17
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
49
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
4
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-21
Aliz erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Aliz-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-04-29 15:40:29

Mbend
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Aliz reagálása

Helló Barátom!

Bocsi, bocsi, hogy csak most reagálok. Annyira szerettem volna hamarabb írni neked, mert -mint a reklámban is mondják- megérdemled. És itt most jöhetnék a kifogásokkal, hogy mennyire elfoglalt voltam és mennyi dolgom volt...persze voltak ilyenek is, de inkább hétvége volt meg terasznyitás, meg napsütés, meg barátok, meg ilyesmi. De most itt vagyok, és nagyon olvasom az írásod és utána nagyon reagálok.
Múlt héten mikor megjelent az írásod az első reakcióm az volt, hogy leesett az állam. Szinte még ki sem hűlt a helyed itt a szobában de te már meg is írtad ezt a beszámolót. Szeretem ha valaki meg tud lepni és neked sikerült.
Akarnék én kötözködni de nehéz fogást találni rajtad. Frankó kis írás ez, tetszik. És tudod miért? Mert pont az én szám íze szerint írtad. Nem egy csöpögős lányregény, nem egy szoftpornó, nem egy végtelen hosszú saga, nem olyan írás amit degradálónak éreznék rám nézve, van benne udvariasság és tisztelet és még némi humort is vélek felfedezni. Ha férfi lennék és csajokhoz járnék én is ilyet írnék. Most azon gondolkodom, hogy férfiként megkockáztatnék-e egy találkozást magammal...Hááát, nem vagyok biztos benne. Egymás agyára mennénk. A két dudás egy csárdában klasszikus esete.
És tudod mi olyan kafa még? Hogy nem hősszerelmesként jöttél ide. Azzal a hangulattal nem igazán tudok azonosulni és partner sem vagyok benne. Rossz színésznő vagyok és kedvem sincs bohóckodni és a természetem sem igazán passzol egy ilyen hangulathoz. Te szerencsére nem tetted megugorhatatlan magasságokba a lécet. Jól akartad érezni magad, kapni egy jó kis masszázst, egy kis erotikát, némi intellektuális partnerséget és kész. Nem kell ezt túlbonyolítani, sem túljátszani szerintem.
A tiszteletdíjammal kapcsolatos megjegyzésed is kifejezetten tetszett: leírtad, hogy utólag fizettél és azt is, hogy nem is túl olcsón dolgozom. Mindkét dolog mögött tudatos elgondolás van. Nem tartom elegánsnak előre elkérni a pénzt. Bízzunk már meg ennyire egymásban! Úgyis mindneki fizet a végén mint a katonatiszt. Az ár pedig valahol mégiscsak kell, hogy egy minőséget tükrözzön és szelektáló erővel bírjon. Na nem azokat akarom kiszűrni akik szerényebb lehetőségekkel rendelkeznek (ők csak nyugodtan gyűjtögessenek), hanem csak azokat akik komolytalanul állnak egy ilyen találkozóhoz.
Gyerekként sose gondoltam volna, hogy a külsőm alapján sokan szívesen mulatják majd velem az idejüket. Egyik korábbi reagálásomban talán már megemlítettem, hogy a nagy szemem miatt ufónak csúfoltak. És a frizura választásaim sem sikerültek mindig a legjobbra, vagy a fodrászaimat kellett volna jobban megválogatnom. Kisgyereként házi fodrászom volt -anyukám-, aki habár nagy lelkesedéssel de annál kisebb szakértelemmel rendelkezett. Egyszer... talán harmadikos lehettem, sikerült egy olyan frizurát összehoznia amiről még évekig beszéltünk. Frufrut vágott nekem, ami szárítás után olyan rövidnek bizonyult, hogy felugrott a homlokom tetejéig. És ha ez még nem lett volna elég, az egyik oldalon a forgóm miatt még ferde is lett. Kiegyenlíteni egyenesre már nem lehetett, hisz a rövidet még rövidebbre vágni képtelenség. Volt nagy sírás-rívás, és apukám, nagyszüleim objektív értékítélete- miszerint én vagyok a legszebb kislány a világon- sem segített. Másnapra előkerestem egy sapkát, ami júliusban nem is volt olyan egyszerű. A lakásajtón még sapka nélkül léptem ki, de mire leértem a negyedik emeletről már a sapka virított a fejemen. Talán kicsit néztek mások, hogy nyári időszakban miért van rajtam kötött sapka, de nem igazán tudom, hisz rá sem mertem nézni senkire. Leszegett fejjel, bánatosan bandukoltam a suliba. A terembe érve ledobtam a táskám és bemenekültem a tábla mellett található térképekkel telezsúfolt állvány mögé, ahonnan becsengetés után sem voltam hajlandó kijönni. A tanítónéninek kellett kiráncigálnia onnan és a leizzadt, rákvörös fejemről lekapnia a meleg sapkát. Még most is emlékszem erre a fájdalmas érzésre, ahogy a könnyeimmel küszködve állok a térképek előtt. Bár a rokonaim pozitív visszajelzéseihez még a tanárnéni dicséretét is hozzácsatolhattam, miszerint remekül nézek ki az új kis frizurámmal, mégis vigasztalhatatlan voltam. Tudjátok mi segített? Az a pár hét ami alatt vállalhatóra megnőtt a hajam. Ez volt anyukám utolsó ollócsattogása fodrászként és utána Klári néni vett kezelésbe, aki kisvárosunk méltán elismert fodrásza volt. Ő középkorú nők frizurájához értett nagyon, így sikerült rám is egy ötvenes nő frizuráját varázsolnia. Tehát a kálváriám akkor még nem ért véget. Hosszú volt az út odáig, hogy mások bókjait be tudjam gyűjteni.
És amikor ilyen kedves írásokat olvasok akkor eszembe jut az a kislány aki akkor ott állt és azon gondolkodott, hogy nála csúnyább nincs is a világon. Már csak mosolygok rajta, hogy ha akkor tudta volna...
Egy jó beszámoló mindig jókor jön, de ez most különösen jól esett.
Köszi, köszi, és gyere máskor is!
És ha letettem a vizsgát akkor majd szavadon foglak, hogy az új szereposztásban is legyen szerencsénk egymáshoz.

