54
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
4
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
14
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
8
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 12-19
Enikő szexpartner

szexpartner

Enikő-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-12 11:52:51

pjotr3
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enikő beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Mivel a környéken volt dolgom, gondoltam teszek egy próbát. Meglepetésemre, szinte azonnal felemelte a telefont és másfél órával később már mehettem is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Bkv most abszolút előnyben. Nem keveset kellett köröznöm mire találtam helyet, ráadásul visszaérve láttam, hogy persze sikerült tilosban leparkolnom így is :)
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Sokadik emeleti lakás, így inkább lifteztem, ami érdekesen működik, mert nem a kívánt emeletre visz fel, amelyről Enikő már előre tájékoztat, így nem ér meglepetés. Mivel egy emelettel feljebb visz fel, így nem okoz gondot kicsit visszafele sétálni. Lakásban abszolút tisztaság van, kellemes félhomállyal párosulva. Fürdő is patyolat tiszta. Ágy kényelmes, amelyet előttem húz fel tiszta lepedővel.
Enikő külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Magas sarkú cipőben és egy szexi fehérneműben fogadott. Jól karban tartott feszes, dögös teste van.

Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Popó:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Liftes kaland után majdnem egy másik ajtón léptem be, ami nyitva volt, de szerencsére még időben eszméltem, hogy az nem a megadott lakás. Lett volna azt hiszem meglepetés, ha mégis oda megyek.
Az ajtó mögött Enikő bújt meg a már említett szerelésben, aki rögtön két puszival fogadott és invitált beljebb. Kaptam vizet, meg törülközőt és kis beszélgetés után elmentem lemosni magamról az út porát.
Akinek fétise a tusfürdő annak mondom, hogy az illatmentestől az illatosig megtalál mindent. Fürdőből visszatérve már az ágyon várt. Itt is beszélgetéssel hangolódtunk, majd egyszer csak rácuppant a nemesebb tagomra. Be kell valljam, meglepetés volt mennyire jól csinálta. Főleg mert az adatlapján én eddig nem láttam, lehet azóta már kint van, de úgy beszippantotta a teljes méretemet, hogy csak pislogtam. Muszáj volt cserét kérnem, mert ezt nem bírtam volna sokáig. Gondoltam belekóstolok én is a kelyhébe, hátha kicsit lenyugszom. Kellemes illatos, szűk punci fogadott, amelyet nagyon jó volt kicsit kényeztetni. Ujjaimat használva igyekeztem némi örömöt szerezni neki, de azt hiszem ez nem sikerült sajnos. Sikerült lenyugodnom rendesen, így újra hadrendbe kellett "sajnos" állítania. Nyilván nem nagy titok, de sikerült rövid időn belül. Felszerelt amivel fel kellett és klasszikus missziben élvezhettem tovább illatos puncija szorítását. Pengeélen táncoltam szinte végig, de még sikerült egy kis időt nyernem. Még hátulról is behatoltam, de ott éreztem, hogy mindjárt végem így kértem a popsiba való bebocsátásom, amit gond nélkül teljesített. Kb 2 finom húzás után már meneteltünk is teljes gőzzel a cél felé. Sajnos nem bírtam már sokáig így a latexban ért a vég. Érdekes volt, mintha a popsit jobban élvezte volna mint a másikat.
Tisztálkodás megtörtént, majd beszélgettünk az ágyon fekve. Általában szeretem kitölteni az órám két aktussal is, de most éreztem hogy ez nem fog menni. Mivel nincs az arcomba tolva az óra így rémülten pattantam ki, mikor megnéztük, hogy letelt az időnk. Még gyorsan letusoltam, aztán puszik kíséretében eltávoztam, de már lift használata nélkül inkább.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre megbeszélt összeget egy polcra helyeztem, távozásomig ott is maradt. Szerintem elég korrekt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól éreztem magam. Ugyan épp fejfájással küszködött, de ennek szinte nyomát sem lehetett észlelni. Ha időm engedi és arra járok, meg fogom még látogatni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enikő szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-12-09) : Elém térdelt és kéjesen elkezdet franciázni. Közben kicsomagoltam a melleit és simogattam ahol értem. Változatos technikával kényeztettet még a ciciket is bevetette, csodáltam az így elém táruló alakját. Igazából akár tovább is éveztem volna a helyzetet de már tovább gondoltam hogy mit kellene csinálni a széken. Megkértem, hogy most már váltsunk, erre jött is a kérdés hogy punci vagy popsi. S

(2019-12-16) : Visszavágót követelve a hátamra parancsolt és megkezdődött a franciaóra. Szerintem taníthatná: hihetetlenül finoman műveli tökéletes intenzitással mélyre engedve, hogy partnere a legjobban élvezhesse.

(2014-02-07) : Megérkezésem után ásványvízzel kínált, majd irány fürdeni, az ágyon sokáig beszélgettünk, isteni franciát kaptam amit próbáltam viszonozni. Az első felvonásnak popó lett a vége.

felejthetetlen: 17db
(2020-04-10) : Oldalt fekve bekönyökölt lábaim közé és lassú finom nyalakodás után egy nyálcsorgatós, öklendezős mélytorkozásba kezdett, amit hálásan fogadtam és ennek jeléül csípőm emelgetve fejét még segítve torkán akadtam lelkes vendéglátómnak.

(2019-04-02) : Vendéglátom elhelyezkedett a két lában között és így szemből olyan franciába kezdett amit minden nap többször is el tudnék viselni. Változatos volt, szembenézős, mélytorkos, nyelvhez csapkodó stb... Nemcsak élvezetes volt hanem látványos is.

(2017-12-26) : Ajkai közt indítottam kellemes igen látványos franciát kaptam és igen emlékezett, hogy mit és hogyan szeretek.Majd gumi és irány a mesésen formás, feszes fenék miközben kértem, hogy a "konkurenciát" tegye rezgő módba

nagyon jó: 41db
(2019-03-17) : Enikő punciját kezdtem kényeztetni, majd egy idő után ő vette kezelésbe a szerszámomat. Finoman és nagyon profi módon franciázott, miközben én a punciját ujjaztam. A franciát olyan jól csinálta, hogy hamarosan elérkezettnek láttam az időt arra, hogy gumit kérjek.

(2019-02-19) : Így ismét az élvezeteknek adtuk magunkat, amit egy mélytorkos franciával kezdett és végre jöhetett a kutyus pozíció, amit már nagyon vártam. Hát mit mondjak, gyönyőrű látvány volt,

(2018-11-14) : Ekkor következett az Ő tudománya, ami nagyon magas szinten van, nem tünteti el teljesen az ember farkát, de azt tökéletesen csinálja átéléssel, élvezettel.

: 131db
(2020-08-12) : zerintem imádja és nekem is ez az egyik gyengém. Előrehaladott korom miatt én egy ideje már csak "egylövetű" vagyok és nagyon meg kell gondolnom, melyik kéjbarlangot részesítsem előnyben, de vele legtöbbször a popsit választom. Imádom és Ő is imádja. Komolyan el tud élvezni, rángatózik a teste, nekem meg remeg a lábam, valahányszor elér a vég. Aztán régi ismerősként jót dumálunk, mert azt is lehet vele.

(2020-07-21) : temesen mozgott rá a farkamra, ami nagyon tetszett. Végül kértem a popsit, mert azt még sose próbáltam és egyszer mindent ki kell próbálni.

(2020-02-11) : A technikája hibátlan, finoman kezdett, majd begyorsított. Szinte teljesen eltüntette a szájában. Már-már aggódtam, nehogy baja legyen, de megnyugtatott, hogy bírja a gyűrődést.