17
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
49
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
4
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-21
Vivien erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Vivien-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-04-29 16:08:36

bede00
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-04-29

Egyeztetés
Elérhető:
5
Este telefonáltam, egy másnapi kora reggeli időpontért. A kiírtnál előbb szerettem volna találkozni, és ő kedvesen bele is ment, kedves hang és időpontba is rugalmas már plusz pont.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Könnyen megközelíthető magánút, így a parkolás most is fizetős, de cserébe ezernyi parkoló. GPS oda visz max a tömbök lehetnek kicsit zavaróak, de azért könnyen megtalálható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű lakás révén nagyon praktikus, és jól berendezett. Minden a megfelelő helyen, semmi se hiányzik. A tetthely nagy franciaágy.
Vivien külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Akinek a képek megtetszenek csalódás nem fogja érni. Arckitakarással hirdet ami azért enged keveset láttatni, és élőben is egy bájos lány fogadott. Cici megcsináltatva, ami mesteri mű, alkatához képest elég méretesek. Popsi formás, jól markolható. Pici vékony, formás lány.

Erotikus masszázs
Mivel 1,5 órára mentem ez a rész a közepén lett volna. Mondtam neki, hogy inkább én masszíroznám meg kicsit, úgyis biztosan fáj a háta, meg a dereka. Nem kellett tovább kérlelni, ledobta magát hasra, keresett egy párnát az ikrek közé, és el is kezdtem a masszázst. A hát és a derék részt próbáltam ellazítani, remélem valamennyire azért sikerült. Popsit is kicsit átmasszíroztam, közben nagyon jól elcsevegtünk aktuális témákról, jó beszélgetőpartner is.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
szeretnék pár extrát igénybe véve, majd kaptam egy törölközőt és irány a fürdő. Mikor visszaértem, vendéglátóm az ajtóban várt, kedvesen mosolygott. Lefeküdtem a hátamra, ő pedig mellém feküdt, beszélgettünk pár szót, és elkezdtük simogatva feltérképezni a másikat. A kezdeti zavarból, bár inkább szerintem nálam volt hamar túl lendültünk, és azon kaptam magam, hogy már kezd ágaskodni odalent valami. Kedvesem ekkor lejjebb helyezkedett, és megkezdődött a franciaóra. Először csak szépen finoman kapta be közbe a golyókat masszírozta, ekkor már kőkemény voltam. Aztán egyik pillanatról a másikra az első igényelt extrát úgy bevetette és ez a mélytorok volt, hogy alig kaptam levegőt. Nem elég, hogy torokra vette, de ott is tartotta, aztán fel, és megint, és így ment egy darabig, egész pornós feeling volt közben. Mivel ezt a tempót, és ezt a látványt érzést nem lehet túl sokáig bírni, így a második extra amit kértem szájába lett végem. Ekkor várná az ember, hogy vége is, de még a szájába tartotta egy jó ideig, hogy ne vesszen kárba semmi se. Ezután amikor magamhoz tértem akkor következett a fenti rész. Miután végeztem a masszázzsal, mondtam neki, hogy kényeztetném egy kicsit én is ha szeretné. Nem kellett sokat kérlelni már helyezkedett is el. Ekkor elém tárult a szép punci. Szépen óvatosan elkezdtem tevékenykedni, látszólag egész érzékeny, és elég hamar nedvesedett is, hanghatásokról már nem is beszélve. Ekkor még egy extrát bevetettem méghozzá az ujjazást. Először csak 1 újjal hatoltam be, ekkor már nagyon nedves punciba, közbe nyaltam ahogy tudtam. Megjött a hangja is rendesen, majd egy idő után elkezdte izgatni a csiklóját, közben én újjaztam, aztán kérte, hogy popsit is ujjazzam meg, hát nem semmi élmény volt. Viszonylag sokáig elvoltunk így, egyik ujjam a punciba, két másik a popsiba, közbe nyaltam ő is izgatta magát, majd amikor már nagyon tekerte a csípőt, és teljesen elázott elég hangosan elélvezett, és itt jött a meglepetés, mert egy kis spriccelés is volt, ez volt a bónusz ajándék nekem. Mondta is utána, hogy sajnos nem mindig jön össze, és nem tudja mikor fog, de én nagyon örültem neki. Mivel nem sok idő maradt, és én se éreztem az erőt, így a második felvonás elmaradt, amit egyáltalán nem bántam, mert így is megkaptam mindent amit szerettem volna.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Budai átlag, ami az extrákkal már picit magasabb, de a nyújtott teljesítmény és szolgáltatás teljesen megérte. Az elején a megbeszélés után a komódra helyeztem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon pozitív érzésekkel távoztam, több dologban is részem volt a találka alkalmával amibe még eddig nem. Ilyen mélytorkot, és szájbaélvezést nem kaptam még senkitől se, nem beszélve a spricctől illetve az óriási élvezéstől amit végbe vittem/vittünk. Úgy érzem, ha lesz rá lehetőségem újra meglátogatom.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Vivien nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2021-01-15) : Fölém kerekedett és elindult lefelé, a terpeszbe rakott lábaim között elhelyezkedett és a tükörbe pucsítva érzékien nyalni, majd szopogatni kezdte a golyszikat. Jeleztem, hogy eddig tetszik a műsor, az élőkép és a tükör között pásztázott a szemem. Majd mellém telepedett és oldalról kezdte el nyalogatni a farkam, egyik kezével tartotta, másikkal szopogatta, majd jöhetett a kért