A legjobbakat:

Aliz

És egy kis idézettel zárnám soraimat:

„Fekete sas, sáros utca, itt lakik a Varga Pista. Varga Pista, Varga-firka: mind a kettő ebenguba!”

Aliz beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-04-29

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem, nem sokkal később diszkréten visszacsörgetett. Az újbóli hívásomat egyből felvette és megbeszéltük először a programot, majd a találkozó időpontját és pontos helyét :)
Megközelítés
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
A megadott cím és a leírás abszolút pontos. Taxival érkeztem, kocsival is lehet a környéken parkolót találni. Busz is jár a ház előtt, a megállója sincs annyira messze, de azért fenn vagyunk rendesen a hegyen, szóval érdemesebb szerintem kocsival menni. Nekem a Nyugati környékéről 25 perc volt taxival, BKV-val jelenleg 50 percet ír. Aliz a biciklizésről lebeszélt, utólag értékelve, teljesen jogosan :D
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás teljesen rendben van, tiszta, egy társasház mínusz szintjén. Nem kell ettől megijedni, nem egy szuterén kínzókamrába lép az ember, hanem csak a Svábhegy lejt. Aliz szobája egyből a bejárattal szemben, kisasztal, kanapé, matrac, hangulatvilágítás, tükör, zene. Tulajdonképpen minden ami az embernek kell, hogy jól érezze magát (Alizon kívül). A fürdő is teljesen korrekt, a kádban lehet zuhanyozni. Törülközőt is kaptam! A második zuhanyzásnál épp lejárt a mosás, szóval rendesen, ahogy anyukám megtanított kikapcsoltam a gépet, és kinyitottam az ajtaját.
Aliz külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Aliz szerintem a képeivel nem árul zsákbamacskát, viszont élőben még elbűvölőbb, mint itt online. Gyönyörű kék szemek, tökéletes alak, a kiírthoz képest 10 évet simán letagadhatna. Nem neki bókolok, hanem tényleg ez a helyzet. Egy fekete csipkés bodyban nyitott ajtót, ami fordulás után tangává is változott. Bárhova kísért volna, követem az hétszentség. Masszázs előtt megszabadult ettől is, és a program végéig Éva- és Ádám-kosztümben voltunk.

