0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Berni erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Berni-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-13 21:34:42

Yossarian2
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Berni reagálása

Hello Yossarian:)
Sokadik próbálkozásra hoztuk össze a randit, mert mindig töröltem a VTR bejelentkezésed:) Azt hittem poénból kéregetsz időpontot:)) Nehari, de azért gondoltam mert úgy rémlett megbeszéltük az első randi után, hogy nem találkozunk a korlátok miatt, amik szűkre szabottak a te igényeidhez képest:) De felhívtál és megint letisztáztuk, hogy most épp megint rám van szükséged a szabályaimmal együtt:) Bármikor szívesen látlak, mert a nagydumás, folyton poénkodó figura mellett ott van a fegyelmezett Férfi, aki tiszteletben tartja a határokat. Ezért jöhettél fel a galériámra:)
Köszönöm a szép beszámolót.💕

Berni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-18

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Bernivel már ismertük egymást, jártam is nála, már nem volt szükség a hangalapú bejelenkezésre is. Úgyhogy előtte néhány nappal vtr-en adtam meg az időpontot, amit ő egy órán belül elfogadott.
.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Berni rendelője Budán a Margit krt. tövében nem messze a Margít hídtól található. A tömegközlekedés kiváló, autóval most kicsit többet kell rászánni időben a parkoláshoz. A cím egyértelmű, házszám a kapu fölött, jól láthatóan.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy régebbi, múltszázadbeli bérházban található Berni kezelője. A lépcsőház végén jobbra egy kis udvarba lépünk, ahonnét már csak néhány lépés a lakás ajtaja. Teljes diszkréció, kevés ilyen ideális helyen jártam eddig. Belépve az előszobába hangulatos félhomály, kellemes meleg és egy gyönyörű nő fogadott. Róla majd később. Az előszobából jobbra nyílik egy tágas fogadószoba nagyméretű kanapéval, szobainas a cuccaidnak, kis bárpult. Mindez egy jó tágas térben, ahol a szoba másik végében még egy galéria is helyet kapott. Ezzel a társalgóval szemben van a másik szoba, ahol a terápia zajlik. Ez is tágas, középen stabil masszázspad, szükséges kiegészítőkkel. Ebben a szobában is van egy galéria, mint később kiderült, finom kényelmes, szépen elkészített matraccal. A lépcső meredek, tessék kapaszkodni. Az előszoba végéböl nyílik a tisztálkodó helység. Tágas, oldalt polcon törülközők, mosdó, szájvíz eldobható poharakkal. Zuhanyozó sarok, fügönnyel, mellette kis tartón többféle tusfürdő, száraz kilépő. Az egész lakásban rend és tisztaság. Semmi szalon feeling, tényleg mintha a barátnődhöz ugrottál volna be.
Berni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Előttem már néhány trubadúr már megénekelte Berni különleges szépségét, egyéniségéből sugárzó nőiességét, amit nem lehet csak úgy megszerezni, arra születni kell. Fizikai adottságai még vonzóbbá teszik. Ideális magasságú, karcsú alakja, még az utcai fogadóruhában is csábító. A képei hűen tükrözik a valóságot, semmi hókusz-pókusz. Az arckitakarás csak a diszkréció miatt van, Berni egy szép és dögös csajszi! Pillantása elvaràzsol, tekintete még a jeget is megolvasztja. Karizmatikus, ez a legjobb szó, ha összességében jellemezni akarom. De közben meg gyengéd......, érti ezt valaki?

