20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 11-15
8
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
JÁZMIN erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

JÁZMIN-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-09 14:23:34

Ati17
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

JÁZMIN reagálása

Drága Ati17! Ismételten köszönöm a magasztaló szép ,, beszédet".Élmény minden pillanat,és ez nem csak az én érdemem,mindig azt vallom hogy egy jó programhoz jó partner kell..Nem is nagyon tudok mást hozzá fűzni,mert nem igazán lehet leírni,ezt meg kell élni..És mi mi megéljük...újra és újra...
Millió puszi
Jázmin

JÁZMIN beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Már szerdán hívtam telefonon, hogy pénteken szeretném meglátogatni, meg is találtuk a megfelelő időpontot és péntek délelőttre megbeszéltük, hogy beszélünk pontosítás miatt. Pénteken hívtam is ,a barinőjével egyeztettük, hogy megfelelő az időpont
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
Már voltam többször elmondhatom, hogy a GPS oda visz. A parkolás nem könnyű amióta ingyen van .
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Marina part, minden jó állapotban , szép fürdő , tisztaság ,friss törülköző és kilépő a zuhanyból, többféle tusfurdó, a szobában matrac a célnak teljesen megfelelő, körben tükrökkel
JÁZMIN külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az arc takarás csak a diszkréció miatt van, de megnyugtatok mindenkit , hogy nem fognak csalódni ! Köntösben alatta szép fekete szexi fehérneműben nyitott ajtót és mint mindig nagyon tetszett, nagyon vártam a találkozást. Természetes test , finom illattal, az ember nem is tud jobbat kívánni magának. Legalábbis én nem. Szeretem minden porcikáját, a formás melleit, a kerek fenekét, a száját...

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A megérkezés után átadtam az apró ajándékomat aminek nagyon örült. Nagyon kedves volt örült, hogy újra látott én még annál is jobban ! A szokásos szoba, vetkőzés után gyors tusi és már újra a szobában várt. 1,5 órára mentem, ez az idő tökéletes az ellazuláshoz és nem kell elkapkodni semmit. Kérésének megfelelően hasra feküdtem, megszabadult közben a felesleges ruhadaraboktól és kezdődött a varázslat. A lábamnál kezdődött a masszázs és haladt egyre feljebb, nekem megfelelő erősségű, közben beszélgettünk ,megkérdezte, hogy én is meg masszírozom-e? Engem ez nagyon felizgat ezért természetesen igen volt a válaszom! Miután végzett a hátsó részeimmel akkor következtem én, cseréltünk, ott feküdt ez a csodálatos test ami csak az enyém. Én a hátával kezdtem a masszírozást, ami persze nem szakszerű de mindent beleadtam! Hatalmas élmény számomra ezt a szépséget masszírozni szép lassan lefelé haladva , a kerek fenekét masszírozni és közben betévedni a fincsi puncija melegségébe mindezt egyre többször, majd végig csókolni a hátát és szép lassan a csókok megérkeznek a popsihoz és a puncin landolnak. Mondanom sem kell, hogy ez annyira élvezetes, hogy mindez már álló farokkal , annyira szép a teste , hogy most írás közben is akkora élmény, hogy most bevetésre kész a cerka. Szemlátomást nagyon élvezi Jázmin a kényeztetést és a megfelelő pillanatban fordulás után még tudjuk fokozni az élvezetet, jöhet elölről a masszázs . A szép ciciket masszírozva csókolgatva a mellbimbok hegyesre keményednek majd szép lassan apró csókokkal megérkeztem az édes puncijához amit addig csókoltam ,nyalogattam amíg teste megfeszült és Jázmin el nem élvezett. Ezek után jött a hála , helyet cseréltünk és engem kezdett kényeztetni. A mellemet csókolgatta, közben a farkammal játszott a kezével majd csuszka jött mindenféle irányból. A szép popsija ott volt előttem és közben a nedves puncija csúszkál a farkamon, nem tudom , hogy ezt el tudjátok-e képzelni, de minden esetre ki kell próbálni! Amikor már azt gondolnád, hogy nem lehet fokozni akkor jön szája . A nyelvével elkezdte kényeztetni a farkamat, majd bekapta és ütemesen kényeztette, közben a kezével a zacsit és a gátat simogatta amig bele nem élveztem a szájába. Csodálatos élmény után végig törölgetett majd kaptam egy pohár vizet folyadék potlás címén. Még beszélgettünk kicsit majd friss törcsi zuhany és fájdalmas búcsú. Nagyon vártam,hogy újra találkozzak Jázminnal, olyan mintha a csajommal találkoznék. Jó lenne hazavinni :-)
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Azt hiszem az leírtam mindent, azt tudom hozzá tenni hogy ha egy szép feszes természetes lánnyal akartok találkozni akkor nála van a helyetek!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden tökéletes és szerintem a szolgáltatáshoz képest a virágszálak száma elenyésző !

