Bella erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Bella-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2021-01-09 10:32:19

Adi31
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bella beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-01-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam még az nap és könnyen ment és sikerült számunkra egy közös időpontot találni.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Szokás szerint BKV érkeztem és könnyen sikerült odatalàlnom, pontos a cím. Szóval egyszerű volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás egy nagyon rendezett tiszta volt fürdőszoba is sok tusfürdő, tiszta törölköző .
Bella külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képeken teljesen ő van, de élőben még jobb volt látni feldobta a napom és persze a kedvessége is. És egy nagyon csinos ruhában fogadott.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Érkezéskor puszi puszi, és adott nekem egy törölközőt és fürdés,. A masszázs egyszerűen nagyon jó volt, kellemesen éreztem magam és közben beszèlgetünk minden féle tèmàról és közben le került róla a melltartó is. És folytatta a masszázst lágy keze van nekem tetszett amit csinált.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
2
Egy idő után szólt hogy forduljak meg, és ugyanúgy megmasszírozott szintén jól esett, tetszett amit csinált, és jöhetett a francia amit csinált az eszméletlenűl jól esett és szóltam neki hogy lassan itt a vég és elérte célját a szàjàba, és közben kiment a fürdőszobába megmosta a szàjàt és még volt egy kis időnk folytatta a masszázst és végén elmentem fürödni aztán puszi puszi és egy nagy ölelés.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Hogy milyen extrákat vállal azt nem tudom. Teljesen korrekt volt és a végén rendeztem amit kell.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hogy mi maradt meg bennem, hogy feldobta a napom a kedvessége a masszázsa és, hogy egy nagyszerű nő, de, hogy vissza megyek hozzá az biztos és már alig várom hogy újra lássam. Szóval köszönök mindent Bella.
Webmesteri megjegyzés
A jövőben ennél azért bővebb írást várunk Tőled! A rang kötelez :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bella erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Lehet adni a szavára rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Rutinos harcos rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBella legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-05-12) : Nem bírtam magammal,hátára fektettem szépségemet,és simogattam-csókoltam-puszilgattam ahol csak értem.Lassan kikötöttem gyönyörű szép kis puncijánál,és minden technikai tudásommal felvértezve vettem kezelésbe.

(2019-02-15) : Svéd masszázs következik hason fekve. Fekvésben nem akadályoz semmi. Megállapítom, hogy jól masszíroz. Közepes erősséggel izom masszázst csinál, talpmasszázzsal kiegészítve.

felejthetetlen: 6db
(2021-01-13) : Tatamin történt, én hason, ő felettem/mellettem/szemben. Sajnos valaki pont ott tapizta össze a fal melletti tükröt, hogy homályosan láttam benne a legfontosabb részen a gyönyörű nőt. Jó technikával masszíroz, el tudnám órákon át viselni. Mindenben más Bella, mint a többi lány/nő. Közepesen erősen gyúr, de jó érzés, hogy jól fog. Majdnem a jófogáson éreztem magam. Nem fogaz, de ezt majd a következő fejezetben.

(2020-07-12) : Majd szerepcsere következett. Finoman és lágyan kényeztet, zacsit is beveszi a játékba, nincs DT, de amit ad, az nagyon finom és lágy. Ennek ellenére valahogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy vártam, fejben máshol jártam és ennek az eredménye is látszott.

(2019-10-31) : Mint említettem, a masszázs olajjal zajlik, elég alapos. Lábtól indul, aztán szép lassan eljutnak a mozdulatok a nyakig-vállakig. Nem a simogatós, hanem határozott mozdulatokkal történik, ...

nagyon jó: 4db
(2020-07-13) : sátorvas peckesen áll már, persze Bella ezen nincs egy cseppet sem meglepődve, gondolom ez az átlag hatás amit el szokott érni. Gyengéden ráfog, majd lassan, óvatosan lehajol és finoman végignyalja az oldalát, kezét is használja közben, nem túl erős nem túl gyenge, pont jó

(2020-02-01) : Kèzi segìtsèget nem hasznàlhattam intenzìven, de oràlisan aktìv voltam, talàn teljesen boldoggà tettem. Az viszont biztos, hogy engem Bella kètszer is. Hanyat feküdtem, vissza adta a pàrnàt, amit koràbban felajànlottam ès èlvezhettem a mozizàst.

(2019-10-25) : Másfél órás program közepén került rá sor. A talpamnál kezdte ami nagyon jól esett, majd haladt szépen lassan felfelé.

: 2db
(2019-10-05) : Masszazstechnikaja egyedi, erzeki es nagyszeru erezni ahogy a finom puha kezeivel megerinti a test kulonbozo pontjait. Mondta hogy fekudjek hasra es jott felem azzal gyonyoru dus gondor amazon hajaval...

(2019-01-23) : Finoman, nem túl erősen olajjal masszírozott! Egyrészt a helyzethez is ez illett, másrészt különben is erre volt szükségem. Folyamatosan kommunikáltunk, de néhány percre bele-bele feledkeztem a masszázsába, annyira jól esett.