49
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
17
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
4
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-21
Bella erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Bella-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-05-01 18:58:06

Ulysess
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bella beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-05-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Nagyon könnyedén ment, próbáltam már egy nappal korábban is bejutni hozzá, de akkor nem volt szabad másfél órája, márpedig én rá akartam szánni az időt, mert hirdetésének megjelenése óta (vagyis két éve) vacilálok már, több okból is, melyeket majd megemlítek. A randi napján tíz körül beszéltünk és mondta ezúttal szabad kettőtől mehetek másfél órára is. Időpont befoglalva, cím fejbe vésve.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nagyon jó helyen van! Tökéletes tömegközlekedéssel, Mechwart ligetnél 4-6 tuja megállótól majdnem szó szerint egy köpésnyire.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszínnel kapcsolatban az egyetlen ami zavart, az a forgalmas környék, de a házban ebből semmit nem érzel. Régi, gangos épület, csend honol, nagyon diszkrét, a lakás patika tiszta, tip-top. A fürdő tágas, zuhanyzó van, amit jobb szeretek a kádas helyeknél. Tusfürdőt olyan 14-18 db közé saccolom, apró "illatmentes" felirat a felső polcon lévő flakonok mellett. Lányos zavaromban (aminek okát lejjebb leírom) végig neztem a flakonok felét, hogy jaj most ez, vagy az legyen, jaj melyik fog neki a legjobban tetszeni, mint egy szerelemes kamaszfiú. A kenyeztetés a padlóra letett pihe, puha matracon történik, melyen finom puha, illatos lepedő várt. Mellette nagy tükör, melyben más szögből is megcsodálhatod Bella ténykedését.
Bella külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Na igen, itt kezdődtek a gondok. Mármint az én gondjaim. Leírnám, de nem adja vissza. Nincsenek rá szavak!!! Ez a nő tökéletes! Nem nő, istenség, Afrodité maga! A bőre hibátlan! Egy darab pattanás, folt vagy sebhely, vagy bármi más sincs rajta, vagy legalábbis én nem táláltam hibát, pedig nagyon alapos elemző vagyok. A hajáról is hosszabban kell beszélnem. Tudnotok kell kedves makktársak, hogy hajfóbiám van, és főleg az erős szálú hullámos/göndör az amitől szó szerint undorudom és szó szerint hanyinger fog ha egy nőn ilyet látok (többek közt, ezért voltam bizonytalan vagy két évig, hogy egyáltalán meglátogassam-e) DE! DE! DE! Ez a mennyei jelenség akit mi Bella néven ismerünk, egyszerűen mindet gátat átszakított bennem. Nem tudtam betelni a hajával! Egész idő alatt beletúrtam, belebújtam, akartam hogy hozzám érjen vele, hogy a dús hajkorona bekebelezzen mint egy kígyó, mely körbefonja áldozatát. A szemeiről annyit, hogy te kedves makktárs, ki ezen sorokat olvasod remélem beszélsz angolul, egy dalszöveget idéznék: "I'm like a prisoner, captured in your eyes." Amikor beléptem a lakásba és rám nézett, meghaltam és újjászülettem egy szempillantás alatt! Ilyen barna szemeket én ebben a szájba.... tetves életben nem láttam még!!! (Ez a haj mellett a másik csapda volt, mert kék szem imádó vagyok.) És ekkor még csak a hajnál és szemnél tartottam, a testét nem is láttam! Nekem személy szerint úgy tűnt, hogy a mellei élőben sokkal nagyobbak, mint azt a képek alapján gondoltam. A hasa hibátlan, (halistennek) nem a kemény kockás, hanem oldalt finoman a bordák kiszögellését tökéletesen követő mélyedő vonalak láthatók. Nem szeretem a kemény húsú nőket, akiket nem lehet kicsit sem gyúrni, de Bella anyaga fantasztikus! Nem a puha, és nem is a betonkemény izom, hanem ezen kettő tökéletes elegye. Nem tudok könnyek nélkül beszélni róla. Nem lehet istennővé "degradálni" őt! Ő az egyetemes univerzum nő esszenciájának földi manifesztációja!