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mindig az az első gondolatom, hogy mikor tudok visszajönni , azt hiszem ezzel elmondok mindent !

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés JÁZMIN erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2021-01-12 13:16:28
Szuper beszámoló lett,gratulálok:)

Ati17
Már Valaki itt
2021-01-11 13:21:46
Szia ! Természetesen nem leszek önző , sőt azt javaslom, hogy bátran menjen hozzá mindenki, mert egy igazi hedonista hölgy . :-)

2021-01-11 13:19:08
Semmiképp se vidd haza Jázmin Hercegnőt:-) Gratulálok és egészségedre :-)

2021-01-11 09:04:52
Szia! Ne vidd haza, ne légy önző, lehet, hogy a beszid után még más is meglátogatná!

FunkciókJÁZMIN legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-04-30) : Ezek után lefeküdtünk a tatamira és kezdetét vette a masszírozás első része. A hasamra feküdtem és Jázmin a hátamat, fenekemet, majd a csípőmet masszírozta közepes erősséggel, ami nagyon jól esett.

(2020-04-08) : Ide sorolható még, hogy amikor nem egymást kényeztettük éppen, akkor Hercegnőm cicásan mellém feküdt, hozzám simult, és élveztük a csendet, vagy éppen azt, hogy esetenként halljuk egymás szívdobbanásait, vagy erősebb légzését.

felejthetetlen: 9db
(2021-01-23) : Zuhany után az ajtóban várt és szinte már a matracon hasaltam, ekkor megszabadult a szexy fehérneműjétől és kezdődőt a varázslat. A szobában található tükrök segítségével mindig lehet gyönyörködni a csodálatos testében és a technikájában amit végig mosolyogva csinál. Nálam nem működik az kétszeri ejakuláció, ezt előre leírom, ne legyen hiányérzetetek, nekem sem vol

(2021-01-21) : BARBI mellém telepedett,JÁZMIN és NATI pedig a lábaim mögé ültek. Ismét egy erőteljes masszázst kértem és kaptam a lányoktól BARBI elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam ,nyakam,tarkóm és fejem következett. Közben JÁZMIN talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.. NATI nagy alapossággal a derekamat masszírozta.

(2020-10-09) : Kb 8-10 percig élveztem ezt, majd elkezdtem koncentrálni, vállát megragadva diktáltam a nekem megfelelő tempót,és elsültem a szájába....picit rá is toltam a fejét, nem engede ki egyből, de a srácok kicsorogtak vissza rám ajkai közűl. A romeltakarítást szilviával csináltuk végig. Második felvonás azáltalam kivitelezett masszázs után kezdődött. Mellémfeküdt, majd kézzel lehelet életet újra belém. Ezt követően rövid orál után kezdődött a csúszka.

nagyon jó: 12db
(2020-12-29) : Jázmin elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam,nyakam,tarkóm és a fejem következett.Közben Barbi talpmasszázzsal kezdett,majd átmasszírozta a vádlimat,combomat.A masszázs közben finom érintésekkel, "benyúlásokkal"a kellemes érzést fokozta.A program során az olajat finoman belemasszírozták a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölték.

(2020-11-06) : Kezdődött a csodálatos csúszka majd az ő szája lett a főszereplő, csodálatosan kényeztette a far..m és közben nézte, hogy mennyire élvezem Nagyon finom volt ,végül a szájában lett végem. Maximálisan sikerült meghálálnia a masszásomat. Ismét vízzel kínált, majd jött a zuhany és a búcsú. Extra élmény volt egy csodával, még sosem éreztem ilyen jól magam. Alig várom, hogy újra menjek hozzá !

(2020-10-30) : A masszázs számomra tökéletes, lazító jellegű volt, pont ilyenre vágytam. A hátmasszázshoz a fenekemre ült, majd amikor ezzel is végzett, javasolta hogy most én masszírozzam meg. Nem kellett kétszer kérnie. Most ő feküdt hasra a tatamin, és én bő olajjal masszíroztam a hátát, popsiját és combjait.

: 4db
(2020-09-27) : Leraktam a törülközőt és nem is húztam az időt, egyből hasra feküdtem, előtte azért megvártam, hogy levegye azt a kis hálós rucit...ez jó döntés volt részemről. Volt amikor tajtam ült, volt amikor mellettem. A masszázs inkább kellemes simogatás, nem tanult elemekkel. Tulajdonképp egyáltalán nem ezért mentem.

(2020-08-14) : Masszázs inkább csak egy kellemes simogatás amit egy fárasztó nap után kíván az ember. Nekem pont erre volt szükségem. 110% Barátnő feeling ,kellemes beszélgető partner végig csak arra figyelt ,hogy mit szeretnék ,hogy szeretném. Vádlimnál kezdte a masszírozás és szépen haladt felfele egészen a nyakamig.

(2020-06-19) : She went through a soft but highly erotic blowjob. She licked up and down, plenty of saliva, licked and played with the balls and all through this was eye contact. She also seems to like being touched in return