25
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
354
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Szolga lány szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Szolga lány-

Prémium hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-09 19:56:42

Charlifilpo
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szolga lány beszámoló szexpartner Budapest 2021-01-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Az oldalon üzenetben vettem fel vele a kapcsolatot. Mindig rövid időn belül válaszolt, nem volt semmi probléma. Még az óévben egyeztettük le az eheti találkozót.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
VTR-en pontos címet kap az ember. GPS nagyon könnyen odatalál. Ahogy láttam a tömegközlekedés se rossz. Ház előtt van parkoló. Nekem szerencsém volt, mert könnyen találtam helyet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Átlagos panel lakás. Otthonosan berendezve. Minden volt ami kell (tusfürdő, tiszta törölköző)
Szolga lány külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
A képek megfelelnek a valóságnak. Vékony, jó alakú hölgy nyitott ajtót. A cicik egy picit megereszkedtek, de a többi helyen feszes a bőre. Kellemes volt tapintani. A képen látható egybe ruhában fogadott.

Action
Barátnő feeling:
1
Ujjazni:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Öklözés (Faust):
5
Fenekelés:
4
Közös fürdés:
5
Pisiszex:
5
Popó:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Kicsit távol áll tőlem ez a műfaj, de úgy vagyok vele, hogy legalább egyszer mindent ki kell próbálni. A fauszt már egy ideje érdekelt, kíváncsi voltam rá. Akkor lássuk az lényeget.
A lakásba belépve cipő le és irány a tetthely. Az asztalon már ott voltak a különféle eszközök, de mi semmit nem használtunk közülük. Átbeszéltük, hogy mit akarok. Vetkőzés és irány a fürdő. Kádba belépve egyből elém térdelt és várt az aranyesőt. Mondtam, hogy nem kapja be, mert akkor fel fog állni és nem jön a pisi. Jött egy kicsi és már nyújtotta ki a nyelvét és elkezdte nyelni és a testére folyatni. Mikor abba maradt egyből elkezdtem szoptatni és a fejét a farkamra húzni. Jöttek is a hangok és a nyála is elkezdett folyni. Nem bírtam sokáig és az arcára, testére élveztem. Ekkor jött a meglepetés, jött a pisilési inger és elkezdtem rá küldeni. Folyamatosan nyelte és ment mindenhová. Közben megfogtam a vállát és éreztem hogy tűzben ég (tűz forró volt a teste). Mikor kifogytam mosolyogva mondta "jó sokat ittál". Fürdés után irány a szoba. Elém térdelt és elkezdte a mélytorokozást. Nem is kellett a fejét fogni és húzni, hanem tolta saját magától is. Hihetetlen érzés és látvány volt. Mondtam, hogy menjünk az ágyra, mert a puncijába akarok lenni. Hátára feküdt és elkezdtem ujjazni, egyre több ujjam volt benne, végül az összes. Közben úgy helyezkedtem, hogy tudjun szopni. Végül becsúszott az egész öklöm. Hihetetlen érzés volt a punciba lenni és a látvány, hogy ezt az egészet élvezi. Mondta, hogy ne csak forgassam a kezem hanem huzogassam ki-be. Kicsit fordítottam rajta és elkezdtem a fenék csapdosni. Kihúztam a kezem és a popsiba bedugtam az ujjamat. Egyszerre ujjaztam a popsit és a puncit is. Néha a puncit paskoltam. Gumit kértem és popsiba betettem neki. A gumi miatt kicsit puhultam, kézzel elkezdtem verni, erre ő elkezdte szopni. Ilyet még nem láttam. Egyből nyomtam a torkára. Kellő keménység elérésekor vissza a popsiba. Közben csapkodtam a fenekét. Gumi le és újra szopás jött, majd újra ököllel a punciba. Annyira dolgoztam benne, hogy már fájt a vállam és vert a víz. Hangosan élvezet, még egy kicsit szopot, de nem jött a lényeg. Kicsit beszélgettünk és elment zuhanyozni. Majd irány a város
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nyilvános a csokor mérete. Ez a helyszínen se változott

Rózsacsokor
egy órás randira 35, másfel órás randira 50, két órás randira 65 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nem az én világom, de egyszer mindent ki kell próbálni. Akik szeretik ezt a műfajt bátran ajánlom a hölgyet. Hihetetlenül élvezi és szereti ezt a szerepet.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szolga lány szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Snyper
Lelkes irogató
2021-01-20 07:31:14
Jó hosszan írtál róla. Én is pont úgy vagyok vele, hogy lassan kipróbálnám ezt a műfajt és most ezzel kedvet is kaptam a hölgyhöz.