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Előre írom, ugrálni fog ide-oda a sztori két rublika, a masszázs és a kényeztetés között. Masszázsról konkrétan kevés szó fog esni, mert ez a délután egyszerűen nem Kronológia sorrendben itt indulok. Már így is életem leghosszabb beszámolójánál tartok, és nem lesz ez másképp lejjebb sem.
1. Amikor beléptem a fürdés után, előttem állt egy lenge fekete köntösben. Simogatta a vállam a mellizmom, nem osztom meg veletek mit mondott de úgy éreztem abban a pillanatban, hogy annyira tökéletes pasi vagyok, hogy Chris Hemsworth, Brad Pitt és Hugh Jackman, együttvéve sem ér a lábam nyomába. Aztán megölelt és végem volt azonnal (első lelki orgazmus).
3. Kiszalad gyorsan megszabadulni a friss apatejtől, mely elmondasa szerint igen nagy mennyiségű volt, de nem bánta, ahogy láttam. Hasra fordultam, lábaim közé térdelt, majd jobb lábam vette kezelésbe, szakszerű, de nem gyilkos technikával halad, amikor a fenekemhez ér külön élvezetes számomra, nő így még nem ért hozzám. Egész idő alatt hevesen ver a szívem, és orgazmus közeli állapotban vagyok. A másik lábamon is végig megy, majd a hátam jön, melyet kellő szakértelemmel kezel, csak kissé bátortalanul, mert nagyon jajgattam közben, s lehet ráijesztettem ezzel, de sajnos a hatammal vannak problémák, ezért mentem masszázsra. Közben összefogott haja lehullva simogatja a hátam, s azt érzem, még! Adj még a hajadból! Sírni akarok, egész testemben bizsergek. Majd mikor végez a vállaimmal, rám fekszik finoman, feszes, tökéletes mellei a hátam érik, a haja rám omlik, kezével a lábam közé nyúl megsimogatja az örökítő anyagot tartalmazó bőr bugyellárisokat, s hosszan lágyan, megcsókolja a nyakam. Ebben a pillanatban egy szokatlan új érzés tör rám, újra libabőr, forróság önti el félkemény hímtagom, és egy ejakuláció mentes orgazmust élek át.
5. Újra ölelések, újra becéző szavak a szájából, negyedik lelki orgazmus. Néz rám a gyönyörű szemeivel, simogatja a mellem, úgy érzem magam mellette mintha én lennék vilag legszebb pasija! Majd kérdi hogy masszázs ezúttal szemből? A combjaimon kezd dolgozni, ami nagyon jól esik, megintcsak az izmaim nézi, szerelmes vagyok a hangjába, ahogy dicséri a testem. Majd a hasára némi olajat kenve, rám fekszik, finoman csúszkál, nem merem neki megmondani, de a hasánál újra száraz orgazmusom van. Megőrülök teljesen, majd a mellei közt átcsúszik a bizsergő lőcs , melyet a szájába vesz újra. Nem akarok neki szólni hogy kb 15 másodperce mentem el, nem fogja tudni teljesen keményre varázsolni.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
2. Az ágyra invitál, hanyatt fekszem lassan, kis olajat nyom a tenyerébe, a kezébe vesz, némi simogatás után bekapja a makkom és itt megszűnt minden. Eggyé váltam a kozmosszal. Lágyan mozog rajta a kezével és szájával, behunyt szemmel, teljesen átadva magát annak, hogy engem a csúcsra juttasson. Ez szó szerint a "szeress szájjal" kategória! De pár perc után kiveszi, és szep finoman mozgatja rajta a kezét a tövétől a makkomig, s a következő párbeszéd zajlik le:
- Hú, hát ez nem kicsi (második lelki orgazmusom, pedig tudom, hogy jó nagy vagyok, de az ő szájából ezt hallani, mennyei volt.)
- Tetszik?
- Aha, nagyon szép.
- Akkor folytasd kérlek, mehet a szádba?
- Igen.
És újra beveszi, nem erőszakkal, nem mélytorokkal, nem 500 lóerős nyelvjátékkal, hanem a legcsodálatosabb szájjal szeretkezéssel tesz a magáévá! Pár mozdulat után megszűnik tér és idő, egyszer csak valami szokatlan bizsergés indul meg egyidőben a vállaimtól lefelé, s a talpaimból felfelé, egész testem libabőrbe borul hirtelen, majd megfeszül, ágyékom szikrát vet és mint a fűtőtűz szalad végig rajtam a forróság és (túlzás nélkül mondom) eddigi életem legnagyobb orális orgazmusát élem át. Tovább csinálja, tovább, tovább. Míg el nem némul minden izmom.
