4
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-21
49
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
17
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Szendi erotikus masszázs
LEHETNE JOBB
erotikus masszázs

Szendi-

Prémium hirdető
91/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-04-30 16:03:08

krank
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szendi beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-05-03

Egyeztetés
Elérhető:
4
már többszer beszéltem vele amikor még Budán volt , most sikerült beszélni kicsit nehezen mivel ő kezeli a telefont . kedves hangja van sikerült megbeszélni idő pontot .
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
kocsival mentem szóval nem tudom milyen tömeg közlekedéssel menni oda , néztem a címet google mappal s egyszerű volt oda menni, sikerült abba az utcába találni parkolót szerencsém volt de amúgy nem könnyű parkolót találni , érdemes előbb oda érni
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
viszonylag új építteső lakás , minden rendben volt semmi luxus de közép felet a fürdő rendben van tiszta találsz pár tus fürdőt nem sok választék de elegendő.
Szendi külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
a képek megfelelőek , csinos teste mindene megfelelő mérető semmi kellemetlen meglepődés , piros háló body fekete fehérnemű felett ruciba fogadott, látszik a kora de nagyon szexi nekem tetszik az fajta karakteres idősebb nők .

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
gyors tusolás után lefeküdtem a masszázs padra s nagyon jó meg masszírozott tudja rendesen mit csinál illetve nagyon kellemes az érintése közbe beszélgettünk kellemesen szimpatikus volt nagyon .
Levezetés
Kölcsönös francia:
1
Natúr francia (előjátékként):
1
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
1
Hozzállás, kezdeményezőség:
1
Kézi kényeztetés:
1
nos itt volt kis bibi , szóval a nő nagyon félős s egészség mániákus s rossz tapasztalatai vannak férfiakkal szóval az erotikus résztől majdnem irtózik , ami nem nagyon előnyös dolog abba a szakmába, szóval fél hogy valami fertőző fog kapni szóval nem akar franciázni a kölcsönössel s így ált lehet hogy nem megfelelt a kémia neki szóval a végen abba hagytam az egészet mert már élmény romboló volt , főleg ha nem vagy 20 éves s neked mindegy szóval elélvezés nélkül befejeztem , aztán lelki ismeret fordulása volt s csak fél áron akart számolni , kár mert nagyon tetszett a nő s ügyesen masszíroz , lehet hogy abba kéne maradjon erotika nélkül .
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
korrekt nem drága s amikor nem volt a happyend csak felé számolta el de felegészítettem 70% ra ami megérte mint jó masszázs .

Rózsacsokor
egy órás randira 15, másfel órás randira 20, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
ha túl teszi magát a rossz tapasztalatáén nagyon szívesen mennék hozza újra csak ilyen gondokkal nem jó szakmát választott .

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szendi erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-05-06 13:29:35
Biztatásként nyomtam egy lehetne jobbat, hogy ilyet többet ne írj. Soha.

2021-05-05 16:31:58
A tartalom még csak-csak rendben volt, de ez a firkálmány a kezdetleges helyesírási kísérlet miatt borzasztó élmény volt.

2021-05-05 00:02:39
Nyilván csak a maximális higiénia mellett lehetséges a francia.

2021-05-04 23:56:47
Szendi rendszeresen visszajáró pácienseként én már tapasztaltam, hogy megfelelő higiénia és tisztelet esetén van francia. Nem is akármilyen! Lágy, finom, érzéki, elnyújtott a végén beájulós :) Nekem már a kölcsönösségig is sikerült eljutnom, de nem az első alkalommal. Türelem rózsát terem :) A fenti beszámoló nyelvtanilag botrányos, de amit a kolléga a szexi külsőről és a kellemes érintésről írt, teljesen igaz.

Szendy1
Prémium hirdető
2021-05-04 17:38:00
Sziasztok!Szendi vagyok!Bevallom derekasan én sem vagyok tökéletes és ezért nem tudok mindenkinek megfelelni.Had döntsem el én kinek a farkát veszem a számba.Ha valaki úgy érzi h nem kapta meg amire vágyik,amit szeretett volna az azért van,mert valami nem klappolt vele,mert nyilván mindenkit én sem tudok maximálisan kielégíteni.A telefonban mindent elmondok,nem árulok zságbamacskát.Puszillak bennetek!

FunkciókSzendi legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2021-04-11) : Az érintésétől és a hangjától megszűnt minden problémám, teljesen kikapcsoltam, annyira intim hangulatot tudott teremteni néhány perc alatt. Tökéletes volt a krém mennyisége, érintés erőssége, kézmozgás sebessége, és a masszázs közben jól esett a könnyed beszélgetés. Alaposan átmasszírozta a hátam, fenekem, combjaim, majd elővette az olajat. A fenekem környékén kezdett simogatni olajos kezekkel, de szóltam, hogy prosztata masszázs vagy hasonló eszébe se jusson, de egy kis csúszkálás jól esne

(2016-11-19) : A csuszka masszazs isteni volt, vegig kedves volt, lehet vele beszelgetni minden felerol. Fordulas utan szembol csuszka. Kicsit zavarban is voltam

nagyon jó: 1db
(2016-12-29) : Akinek ez bejön az élvezi az biztos. Én az erős masszázst szeretem, de ez most nagyon ott volt. Néha megéri mást is megismerni a világból, mint amihez szokva vagyunk. A hátamon kezdte és a térdnél nem is jutott tovább.

: 2db
(2021-04-16) : Lefeküdtem, és kezdődött a masszázs. Szendi érintése nagyon kellemes, érzéki és izgató. Langyos krémmel végigmasszírozta a hátam, lábam, fenekem. Finom érintésekkel benyúlt a gáthoz, ánuszhoz, és a heréimhez, meleg olajat csorgatott rá, így simogatott, cirógatott. Szeretem a finom érintéseket, ez nem vitás.

(2017-01-05) : Ő lágyan bekent testmeleg olajjal. A lábamtol kezdve felfelé szépen haladt végig a testemen. Puhan lágyan maszirozott. Nőies finom kezével simogatta cirogatta a testem. Nekem nagyon jól esett. Közben mint egy baratnovel elbeszelgettunk errol-arrol.