4
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
09:30-tól hívható
Lotti szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lotti-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-14 14:25:36

Szexxmanó
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lotti reagálása

Drága Szexxmanó!
Köszönöm az értékelést és örülök ha jól érezted(éreztük) magad ;)
1.ső találkozás lévén elég jól indult az "ismerkedésünk"
Visszavárlak máskor is hogy bővithessük a lehetőségeket,vannak még finom dolgok:D
Puszi:)))

Lotti beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-15

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Először lekértem a bővebb infót váltottunk egy privát levelet majd telefonon is egyeztettünk. Majd a megbeszéltek szerint megkértem a VTR-t is, amit pár perc múlva vissza is igazolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem szerencsém volt a parkolással, mert volt egy üres hely a házzal közvetlenül szemben. A GPS is pontosan oda navigált.Tömegközleséssel is könnyen megközelíthető kb. 1-2 perc séta a megállótól. Könnyen megtalálható a ház ahol rendel.Várnom azért kellett, mert korábban érkeztem a megbeszélt időpontnál.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy több emeletes házban található ahová a bejutás teljes diszkréció mellett lehetséges. Lakás belülről egy patyolat tiszta rendezett karbantartott kicsi garzon, de minden igényt kielégít az ilyen szeánszokra is tökéletes. Tiszta nedvszívó törölköző is elő volt készítve. A fürdőbe zuhany kabin van benne több tusfürdő választékkal, köztük az én egyik kedvencem is felfedeztem kék formában szájvíz is volt. A szobában egy hatalmas franciaágyon lehetséges a szeánsz érdemi része.
Lotti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képeknek megfelelő szőke hercegnő nyitott ajtót. Nagy ikreit már az ajtó becsukódása után szemügyre tudtam venni, hiszen nem volt rajta semmilyen ruha darab. Bájos szép arcú lány Lotti. Nem ért csalódás semmilyen téren sem pedig voltak fenntartásaim az arcát illetően, de az először megláttam szerte foszlottak félelmeim, mert egy helyes szép arcú lány fogadott. Öltözködésére nem tudok nyilatkozni, mert valódi eredeti bőr szerkóba volt, amit már nem tudott jobban levenni magáról. így végig rajta maradt.

Action
Csók:
5
Profi masszázs:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Most jóval korábban érkeztem a megbeszélt időpont előtt, de kivártam a megbeszélt időpontot. A lakásban puszikkal üdvözöltük egymást olyan barátnős puszik voltak. Váltottunk néhány szót, amíg levetkőztem a ruháimat egy székre tudtam tenni. Irány a fürdő szoba ahol a legnagyobb meglepetés az volt, hogy a kedvenc tusfürdőm is volt kék színben. Gyors tusi után a szobában az ágyon fekve várta érkezésemet. Mellé feküdtem és intenzív igazi csókkal kezdtük egymást megismerni ezt többször megismételve pici szünetekkel, amíg a nyakát puszilgattam, de visszatértem a szájához odatette partner volt a csókban teljesen. Miközben én a formás ikreit vettem kezelésbe kezeimmel. Amik kezem simogatására jól reagáltak a bimbói keményedni kezdtek. Majd a nyelvemet is bevetettem a játékba. Finomak voltak az ikreik az is tetszett, hogy érezhetően jó reagáltak ténykedésem hatására.Elindultam déli tájakra is kalandozni, amit abszolút nem bántam meg. A punciig jutottam, ott elidőztem egy kicsit tovább, de eredményt nem éreztem nála, de a barátom egyre keményebb lett azt éreztem. Mintha érezte volna halkan szólt, hogy szeretne ő is foglalkozni barátimmal. Vettem a lapot és átadtam neki a terepet. Finom lágy franciával lepett meg amibe bevonta a golyszlikat is. de ezt annyira jól csinálta, hogy szégyen szemre eldurrantotta a patront. A szájába érkeztek meg az utódok, onnan pedig a süllyesztőbe azaz a pocakjába mindegy cseppig, bevallom nem így terveztem, de nem tudtam visszatartani jött ilyenkor aminek jönnie kell. Kaptam papírtörlőt amivel szárazra töröltem barátomat míg ő punciját. Egymás mellé feküdtünk beszélgettünk ismét egy keveset közben megkérdezte, hogy szoktam e masszázs lányokhoz járni, mondtam neki, hogy voltam már, de inkább maradok a szexpartnereknél. Azért felajánlotta a masszázst, amit elfogadtam, mert tudtam, hogy második menet nem fog most összejönni és biztos jól fog egy kis masszázs esni. Testápolóval csinálta és nagyon jól erősen gyúrta habtestemet bevallom férfiasan, hogy jól is esett. Megérte rábólintanom a masszázsra, monda, hogy jól beszívta bőröm a testápolót. Így még egy adagot rám szánt. Közben beszélgettünk erről arról. Jó beszélgető partnert ismertem meg személyében. Megköszöntem a masszázst majd felöltöztem és távoztam ettől a szőke hercegnőtől.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mint először hozzá látogató vendég előre rendeztem a neki vitt szerény nasi közé téve a pesti átlagnak megfelelő rózsaszálait.a konyha pultra téve, amiről többször nem esett szó.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nekem bejött én még biztos fogom tiszteletemet tenni nála ha úgy alakul. Nagy formás ikrei lenyűgöztek, mar a lakásba érve nagyon megfogott a fogadtatás és látvány, ami elém tárult. Köszönöm szépen a rugalmasságodat én remekül éreztem magam annak ellenére, hogy az aktus elmaradt, de majd pótoljuk legközelebb. Csókollak.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-09-09) : Erre legnagyobb meglepetésemre popóizgatás következett nyelvek - az én részemre. Valami fantasztikus volt. Felváltva popó és francia. A mennyországban éreztem magam. Amikor már majdnem eldurrantam, gumit kértem és kutyusban ért a vég. A második menet előtt masszírozott kicsit, majd egyszer csak lent termett megint, és újra popó - francia felváltva.