Erotikus masszázs
Erotikusmasszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Svédmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Berninél a masszázst nem lehet elsumákolni, de nem is szabad. Tudomásom szerint a sportmasszázs is a repertoárjába tartozik, ha igény van rá. A fürdésből visszatérve Berni már átvette szinte teljesen áttetsző, rózsaszin babydolját. Fejest ugrottam a padra és miután egyeztettünk a masszázs milyenségéről Berni élesítette az olajos flakont. A vádlimnál kezdett, tapasztalt erős mozdulatokkal, nem cirógatott, masszírozott, egyes helyeken gyengébben, máshol erősebben. Érdeklődött a problémás területekről, asszerint kezelte öket. A derekam, s csípőm is másképp, speciálisan erre a területre fókuszálva masszírozta. Én csak feküdtem, mint egy kiterített fóka és átadtam magam Berni értő kezeinek. A fenekem táján már egy kicsit simibe hajlott, de aztán a hát és vállak már újra egy valódi gyúrmát kaptak. Végül mindkét karom következett, szépen akkurátusan. A masszázs alatt nem sokat dumáltunk, teljesen kikapcsoltam és ellazultam kb. 30 percet. Még mindig ott feküdnék, ha Berni nem kérdez rá, hogy van e kedvem megnézni a galériát? Volt kedvem. Itt meg kell jegyeznem, hogy az első randinkon csak alulról láthattam a galériát.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
4
Amikor megérkeztem, Berni nagyon kedvesen fogadott. Mivel a maszk még rajtam volt, megkérdezte, leveszem-e, hogy tudjon adni egy puszit(kettőt kaptam). Kabátot, cipőt levettem az előszobában, majd a fogadószobába invitált. A kanapéra ültetett és egy óriás bögre gyümölcsteával kinált. Már mint ismerősök kezdtünk el beszélgetni, egymás mellett ülve. Hogy ez a rész mit keres itt a kényeztetésnél? Mert miközben beszélgettünk, mindkét kezét az enyémre tette, hogy felmelegítsen egy kicsit és ez nekem nagyon jól esett. Amikor végeztem a teával, ledobáltam a cuccaimat, kaptam egy törölközőt és irány a fürdő.
A masszázs utáni ajánlat Bernitől váratlanul ért, de gondoltam mi bajom lehet, így elindultam felfelé a falépcsőn. Fent a már említett matrac a galéria teljes szélességében előkészítve egy kis huncutsághoz. Berni ekkorra már derékig letolta babydolját, feltárva ezzel teljes szépségében kebleit. Mellém feküdt, hagyta, hogy csókolgassam nyakát, csodálatos melleit, ami úgy tünt igen érzékeny pontja. Arcát nem szereti ha kényeztetik, csók nála nincs sajnos ezt tudomásul kell venni. Van viszont nagyon érzéki simogatás részéről ami nagyon beindít. Berni hanyatt feküdt nekem, én meg kényeztettem számomra elérhető kivánatos testét. Egy idő után, közölte mindjárt jön és lement a lépcsőn.
Zenét cserélt és kisvártatva visszatért, de most már meztelenül, csak a combfix maradt rajta.
Nem volt semmi látvány, ahogy felém jött és újra lehuppant mellém. Selymes bőre, formás, feszes mellei igen csak beindított, kezemmel és számmal szeretgettem őket. Sajnos derékon alul a lábak összeárva maradtak(ezt tudtam), betartottam a játékszabályokat, Berni nőiessége így feltáratlan maradt. Miután megfordult kezeimmel már formás, kemény fenekét is kényeztettem Berninek, de beljebb itt sem juthattam. Ezután a két lábam közé térdelt, olajat csorgatott falloszomra és elkezdett vele játszani, valami nagyon érzékien. Közben néztem őt, csábos mosolyát. Volt egy pillanat, amikor szájával olyan közel jött hozzá, hogy még a forró leheletét is éreztem. Mellbimbóját is bevetette makkom izgatására. Hát nem tagadom, nem bírtam sokáig ezt a ,,nyomást", így Berni dolgos kezei közt lett végem. Hagyott szépen lenyugodni, majd letisztogatott. Volt még egy kis időm, egy picit még kezelésbe vette a derekam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extráit nem ismerem, vállalása egyértelmű, amit korrektül teljesít. Tiszteletdíja budai átlag, utólag rendeztem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Berni egy nagyon csinos, jó humorú, inteligens, művelt nő. Kiváló masszőz, ráadásként szuper erotikus kisugárzással rendelkezik. Másodszor is elégedetten, felszabadultan távoztam tőle.
Hogy megyek-még? Erősen sanszos!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Berni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-19 14:43:55
Az a lépcső? A fellegekbe és még tovább:)
Jó írás👍

2021-01-19 09:53:29
Édesek vagytok💕😘

2021-01-18 21:50:34
Én mindig mondtam, érdemes feljebb és feljebb kapaszkodni, az a lépcső a mennyekbe visz :)

árrpi
Könyvet írhatna
2021-01-18 21:22:53
Igazi vágykeltő, részletes beszámoló, gratula érte!