4. Mellém fekszik, megölel, úgy ahogy eddig lehet még senki, olyat súg a fülembe hogy eljön a harmadik lelki orgazmusom is. Öleljük, simogatjuk, "gyúrjuk" egymást. Majd a hátamra dönt finoman:
- Na jöjjön a második?
Válaszolni sem tudok, már a szájában vagyok. Rámarkol, szopja a makkot húsos ajkaival, izmaim begörcsölnek, egész testem önkéntelenül rangatózik, és eljön. Életem második "száraz orgazmusa", az első utan 5-6 perccel.
- Hagyd abba, kérlek, hagyd abba! (Majdnem sírva mondom.)
- Nagyon érzékeny?
- Én ezt nem bírom tovább.
Majd újra hozzám simul és ölel. Látom még mindig rajta van a bugyi, megkérdezem hogy szabad-e, hogy megengedi-e nekem, halandónak. A válasza igen, így a hátára fekszik, csókolgatom a haját, a nyakát, haladok lefelé a mellein majd a bordák kiszögellésénél, egy enyhe harapással kísért hatalmas csókot helyezek el. Majd lejjebb ugyanezt teszem a medence csonttal. A bugyi még rajta. Finom fekete pamut. Az orrom hegyével vegigsimítom, halkan felnyög. A cömbtő és a vénuszdomb közé hatalmas csókot ragasztok, ekkor olyan sóhaj hagyja el a száját, hogy egy pillanatra teljesen elfelejtettem, hogy hol vagyok térben és időben. Finoman lehúzom a fekete pamutot. Elém tárul a menny. Nem akarok az önismétlés mocsarába süppedni, de én ilyen p...t még nem láttam ebben szájba.... tetves életben! Teljes nyelvem felületével, de a lehető leglágyabban belenyalok. Felnyög. Folyatatom. Elképesztően lágyan csinálom, nem is nyalva, hanem smárolok a csiklójával, hangos sóhajok, melyek már-már apró nyögések, hagyják el ajkait. Egyszer csak:
- Baszki elmegyek! Én elmegyek!
Feltámaszkodik a karjaira, néz le rám, szája tátva, hang nem jön ki rajta szeme még nagyobbra nyílik, s ragyogni kezd:
- Én most elmegyek!
Három apró nyögés, és combjainak összerándulása jelzi, hogy valóban megtörtént. Kielégithettem őt. Áldozatot mutathattam be Afrodité oltárán.
6. De őt mit sem zavarja ez, hisz nem tudja, nem mondtam neki. Beveszi, csókolja, szopja a makkom, majd mélyebben is, de ekkor nagyobb adag olajat nyom tenyerébe, és mermarkolja hátorozottan. A szája resnyire nyitva, sóhajtozuk, mint ha attól lenne orgazmusa hogy a kezében tartja a nagy farkam. Nézi, meredten nézi és nagyokat sóhajt, közben mindkét keze fel le jár rajta, és újra eljön az a pont, amikor minden egyes felhúzásnál mikor bő olajjal bekent tenyerének párnái a makkomnak ütköznek, elélvezek. Minden egyes mozdulattal. Azt akarom hogy sose érjen véget. Férfi létemre percekig tartó orgazmusom van, ejakuláció nélkül. Meghalok. Bizsereg, ég, fáj, nem akarom hogy vége legyen! De muszáj, mert nem bírom tovább.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén történt, teljesen korrektül. Egyszer sem nézett az órára, én sem, tökéletesen és pontosan kihasználhattam az időmet, csak maga az action volt másfél óra! Fürdés és vetkőzés/öltözés nélkül. Sok lány a kaputelefontól az ajtón kilépésig számolja a dolgoit, de nem ő. Ilyen árértek arány nem is létezik!!!!! Hihetetlen amit kapsz! Hihetetlen! Hihetetlen!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A rangom nem enged nem túl sok játékteret az osztalyozásnál, de négy év kellett hogy Lizát trónfosztásra ítéljem, és egyetlen istennő rangú beszámolóm Bellára testáljam, felültetve őt megérdemelt trónjára. Remélem a technika ördöge nem tol ki velem és a megfelelő helyére tudom sorolni ezt a beszit A helyzet az, hogy nem hiszem, hogy eljön az én életemben olyan nap, amikor valaki Bellát letaszítja innen. Sokat gondolkoztam, hogy megirjam-e egyáltalán, mert attól félek, soha többé nem jutok be, olyan elfoglalt lesz, vagy mert megorrol rám eme kitárulkozás miatt. Nem érdekel ha beszóltok hogy nem objektív a beszi! Tojók rá! Eddigi életem legnagyobb szexuális élménye volt, pedig már vén pöcs vagyok, láttam és megéltem sokmindent. Igazi "soul to soul experience" volt. Meg akartam osztani világgal, hogy mit élhettem át, nem érdekel ha nem objektív! Ez egy földöntúli élmény volt számomra.