(2020-08-13) : Csókokkal kezdte a második menetett, majd Kapt5am egy nagyon jó franciát amitől hamar kemény lett aminek keménynek kell, hogy legyen. Gúmit kértem és kutyuspózba kezdtem el előszőr lassan majd egyre vadabban kúrni, nagyon lelkes volt most is ő is mozgott velem együtt, ezt kb 5 percig csináltuk nagyon vad tempóba nem is váltottunk pózt, éreztem, hogy ismét elfog élvezni, ami meg is történt, abban a pillanatban

(2020-01-19) : Ezután újra csak ő kényeztetett engem és ekkor megtapasztalhattam a már mások által is megénekelt fantasztikus, leírhatatlan popsi nyalást, amit olyan átélésselés annyira jól csinált hogy még a fülem is ketté állt.

felejthetetlen: 29db
(2020-11-16) : Finoman körbenyalta a makkot, majd lefelé haladva végighúzta kíváncsi nyelvét a rudazaton. Lent markába kaparintotta a tölténytárat, majd éreztem,hogy a golyszik felváltva , lassan eltűnnek ajkai közt. Lelkesen cuppogtatta zsákmányát, közben kezével a rudat simogatta,vagy a kupolát dörzsölgette,nekem meg mér a szemem szikrázott az édes kíntól,mint a zárlatos villanykörte. Majd lassan levegőre kerültek a zacsilakók,

(2020-09-25) : Volt ott minden, barátnős bújás, igazi nyelves csók, majd lejjebb csúszva kaptam finom franciát és lejjebb is kalandozott. Franciája jó volt, de valami hiányzott, lehet a mélytorok. Ezek után fordultunk és rendesen megdolgoztam a ciciket is, ez volt a találkozó legjobb része, de mivel még sok idő volt türtőztettem magam és misziben folytattuk. Tekertem lábát mindenhová, nyakamba, jó volt na, és úgy láttam, Ő sem utálta nagyon.

(2020-06-05) : Ezért kértem fordítsunk szerepet, én kezdtem nyalni a nuniját. Fincsi volt, élvezte, de nem ment el. Ezután gumi húzás, majd szemből döfködtem. Tetszett neki, de nem élvezett el. Sajnos én pár perc után a gumiba lőttem egy anyagot. Ezt követően kis pihi, masszázs nekem. Pár perc pihenő után kértem a popsi nyalást megint. Most hátulról kezdett neki. Széthúzta a farpofáimat, s úgy nyalt rendesen, közben a farkamat húzogatta.

nagyon jó: 56db
(2020-06-01) : Ezután elindult lefelé a szájával, ami kellemes orállal folytatodott, de alig birtam várni, rögtön átraktam a lábait és 69ben folytattuk... itt elég gyorsan elmentem, egyenest a szájába. Nem tudom hogy mi történt az esszenciámmal, de szerintem lenyelte, mivel ezután rögtön megjegyezte, hogy gyors volt. Pihenésképpen beszélgettünk, masszirozott.

(2019-10-14) : Majd leült azágy szélére és franciázott nekem szemkontakkttal.Hajában is lehet turkálni fantasztikus.Kellemes a franciája,de nem pornós.,inkább barátnős.A gyerekek házát is nagyon jól leápolja,és a gát segglyuk rész is parádés.

(2019-09-09) : Felváltva szopott és tolta a nyelvét a fenekembe, különböző pózokban csináltuk, voltam én háton felemelt lábakkal, volt ő háton én pedig az arcán ülve, voltam én kutyapózban az ágyon, Lotti hátulról nyelvelt, és közben kézzel verte a brét, es volt hogy Lotti az ágy szélén ült vagy guggolt, én pedig neki háttal pucsítottam.

: 106db
(2020-10-11) : Popsikényeztetésnek is mestere. Hamarosan kértem a gumit és szemből támadtam a szűk puncit több variációban pakolva a lábakat, jót csattogtunk. Franciás befejezást szerettem volna, kértem Lottit, térdeljen elém, majd a végén fogja össze a melleit, hogy oda mehessek, és így is lett. Megbeszéltük gyorsan a végén, hogy kivel mi újság, azán indulnom kellett.

(2020-06-01) : Úgyhogy kezdetét vehette a nagy csókolózás (nyelves és odaadó), majd kis csókokkal haladás az árboc irányába. Szexin pucsítva kéz nélkül ment kényeztetésem egész sokáig (kedvencem a labdajátékos rész volt),

(2020-01-26) : Eközben már kézzel is felfedeztük egymás testét én simogattam ahol csak értem, ő pedig nagyon hamar rátalált a már ágaskodó szerszámomra. Többször csókolgatta ő is a nyakamat és eközben felkínálta a sajátját is, hogy tegyek hasonlóan.

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.