Erotikus masszázs
Erotikusmasszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Lingam masszázs:
5
Svédmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Vetkőzés után mellémhasalt, amivel kicsit meglepett, de aztán nagyon örültem neki, hogy egy ismerkedős dumcsival kezdünk :) Hasalás közben a lábait lóbálta, ami nekem nagyon tetszett. Miután kiveséztünk egy pár dolgot, kezdetétt vett a masszázs, ami svéd kategóriában abszolút szakszerűnek és megfelelő erősségűnek mondható. Sok olajat használ Aliz (a végén eltüntetéséhez praktikákat is megoszt), az embert tetőtől talpáig megnyomkodja, hol oldalról, hol ráülve. A hátamon és nyakamnál egy kicsit növelt az erősségen, ami kifejezetten jól esett. Mindeközben jót beszélgettünk média, reklám, oltás, diszkrimináció, tetoválás tengelyen. Aliz egy nagyon határozott nő, akinek szerintem mindenről van véleménye. Nekem nagyon imponált tájékozottsága is a különböző dolgokban. Kifejezetten szeretem, ahol értelmes dolgokról lehet beszélgetni, és nem esik ki a kapa a leányzó szájából (mint az már megtörtént szerintem nem egyszer).

Rendes masszázs után hirtelen még több olaj kerül a hátamra, és kezdetét veszi egy csúszkamasszázs, ami mind érzésre, mind vizuálisan zseniális. A beszélgetés ilyenkor már félbe-félbe szakad, de hát gondolom senki nem akar élvezkedés közben az orosz titkosszolgálati módszerekről diskurálni; én sem, és Aliz sem.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A kényeztetés és a masszázs egy megfordulhatsszal különül el egymástól, de tulajdonképpen ugyanaz folytatódik amit a fentiekben leírtam. Aliz sok olaj segítségével szánkázik a testemen. Aztán kicsit a lábam közé ül, életet csihol a kezeivel belém, és visszatér a csúszkához, miközben a kezével irányítja megfelelő helyre az egyre jobban életrekeltet. Ő is megfordul és éppen a gyönyörű popsiját tolja bele az arcomba, miközben a kezével éppen a melleihez szorít. Aztán megint fordul, a hasam felett térdel és a feneke mögött vesz kezelésbe. Így pörög rajtam virtuózként, majd a mellei között ér a vég. Keretes szerkezetben történik a vég, letörölget, mellémhasal és még beszélgetünk egy kicsit, majd gyors zuhany, puszi, és Mercutio el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
1 órás programra mentem, távozás előtt rendeztük (pedig először találkoztunk). A telefonban is korrektül elmondta, hogy milyen esetben mennyivel kell számolni. Az élményért megtoldottam egy kicsit. Az árra biztosan akadnak, akik fanyalognának, hogy sok, csak itt kérem uraim, a szürkeállományt is meg kell fizetni ennek a gyönyörű nőnek, amiben abszolút támogatom és egyet is értek vele.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Aliz egy okos, határozott, gyönyörű nő, aki tudja, hogy mitől döglik a légy, és ezzel tisztában is van. Ha befejezed a képzést, amit csinálsz, ugyanennyiért szívesen maradok ruhában és igénybe veszem majd az akkori szolgáltatásaid. Üdv a bakterházból!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Aliz erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Yossarian2
Könyvet írhatna
2021-05-03 16:32:39
Bocs.....Aliz beszijeire...

Yossarian2
Könyvet írhatna
2021-05-03 16:30:18
A reagálás miatt ruccanok át Aliz reagjaira. Most is hozta az általa elvártakat, teccet. Némelyik résznél még a szemem is bepárásodott kicsit, de ez valszeg a allergia szezon miatt van. Aliz nagyon jól bánik a szavakkal, ezt már nekem is bizonyította. A beszi is egy nagyon kellemes kis, sallangmentes írás volt. Gratula. Valóban én is nagyon szerencsésnek tartom az olyan randikat, ahol agyban is összejönnek a dolgok.
Üdv. Yoss.🙂

2021-04-30 09:40:37
Nem vitás, ebben az esetben a tömörség nem ment a minőség rovására. Sőt! Remek beszámolót írtál, minden ami fontos, belekerült.

FunkciókAliz legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-05-07) : De azért megdolgozza a hátamat, kilazítja, ahol kell. Kellemest a hasznossal. A mozdulatok vegyesen erősek és kellemesek, itt-ott erotikusak. Néha rám fekszik, ilyenkor érzem a forró testét, ami a hason fekvés ellensége.

(2018-11-23) : Az egyensúly részemről tökéletes volt. Egyrészt baromira izgató volt a rajtam csúszkáló kemény húsú tökéletes test, amit a tükör még tovább fokozott. Ha csak ez lett volna, már ettől elélvezek.