DerFicker
Ismerkedik az oldallal
2021-01-11 14:53:52
Ez nem gyenge buli lehetett,persze megy a jól megírt! Grat Nektek!

2021-01-11 11:46:01
Kicsit átmentél tényszerű leírásba, ami lehet, ennek a műfajnak inkább sajátja. A kieg infóból lehettél volna picivel részletesebb. És a kekeckedések után, persze, hogy jól megírt.

2021-01-11 09:51:08
Ez tényleg nem a megszokott műfaj. De ha nem csak bizar lelkületű a hölgy, hanem kellő intelligencia is párosul hozzá, akkor érdekes partik alakulhatnak ki. Ezt a műfajt megtapasztaltam anno, igaz a civil életben, nem szolgaltatóval.
Az írásod jó, visszafogottsága ellenére szókimondó. Köszi a megosztást...

FunkciókSzolga lány legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-11-19) : Aztán megfordult és szó szerint torokra vett és igen keményen jó mélyre letolva a torkára nyelettem vele a hancúr lécet. Néha levegőért kapkodott de élvezte és csinálta lelkesen. Felváltva nyaltuk faltuk egymást gátlástalanul! Aztán szólt hogy beleülne a farkamba melyet boldogan teljesítettem is gumi húzást követően. Élvezkedett rajta kitartóan és úgy mozgott, hogy kifejezetten élvezze a dolgot:

felejthetetlen: 3db
(2021-01-18) : Fürdőből vissza térvén már térdelve várta ,hogy bekaphassa a már álló farkam amit azonnal meg is tett. Saját magától nyelte tövig ,nekem csak néha rá kellet tartanom egy kicsit.Ez így ment jó darabig majd intenzíven elkezdtem dugni a száját torkát most már csak én adtam a tempót.Néha kivettem ,hogy levegőt is kapjon

(2020-12-21) : .Most ezzel játszót am kicsit majd újra a szájába vettem a farkam és saját magától tövig nyelve ismét vad szopás vette kezdetét amibe besegítve sokszor kényszeresen torkába tartva élveztem ajkai játékát.Sokszor egész sokáig lent tartva mozogtam a torkában mígnem újra bele nem élveztem melyet egy sima nagy vigyorral az arcán élvezett ő is. Most elém pucsitva várta ,hogy el fenekeljem

(2020-12-17) : Mikor beértem a szobába, ő már térdelt, jó kislányként, és egyből ajkai közé vett. Ismét keményen tolta rá magát, vagy én húztam, nehéz volt megállapítani. Míg farkam a torkában, rám nézett ártatlan de csillogó szemekkel, vadító volt. Mikor kellően kiélveztem a helyzetet, úgy döntöttem, hogy elfenekelem, biztosan megérdemli. Leültem az ágy szélére, keresztbe fektettem a combjaimon és nagyokat csaptam a fenekére.

nagyon jó: 2db
(2021-01-19) : Azt terveztem ahogy belépek az ajtón egyből mondom neki térdre majd előkapom a faszom és pórázon bevezetem a szobába. Bár a nyakörvet kértem és rajta is volt de lánc az nem így ez elmaradt, de nem a lánc miatt. Elképzelésemben egy kis szótlan nőt képztem de szerencsére vagy sem nem az. Szuperül el lehet dumálni vele. Persze én sem vagyok Dark Lord

(2021-01-19) : Ezek után ráparancsoltam, hogy feküdjön hanyatt az ágyra és csukja be a szemét, majd választottam az asztalra kihelyezett eszközök közül egyet. Megcirógattam vele a testét, majd végigcsókolgattam és nyalogatni kezdtem. Minden érintésre, csókra, simogatásra, nyalásra azonnal reagált. Igyekeztem ügyesen franciázni neki, amit mindenféle sóhajokkal kísért, pláne, amikor már egy ujjamat is bedugtam a puncijába.

: 1db
(2021-01-08) : Egy lovagló pálcát fogtam a kezembe az eszközökkel szépen megterített asztalról és lassan oda sétáltam hozzá. Mikor már a farkam fél centire volt a szájától ő rávetette magát és azonnal tövig benyelte, mind e közben én a fenekét csapkodtam. A kényszer francia nála értelmét veszti hiszen saját magát húzza rá az ember farkára olyan szinten hogy ha még rá is próbálnék segíteni hogy mélyebbre menjen, egy mm t sem menne jobban.