ikreknél, megtámadtam kelyhét, amit órákig tudnék falni, de az óra rövidsége miatt egy idö után újra franciául tanította kiskockát, majd gumi és lovacska következett.

(2021-03-23) : Dolli lelkesen, hozzáértően foglalkozott kispajtásommal és tatyójával. Én lényegesen kevésbé tettem ki magamért, mert valahogy folyton elterelődött a figyelmem. Mindazonáltal alaposan kihasználtam az akadálytalan hozzáférést Dolli elülső és hátulsó domborulataihoz, selymesen sima combjaihoz, és a rejtekükben megbúvó kincshez.

(2020-11-29) : Egy idő után fordulást javasoltam, és misszionáriusban folytattuk. Enyhe nyögdécselést adott ki közben, de nem játszotta túl. Végül kutyusban fejeztük be, fantasztikus volt a popsiját és a melleit simogatni közben. Az action végeztével ledőltem mellé az ágyra és kellemes beszélgetésbe kezdtünk. Közben én továbbra is a csodálatos melleit cirógattam. Mire eszembe jutott hogy következhetne a második menet,

nagyon jó: 20db
(2021-04-21) : Kitartóan tevékenykedtem,közel jártunk a célhoz,de az orgazmus ezúttal elmaradt. Szájába vette a farkam és kellemesen franciázott.Nyelvét pörgette a makkomon miközben kezével markolta a farkam.Kb. feléig elnyelte és kellemesen csúszkáltatta rajta a nyelvét kellő nyálmennyiség kíséretében.A kellemes franciaóra végeztével felgumizott és rám bízta a kezdő pózt.

(2021-04-19) : Rögtön kezelésbe is vette a farkamat, vagyis inkább gumi nélkül a szájába. Érzékien, lágyan kezdett franciázni, bő nyállal, közben kezeivel időnként a golyókat simogatta. Ezt órákig el tudtam volna viselni, de mivel közel jártam már, kértem, hogy én vehessem kezelésbe. A hátára feküdt és nyakától lefelé haladva szépen lassan végig csókolgattam testét, érezhettem selymes bőrét.

(2021-04-15) : Lovacskát kértem kezdésnek, amit kacéran megjegyzett, hogy a lusta férfiak póza. :D :D :D Nah mondom szépen vagyunk :D Ennek megfelelően (nem mintha amúgy nem) de aktívan hozzátettem a magam részét az ő mozgásához. Elég jól megtaláltunk a ritmust, néha kisebb visszalassítással.

: 15db
(2021-03-26) : Dolli javasolta hogy feküdjünk el az ágyon, és felajánlott egy franciát, amit én örömmel el is fogadtam, mivel első alkalmamból emlékeztem rá hogy Larának egészen kiemelkedő a franciája. Ezt a jó szokást Dolli is megtartotta, és elkezdte kényeztetni a falloszom. Az ajkait rászorította, és bőnyálasan, igencsak nagy intenzitással szopta (Bocsi ha közönséges vagyok, nincs jobb szó rá. Ez nem csak olyan kis fincom-fancom francia volt, ezt csak így tudom hívni :)

(2020-10-25) : A fürdőből visszaérve közösen leterítettük a tiszta lepedőt, majd megkért, hogy helyezzem magam kényelembe. A megbeszéltek szerint kaptam egy franciát amit nagyon jól érzékien csinált. Éreztem, hogy ha ez így folytatódig akkor elég hamar végem lesz, de én már mindenképp szerettem volna belülről is érezni. Kértem, hogy lovagoljon meg amit azonnal teljesített is. Nagyon jó volt szó se róla, éreztem is,

(2020-10-12) : különböző pózokat végigpróbáltunk, ő végig kéjesen nyögdécselt. Volt misszionárius, lovagló és kutya is, minden kérésemnek eleget tett. Ezután éreztem hogy nem akar jönni a várt siker, így megkértem próbálja szájjal befejezni. Itt viszont nem sikerült összhangba kerülni, a francia tempóját ő szereti irányítani, én meg valahogy nem tudtam elmagyarázni neki hogy nekem miként lenne a legjobb.