Kedves Bella!

Remélem nem haragszol rám amiért íly kendőzetlenül a világ elé tártam délutáni "piknikünket". Nem túlzok és nem használok nagy szavakat, ha azt mondom beléd szerettem. Reménytelenül és halálosan!

Örökre a tiéd:

Én

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bella erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Lehet adni a szavára rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Rutinos harcos rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBella legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-04-28) : Bella leszáll rólam és kezelésbe veszi a kispajtást kezével majd a szájával is megismerkedik vele.Indíványozom,hogy 69-es pozícióban folytassuk kéri, hogy óvatosan bánjak vele mert nagyon érzékeny.Igyekszem úgy bánni vele mintha hímes tojást nyalnék.Rámfekszik elém tàrul tikos barlangja amit csak óvatosan lehet megközelíteni.Így csak a kapuja előtt kalandozok körbe-körbe ajkai szélén a nyelvemmel.

(2019-05-12) : Nem bírtam magammal,hátára fektettem szépségemet,és simogattam-csókoltam-puszilgattam ahol csak értem.Lassan kikötöttem gyönyörű szép kis puncijánál,és minden technikai tudásommal felvértezve vettem kezelésbe.

(2019-02-15) : Svéd masszázs következik hason fekve. Fekvésben nem akadályoz semmi. Megállapítom, hogy jól masszíroz. Közepes erősséggel izom masszázst csinál, talpmasszázzsal kiegészítve.

felejthetetlen: 8db
(2021-04-26) : Először mikor érkeztem egy nagy ölelés, és két nagy puszi , közben beszèlgetünk egymással, hogy már régen láttunk egymást, hogy jó újra együtt, és tényleg így volt már nagyon vártam hogy végre lássam, aztán megbeszéltük hogy akkor elsőre egy francia aztán masszázs , és az a francia amit művelt velem még soha nem csinálta azt amit ő velem, hol kézzel és hol szájjal kényeztetett aztán jött a vég.

(2021-02-27) : Bella mellém helyezkedett, illetve mögém térdelt és elindult a masszázs, pár perc elteltével megkérdezte, hogy szeretnék-e két kényeztetést egy masszázzsal közbe iktatva. Gondoltam jó ötlet, hogy lesz-e második kör az majd kiderül. Így nekikezdtünk a felvezető levezetésnek, nagyon finom technikával keményre varázsolt,

(2021-01-13) : Tatamin történt, én hason, ő felettem/mellettem/szemben. Sajnos valaki pont ott tapizta össze a fal melletti tükröt, hogy homályosan láttam benne a legfontosabb részen a gyönyörű nőt. Jó technikával masszíroz, el tudnám órákon át viselni. Mindenben más Bella, mint a többi lány/nő. Közepesen erősen gyúr, de jó érzés, hogy jól fog. Majdnem a jófogáson éreztem magam. Nem fogaz, de ezt majd a következő fejezetben.

nagyon jó: 6db
(2021-02-27) : Rövidesen kérte,hogy forduljak meg ezuttal a megszokottól eltérően másik forgatókönyv szerint a masszázs felénél jött a kényeztetés.Az erotika után immár ruha nélkül folytatódott a masszázs ezúttal a hátam majd a vállam következett.Nagyon jól szakszerűen a csomókat kimasszírozta kellemes volt.Masszázs alatt a baloldali tükörben idönként rápillantottam csodás testére

(2021-01-09) : Érkezéskor puszi puszi, és adott nekem egy törölközőt és fürdés,. A masszázs egyszerűen nagyon jó volt, kellemesen éreztem magam és közben beszèlgetünk minden féle tèmàról és közben le került róla a melltartó is. És folytatta a masszázst lágy keze van nekem tetszett amit csinált.

(2020-07-13) : sátorvas peckesen áll már, persze Bella ezen nincs egy cseppet sem meglepődve, gondolom ez az átlag hatás amit el szokott érni. Gyengéden ráfog, majd lassan, óvatosan lehajol és finoman végignyalja az oldalát, kezét is használja közben, nem túl erős nem túl gyenge, pont jó

: 5db
(2021-04-30) : Sportmasszázs kezdődött a francia után, amit később írok meg, érezni hogy tanulta a masszázs minden elemét, profi. Semmi sem maradt ki, lábak, fenék, hát és nyak. Nagyon alapos, nem csak mímeli a masszírozást. Elég kemény, ha arról van szó (még Belláról írok). Folyamatosan kérdezte mi, mennyire esik jól.

(2021-04-21) : Legutóbb a masszázzsal kezdtük és a kényeztetés maradt a második felvonásra, most megfordítottuk a sorrendet, mert Bella látványa miatt nem bírtam már magammal. Szóval a második felvonásban történő masszázs rendkívül kellemes volt, középerősen és krémmel zajlott. Aki az olajat preferálja az is elérhető. A krémet szoktam preferálni, mert azt könnyebb magamról lepucolni az élvezetek után.

(2021-01-28) : Zuhany után hasra feküdtem és simogatós lábmasszázzsal indult a program. Pár perc után ezt megtörte egy váratlan gesztus. Fölém hajolt, lassú csókot nyomott a nyakamra, vállamra és a hátamra. Meglepődtem, mert ilyet még sosem kaptam hátmasszázs közben, egyidejűleg libabőrös lettem és valami furcsa izgalom fogott el, ami az egész testemet átjárta.