(2018-09-03) : Addig csak éreztem Őt, de nem láttam, nem volt meg a szemkontaktus, hiszen én hason feküdtem, de a szembe csúszka lehetőséget biztosított, hogy ebből a pattanásig feszült, vibráló kommunikációs pettingből átváltsunk a kémia által vezetett érzéki feszültségre.

felejthetetlen: 21db
(2020-10-11) : Bő öt perc után jelezte kicsit sokat beszélek és sok információt adok még olyanokat is, amikre nem volt kíváncsi, de ennek ellenére egy jót beszélgettünk majd megkaptam törölközőmet és elmentem fürdeni. Visszaérkezve mondta helyezkedjem el a matracon hasamra feküdve. Miután megtettem levette fehérneműit megmutatva csodálatos testét majd kezét és lábaimat beolajozva elkezdte finoman masszírozni azokat.

(2020-04-07) : Aztán csak elkezdődött a masszázs is, itt némileg csökkent a kérdések áradata és inkább az érintéseké lett a főszerep. Olajjal dolgozik, amit langyosan ken fel és ez igen finom. Az erős és lágy mozdulatok keveredése következett lábfejtől indulva, vádli, comb, fenék útvonalon.

(2019-04-09) : Nagyon jó a technikája, kicsit fájt a nyakam, amit elég jól rendbe rakott. Ami tény, hogy nem egy gorilla erejét kell hozzá elképzelni, de a kitartás meghozza a gyümölcsét alapon, jól fellazított minden kötött izmot.

nagyon jó: 23db
(2020-11-12) : De nem ezért vagyok itt, és ezt ő pontosan tudja. És itt térnék ki Aliz profizmusára, végigcsinálja a "koreogeáfiát" mégha az nincs is nála, akárcsak egy profi táncos. Nem próbálja meg "ellinkelni" az időt, tökéletesen vezényli az eseményeket. Akárcsak egy jó leader a táncban, mégha ez hagyományosan nem is az ő szerepe kellene hogy legyen.

(2020-07-30) : Szóval, ezután a könnyed felvezetés után jött a masszázs, ami számomra pont olyan volt amilyenre aznap szükségem volt. Nem volt fájdalmasan erős, de a kellemes, ellazítós típusnál jóval több volt. Rendesen átdolgozott mindenhol, és még segédeszközt is bevetett a lapockám környékén, valamint kérésemre a fájós derekamra extra figyelmet fordított. Maga a masszázs már önmagában is ajánlott kategória,

(2020-01-10) : A masszázs előtt egy történetemet osztottam meg Alizzal, eközben többször figyelmeztetett az idő múlására és a masszázs elkezdésére. A beszélgetésünkkel előkészített masszázsa a hátamon fekve lábfejeimnél kezdődött, alaposan végiggyúrta lábszáraimat, combjaimat csípőmnél járva elmondta miért fáj jobban az egyik ízületem mint a másik. Gerincemet alkarjával intenzíven végigdolgozta egészen lapockámig, lapockák, karjaim után tenyereim is nagyon kellemes masszázsban részesültek.

: 43db
(2020-08-04) : Rendkívül finom a keze, ezzel kezdtük, majd amikor már minden rendelkezésre állt, akkor jött a csúszka masszázs. Nagyon jó teste van, jól bánik vele. Keresi azt a technikát / pózt ami legjobban működik. Nálam a fordított pózban rajtam fekvés jött be legjobban, a formás fenekét simogatni csúszka közben igazán élmény volt. A technika olyan profi, hogy kéz nem is kellett a befejezéshez.

(2020-06-06) : Majd haladt egyre feljebb, a hátam került terítékre, majd a csuklyás izmomnál egy kicsit elidőzve fejezte be megfáradt öreg testem regenerálását. Nagyon kellemes és jó érzés volt, minden egyes mozdulatán érződött a szakértelem.

(2019-10-18) : A masszázs vérprofi volt. Előszőr az egyik oldalon bokától szépen felfelé haladva jólesően, megfelelő erősséggel csinálta Aliz. Itt jegyzem, meg, hogy én ilyenkor egy kicsit elpunnyadok, de nyilván mett jólesett. Az biztos, hogy mikor már Aliz kebleit is éreztem, ahogy haladt felfelé a masszírozásban, az már ébren ért.