8
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Bius erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Bius-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-11 23:04:30

Laci_Leo
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bius reagálása

Kedves Laci -Leo ,köszönöm szépen a beszidet :) örülök ,hogy tetszett a masszázs és a szomszéd lány feeling .Nekem is tetszett az együtt töltött idő .Várlak vissza , Puszi : Bius

Bius beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy fárasztó hét vége felé közeledve úgy éreztem, hogy szükségem lenne egy lazító, huncut élményre, így ennek megfelelően böngésztem az oldalt. Bius hirdetésén többször eltűnődtem, végül elhatározás követte a szándékom, főleg, mert telefonközelben mutatta a rendszer...két csörgés után felvette, kedves hangon tájékoztatott...szimpátiám itt már alakult...kaptam is időpontot egy órával későbbre, alig vártam...
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A címet telefonban pontosan megadta, próbáltam belőni, mennyi idő kell, hogy odaérjek és még parkolni is tudjak...a GPS pontosan odavitt, időre, extra szerencsémre egy üres hely is várt, gyanítom, nem mindig ilyen egyszerű, a házszámok szépen ki vannak írva, eltévedni nehéz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az épület egy panel a 80-as évekből, nem lepukkant, de korhű megoldásai vannak...a lépcsőház is ilyen. Bius lakása továbbviszi ezt a vonalat, belépve olyan érzésem volt, mintha egy fősulis csaj első albérletébe csöppentem volna, random, még nem kiforrott stílus - viszont minden tiszta volt, abszolút megfelelő, fürdő és törcsi jó illatú, többféle tusfürdő, szájvíz, tiktak:) A szoba egy szoba volt, nappali méretű, némi bútorzat, ágy, masszázspad. Zene laptopról, hála az égnek nem meditációs. Mivel Bius egyedül van a kutyusát nem tekintve a diszkréció maximális
Bius külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
A képeken mindig tűnődtem, vajon élőben milyen lehet...egyébként a képek maximálisan őt adják, de élőben körülveszi egy jó hangulatú aura, humoros, huncut és komoly beszédtémákkal, ahogy mondja is, szomszédlány stílusban. Magas, igazán szép alkatú lány, de tényleg nagyon, ruhában is, fehérneműben is, nélkülük is...ha lenne negatív pontja is, azt a képek alapján mindenki le tudja szűrni...engem simán megvett a dumájával:)

Erotikus masszázs
Erotika:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Biussal megbeszéltük, hogy nekem egy lazító masszázsra van szükségem...itt nem is volt választás, Bius mindenképpen végig akarta vinni a masszázsprogramot, a masszázspadon, itt még ruhában, de itt éreztem, hogy ez a játék része, a beszélgetés, a hangulatos, relaxáló masszázs, a beszélgetések...szemből kezdte meglepődésemre, de az intim részeket eltakarva...néha mintegy véletlenül oda-odasimítva, pironkodva szemérmességet játszva...tényleg átmasszírozott, ellenkezést nem tűrve, itt azt hittem az erotika csak mutatóban lesz jelen, mekkorát tévedtem!!!
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
A masszázs után engedélyt kaptam arra, hogy elhagyjam a padot...egymással szembe álltunk, ő huncutan közeledett, itt magamhoz rántottam, finom csípőjét fogva magamra emeltem, így kaptam az első csókot, ami igazi barátnős feelinget varázsolt oda...mentünk az ágy felé, ő előre, mint egy párduc, én utána, csók, egymás mellé feküdtünk, öleltük, faltuk egymást - itt megkért, hogy segítsem le róla a melltartót, egészen gyorsan meg is tettem, majd a bugyit is...a csókok közben éreztem, ő is kezd belemelegedni és akarja a dolgot, csókoltam mindenhol, mikor odaértem a kelyhéhez, ami most szépen borotvált volt, igazán szép és különlegesen nagy...és finom, és egyre finomabb, sóhajtozva egyre csúszósabb, éreztem, mennyire élvezi, lassan az ujjaim is becsusszantak, további kéjes sóhajokat szülve, nyaltam, míg egészen szorosan ölelt a combjaival...többször még belementünk ebbe a dologba, majd újra csókok, ő farkon ragadott, majd elkezdte nyalni, itt megint akartam őt érezni, kértem üljön az arcomra, szó nélkül tette, itt 69-ben folytattuk...majd a vég közeledtével ő szólóban, kezemet gyakran a fenekére vezette...itt lingam mozdulatokkal is húzott és végem lett...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az előre megbeszélt összeget kérte utólag, ami nagyon megérte, bőven túlléptük az órát, de nem volt óranézés...

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Igazán különleges óra volt, átkalauzolt a valódi masszázsból a barátnős huncutkodásba...sokkal több ő, mint képzeltem, remélem az ajándék csoki is ízlett neki:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bius erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Bius nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókBius legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-01-06) : Majd a lábam mellé térdelt kezét beolajozva elkezdte a lábam masszírozását a combomtól lefelé egész a lábfejemig,talpam,aztán visszafelé,kellemes volt,nem sport masszázs,de érezni lehetett a profizmust,megismételve ezt a másik lábammal is.Közben beszélgettünk,kedves,jó beszélgető partner Bius kisasszony.

felejthetetlen: 2db
(2021-01-12) : .Aztán a lábaimat kente be masszázs olajjal és jól végigmasszírozta mind a kettőt,külön jól elidőzve a vádlikon és a talpamon is. Aztán a hátamat is jól elkenve,belemasszírozva a kellemes olajat,karjaimnak is jólesett a masszírozás. Fordulás után megint a lábaim,lábfejeim következtek,nyakam.mellem,kicsit megcsavarva a mellbimbóimat,ez amúgy Bius kedvence. :)) Így már élvezettel tekinthettem a szép testére,közben simogattam ahol értem.

(2020-11-26) : Bius masszázsa tanult, van is róla oklevele. Én szeretem az erősebb érintést, de amikor ezt felvetettem, megnyugtatott, hogy ennek megvan a saját íve, folyamata, és hamarosan valóban eljöttek a határozottabb mozdulatok. Nagyon finom volt a masszázs rész is, de semmi erotikus. Az egész együttlét olyan volt, mintha az ember a barátnőjét látogatná, aki az első kör gyors kényeztetést követően kellemesen át is gyúrja.

: 2db
(2020-09-28) : Belekezdett a szupermasszírozsásába,csak édesen nyomogatta először lábaim, majd hátam,nyakam, oh,annyira el tudott lazítani ! Nagyon szakszerűen nyomkodta lapockámat ,igazán nagyon nagyon klassz volt. Kihozott belőlem minden fájdalmat. Azután leküzdöttük együtt melltartóját, őrülten csókoltam azokat az édes kemény sziporkázó bimbókat,eszméletlenül símogattam puncikáját a tangán keresztül,

(2020-08-21) : Ritka a fiataloknál a szőrös punci, ezért is kedvelem őt. Fürdés után simogatás, csókok, gyorsan megszabaditottam a fehérneműtől. Állva végig csókoltam minden porcikáját, ezt szereti. Puncija hamar nedvesedik, élvezi a kényeztetést. Mentünk is egyből az ágyra, kölcsönösen kényztetni egymást.