2021-01-18 20:46:07
Jó írás, remek tükre az átélt élményednek, egy Nő aki karizmatikus ám de gyengéd is, hmmmm... Érthető, hiszen Nő :) Mondták volt régen : _ A végzet asszonya_

FunkciókBerni legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-11-18) : Mondja, hogy ez a fekete body a kedvence, jól esik az érzés, hogy épp ezt választotta a mai randinkra. Pár pillanatig csak állok és bámulom, aztán feldobom magam hasra a padon, ő pedig a már többször tapasztalt és mások által is leírt koreográfia szerint lát nekem. Jólesően meleg a törölköző, amit rám terít és az olaj is szinte süti a bőrömet, ahogy rám csurgatja és elkezdi nagy figyelemmel és jóleső hozzáértéssel belemasszírozni a szöveteimbe.

felejthetetlen: 5db
(2020-12-14) : Az ember masszázs közben azt csinálhatja, amilyen hangulatban van. Ha beszélgetni szeretnél beszélgetsz. Bármiről, Berni minden témára nyitott és tájékozott, őszinte érdeklődéssel fogad bármilyen témát. Ha pihenni szeretnél síri csöndben élvezheted az érintéseket. Berni már belépéskor, mintha "beolvasna" hogy milyen hangulatban vagy és mire van szükséged.

(2020-11-23) : Minden mozdulata tanult és szakavatott nem limi lomi, himi humi, mindent masszázsfajtát felsoroló de semmihez sem értő masszzőz Berni. Ő tényleg tudja mit csinál, úgy és azt csinál amit az adott testrész regenerálódásához a legjobb. Több évtizedes pályafutásom alatt szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy kinek a masszázs tudománya ért fel Berni szakmaiságához.

(2020-11-16) : Nagyon jól esett, hogy nem az a finomkodó, simogató masszázst adta, hanem az erősebbik fajtát, amire szükségem volt. Már ekkor éreztem érzéki kalandban lesz részem mert mikor lábaim közt járt kezével szerintem nem véletlenül tarisznyámat is érintette nem is kevésszer. Természetesen hátam és karom sem maradt ki megtalálva ott is azokat a pontokat, ahol befeszült izmaimnak szüksége volt szakavatott kezeinek érintésére.

nagyon jó: 2db
(2020-11-03) : Zuhanyzás után egy fekete neccharisnyás vadmacska vár csipke bodyban, amin éppenhogy nem szúrnak át a hegyes bimbók. Haját lazán kiengedve, fejét oldalra billentve kacér mosolyok és pillantások kíséretében vezet a massz szobába. Lepillant a derekamra tekert törölközőre, ami egyértelműen árulkodik izgalmi állapotomról, majd provokatívan a szemembe mondja “Okè baby a masszázs lesz a befejezés“

(2020-10-29) : Először lassú gyengéd simítások, néha kemény gyúrásokkal, amit ismét finom simításokkal csillapít. A láb a fő specialitás a vádli és a combok átgyúrása. Lehet pihenni és beszélgetni is masszázsközben. Berni nem tolakodó, teljes mértékben a páciens hangulatához igadozik. Én most kicsit dekoncentrált voltam , csak érezni akartam a számomra szinte szédítően finom érintéseket

: 7db
(2020-11-19) : Ami ezután jön, az egy fenséges és profi masszázs. A melegített törölköző, olaj, és Berni finom, puha érintései tényleg olyan erővel bírnak, amitől ki tudsz kapcsolni, és el tudod engedni azt a sok vágyálmot, hogy hogyan szeretnéd magadhoz ölelni és kényeztetni azt a csodanőt, aki éppen egy szexi fehérneműben jár körülötted. A masszázs tanult mozdulatokkal történik, változatos erősséggel igényelhető. Mivel én az erősebb típusú masszázst szeretem, nálam még egy bambuszhengerrel is segített kilazítani a fáradalmakat.

(2020-10-21) : A kisebbik ,,dolgozó" szobába invitált, ahol egy igazi kicsit gyúrós masszázs vette kezdetét, úgyhogy hasra vágódtam. Nekem kicsit szokatlan volt, mert ilyen alapos masszázst, még csak egyszer kaptam Hévizen, de azt nem Berni abszolválta. Alulról indított, amikor jeleztem egy kicsit visszavett az erősségből.

(2020-10-09) : Fekvés az ágyra, halk spirituális zene, kellemes megvilágítás, melegített törülköző takar, meleg olajjal csorgat végig combtól és végig simít a puha kezekkel. Beszélgetünk nevetgélünk, az itteni viselkedésen a fő téma:) Akkor halkulunk el kicsit, mikor a hátamhoz ér úgy, hogy a masszázs ágy végébe áll. A vállaimtól elindul a gerincem mellett lefelé a derekam irányába, lassan, iszonyú érzékien. Melle a fejemet érinti..