4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
14
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 12-19
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
54
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
Melinda szexpartner

szexpartner

Melinda-

Nem prémium hirdető
69/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-12 19:19:59

Cirrus
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Melinda beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-13

Egyeztetés
Könnyen és gyorsan ment , hamar találtunk megfelelő időpontot .
Megközelítés
Parkolás a ház előtt, most ingyenes és van hely.
Helyszín
A célnak megfelelt, mindenből pont annyi van benne, amennyi szükséges. Tisztaság van. Szerintem nem voltunk egyedül, de nem találkoztam senkivel.
Melinda külseje
Kedves, mosolygós lány. A képek kicsit csalnak, mert élőben aranyosabb. A cicik valami csodásak! Már csak azokért is érdemes felkeresni, de a franciáját is vétek kihagyni.

Action
Ő irányított. már az elején a kezébe vette a kezdeményezést, a szájába a farkam és szinte a végéig ki sem vette onnan. Szívta, nyelte, a nyelvével birizgálta, köpte majd újra szívta. Egész egyszerűen sokszor azt sem tudtam hol vagyok és ki vagyok. Volt néhány erőtlen próbálkozásom, hogy esetleg majd én is csinálok valamit, de például a ciciszopinak is az lett a vége, hogy abba kellett hagynom, mert a farkam ismét a szájába került. egész egyszerűen nem bírtam másra koncentrálni, miközben a szájában voltam. persze azért néha sikerült birtokolnom a nagy kebleit is, de ez akkor is rólam szólt és önző módon hagytam is, hogy így legyen. Aztán összeszedtem magam és a cél akadálymentesítésének érdekélben igyekeztem én is kinyalni csodás punciját. természetesen ennek is az lett a vége, hogy a szájába kaparintotta a farkam, de itt ragaszkodtam a kölcsönösséghez, így egymást kényeztetve hangoskodtunk az ágyon. Viszont nem tudtam elkerülni a véget és hiába kértem, hogy gumi, gumi, ő nem hagyta abba és végül nem bírtam visszatartani és a szájában végeztem. Az utolsó cseppig kipréselte, kicsikarta belőlem az utódokat. miután kissé lenyugodtam, ismét heves támadásba lendültem a puncija irányába, mert szerettem volna meghálálni és viszonozni számára a kedvességét. Törekvéseimet siker koronázta, amit heves rángásokkal hozott tudtomra. itt nagy naívan még titkon azt terveztem, hogy megkínálom még egy, valódi dugós menettel, de rá kellett ébrednem, hogy szó szerint kifacsart a szájával, és itt ma már nem terem nekem (még egy ) babér. Így köszönet, ajándékátadás és elköszönés volt a további program.
Elszámolás
Előre adtam a bonbonokat, az előzetesen lebeszéltek alapján. Számomra a megérte kategóriába tartozik.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összességében amit kaptam, az egy felejthetetlen né tette a napomat .

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Melinda szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2021-01-23 00:19:14
De a szolgáltatásnak az is része hogy vannak feltételek és szabályok. Komment azért törlődik mert besziben várják a történéseket.
Sajnos én tévedhetetlen vagyok így nem tudok ha szeretnék ha nem szeretnék. Mindig jó lányt választok, sorry.

2021-01-22 23:13:49
vivalanocse1: Tiszata lap :D Vezérhím úr, ez egy szolgáltatás mind a beszamolok.hu, mind az itt hirdető hölgyek részéről. Törölték a beszámolómat, majd bannoltak, végül kikerült a helyére egy erős meggyőződésem szerint kamu beszámoló, illetve megjelentek újabb kommentek amik az én narratívámat erősítik. Törölték továbbá a korábbi finman szólva tényfeltáró kommenteket. Persze ha - a beszamolok.com com marketing üzenetével szemben - te szeretnél szopni, szíved joga.

2021-01-22 01:57:02
A . előtt még a TEDD szó kimaradt.

2021-01-22 01:55:35
De vannak szabályok, kommentben nem szabad. Ha itt voltál több éve ismerned kéne a szabályokat. A törölték innen sem pontos. Tiszta lap történt. Nem csak úgy törölték. Persze korrekt hogy próbálsz írni, csak szabálybetartással.

2021-01-21 23:50:03
Exkluzív: én már voltam a hölgynél, megtettem ezt az észrevételemet (is) többek között egy beszámolóban, ami (1) pár napig kint volt az oldalon, majd (2) törölték innen, majd (3) amikor kommentben jeleztem ezt, meg egyéb aggályaimat a hölggyel kapcsolatban, cserébe bannoltak is erről az oldaról, pedig itt voltam több éve, számtalan beszámolóval, amelyek 80 %-a pozitív visszajelzést tartalmazott informatív, tömör, lényegre törő tartalommal. Nyilván ezt az észrevételemet is törlik majd és bannolnak újra, csak gondolom, amíg ez kint van, legalább betekintést nyertek abba milyen korrekt módon működik az oldal, ja nem.

FunkciókMelinda legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.