(2021-01-07) : Nem volt életem masszázsa, de azért ellazított, és az az igazság, hogy nem is ezért mentem. Próbáltam közben beszélgetni, de valahogy nehezen tudtam szóra bírni az elején. Aztán sikerült valami közös témát találni, monogámia, párkapcsolatok, és egész jó kis eszmecsere alakult ki belőle. 30 perce a randi vége előtt próbálta volna a gátat és a herezacskót simogatni hátulról,

felejthetetlen: 4db
(2021-04-27) : Tusolás után, a szobába érve, az ágyra feküdtem hasra. Itt Nikol egyből dobta a melltartót, Vivienen még maradt mindent. Lassan finoman gyúrva masszírozták mindkettem egy-egy lábamat, majd lassan haladtak felfele. Jóleső, nem túl lágy, nem túl erős masszázs volt. Igazi lazító masszázs. Masszázs közben jól átgyúrták a fenekemet.

(2021-02-01) : Nagyon kellemes relax jellegű masszázst kaptam. Nem az átgyúrás volt a lényege, de nem is erre volt szükség. Közben beszélgettünk dolgokról, nagyon kellemes partner ebben is. A masszázshoz erre a célra való krémet használt, szagtalan, könnyen lemosható.

(2021-01-06) : A tett helyszíne egy franiaágy, amire megkért hogy helyezkedjek el és kezdetét vette a simogatós masszázs. Igen simogatós, hiszen nem szakképzett masszőr, de ezt el is mondta és nem is feltétlenül a masszázs miatt mentem hozzá :) Azonban nagyon kellemes barátnős masszázst kaptam és közben egész jót beszélgettünk és néhányszor meglepett egy-egy kis benyúlással fenéknél,

nagyon jó: 8db
(2021-04-19) : Megkértem, ismerkedjen az odalenti részemmel. Örömmel eleget tett, és a környék fokozatos föltérképezése után finoman a szájába vett. Igen, éppen erre gondoltam. Jól esnek a mozdulatai, a hagyományos tehetségekkel is rendelkezik. Élvezettel figyelem ahogy gyönyörű vendéglátóm bánik velem. Elvagyunk picit hagyom még magam. Majd az ízek szerelmeseként jelzem, térjünk rá az Ő kényeztetésére.

(2021-04-15) : A franciatudása Vivinek nagyon profi, a mélytorok lent tartva is megy gond nélkül. Sokszor teljesen lementem torokra és ezt vadul ismételte Vivi aztán váltás kis kézimunkára de nem túl sokra és finom, lassú francia is volt de inkább a vadabb a jellemző. Az első pukk után cseverésztünk és kaptam egy kellemes masszázst, majd jöhetett a második menet.

(2021-02-18) : Tusolásból visszatérve az ágy mellett állt. Gyorsan kiugrott az egyberészes body-ból és szépen előbújtak a csodás mellei, és a kis puncija is. Lehuppant az ágyra, és mondta, hogy talán a telefonon beszéltük is, de a félórás programba nem fér bele a masszázs, csak a "kőkemény lényeg". Hát a lényeg egész gyorsan kőkemény is lett. :)

: 5db
(2021-02-17) : Amikor bementünk a szobába megkérdezte, hogy mit hogyan szeretnék, milyen sorrendben. Nem mertem azt mondani, hogy egy 1 órás mélytorkos franciát szeretnék :) ezért azt mondtam, hogy először megmasszírozom én, már amennyire azt masszázsnak lehet nevezni. Így ezzel indítottunk, persze rövid idő után kettő majd egy területre fókuszált a masszázsom a kezeimet a nyelvemre cserélve. :)

(2021-01-28) : Olaj helyett krémet használ ami szerintem jobb választás mert könnyebb a végén lemosni. Lábtól indulva Vivien végig maszírozott, ahogy azt kell. Közben végig lehet vele csevegni. Különböző izgató témákat érintettünk, hogy a talalkozó hangulatát helyben tartsuk. Mikor már a nyakammal is végzett finoman elkezdett megint a lábom között élesztgetni, jelezve hogy ideje lenne fordulni és a második levezetésnek neki kezdeni.

(2021-01-18) : Addig ügyeskedtem, míg végül oldalsó 69es pozícióba raktam, így elindult a kölcsönösség. Ténykedéseimet hanghatásaiból kivéve pozitívan fogadta, majd azt mondta, tud egy jobb pózt, a klasszikus 69be fordultunk át.